Barnvakt Gävle

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Barnpassning i Gävle

Söker du en trygg och personlig barnvakt i Gävle?  NannyPoppins har ett stort nätverk av väl utvalda barnvakter i hela Gävle. Vår ambition är att skapa trygg barnpassning för hela familjen. Barnen ska samtidigt ha en rolig stund så ni föräldrar kan få slappna av medan barnen är i trygga händer.

Alla söker olika upplägg och behoven kan variera, dels mellan familjer men också över tid. Vi är lyhörda för eventuella behov oavsett hur annorlunda de kan vara. Det vanligaste är dock att man träffar en barnvakt regelbundet och att ni kommer överens om när ni träffas – både dag och tid. Detta gör det hela mycket flexibelt och det är er långsiktiga kontakt som är det viktiga.

Klicka till höger för att läsa mer om våra upplägg för barnpassning i Gävle. Eller ring oss på 0774 – 21 88 21.

Läs mer om vår barnpassning

Barnvakt Gävle

NannyPoppins är ett tryggt val om du söker ett företag som har mycket bra relationer med sina barnvakter och som alltid strävar efter att ha dig som familj fullt nöjd – oavsett om det enbart är för ett tillfälle eller om du träffar din barnvakt flera gånger i veckan. Vi har alla upplägg och hjälper dig gärna komma igång med barnpassningen och lära känna en riktigt härlig barnvakt i Gävle!

Något som kan vara bra att veta om vår barnpassning i Gävle är att vi har en försäkring om en eventuell olycka skulle vara framme. Exempelvis om något går sönder när ni inte är hemma. Vi ordnar även allt pappersarbete, däribland RUT-avdraget, och du kan istället fokusera på relationen med er nanny. Vi ordnar dessutom med en referens och en vit lön så att er barnvakt får lättare med fler jobb i framtiden.

Välkommen till NannyPoppins för en kvalitativ barnvakt i Gävle!

Var kan jag få en barnvakt i Gävle?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Gävle oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Alderholmen, Andersberg, Bomhus, Brynäs, Fredriksskans, Hagström, Hemlingby, Hemsta, Hille, Lexe, Stigslund, Sätra, Villastaden, Tolvfors och Åbyggeby. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Gävle för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Gävle!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Gävle?

Vi hjälper många familjer i Gävle med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Gävle är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Gävle dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Gävle börjar ni alltid med ett gratis första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Gävle

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Gävle
  4. Träffa er barnvakt för ett gratis prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Gävle som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert