Barnvakt i Malmö

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Barnpassning i Malmö med NannyPoppins

Efter en noggrann rekrytering av barnvakter kan vi säkert säga att vi har hög kvalité på de nannies som jobbar på NannyPoppins. Vi vill att du ska vara nöjd med oss och den barnpassning vi erbjuder. Alla våra barnflickor har genomgått internutbildningar och är speciellt utvalda för deras kärlek till barn och tidigare erfarenheter.

Med en stor bas av kandidater är vi också säkra på att vi kan välja ut den barnvakt i Malmö som passar er familj bäst. Det är ert behov som styr och ju mer vi vet om det ju säkrare är det att personkemin också stämmer. Skulle vi däremot inte pricka rätt första gången tar vi gärna fram en till kandidat.

Att kunna behålla långsiktighet är viktigt för oss. Era barn lär känna en person som de lär känna och i vissa fall även ser upp till som en förebild. Vi vill behålla samma barnvakt för er barnpassning i Malmö över tid och tänker långsiktigt i alla beslut.

NannyPoppins har öppet alla vardagar 09:00 – 19:00 och ni ringer oss på 0774 – 21 88 21!

Läs mer om vår barnpassning

Varm & professionell barnvakt i Malmö

Barnpassningen i Malmö sköts av våra certifierade barnvakter, dessa barnvakter är noggrant utvalda av oss och har fått genomgå en olycksfallsutbildning. De är flexibla och kan anpassa sig efter era behov, så oavsett om du bara är i behov av en barnvakt över helgen eller om du behöver en varje vecka så har vi någon som passar er. Det går också att få en barnvakt under nattetid om så önskas, då behövs bara lite mer planering i förväg.

Gör en stundvis stressad vardag enklare

Känner du dig stressad i din vardag och hinner inte riktigt med allt det du vill hinna med, då kan en barnvakt vara lösningen för dig. Din barnvakt hämtar upp ditt barn på dagis, ser till så barnet äter någon enklare middag och hjälper sedan till med läxorna. Med andra ord, med en barnvakt slipper du stressa med att hinna färdigt på jobbet eller om du har ärenden att uträtta, gör det i lugn och ro så tar vi hand om ditt barn tills du kommer hem.

Vi utgår från era behov och väljer ut en barnvakt vi tror passar er, sedan får ni ett gratis prova-på-möte med barnvakten för att se om det känns bra. Efter det börjar barnpassningen enligt det schema ni lägger upp. Skulle det mot förmodan inte fungera, kan ni alltid byta barnvakt när ni vill.

Live barnpassning i Malmö där barnvakt läser bok för barnet i mysig stämning

Smidigare barnpassning i Malmö med en prova-på-träff & RUT-avdraget

RUT-avdraget har gjort det möjligt att få ner timpriset för barnpassning markant samtidigt som vi kan erbjuda utbildningar, certifieringar & en vit lön till er barnvakt som enklare kan söka jobb i framtiden med en stark referens. Och skulle något mot all förmodan hända under något tillfälle kan man samtidigt ta del av våra försäkringar som ökar den trygga känslan av av barnpassning i Malmö. Något vi också kan erbjuda är en prova-på-träff vilket innebär att du kan enkelt träffa en potentiell kandidat innan ni bestämmer er. Såhär ser upplägget ut:

  1. Vi diskuterar vad ni söker hos en barnvakt i Malmö – Ålder, tidigare erfarenhet & personlighet
  2. Vi pratar lite om hur ofta ni vill träffas, vilka tider och vad ni mer exakt behöver hjälp med
  3. Vi får några dagar på oss och kollar tillgängligheten hos de duktigaste kandidaterna efter era önskemål
  4. Vi presenterar den vi tror på och bokar in en första träff
  5. Därefter kan ni välja att antingen boka in nästa träff direkt, vilket är det vanligaste, eller så kan vi också hitta en ny kandidat om något inte kändes helt perfekt

Läs mer om hur man söker.

Låter det som ett smidigt upplägg får ni gärna ringa in till oss så diskuterar vi vad ni söker i en barnvakt.

Läs mer om Limhamn, Höllviken & Näset.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert