• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Hitta en trygg barnvakt Göteborg

 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Göteborg
 • Få en utbildad barnvakt i Göteborg
 • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Göteborg
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

En barnvakt i Göteborg som förenklar er vardag

En barnvakt i Göteborg som förenklar er vardag

Vi på NannyPoppins erbjuder erfarna barnvakter över hela Göteborg med omnejd. Alla våra nannies kan passa ditt barn oavsett om du bor i Angered eller i Majorna.

Få barnpassning med önskat upplägg
Du kan få barnpassning oavsett hur din livsstil ser ut. Välj bland populära upplägg såsom hämtning/lämning, heltid/deltid och barnvakt vid behov. Det finns ett upplägg för alla familjer!

Personlig Barnvakt Göteborg

Duktiga barnvakter i Göteborg

Barnvakt Ebba i Göteborg

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Göteborg

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Göteborg

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Göteborg

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Göteborg

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Göteborg

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Göteborg

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Göteborg

Med vår enkla process är det smidigt att hitta en barnvakt i Göteborg.

 • Steg 1: Du kontaktar oss via vår hemsida
 • Steg 2: Våra experter handplockar en nanny
 • Steg 3: Träffas på ett prova-på-möte

Kontakta oss för ett gratis prisförslag samt mer information om hur en barnvakt i Göteborg kan hjälpa just din familj.

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Göteborg

Vad tycker andra familjer som sin barnvakt i Göteborg?

Vår upplevelse av NannyPoppins är att de är väldigt tillmötesgående och hjälpsamma. Vår nanny Amanda har fixat hämtningen och lämningen galant!

Ulf Kronstedt Pappa till Anton

Jag som är ensamstående mamma kan ha det svårt att få ihop vardagen.. Barnpassningen har verkligen hjälpt till på alla fronter och jag är tacksam!

Amala Carlson Mamma till Luna

Vi är mycket nöjda med vår nanny Dorinda!!! Hon löser det mesta utan något som helst problem, så jag och min man kan känna oss mer zen!

Malika Jusufi Mamma till Wincent

Hörde talas om NannyPoppins genom en väninna som också använt dom, så var bara tvungen att testa att skaffa en nanny själv och jag är jättenöjd!

Tilda Andreasson Mamma till Zack

Min nanny har minst sagt öppnat upp nya dörrar för mig.. vem visste att det fanns så många timmar på dygnet?! Är en heeelt ny person tack vare barnpassningen

Lisbeth Asp Mamma till Julian

Så säkerställer vi att ni får en trygg barnvakt i Göteborg

Säker och trygg barnpassning är den största prioriteten för oss i Göteborg. Vi säkerställer detta genom vår utförliga rekryteringsprocess, som består av en rad olika djupintervjuer, bakgrundskontroller och utbildningar. Alla nannies i Göteborg är dessutom certifierade i HLR för barn.

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Göteborg

Varför väljer så många en barnvakt i Göteborg från NannyPoppins?

Barnvakt Göteborg | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Det kan vara svårt att få vardagspusslet att gå ihop varje vecka, då kan vi på NannyPoppins hjälpa till med en nanny i Göteborg. En barnvakt kan lätta upp mycket av din vardagsstress, oavsett om du behöver regelbunden barnpassning eller sporadisk hjälp med barnvakt, så finns vi till för att hjälpa din familj!

Är vår barnvakt i Göteborg personlig för vår familj?

Barnvakt Göteborg | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Alla nannies är speciellt utvalda av oss för varje familj. Vårt mål är att alla ska få en barnvakt i Göteborg som är personlig och fungerar bra ihop med din familj på en personlighet och praktiskt plan.

Var i Göteborg kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Göteborg | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

NannyPoppins erbjuder barnvakter i alla delar av Göteborg med omnejd. Detta innebär att du kan få barnpassning i orter som till exempel Askim, Backa, Bergsjön, Biskopsgården, Centrum, Frölunda, Gunnared, Härlanda, Högsbo, Hönö, Kortedala, Kärra-Rödbo, Linestaden, Lundby, Lärjedalen och Öckerö.

Detta är självklart bara exempel, så om du vill veta vilka nannies som finns tillgängliga i ditt område, kan du kontakta oss på NannyPoppins så hittar vi en trygg nanny i Göteborg för er familj!

Arbetar era barnvakter i Göteborg även kvällar och helger?

Barnvakt Göteborg | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Våra barnvakter i Göteborg är flexibla och kan därför ordna barnpassningen under både nattetid så väl som under helger.

Bara för att du får barnpassning under okonventionella tider, betyder det inte att du behöver betala mer. Hos oss på NannyPoppins får du barnpassning alla dagar och tider på dygnet, utan någon extra kostnad.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Göteborg | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning i Göteborg från NannyPoppins går att få för alla barn, oavsett om ditt barn är nyfött eller är i skolålder. Våra nannies har erfarenhet och utbildning i att passa barn i alla möjliga åldrar.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Göteborg | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning i Göteborg börjar alltid med ett prova-på-möte utan bindning med en barnvakt. Under detta möte kommer din barnvakt hem till dig och bekantar sig med din familj och era rutiner.

Är du nöjd med din nanny så börjar barnpassningen på riktigt. Om du inte känner dig helt nöjd, så kan vi hitta en barnvakt som passar er bättre.

Populära upplägg för barnpassning i Göteborg

Din barnvakt i Göteborg kan till exempel hämta ditt barn från förskolan, tillaga någon enkel middag och sedan leka med dem. Våra barnvakter kan hjälpa till sporadiskt, eller så kan man mötas upp mer kontinuerligt veckovis. Vi hittar en barnvakt i Göteborg till dig oavsett vilken ort du bor i, när du behöver hjälp och vilka önskemål ni har. 

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan, beroende på vad som behövs.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Göteborg några dagar i veckan.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt lekpark

Så har NannyPoppins hjälpt underlätta vardagen för några familjer i Göteborg

“Vi är galet nöjda med NannyPoppins barnvakt! Göteborg är en stad som vi har velat flytta till väldigt länge, men utmaningen är att jobbet tar på tiden och krafterna här om man vill göra karriär. Att få en trygg barnvakt som kan hjälpa till med barnpassning när vi behöver avlastning är guld och hjälper oss att få ihop vardagen.”

– Ronja Jacobsson, har barnvakt Göteborg

“Fem stjärnor till er barnvakt, såväl som er tjänst för barnpassning i Göteborg! Vi tycker att ni har hanterat allt som har med barnvakten att göra på ett föredömligt sätt och det är alltid trevligt att ha kontakt med er. Dessutom får man ju inte glömma att vår barnvakt är helt underbar, skulle inte vilja ha någon annan barnvakt!”

– Allan Rosengren, har barnvakt Göteborg

“Vi var lite rädda för att skaffa en barnvakt till att börja med. Det är svårt som förälder att låta någon annan passa ens barn! Men när vardagen blev för mycket behövde vi ta steget för att få ett hållbart liv och letade efter den tryggaste barnpassningen vi kunde hitta. Valet föll på er på NannyPoppins barnvakter i Göteborg och det är jag väldigt glad för. Er nanny har varit så trygg och förstående med mig som gåsmamma, vi får rapporter kontinuerligt av barnvakten när vi är borta och alltid en sammanfattning av hur barnpassningen har gått när vi kommer hem igen. Tack för er hjälp, rekommenderar er till alla som vill ha barnpassning i Göteborg!”

– Sofie Alfredsson, har barnvakt Göteborg

Certifierad barnvakt i Göteborg med utbildning

Om du söker efter en duktig barnvakt i Göteborg har vi på NannyPoppins daglig barnpassning i hela Göteborg – Från innerstaden ut till Hovås, Västra Frölunda, Askim, Partille & Tuve. Dessa orter är bara några av de områden där vi är verksamma – vi finns i hela Göteborg!

Med hjälp av noga utvalda barnvakter kan vi också garantera att vi kommer hitta en nanny som passar ert behov. Barnpassning i Göteborg ska underlätta vardagen och göra livet enklare. Det är inte alltid lätt att få ihop livets pussel som småbarnsförälder. NannyPoppins finns därför här för att hjälpa dig – oavsett om ni behöver hjälp regelbundet eller enbart vid ett enstaka tillfällen. Att få hjälp på bröllop är inte ovanligt, men vårt mest populära upplägg är regelbundna träffar, exempelvis varje måndag vid en bestämd eller öppen tid. Men detta är såklart helt upp till er och er barnvakt.

Vi finns i hela Göteborg. Några av våra områden: Kungälv, Lerum, Mölndal, Partille, Stenungsund.

Ring NannyPoppins på 0774–21 88 21 för en kvalitativ och duktig barnvakt i Göteborg!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning?

Vi hjälper många familjer i Göteborg med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Göteborg är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka:

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Göteborg som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Så fungerar RUT-avdraget för barnpassning

Vi har väldigt förmånliga priser för barnpassning i Göteborg och du kan dessutom använda dig av RUT-avdraget. Detta betyder att du endast betalar hälften av våra ordinarie priser!

Tack vare RUT-avdraget kan vi erbjuda riktigt duktiga barnvakter som är noggrant utvalda, certifierade och olycksfallsutbildade till samma pris för en barnvakt i Göteborg som om du skulle betala någon direkt i handen. 

Våra barnvakter är dessutom försäkrade och från barnvaktens sida får de dessutom en vit lön och en referens för framtida jobb. För att snabbt kunna erbjuda en riktigt kompetent person, samarbetar vi även med ett av de största nätverken i Göteborg genom myNanny  (läs mer här).

Vi rekommenderar även

Är det så att ni utöver en barnvakt också känner ett behov av läxhjälp till era barn, kan vi på NannyPoppins rekommendera Allakandos läxhjälp i Göteborg. De erbjuder personliga privatlärare som är duktiga på att stötta, utveckla och hjälpa barnen att hitta studieglädje! Allakandos läxhjälp finns i alla ämnen!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7

Lös livspusslet med vår barnpassning i Göteborg

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag