Barnpassning i Göteborg

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Certifierad barnvakt i Göteborg med utbildning

Om du söker en duktig barnvakt i Göteborg har vi på NannyPoppins daglig barnpassning i hela Göteborg – Från innerstaden ut till Hovås, Västra Frölunda, Askim, Partille & Tuve är några av de områden där vi är verksamma – men vi finns i hela Göteborg.

Med hjälp av noga utvalda barnvakter kan vi också garantera att vi kommer hitta en nanny som passar ert behov. Barnpassning i Göteborg ska underlätta vardagen och göra livet enklare. Det är inte alltid lätt att få ihop livets pussel som småbarnsförälder. NannyPoppins finns här för att hjälpa dig. Oavsett om ni behöver hjälp regelbundet eller enbart vid ett enstaka tillfällen. Att få hjälp på bröllop är inte ovanligt. Men vårt mest populära upplägg är regelbundna träffar, exempelvis varje måndag vid en bestämd eller öppen tid. Men detta är helt upp till er och er barnvakt.

Vi finns i hela Göteborg. Några av våra områden: Kungälv, Lerum, Mölndal, Partille, Stenungsund.

Ring NannyPoppins på 0774 – 21 88 21 för en kvalitativ och duktig barnvakt i Göteborg!

Läs mer om vår barnpassning

För dig som söker en personlig barnvakt i Göteborg

Det kan vara svårt att få vardagspusslet att gå ihop varje vecka, då kan vi på NannyPoppins hjälpa till. En barnvakt kan lätta upp mycket av din vardagsstress, oavsett om du behöver regelbunden barnpassning eller sporadisk hjälp, så finns vi till för att hjälpa din familj. Våra barnvakter är nämligen väldigt flexibla och kan anpassa sig efter ditt schema. Med en barnvakt kan du hinna jobba klart utan att stressa och du kan ta chansen att gå och träna medan barnvakten tar hand om dina barn. Våra barnvakter hämtar enkelt upp dina barn på dagis, tillagar någon enkel middag och hjälper dem sedan med läxorna. Våra barnvakter kan hjälpa till sporadiskt, eller också att man möts upp mer kontinuerligt veckovis. Vi hittar en barnvakt i Göteborg till dig oavsett vilken ort du bor på och de önskemål ni har.

Matlagning med barn och barnvakt Våra barnvakter är flexibla, de kan faktiskt ordna med barnpassning under nattetid. Det är viktigt för oss att dina barn ska känna sig trygga och trivas med våra barnvakter, därför är varje barnvakt noggrant utvald, olycksfall utbildad och certifierad. Du får alltid en gratis prova-på träff innan barnpassningen börjar på riktigt. Boka in din träff redan nu. Vill du ha mer information om barnpassningen i Göteborg eller har du några frågor kan du bara kontakta oss så hjälper vi dig.

Prova-på-träff inför er barnpassning i Göteborg

Barnpassning i Göteborg börjar alltid med en gratis prova-på träff med en barnvakt, är du nöjd börjar också barnpassningen på riktigt. Vi har väldigt förmånliga priser och du kan dessutom använda dig av RUT-avdraget, vilket betyder att du endast betalar hälften av våra ordinarie priser, sedan begär vi själva ut resterande hälft från Skatteverket. Den första gratis träffen finns till för att du som är i behov av en barnvakt ska känna dig trygg med att du får en duktig sådan, dessutom vill vi att dina barn ska trivas och känna sig trygga med sin barnvakt.

Tack vare RUT-avdraget kan vi erbjuda en riktigt duktig barnvakter som är noggrant utvalda, certifierade och olycksfallsutbildade till samma pris som om du skulle betala någon direkt i handen. Våra barnvakter är dessutom försäkrade och väldigt flexibla, de kan alltså anpassa sig efter just din familjs schema och behov. Från barnvaktens sida får de dessutom en vit lön och en referens för framtida jobb.

Ni kan själv välja om ni vill ha ett fast schema, om ni bara har tillfälliga behov av en barnvakt. Det kan även ordnas barnpassning nattetid. Dessutom får alla våra barnvakter kontinuerlig coaching och rådgivning från någon av våra barnvaktsspecialister under hela arbetets gång. Det är viktigt för oss att dina barn är trygga med er barnvakt i Göteborg, just därför ställer vi så höga krav på dem. Läs mer om ni söker.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert