Barnvakt Karlstad

Sveriges bästa
barnvakter är målet

Barnpassning i Karlstad

Det finns en riktigt bra barnvakt i Karlstad som är redo att komma hem till er och se till att barnen fortsatt har det bra då de inte kan följa med på möten, ärenden och fester. NannyPoppins har mycket lång erfarenhet av att erbjuda barnpassning som är säker och faktiskt också mycket inspirerande. Våra barnvakter är inte bara människor som tycker väldigt mycket om barn, de är också erfarna och kommer med referenser så att du vet precis vem det är som kommer hem till dig för ett första möte.

Du väljer själv om du vill ha hjälp med barnpassningen då och då eller om en regelbunden nanny kommer att passa bäst. Vi har två olika prismodeller, som du ser till höger, vilket ger stor flexibilitet. NannyPoppins kan kontaktas via telefon på 0774-21 88 21 och vi finns här på vardagar mellan 09.00-19.00. Ring gärna för frågor om Karlstad och barnvakter eller om du vill boka in ett första möte.

Läs mer om vår barnpassning

Barnvakt Karlstad

Efter en gedigen rekryteringsprocess kan vi med säkerhet säga att vi i Karlstad har fantastiska barnvakter och erbjuder kanske Karlstads bästa barnpassning. Vi har en stor förkärlek till kvalité och långsiktiga relationer. Vi har också barnflickor med olika bakgrunder. Vissa har varit Au pair medan andra har haft egna barn eller barnbarn.

Fördelar med vårt erbjudande för en egen barnvakt i Karlstad

NannyPoppins ordnar allt det administrativa – RUT, en vit lön och övriga fakturor. Vi är också en trygg och pålitlig mellanhand. Och skulle er ordinarie barnvakt inte kunna är det bara att höra av sig så hjälper vi er att lösa det.

Vi utbildar dessutom er nanny i HLR och säkerhetstänk. Alla barnvakter i Karlstad ska genomgå vår certifiering.

Ett vanligt pass med nanny inkluderar hämtning på förskola eller i skolan. Inte ovanligt är att man stannar upp på vägen hem och leker lite innan man kommer hem. Därefter hänger man upp alla kläderna och förbereder en mindre måltid om barnen brukar få det. Därefter kan man antingen bara ta det lugnt eller göra något annat kreativt med barnen. Populära lekar kan vara att rita, leka på rummet, gå ut om vädret tillåter, sporta lite eller varför inte kurragömma?

Vår barnpassning i Karlstad delar roligt med lek och skoj med en trygg person som tar hand om era barn några timmar när ni själva inte har tid. Ett krav för att få kalla sig barnvakt på NannyPoppins är att man verkligen älskar barn och har passat barn länge. Även om allt detta stämmer måste man gå igenom våra tester och utbildningar innan man får börja.

Kontakta gärna NannyPoppins om du söker barnvakt i Karlstad!

Var kan jag få en barnvakt i Karlstad?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Karlstad oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Bergvik, Bellevue, Färjestad, Gruvlyckan, Gustavsberg, Hagalund, Henstad, Hultsberg, Haga, Herrhagen, Sommaro, Sundsta och Viken. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Karlstad för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Karlstad!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Karlstad?

Vi hjälper många familjer i Karlstad med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Karlstad är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Karlstad dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Karlstad börjar ni alltid med ett gratis första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Karlstad

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Karlstad
  4. Träffa er barnvakt för ett gratis prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Karlstad som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert