Barnvakt Västerås

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Professionell barnpassning i Västerås

Hur ser bra barnpassning ut, och vad ska man kunna kräva av en ung människa som kommer för att ta hand om barnen då man själv inte kan stanna hemma? På NannyPoppins så ställer vi höga krav, och då du vänder dig till oss för barnvakt i Västerås så kan du lita på att vi bara skickar lämpliga personer som har de egenskaper och kunskaper som krävs. Vi erbjuder inte bara barnvakterna som har goda kunskaper inom säkerhet utan också erfarenhet och referenser vilket bidrar till den trygghet som du upplever då du får barnpassningen via oss.

Efter så många år så har vi förstått att flexibilitet är ett måste och att det även är viktigt med personkemi och känslan av att barnen är tillsammans med en människa som är engagerad och som bryr sig om på riktigt. I Västerås är barnvakter inte alltid så lätta att hitta, men med NannyPoppins så kan du vara säker på att finna rätt person för enstaka uppdrag såväl som för regelbunden barnpassning. Du kan ringa oss på nummer 0774-21 88 21 (vardagar 09.00-19.00) för att få mer information eller för att boka in en första träff för er barnpassning i Västerås. Vi hjälper mer än gärna till och hoppas vi får ert förtroende för en första prova-på-träff!

Läs mer om vår barnpassning

Barnvakt Västerås

Då du hör av dig till oss om barnpassningstjänster så kommer vi att ställa en del frågor. Det här gör vi för att ta reda på mer om vad som är viktigt för er familj för att på så vis finna den barnvakt i Västerås som kommer att passa bäst. Vi har en stor bas av möjliga personer som har olika styrkor men som alla har de erfarenheter och referenser som krävs för säker och pålitlig omsorg av barn. Vi skickar en person till ett första möte med er. Om ni tycker att det känns bra så kan ni själva schemalägga barnpassningen.

NannyPoppins kommer fortsatt att finnas som ett stöd och vi tar hand om allt administrativt som betalningar. Vi tycker också att det är viktigt med feedback. Inte bara för att det här hjälper andra familjer som vill veta om barnvakten är att lita på, utan också för att det gör det möjligt att förbättra kommunikationen och se till att ni verkligen kommer att trivas med barnvakttjänsten. Tveka aldrig att höra av er till oss med frågor eller tankar om hur det hela fungerar, vi lyssnar och agerar då det krävs förändringar!

En barnvakt är mer än barnpassning

Något som vi med säkerhet kan säga är att barnvakter ofta blir så mycket mer än smidig barnpassning i Västerås. När ni väl lär känna varandra så utvecklas en vänskap och ett förtroende som gör att det blir så mycket lättare att fokusera på det som man måste göra utan barn. Dessutom så är våra nannies engagerade och de stimulerar barnen på ett mycket fint sätt. Det leder till att barnen själva ofta frågar när barnvakten kommer nästa gång vilket givetvis bidrar till en mycket positiv och lugn känsla för dig som förälder.

Var kan jag få en barnvakt i Västerås?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Västerås oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Annedal, Aroslund, Billsta, Biskopsängen, Hammarby, Kungsängen, Nordanby, Skälby, Västermalm och Åshagen. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Västerås för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Västerås!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Västerås?

Vi hjälper många familjer i Västerås med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Västerås är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Västerås dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Västerås börjar ni alltid med ett gratis första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Västerås

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Västerås
  4. Träffa er barnvakt för ett gratis prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Västerås som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert