• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Karlstad

 • Hitta en trygg barnvakt i Karlstad
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Karlstad
 • Få en utbildad barnvakt i Karlstad
Barnvakt Karlstad
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Karlstad

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Karlstad

Vi erbjuder erfarna och utbildade barnvakter i hela Karlstad med omnejd, för barn i alla åldrar. Vare sig du har ett barn som är 10 månader gammalt eller 10 år gammalt, kan vi hitta en nanny som är både personlig och professionell.

Olika upplägg för skräddarsydd barnpassning 

Alla familjer har olika scheman som de måste utgå ifrån i vardagen. Därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt struktur för just din familj. I Karlstad är det vanligt att få en barnvakt som hämtar/lämnar på förskola eller skola. Upplägg såsom heltid/deltid och barnpassning vid behov är även mycket vanligt.

Personlig Barnvakt Karlstad

Duktiga barnvakter i Karlstad

Barnvakt Ebba i Karlstad

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Karlstad

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Karlstad

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Karlstad

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Karlstad

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Karlstad

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Karlstad

Kom igång med barnpassning i Karlstad

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Karlstad.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Karlstad!

Kom igång med barnpassning i Karlstad

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Karlstad?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Karlstad med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Karlstad, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Karlstad

Varför väljer så många en barnvakt i Karlstad från NannyPoppins?

Barnvakt Karlstad | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Karlstad är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Karlstad | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Karlstad kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Karlstad | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Karlstad med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Karlstad | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Karlstad som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Karlstad | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Karlstad | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Karlstad

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Karlstad är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Karlstad några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Karlstad

Barnpassning i Karlstad

Det finns en riktigt bra barnvakt i Karlstad som är redo att komma hem till er och se till att barnen fortsatt har det bra då de inte får följa med på möten, ärenden och fester. NannyPoppins barnpassning har mycket lång erfarenhet av barnvakter och att erbjuda barnpassning som är säker och faktiskt också mycket inspirerande. Våra barnvakter i Karlstad är inte bara människor som tycker väldigt mycket om barn, våra barnvakter är också erfarna. Varje barnvakt Karlstad kommer med referenser så att du vet precis vem det är som kommer hem till dig för ett första prova-på-möte.

Du väljer själv om du vill ha hjälp med barnpassningen av en barnvakt Karlstad då och då eller om en regelbunden barnvakt Karlstad kommer att passa bäst. Vi har olika prismodeller för barnpassning och barnvakter, som du ser till höger, vilket ger stor flexibilitet. NannyPoppins barnpassning kan kontaktas via telefon på 0774-21 88 21 och vi finns här på vardagar mellan 09.00-19.00. Ring gärna för frågor om Karlstad och barnvakter eller om du vill boka in ett första möte med en barnvakt Karlstad.


Efter en gedigen rekryteringsprocess av barnvakter kan vi med säkerhet säga att vi i Karlstad har fantastiska barnvakter och erbjuder kanske Karlstads bästa barnpassning. Vi har en stor förkärlek till kvalité och långsiktiga relationer. Det är målet med våra familjer och barnvakter. Vi har också barnvakter med olika bakgrunder som barnvakt Karlstad. Vissa har varit Au pair medan andra har haft egna barn eller barnbarn, eller tidigare arbetat som barnvakt och med barnpassning. Varje barnvakt i Karlstad har tidigare erfarenheter av barnpassning.

Fördelar med vårt erbjudande för en egen barnvakt Karlstad

NannyPoppins barnpassning i Karlstad ordnar allt det administrativa kring våra barnvakter – RUT, en vit lön och övriga fakturor kring våra barnvakter. Vi är också en trygg och pålitlig mellanhand för dig och din barnflicka. Skulle er ordinarie barnvakt Karlstad inte kunna arbeta är det bara att höra av sig så hjälper vi er att lösa det med en ny barnvakt I Karlstad. Om ni inte är nöjda med er barnvakt i Karlstad så kan ni byta, när ni vill. Men vi är nästan övertygade om att ni kommer vara nöjda med er barnvakt Karlstad!

Vi utbildar dessutom er barnvakt i HLR och säkerhetstänk. Alla barnvakter i Karlstad ska genomgå vår certifiering.

Ett vanligt pass med en nanny inkluderar hämtning på förskola eller i skolan. Inte ovanligt är att man stannar upp på vägen hem med sin barnvakt och leker lite innan man kommer hem. Sedan hjälper barnvakten att hänga upp alla kläderna och förbereder en mindre måltid om barnen brukar få det. Därefter kan man antingen bara ta det lugnt med sin barnvakt Karlstad eller göra något annat kreativt tillsammans. Populära lekar dina barn får göra med er barnvakt Karlstad kan vara att rita, leka på rummet, gå ut om vädret tillåter, sporta lite eller varför inte kurragömma?

Vår barnpassning i Karlstad delar roligt med lek och skoj med en trygg barnvakt som tar hand om era barn några timmar när ni själva inte har tid. Ett krav för att få kalla sig barnvakt i Karlstad på NannyPoppins barnpassning är att man verkligen älskar barn och har passat barn länge. Även om allt detta stämmer så går varje barnvakt Karlstad igenom våra tester och utbildningar innan man får börja arbeta som barnvakt i Karlstad.

Kontakta gärna NannyPoppins om du söker barnvakt i Karlstad!

Var kan jag få en barnvakt i Karlstad?

NannyPoppins barnpassning är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet, inklusive Karlstad. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Karlstad oavsett om du bor centralt, eller i omgivningen av Karlstad. Bra barnvakter finns överallt, inklusive på platser som Bergvik, Bellevue, Färjestad, Gruvlyckan, Gustavsberg, Hagalund, Henstad, Hultsberg, Haga, Herrhagen, Sommaro, Sundsta och Viken. Kontakta oss på NannyPoppins barnpassning, så hittar vi en trygg barnvakt i Karlstad för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj i Karlstad?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och varje barnvakt utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt Karlstad är även bakgrundskontrollerad och varje barnvakt genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan få barnpassning och hitta en barnvakt Karlstad hos oss. Så hör av dig till oss för en trygg barnvakt & nanny i Karlstad!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning?

Det är många som söker en barnvakt. Vi hjälper många familjer i Karlstad med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt Karlstad är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att våra barnvakter har en både trygg och rolig stund med dina barn. En barnvakt gör så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Karlstad dig att minska stress och få mer energi över. En barnvakt Karlstad ger dig tid för att umgås med din familj.

Er barnvakt Karlstad kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. Vi kan hitta en som passar även på kvällar och helger. Det finns en barnvakt i Karlstad för dagtid och kvällstid, oavsett behov. I Karlstad börjar du och din personliga barnvakt alltid med en prova-på-träff utan bindning där ni får lära känna personen och se hur era barn känner inför just denna barnvakt. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt Karlstad

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du vill ha en barnvakt Karlstad
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt Karlstad & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Karlstad
 4. Träffa er barnvakt Karlstad för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Karlstad som är en utbildad barnvakt, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7