Barnvakt Karlstad: Sveriges bästa barnpassning är målet

Barnvakt i Karlstad

Barnvakt i Karlstad

Karlstads bästa barnpassning är målet

Barnpassning i Karlstad

Vårt primära mål är att underlätta er vardag – oavsett om det är ett enstaka tillfälle eller om ni vill träffas regelbundet. Våra barnvakter är mycket erfarna och får även bra hjälp från barnvaktsspecialisterna. Vår rekryteringsprocess består av flera steg och enbart de som har en stor kärlek för barn och tidigare erfarenhet får komma in på första intervjun för att bli barnvakt i Karlstad. För de som blir anställda får de gå igenom internutbildningar och certifieringar. Tillslut får de kalla sig för barnvakt på NannyPoppins vilket är en kvalitetsstämpel.

 

Våra två upplägg kan ni läsa mer om här till höger. De är båda mycket populära och ni kommer alltid ha en kontaktperson här på NannyPoppins man kan ringa 09-19 på vardagar. Bor du i Karlstad och söker barnvakt hjälper vi er gärna!

Regelbunden barnpassning

0-14

timmar/v

179 kr/t

Klippkort

40

timmar/v

179 kr/t

Läs mer

Barnpassning i Karlstad med RUT-avdraget

Efter en gedigen rekryteringsprocess kan vi med säkerhet säga att vi i Karlstad har fantastiska barnvakter och erbjuder kanske Karlstads bästa barnpassning. Vi har en stor förkärlek till kvalité och långsiktiga relationer. Vi har också barnflickor med olika bakgrunder. Vissa har varit Au pair medan andra har haft egna barn eller barnbarn.

Fördelar med vårt erbjudande för en egen barnvakt i Karlstad

NannyPoppins ordnar allt det administrativa – RUT, en vit lön och övriga fakturor. Vi är också en trygg och pålitlig mellanhand. Och skulle er ordinarie barnvakt inte kunna är det bara att höra av sig så hjälper vi er att lösa det.

Vi utbildar dessutom er nanny i HLR och säkerhetstänk. Alla barnvakter i Karlstad ska genomgå vår certifiering.

Ett vanligt pass med nanny inkluderar hämtning på förskola eller i skolan. Inte ovanligt är att man stannar upp på vägen hem och leker lite innan man kommer hem. Därefter hänger man upp alla kläderna och förbereder en mindre måltid om barnen brukar få det. Därefter kan man antingen bara ta det lugnt eller göra något annat kreativt med barnen. Populära lekar kan vara att rita, leka på rummet, gå ut om vädret tillåter, sporta lite eller varför inte kurragömma?

Vår barnpassning i Karlstad delar roligt med lek och skoj med en trygg person som tar hand om era barn några timmar när ni själva inte har tid. Ett krav för att få kalla sig barnvakt på NannyPoppins är att man verkligen älskar barn och har passat barn länge. Även om allt detta stämmer måste man gå igenom våra tester och utbildningar innan man får börja.

Kontakta gärna NannyPoppins om du söker barnvakt i Karlstad!

Kontakta oss nu
för en prova-på-träff!

Eller ring oss nu på:

0774 - 21 88 21

  • Vardagar

    9.00 - 19.00

  • Helger

    Stängt

Du kan också:
GRATIS BROSCHYR
 

Broschyr via mail eller post

prisförslag

Beskriv ert behov och få ett prisförslag