• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Borås

 • Hitta en trygg barnvakt i Borås
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Borås
 • Få en utbildad barnvakt i Borås
Barnvakt Borås
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Borås

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Borås

Här kan du hitta professionella barnvakter i hela Borås med omnejd. Våra nannies är dessutom utbildade och certifierade, så att du och din familj kan känna er trygga och säkra. 

Personlig barnpassning för just din familj

För oss är det viktigt att du får en barnvakt utifrån din familjs behov. Därför erbjuder vi barnpassning för barn i alla åldrar och områden i Borås, oavsett hur er vardag ser ut!

Vi berättar gärna mer om vår barnpassning, så det är bara att kontakta oss för mer information.

Personlig Barnvakt Borås

Duktiga barnvakter i Borås

Barnvakt Ebba i Borås

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Borås

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Borås

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Borås

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Borås

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Borås

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Borås

Kom igång med barnpassning i Borås

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Borås.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774–21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Borås!

Kom igång med barnpassning i Borås

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Borås?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Borås med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Borås, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Borås

Varför väljer så många en barnvakt i Borås från NannyPoppins?

Barnvakt Borås | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Borås är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Borås | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Borås kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Borås | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Borås med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Borås | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Borås som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Borås | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Borås | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Borås

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Borås är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Borås några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Borås

Hitta en trygg barnvakt i Borås

Med ett gediget hjärta för barnpassning vill NannyPoppins kunna hjälpa er få ihop vardagen med en riktigt duktig barnvakt för barnpassning i Borås. Oavsett om det är ett stort eller litet behov som er familj har. Till höger kan ni läsa mer om våra olika upplägg som finns för barnvakter i Borås. Det finns två olika populära upplägg för en barnvakt i Borås, ett där ni kan träffa er barnvakt Borås regelbundet, medan det andra är mer sporadiska träffar er barnvakt Borås vid behov. Det absolut vanligaste upplägget för barnvakt Borås är regelbunden träff med en barnvakt och barnpassning.

Vår ambition är att ha Sveriges och Borås bästa barnvakter, vilket inte är ett litet mål. Vi har många familjer som är nöjda med våra barnvakter i Borås och vi tänker långsiktigt med våra barnvakter och barnpassning i Borås. Inte minst för er som föräldrar och barnen. Men även för er barnvakt och våra barnvakter i Borås. Det är viktigt att våra barnvakter också trivs och att de får den hjälp som barnvakten behöver från oss.

Våra upplägg i Borås

Här ser ni våra två olika populära upplägg som finns för barnvakter Borås och barnpassning i Borås. Vi kan hjälpa er med barnvakt Borås allt ifrån några timmar när ni ska iväg eller med en barnvakt Borås som arbetar heltid medan ni väntar på dagisplats.

När man som småbarnsförälder försöker få ihop vardagen går det inte alltid av olika anledningar. Ibland kan det vara svårt att fråga grannen om barnvakt eller om någon i familjen kan kan vara barnvakt igen. Att ha en barnvakt Borås som kommer hem till er när det krisar sig kan i många fall vara en väldigt lättnad och med en barnvakt Borås slipper man mycket av den stress man annars kan känna som förälder.

Vår barnpassning och barnvakter Borås siktar på att ha ett långsiktigt tänk för alla parter och du ska känna dig mycket nöjd. Alla söker olika barnvakter i Borås. Vissa vill ha en barnvakt Borås som en till förälder medan andra snarare söker en barnvakt i Borås som ett betydligt äldre syskon som kan hoppa in som barnvakt Borås när det behövs. Oavsett vad det är ni söker för barnvakt Borås kommer vi på NannyPoppins kunna erbjuda er en grym service och en fantastisk barnvakt Borås. Vi ordnar dessutom allt med RUT och annat administrativt.

Om du bor i Borås och vill veta mer om våra barnvakter Borås eller om barnpassning i Borås är det alltid bäst att ringa!

Var kan jag få en barnvakt i Borås?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet, inte minst i Borås. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Borås oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Dalsjöfors, Fristad, Göta, Norrby, Sandhult, Sjöbo, Trandared och Viskafors. Vi erbjuder även barnpassning i Göteborg med omnejd. Det finns en barnvakt för varje familj i Borås. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg barnvakt i Borås för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj i Borås?

Våra barnvakter i Borås är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt Borås är även bakgrundskontrollerad och varje kandidat genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal får uppdraget. Bland de som får platsen som barnvakt Borås går igenom flera utbildningar och behöver ta certifieringar innan en matchning till en familj startar.

Vi har ett stort utbud av sökande, och det finns en trygg barnvakt Borås för alla familjer. Vi berättar gärna om våra barnvakter i Borås och mer om hur du kan hitta en barnvakt Borås hos oss. Hör av dig till oss för en trygg barnvakt & nanny i Borås!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Borås?

Vi hjälper många familjer i Borås med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt Borås är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en nanny Borås dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj.

Våra barnvakter, och er barnvakt Borås kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. En barnvakt i Borås finns även att få på kvällar och helger. Ni börjar alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt Borås, där ni får lära känna varandra och se hur era barn känner inför just denna barnvakt. Vi väljer alltid ut en barnvakt Borås utefter just er familjs behov och efterfrågan. Skulle det va så att man vill byta till en annan barnvakt Borås så hjälper vi till med det.

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Borås

 1. Ring oss på 0774–21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av barnvakt i Borås
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt i Borås & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Borås
 4. Träffa er barnvakt Borås för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Borås som är en utbildad barnvakt, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7