Barnvakt Malmö

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Barnpassning i Malmö med NannyPoppins

Efter en noggrann rekrytering av barnvakter kan vi säkert säga att vi har hög kvalité på de nannies som jobbar på NannyPoppins. Vi vill att du ska vara nöjd med oss och den barnpassning vi erbjuder. Alla våra barnflickor har genomgått internutbildningar och är speciellt utvalda för deras kärlek till barn och tidigare erfarenheter.

Med en stor bas av kandidater är vi också säkra på att vi kan välja ut den barnvakt i Malmö som passar er familj bäst. Det är ert behov som styr och ju mer vi vet om det ju säkrare är det att personkemin också stämmer. Skulle vi däremot inte pricka rätt första gången tar vi gärna fram en till kandidat.

Att kunna behålla långsiktighet är viktigt för oss. Era barn lär känna en person som de lär känna och i vissa fall även ser upp till som en förebild. Vi vill behålla samma barnvakt för er barnpassning i Malmö över tid och tänker långsiktigt i alla beslut.

Hitta barnvakt i Malmö – NannyPoppins har öppet alla vardagar 09:00 – 19:00 och ni ringer oss på 0774 – 21 88 21!

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Malmö

Barnpassningen i Malmö sköts av våra certifierade barnvakter, dessa barnvakter är noggrant utvalda av oss och har fått genomgå en olycksfallsutbildning. De är flexibla och kan anpassa sig efter era behov, så oavsett om du bara är i behov av en barnvakt över helgen eller om du behöver en varje vecka så har vi någon som passar er. Det går också att få en barnvakt under nattetid om så önskas, då behövs bara lite mer planering i förväg.

Barnvakt Malmö som gör en stundvis stressad vardag enklare

Känner du dig stressad i din vardag och hinner inte riktigt med allt det du vill hinna med, då kan en barnvakt vara lösningen för dig. Din barnvakt hämtar upp ditt barn på förskolan, ser till så barnet äter någon enklare middag och hjälper sedan till med eventuella läxor. Med andra ord, med en barnvakt slipper du stressa med att hinna färdigt på jobbet eller om du har ärenden att uträtta, gör det i lugn och ro så tar vi hand om ditt barn tills du kommer hem.

Att vara förälder är inte alltid det enklaste. Även om vi alla älskar våra barn, så kan man ibland undra om det verkligen skall vara så kämpigt med föräldraskapet. Att välja en barnvakt i Malmö är att välja ett hälsosamt och hållbart föräldraskap, vilket är bättre för både barnen och för en själv som förälder. Du mår bra och har energi över till att vara den förälder du vill vara.

När du kontaktar oss för en barnvakt i Malmö utgår vi från era behov och väljer ut en barnvakt vi tror passar er. Sedan får ni ett prova-på-möte med er barnvakt Malmö utan bindning med barnvakten för att se om det känns bra och för att lära känna er barnvakt. Efter det börjar barnpassningen enligt det schema ni lägger upp. Skulle det mot förmodan inte fungera, kan ni alltid byta barnvakt Malmö när ni vill.

barnpassning i Malmö, barnvakt Malmö

Smidigare barnpassning med barnvakt i Malmö med en prova-på-träff & RUT-avdraget

RUT-avdraget har gjort det möjligt att få ner timpriset för barnpassning markant samtidigt som vi kan erbjuda utbildningar, certifieringar & en vit lön till er barnvakt som enklare kan söka jobb i framtiden med en stark referens. Och skulle något mot all förmodan hända under något tillfälle kan man samtidigt ta del av våra försäkringar som ökar den trygga känslan av av barnpassning i Malmö.

För att snabbt kunna erbjuda en riktigt kompetent person, samarbetar vi även med ett av de största nätverken genom myNanny barnvakt i Malmö. Något vi också kan erbjuda är en prova-på-träff vilket innebär att du kan enkelt träffa en potentiell kandidat innan ni bestämmer er. Såhär ser upplägget ut:

  1. Vi diskuterar vad ni söker hos en barnvakt i Malmö – Ålder, tidigare erfarenhet & personlighet
  2. Vi pratar lite om hur ofta ni vill träffas, vilka tider och vad ni mer exakt behöver hjälp med från er barnvakt i Malmö
  3. Vi får några dagar på oss och kollar tillgängligheten hos de duktigaste kandidaterna efter era önskemål
  4. Vi presenterar den barnvakt Malmö vi tror på och bokar in en första träff
  5. Därefter kan ni välja att antingen boka in nästa träff direkt, vilket är det vanligaste, eller så kan vi också hitta en ny kandidat om något inte kändes helt perfekt

Läs mer om hur man söker barnvakt Malmö nedan. Låter det som ett smidigt upplägg får ni gärna ringa in till oss så diskuterar vi vad ni söker i en barnvakt.

Populära upplägg just nu för barnpassning med barnvakt Malmö är:

Hos oss kan ni hitta Barnvakt Malmö dagtid, Barnvakt Malmö kväll, Barnvakt Malmö helg, Barnvakt Malmö hämtning, Barnvakt Malmö lämning, Barnvakt Malmö sporadiskt och även Barnvakt Malmö heltid eller Barnvakt Malmö deltid.

Läs mer om barnvakt Malmö, som även finns i andra delas som Limhamn, Höllviken & Näset.

Var kan jag hitta en barnvakt i Malmö?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Malmö oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Bunkeflo, Fridhem, Rosengård, Husie, Hyllie, Klagshamn, Kroksbäck, Limhamn, Lindängen, Oxie och Ribersborg. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Malmö för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt Malmö till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Malmö!

Mer om barnvakt Malmö – Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Malmö?

Vi hjälper många familjer i Malmö med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Malmö är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen.

På så sätt hjälper en barnvakt Malmö dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Malmö börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Malmö

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär för en barnvakt Malmö
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Malmö
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Malmö som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Vad tycker några av våra familjer om sin barnvakt Malmö?

Malin, barnvakt Malmö Maria, barnvakt Malmö Cecilia, barnvakt Malmö Elin, barnvakt Malmö

“Vi har haft en barnvakt Malmö i flera år nu med NannyPoppins och kan inte säga annat än att vi är nöjda. Det är alltid trevligt att ha kontakt med er personal, oavsett om det är vår barnvakt eller någon av era specialister på barnpassning på kontoret. Känner att vi kan lita hundra procent på att barnvakten tar hand om våra barn och att ni löser allt kringarbete som gör att det blir smidigt att ha en barnvakt.”

– Ulrika Månsson, om sin barnvakt Malmö

“Mina varmaste rekommendationer till ert företag för all er hjälp med att hitta en barnvakt i Malmö till oss. Vår familj är minst sagt lite rörig, barnen har en massa energi och det är inte vem som helst som klarar av dem. Ylva, vår barnflicka, hanterar dock detta utan problem! Vi är så imponerade över hennes förmåga att vara barnvakt till våra barn utan att det blir helt kaos — och även om det skulle bli lite stökigt när de hittar på en massa lekar, är det alltid återställt innan barnpassningen är över.”

– Sam Rosengren, om sin barnvakt Malmö

“Toppbetyg till era barnvakter, de är toppen! Vi har haft två som har varit barnvakt hos oss från er, eftersom att vår första barnflicka skulle åka på utbyte med sin utbildning och därmed naturligtvis inte längre kunde hjälpa oss med barnpassning i Malmö. Ni löste dock en ny barnvakt i Malmö snabbt och vi har nu haft Selma som barnvakt i över ett år. Båda barnvakter har varit superhärliga, riktiga toppenrekryteringar och vi kommer säkerligen att fortsätta med er nanny under lång tid framöver.”

– Rosanna Haddad, om sin barnvakt Malmö

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert