Barnpassare i hela Sverige

Professionell, erfaren
& flexibel barnpassning

Skräddarsydd och säker barnpassare

När ni behöver barnpassare har vi en utbildad, engagerad och kreativ barnvakt för er!

NannyPoppins har hjälpt föräldrar i Sverige med erfarna barnpassare i över tio års tid nu. Vi har lyckats bygga upp en stor bas av utbildade och engagerade barnvakter i många svenska städer. För barnpassare så är det bara att kontakta oss så kommer vi att matcha er med en person som passar bra. Vi betänker saker som schema så att barnflickan kan komma när ni behöver hjälpen, men också personlighet. Det är viktigt att ni och barnen kommer att trivas tillsammans med er barnpassare. På sätt och vis så kan hon ju komma att bli som en extra familjemedlem som ni litar på då tiden inte räcker till.

En utbildad och certifierad barnpassare

Det är faktiskt rätt vanligt att föräldrar upplever frustration då barnvakten som man har kontakt med aldrig kan komma. Det här beror för det mesta på att man har valt en barnpassare med ett schema som inte stämmer överens med familjens. Med oss så kommer ni runt det här problemet. Vi ser från start till att ni får en nanny som är tillgänglig på helger, på kvällar, hela dagen eller kanske bara på morgonen. Kommer det att vara en och samma person? Inte alltid. Vi har barnpassare som vill jobba regelbundet och så har vi barnvakter för kvällar. Det viktigaste är att ni får stödet nå ni behöver det och av en utbildad person.

Läs mer om vår barnpassning

En utbildad barnpassare

Men vad menar vi egentligen då vi säger utbildad barnflicka, för det är ju knappast förskolelärare som vi skickar hem till er! Med utbildning så menar vi att barnvakten kan första hjälpen och hjärt- och lungräddning. Dessutom så ska personen veta hur man jobbar på ett säkert sätt med barn. Det behöver inte uppstå några farliga situationer då barnflickan vet vad som ska undvikas och dessutom alltid är uppmärksam.

Vi jobbar också med en unik pedagogisk metod som är till för att stimulera och engagera barnen. Tiden med barnvakten blir rolig och spännande. När ni har haft barnpassning från oss vid några tillfällen så kan ni räkna med att barnen undrar när nannyn kommer igen. De har det bra tillsammans med en person som verkligen bryr sig om och som har en entusiasm som smittar av sig.

Ni kan börja med ett första gratis möte med er barnpassare

För att lära känna den barnpassare som vi tror kommer att passa er så kan ni börja med ett första gratis möte hemma hos er. Ni talar om för oss vilken typ av barnpassning som ni behöver just nu så kan vi matcha med en lämplig kandidat. När ni ses så får barnen leka med barnflickan och ni kan ställa frågor. Ni kan också passa på att visa hur saker och ting fungerar i er familj så att det blir lättare för barnvakten att komma in i jobbet och sköta allting på ett sätt som ni gillar.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert