• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Hitta en trygg barnvakt Västerås

  • Vårt mål: Bäst barnpassning i Västerås
  • Få en utbildad barnvakt i Västerås
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Västerås
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

En barnvakt i Västerås som förenklar er vardag

En barnvakt i Västerås som förenklar er vardag

Om du letar efter en professionell, utbildad och trygg barnvakt i Västerås har du kommit till helt rätt plats! Vi erbjuder barnvakter för barn i alla åldrar i hela Västerås.

Ett vanligt upplägg för barnpassning i Västerås kan vara en barnvakt på heltid/deltid, hämtning/lämning och en barnvakt vid behov.

Barnpassning med säkerhet i fokus
Våra barnvakter i Västerås är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Alla våra nannies är dessutom bakgrundskontrollerade, vilket inte bara innebär ett utdrag ur belastningsregistret utan även en ordentlig koll genom all eventuell historik i svenska domstolen!

Personlig Barnvakt Västerås

Duktiga barnvakter i Västerås

Barnvakt Ebba i Västerås

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Västerås

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Västerås

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Västerås

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Västerås

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Västerås

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Västerås

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Västerås

Välj en nanny i Västerås på vår hemsida eller få hjälp med matchningsprocessen genom att kontakta oss.

  • Bli matchad med en personlig nanny
  • Träffa din nanny för ett prova-på-möte
  • Njut av en förenklad vardag

Vi presenterar alltid din nanny för dig innan ni sätter igång med barnpassningen, så att du kan bestämma vad som känns rätt.

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Västerås

Vad tycker andra familjer som sin barnvakt i Västerås?

Hela processen med att skaffa en barnvakt genom NannyPoppins har varit super smidigt och enkelt! Har fungerat utmärkt att lämna över barnen till deras nanny Fia medan jag jobbar natt!

Ajša Jovanović Mamma till Ece

Ett ord… UNDERBART! Servicen har varit bra ändan från början med NannyPoppins.. Ni är mycket vänliga och förstående av att jag har det klurigt med schemat eftersom jag är vikarie.. Rekommenderar!

Sofia Engdahl Mamma till Adam

Vi är oerhört nöjda med vår nanny Sara och kan varmt rekommendera NannyPoppins till alla föräldrar som har ett stressigt liv. Jag hinner med mer än någonsin på jobbet på grund av vår nanny.

John Hamilton Pappa till Dina

NannyPoppins experter träffade mitt i prick direkt med deras val av nanny till min familj. Hon leker med dottern och man märker att de har jättekul ihop. Ett bra alternativ när man inte vill belasta morföräldrarna för mycket..

Majra Spahić Mamma till Ela

Familjen har fått en fantastisk nanny med hjälp av er. Väldigt praktiskt att ha en person som alltid kan hjälpa till när det krisar. Barnen tjatar dagligen om att de vill träffa henne igen så det blir fem av fem stjärnor.

Mauricio D’Angelo Pappa till Jakob

Så säkerställer vi att ni får en trygg barnvakt i Västerås

Vi har oerhört höga krav på våra barnvakter för att kunna säkerställa att din familj får en toppenbarnvakt i Västerås. I praktiken innebär detta att alla våra barnvakter är utbildade, erfarna, bakgrundskontrollerade och noggrant utvalda av våra barnpassningsspecialister. Alla nannies får dessutom kontinuerlig feedback av oss.

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Västerås

Varför väljer så många en barnvakt i Västerås från NannyPoppins?

Barnvakt Västerås | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Att hinna med allt som man ska i vardagen kan vara svårt. Speciellt om man har barn. Därför kan en barnvakt ge avlastning, eftersom de tar hand om ditt barn när du behöver lite extra tid åt jobbet eller dig själv. Våra erfarna barnvakter finns här för att göra din vardag lite enklare.

Är vår barnvakt i Västerås personlig för vår familj?

Barnvakt Västerås | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ja, din barnvakt är alltid speciellt utvald för din familj. Du förklarar dina önskemål och preferenser till våra barnpassningsspecialister så matchar de dig med en barnvakt i Västerås som passar bra ihop med din familj.

Var i Västerås kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Västerås | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Svaret är överallt! Vi erbjuder barnpassning i hela Västerås såsom Annedal, Aroslund, Billsta, Biskopsängen, Hammarby, Kungsängen, Nordanby, Skälby, Västermalm och Åshagen.

Vi finns helt enkelt i centrum så väl som ute på landsbygden. Om du inte hittar ditt område på listan är det bara att ta kontakt med oss så matchar vi dig med någon som bor nära dig.

Arbetar era barnvakter i Västerås även kvällar och helger?

Barnvakt Västerås | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få alla tider på dygnet, alla dagar i veckan. Oavsett om du behöver få hjälp någon enstaka gång eller om du behöver regelbunden barnpassning för dig som har okonventionella arbetstider, kan du alltid få en barnvakt som kan anpassa sig efter just din familjs behov.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Västerås | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder barnpassning för alla barn, vare sig du har en bebis eller om ditt barn är i skolåldern. Eftersom våra barnvakter i Västerås har erfarenhet av att passa barn i alla åldrar, kan du känna dig trygg i faktumet att de är utbildade i att ta hand om ditt barn.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Västerås | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

För en barnvakt i Västerås börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna personen. Alla barnvakter i Västerås väljs ut med våra familjers önskemål i åtanke. Vi hittar en riktigt bra barnvakt för just din familj!

Populära upplägg för barnpassning i Västerås

Välj ett upplägg som ser till att din barnpassning fungerar på det sätt som du vill. Om du är i behov av en barnvakt på ett fast schema eller en nanny som skjutsar ditt barn till deras fritidsaktiviteter, kan vi ordna det.

I Västerås är hämtning/lämning det mest populära upplägget just nu, men vi erbjuder även andra praktiska upplägg som kan fungera för dig.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

En nanny hämtar/lämnar ditt barn från förskolan eller skolan och tar hand om barnet tills du kommer hem.

Deltid/heltid

Barnpassning en eller flera dagar i veckan på ett fast schema, hur ofta du än vill.

Sporadiska tillfällen

Detta upplägg fungerar bra för familjer som behöver barnpassning vid enstaka tillfällen.

Barnvakt i Västerås lekpark

Mer om vår professionella barnpassning i Västerås

Vad ska man kunna kräva av en barnvakt, som kommer för att ta hand om barnen då man själv inte kan stanna hemma? På NannyPoppins ställer vi höga krav på våra barnvakter.

Då du vänder dig till oss för en bra barnvakt i Västerås så kan du lita på att vi bara skickar lämpliga barnvakter som har de egenskaper och kunskaper som krävs för att vara barnvakt.

Läs mer om vår barnpassning i Stockholm med omnejd!

Trygg och utbildad barnvakt västerås

Vi erbjuder inte bara barnvakterna som har goda kunskaper inom säkerhet, utan också barnvakterna som har erfarenhet och referenser. Detta bidrar till den trygghet som du upplever då du får en barnvakt i Västerås via oss.

Din barnvakt Västerås är utbildad i HLR för barn och säkerhet som håller en standard som inte bara gäller för barnvakt i Västerås, utan för hela landet. Dessutom bakgrundskontrolleras er barnvakt ordentligt. Ett mer gediget registerutdrag krävs för att bli barnvakt i Västerås än för exempelvis de flesta förskolor och skolor.

Det är alltså inte enkelt att bli en professionell barnvakt i Västerås hos oss. Utöver all bakgrundskontroll och utbildning så är konkurrensen om uppdrag som barnvakt Västerås stenhård. Endast ett fåtal får uppdraget.

Hitta en barnvakt Västerås som passar din familj

Då du hör av dig till oss om barnpassningstjänster av en barnvakt i Västerås så kommer vi att ställa en del hjälpsamma frågor om din familj och din situation. Detta gör vi för att kunna hitta en perfekt barnvakt i Västerås bland vårt breda urval av utbildade nannies. Vi får veta mer om vad som är viktigt för er familj för att på så vis finna den barnvakt i Västerås som kommer att passa er bäst.

Det är viktigt med bra personkemi och känslan av att barnen känner sig trygga med deras barnvakt som är engagerad och som bryr sig om på riktigt. I Västerås är en duktig barnvakter inte alltid så lätt att hitta, men med NannyPoppins barnvakter i Västerås så kan du vara säker på att finna rätt barnvakt för enstaka uppdrag för en barnvakt, såväl som för regelbunden barnpassning.

Stor tillgång när du vill hitta en barnvakt i Västerås

Vi har en stor bas av möjliga barnvakter som har olika styrkor men som alla har de erfarenheter och referenser som krävs för säker och pålitlig omsorg av barn.

NannyPoppins barnpassning i Västerås kommer fortsatt att finnas som ett stöd för din familj och även din barnvakt eftersom vi tar hand om allt administrativt, såsom lönen till våra barnvakter

Vi tycker också att det är viktigt med feedback till varje barnvakt Västerås. Inte bara för att det hjälper andra familjer som vill veta om barnvakten är att lita på, utan också för att det gör det möjligt att förbättra kommunikationen med er barnvakt och se till att ni verkligen kommer att trivas med barnvaktstjänsten.

En barnvakt som är mer än bara barnpassning

Något som vi med säkerhet kan säga är att barnvakter i Västerås ofta blir så mycket mer än en barnvakt för din familj. När ni väl lär känna varandra, kan ni utveckla en vänskap och ett förtroende. Din barnvakt gör att det blir så mycket lättare att fokusera på det som man måste göra utan barn. Dessutom så är våra barnvakter engagerade och tar hand om barnen på ett mycket fint sätt. Med en av våra barnvakter i Västerås kommer barnen själva ofta fråga när deras barnvakt kommer nästa gång för barnpassning.

Detta är något som fler av våra familjer i Västerås kan relatera till:

“Barnen kan verkligen inte få nog av deras barnvakt! De kan nu göra saker som jag och min fru ofta inte har tid till, som att gå ner till lekplatsen eller mata fåglar i parken. Daniel och Matthias har fått en lekkamrat i deras nanny som verkligen förstår dem på ett helt annat sätt. De ser henne som deras vän och det värmer mitt hjärta något otroligt!”

Andreas Jeppsson, har barnvakt i Västerås

Så kan hitta barnvakt Västerås

Du kan ringa oss på 0774–21 88 21 (vardagar 09.00-19.00) eller för att få mer information om våra barnvakter. 

Vi hjälper mer än gärna till med en barnvakt Västerås och hoppas vi får ert förtroende för en första prova-på-träff med en barnvakt!

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Vi rekommenderar även

Är det så att ni utöver en barnvakt också känner ett behov av läxhjälp till era barn, kan vi på NannyPoppins rekommendera Allakandos läxhjälp i Västerås. De erbjuder personliga privatlärare som är duktiga på att stötta, utveckla och hjälpa barnen att hitta studieglädje! Allakandos läxhjälp finns i alla ämnen!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7