Barnvakt Gävle

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Barnpassning i Gävle

Söker du en trygg och personlig barnvakt i Gävle?  NannyPoppins barnpassning och barnvakter har ett stort nätverk av väl utvalda barnvakter i hela Gävle. Vår ambition är hitta en barnvakt, och att skapa trygg barnpassning för hela familjen och våra barnvakter. Barnen ska samtidigt ha en rolig stund med sin barnvakt så ni föräldrar kan få slappna av medan barnen är i trygga händer hos sin barnvakt.

Alla i Gävle söker olika upplägg för en barnvakt och behoven kan variera för vad man behöver för en barnvakt. Dels mellan familjer men också över tid. Vi är lyhörda för eventuella behov när det kommer till din barnvakt i Gävle oavsett hur annorlunda de kan vara. Det vanligaste är dock att man träffar en barnvakt regelbundet i Gävle och att du och din barnvakt kommer överens om när ni träffas – både dag och tid. Detta gör barnpassningen mycket flexibelt och det är er långsiktiga kontakt med er barnvakt som är det viktiga.

Klicka till höger för att läsa mer om våra upplägg för barnpassning och barnvakter i Gävle. Eller ring oss på 0774 – 21 88 21.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Gävle

NannyPoppins barnpassning i Gävle är ett tryggt val för dig som söker en barnvakt. Om du söker ett företag som har mycket bra relationer med sina barnvakter och som alltid strävar efter att ha dig som familj fullt nöjd med er barnpassning. Oavsett om det enbart är barnpassning för ett tillfälle eller om du träffar din barnvakt flera gånger i veckan. Vi har alla upplägg för barnpassning med barnvakt och hjälper dig gärna komma igång med barnpassningen och lära känna en riktigt härlig barnvakt i Gävle!

Något som kan vara bra att veta om vår barnpassning i Gävle är att vi har en försäkring om en eventuell olycka skulle vara framme under barnpassning. Exempelvis om något går sönder när ni inte är hemma, men också för våra barnvakter. Vi ordnar även allt pappersarbete för er barnvakt, däribland RUT-avdraget för våra barnvakter, och du kan istället fokusera på relationen med er barnvakt. Vi ordnar dessutom med en referens för er barnvakt och en vit lön så att er barnvakt får lättare med fler jobb i framtiden. Vi är måna om att våra barnvakter har en bra anställning, och att det ska kännas bra att ha en barnvakt.

Välkommen till NannyPoppins för en kvalitativ barnvakt i Gävle!

Var kan jag få en barnvakt i Gävle?

NannyPoppins barnpassning är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet, inklusive Gävle. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Gävle oavsett om du bor centralt, eller i omgivningen av Gävle. Vi har barnvakter inklusive på platser som Alderholmen, Andersberg, Bomhus, Brynäs, Fredriksskans, Hagström, Hemlingby, Hemsta, Hille, Lexe, Stigslund, Sätra, Villastaden, Tolvfors och Åbyggeby. Kontakta oss på NannyPoppins barnpassning, så hittar vi en trygg barnvakt i Gävle för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj i Gävle?

Våra barnvakter i Gävle är noggrant utvalda och varje barnvakt är utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och varje barnvakt i Gävle genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt för barnpassning hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnvakt & nanny i Gävle!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Gävle?

Vi hjälper många familjer i Gävle med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Gävle är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att våra barnvakter har en både trygg och rolig stund med dina barn. Med en barnvakt så kan du som förälder lugnt färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Gävle dig att minska stress och få mer energi över. En barnvakt gör så att du sedan kan ha tid för att umgås med din familj. Våra barnvakter, och er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. Våra barnvakter finns för er även på kvällar och helger. Det finns en barnvakt i Gävle för dagstid, och en barnvakt för kvällstid, oavsett behov. I Gävle börjar ni alltid med ett gratis första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna personen och se hur era barn känner inför just denna barnvakt. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Gävle

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt i Gävle
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Gävle
  4. Träffa er barnvakt för ett gratis prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Gävle som är en utbildad barnvakt, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert