Barnvakt i Borås

Borås bästa
barnpassning är målet

Barnpassning i Borås

Med ett gediget hjärta för barnpassning vill NannyPoppins kunna hjälpa er få ihop vardagen med en riktigt duktig barnvakt i Borås. Oavsett om det är ett stort eller litet behov som er familj har. Till höger kan ni läsa mer om våra olika upplägg. Det är två olika, ett där ni kan träffa er barnvakt regelbundet, medan det andra är mer sporadiska träffar vid behov. Det absolut vanligaste upplägget i Borås är regelbunden barnpassning.

Vår ambition är att ha Sveriges och Borås bästa barnvakter. Vilket inte är ett litet mål. Vi har mycket nöjda familjer och vi tänker långsiktigt. Inte minst för er som föräldrar och barnen. Men även för er barnvakt som ska trivas och få den hjälp barnvakten behöver från oss.

Till höger ser ni våra två olika populära upplägg för barnpassning i Borås. Vi kan hjälpa er med allt ifrån några timmar när ni ska iväg eller till heltid medan ni väntar på dagisplats.

Läs mer om vår barnpassning

NannyPoppins barnpassning i Borås – Barnvakten du kommer att älska

När man som småbarnsförälder försöker få ihop vardagen får det inte alltid av olika anledningar. Ibland kan det vara svårt att fråga grannen eller någon i familjen igen. Att i Borås ha en av våra barnvakter som kommer hem till er när det krisar sig kan i många fall vara en väldigt lättnad och man slipper mycket av den stress man annars kan känna som förälder. Vår barnpassning siktar på att ha ett långsiktigt tänk för alla parter och du ska känna dig mycket nöjd. Alla söker olika barnvakter. Vissa vill ha en ”till förälder” medan andra snarare söker ett betydligt äldre ”syskon” som kan hoppa in när det behövs. Oavsett vad det är ni söker kommer vi på NannyPoppins kunna erbjuda er en grym service och en fantastisk barnvakt i Borås där vi dessutom ordnar allt med RUT och annat administrativt.

Vill ni veta med om vår barnpassning i Borås är det alltid bäst att ringa: 0774 – 21 88 21.

Bild på en riktigt duktig nannyEn till bild på en riktigt duktig nanny

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert