• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Gävle

 • Hitta en trygg barnvakt i Gävle
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Gävle
 • Få en utbildad barnvakt i Gävle
Barnvakt Gävle
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Gävle

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Gävle

I Gävle är det enkelt att hitta en barnvakt. Vi på NannyPoppins erbjuder professionell barnpassning som är både tryggt och säkert. Alla våra barnvakter är utbildade och certifierade i bland annat HLR för barn.

Ett vanligt upplägg i just Gävle är hämtning/lämning, men du kan även få barnpassning på heltid, deltid eller vid behov. Du kan även kombinera upplägg för skräddarsydd barnpassning utifrån din familjs specifika önskemål och preferenser.

Personlig Barnvakt Gävle

Duktiga barnvakter i Gävle

Barnvakt Ebba i Gävle

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Gävle

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Gävle

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Gävle

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Gävle

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Gävle

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Gävle

Kom igång med barnpassning i Gävle

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Gävle.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Gävle!

Kom igång med barnpassning i Gävle

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Gävle?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Dalarna med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Dalarna, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Gävle

Varför väljer så många en barnvakt i Gävle från NannyPoppins?

Barnvakt Gävle | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Gävle är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Gävle | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Gävle kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Gävle | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Gävle med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Gävle | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Gävle som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Gävle | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Gävle | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Gävle

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Gävle är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Gävle några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Dalarna

Barnpassning i Gävle

Söker du en trygg och personlig barnvakt i Gävle?  NannyPoppins barnpassning och barnvakter har ett stort nätverk av väl utvalda barnvakter i hela Gävle. Vår ambition är hitta en barnvakt Gävle, och att skapa trygg barnpassning för hela familjen och våra barnvakter. Barnen ska samtidigt ha en rolig stund med sin barnvakt Gävle så ni föräldrar kan få slappna av medan barnen är i trygga händer hos sin nanny.

Alla i Gävle söker olika upplägg för en barnvakt Gävle och behoven kan variera för vad man behöver för en barnvakt. Dels mellan familjer men också över tid. Vi är lyhörda för eventuella behov när det kommer till din nanny oavsett hur annorlunda de kan vara. Det vanligaste är dock att man träffar en barnvakt regelbundet i Gävle och att du och din barnvakt kommer överens om när ni träffas – både dag och tid. Detta gör barnpassningen mycket flexibelt och det är er långsiktiga kontakt med er barnvakt Gävle som är det viktiga.

Klicka till höger för att läsa mer om våra upplägg för barnpassning och barnvakter i Gävle. Eller ring oss på 0774 – 21 88 21.

Trygg barnpassning i Gävle

NannyPoppins barnpassning i Gävle är ett tryggt val för dig som söker en barnvakt. Om du söker ett företag som har mycket bra relationer med sina barnvakter och som alltid strävar efter att ha dig som familj fullt nöjd med er barnpassning så har du kommit rätt. Oavsett om det enbart är barnpassning för ett tillfälle eller om du träffar din barnvakt Gävle flera gånger i veckan går det att ordna. Vi har alla upplägg för barnpassning och hjälper dig gärna komma igång och lära känna en riktigt härlig barnvakt i Gävle!

Något som kan vara bra att veta om vår barnpassning i Gävle är att vi har en försäkring om en eventuell olycka skulle vara framme under barnpassning. Exempelvis är det bra om något går sönder när ni inte är hemma, men också för våra barnvakter. Vi ordnar även allt pappersarbete för er barnvakt Gävle. Däribland RUT-avdraget och du kan istället fokusera på relationen med er barnvakt Gävle. Vi ordnar dessutom med en referens för er barnvakt Gävle och en vit lön så att de får lättare att få fler jobb i framtiden. Vi är måna om att våra barnvakter har en bra anställning, och att det ska kännas bra för familjen att ha en barnvakt Gävle.

Var kan jag få en barnvakt i Gävle?

NannyPoppins barnpassning är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet, inklusive Gävle. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Gävle oavsett om du bor centralt, eller i omgivningen av Gävle. Vi har barnvakter inklusive på platser som Alderholmen, Andersberg, Bomhus, Brynäs, Fredriksskans, Hagström, Hemlingby, Hemsta, Hille, Lexe, Stigslund, Sätra, Villastaden, Tolvfors och Åbyggeby. Kontakta oss på NannyPoppins barnpassning, så hittar vi en trygg barnvakt i Gävle för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj i Gävle?

Våra barnvakter i Gävle är noggrant utvalda och varje barnvakt är utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt Gävle är även bakgrundskontrollerad och varje barnvakt genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt Gävle för barnpassning hos oss. Hör av dig till oss för en trygg barnvakt & nanny i Gävle!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Gävle?

Vi hjälper många familjer i Gävle med en trygg och säker barnvakt Gävle. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt Gävle är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att våra barnvakter har en både trygg och rolig stund med dina barn. Med en barnvakt Gävle så kan du som förälder lugnt färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Gävle dig att minska stress och få mer energi över och gör så att du sedan kan ha tid för att umgås med din familj.

Våra barnvakter i Sverige, och därmed er barnvakt Gävle kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. Våra barnvakter finns för er även på kvällar och helger. Det finns en barnvakt Gävle för dagstid, och en för kvällstid. De finns tillgängliga oavsett behov. Ni som familj börjar alltid med en prova-på-träff utan bindning med er personliga start Gävle. Där får ni då tillfälle att lära känna personen och se hur era barn känner inför just denna barnvakt. Barnvakten väljs ut just för er familj. Skulle nu känna att personkemin inte stämmer överens så kan vi alltid välja ut en ny barnvakt Gävle till er.

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Gävle

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt Gävle
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Gävle
 4. Träffa er barnvakt Gävle för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Gävle som är en utbildad barnvakt, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7