Barnvakt i Karlstad

Sveriges bästa
barnvakter är målet

Barnpassning i Karlstad

Det finns en riktigt bra barnvakt i Karlstad som är redo att komma hem till er och se till att barnen fortsatt har det bra då de inte kan följa med på möten, ärenden och fester. NannyPoppins har mycket lång erfarenhet av att erbjuda barnpassning som är säker och faktiskt också mycket inspirerande. Våra barnvakter är inte bara människor som tycker väldigt mycket om barn, de är också erfarna och kommer med referenser så att du vet precis vem det är som kommer hem till dig för ett första möte.

Du väljer själv om du vill ha hjälp med barnpassningen då och då eller om en regelbunden nanny kommer att passa bäst. Vi har två olika prismodeller, som du ser till höger, vilket ger stor flexibilitet. NannyPoppins kan kontaktas via telefon på 0774-21 88 21 och vi finns här på vardagar mellan 09.00-19.00. Ring gärna för frågor om Karlstad och barnvakter eller om du vill boka in ett första möte.

Läs mer om vår barnpassning

Barnpassning i Karlstad med RUT-avdraget

Efter en gedigen rekryteringsprocess kan vi med säkerhet säga att vi i Karlstad har fantastiska barnvakter och erbjuder kanske Karlstads bästa barnpassning. Vi har en stor förkärlek till kvalité och långsiktiga relationer. Vi har också barnflickor med olika bakgrunder. Vissa har varit Au pair medan andra har haft egna barn eller barnbarn.

Fördelar med vårt erbjudande för en egen barnvakt i Karlstad

NannyPoppins ordnar allt det administrativa – RUT, en vit lön och övriga fakturor. Vi är också en trygg och pålitlig mellanhand. Och skulle er ordinarie barnvakt inte kunna är det bara att höra av sig så hjälper vi er att lösa det.

Vi utbildar dessutom er nanny i HLR och säkerhetstänk. Alla barnvakter i Karlstad ska genomgå vår certifiering.

Ett vanligt pass med nanny inkluderar hämtning på förskola eller i skolan. Inte ovanligt är att man stannar upp på vägen hem och leker lite innan man kommer hem. Därefter hänger man upp alla kläderna och förbereder en mindre måltid om barnen brukar få det. Därefter kan man antingen bara ta det lugnt eller göra något annat kreativt med barnen. Populära lekar kan vara att rita, leka på rummet, gå ut om vädret tillåter, sporta lite eller varför inte kurragömma?

Vår barnpassning i Karlstad delar roligt med lek och skoj med en trygg person som tar hand om era barn några timmar när ni själva inte har tid. Ett krav för att få kalla sig barnvakt på NannyPoppins är att man verkligen älskar barn och har passat barn länge. Även om allt detta stämmer måste man gå igenom våra tester och utbildningar innan man får börja.

Kontakta gärna NannyPoppins om du söker barnvakt i Karlstad!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert