Barnvakt i Gävle

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Barnpassning i Gävle

Söker du en trygg och personlig barnvakt i Gävle?  NannyPoppins har ett stort nätverk av väl utvalda barnvakter i hela Gävle. Vår ambition är att skapa trygg barnpassning för hela familjen. Barnen ska samtidigt ha en rolig stund så ni föräldrar kan få slappna av medan barnen är i trygga händer.

Alla söker olika upplägg och behoven kan variera, dels mellan familjer men också över tid. Vi är lyhörda för eventuella behov oavsett hur annorlunda de kan vara. Det vanligaste är dock att man träffar en barnvakt regelbundet och att ni kommer överens om när ni träffas – både dag och tid. Detta gör det hela mycket flexibelt och det är er långsiktiga kontakt som är det viktiga.

Klicka till höger för att läsa mer om våra upplägg för barnpassning i Gävle. Eller ring oss på 0774 – 21 88 21.

Läs mer om vår barnpassning

Barnpassning med oss på NannyPoppins

NannyPoppins är ett tryggt val om du söker ett företag som har mycket bra relationer med sina barnvakter och som alltid strävar efter att ha dig som familj fullt nöjd – oavsett om det enbart är för ett tillfälle eller om du träffar din barnvakt flera gånger i veckan. Vi har alla upplägg och hjälper dig gärna komma igång med barnpassningen och lära känna en riktigt härlig barnvakt i Gävle!

Något som kan vara bra att veta om vår barnpassning i Gävle är att vi har en försäkring om en eventuell olycka skulle vara framme. Exempelvis om något går sönder när ni inte är hemma. Vi ordnar även allt pappersarbete, däribland RUT-avdraget, och du kan istället fokusera på relationen med er nanny. Vi ordnar dessutom med en referens och en vit lön så att er barnvakt får lättare med fler jobb i framtiden.

Välkommen till NannyPoppins för en kvalitativ barnvakt i Gävle!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert