Barnvakt Borås

Borås bästa
barnpassning är målet

Hitta en trygg barnvakt i Borås

Med ett gediget hjärta för barnpassning vill NannyPoppins kunna hjälpa er få ihop vardagen med en riktigt duktig barnvakt i Borås. Oavsett om det är ett stort eller litet behov som er familj har. Till höger kan ni läsa mer om våra olika upplägg. Det är två olika, ett där ni kan träffa er barnvakt regelbundet, medan det andra är mer sporadiska träffar vid behov. Det absolut vanligaste upplägget för barnvakt Borås är regelbunden barnpassning.

Vår ambition är att ha Sveriges och Borås bästa barnvakter. Vilket inte är ett litet mål. Vi har mycket nöjda familjer och vi tänker långsiktigt. Inte minst för er som föräldrar och barnen. Men även för er barnvakt som ska trivas och få den hjälp barnvakten behöver från oss.

Till höger ser ni våra två olika populära upplägg för barnpassning i Borås. Vi kan hjälpa er med allt ifrån några timmar när ni ska iväg eller till heltid medan ni väntar på dagisplats.

Läs mer om vår barnpassning

Barnvakt Borås

När man som småbarnsförälder försöker få ihop vardagen får det inte alltid av olika anledningar. Ibland kan det vara svårt att fråga grannen eller någon i familjen igen. Att i Borås ha en av våra barnvakter som kommer hem till er när det krisar sig kan i många fall vara en väldigt lättnad och man slipper mycket av den stress man annars kan känna som förälder. Vår barnpassning siktar på att ha ett långsiktigt tänk för alla parter och du ska känna dig mycket nöjd. Alla söker olika barnvakter. Vissa vill ha en “till förälder” medan andra snarare söker ett betydligt äldre “syskon” som kan hoppa in när det behövs. Oavsett vad det är ni söker kommer vi på NannyPoppins kunna erbjuda er en grym service och en fantastisk barnvakt i Borås där vi dessutom ordnar allt med RUT och annat administrativt.

Vill ni veta med om vår barnpassning i Borås är det alltid bäst att ringa: 0774 – 21 88 21.

Bild på en riktigt duktig nannyEn till bild på en riktigt duktig nanny

Var kan jag få en barnvakt i Borås?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Borås oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Dalsjöfors, Fristad, Göta, Norrby, Sandhult, Sjöbo, Trandared och Viskafors. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Borås för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Borås!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Borås?

Vi hjälper många familjer i Borås med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Borås är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Borås dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Borås börjar ni alltid med ett gratis första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Borås

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Borås
  4. Träffa er barnvakt för ett gratis prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Borås som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert