• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Hitta en trygg barnvakt Malmö

 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Malmö
 • Få en utbildad barnvakt i Malmö
 • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Malmö
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

En barnvakt i Malmö som förenklar er vardag

En barnvakt i Malmö som förenklar er vardag

Vi hjälper dig att hitta en barnvakt i Malmö som passar just din familj, oavsett hur din familjesituation ser ut. Välj bland vårt breda urval av utbildade barnvakt i hela Malmö kommun eller kontakta oss för hjälp från våra experter.

Våra upplägg ger dig bästa möjliga barnpassningen i Malmö
För oss är det viktigt att du inte bara får en bra barnvakt, utan att barnpassning fungerar så som ni önskar. Därför erbjuder vi en rad olika upplägg, såsom hämtning/lämning, heltid/deltid och en barnvakt i Malmö vid behov.

Personlig Barnvakt Malmö

Duktiga barnvakter i Malmö

Barnvakt Ebba i Malmö

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Malmö

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Malmö

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Malmö

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Malmö

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Malmö

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Malmö

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Malmö

Vi har gjort processen för att hitta en barnvakt i Malmö väldigt enkel med våra tre steg:

 • Steg 1: Kontakta oss
 • Steg 2: Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Steg 3: Träffa din barnvakt 

Så enkelt är det! Vi presenterar alltid vårt förslag på en personlig barnvakt i Malmö för dig och genom vårt prova-på-möte får du chansen att lära känna barnvakten, utan bindning.

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Malmö

Vad tycker andra familjer som sin barnvakt Malmö?

Med två småbarn hemma kan det vara stressigt att få ihop det med jobbet. Jag är pendlare, så för mig var det viktigt att hitta en barnvakt som både jag och barnen kände oss trygga med och NannyPoppins levererade!!

Camilla Sørensen Mamma till Josefine

Efter den första träffen med vår nanny Aleksandra kände jag att vi hade fått den perfekta barnvakten. Så praktiskt med prova-på-mötet, det fick mig att känna mig lite mer säker. Rekommenderar varmt!

Fatma Yavuz Mamma till Emir

Kan verkligen rekommendera NannyPoppins efter all den hjälp som vi fått med hämtningen och lämningen på förskolan. Vår barnvakt är professionell och trevlig.

Jens Larsson Pappa till Alton

Har alltid varit i behov av en barnvakt (som alla föräldrar haha) och var osäker var man kunde hitta någon i Malmö som var legit. En kollega rekommenderade NannyPoppins och kan verkligen backa upp hennes beröm!

Benita Oscarsson Mamma till Penelope

Fantastiskt bra!! Har provat några barnvaktsföretag innan men inget slår NannyPoppins. Endast seriösa barnvakter som dessutom är utbildade?! Och RUT-avdraget har varit en lifesaver! Glad och tacksam!!!

Wilma Jönsdotter Mamma till Gabriel

Så säkerställer vi att ni får en trygg barnvakt i Malmö

Vi vill att du enbart ska få välja bland de bästa barnvakterna i Malmö. Därför har vi utvecklat en ordentlig rekryteringsprocess som består av olika intervjuer, utbildningar och certifieringar, så att du kan känna dig trygg med ditt val av barnvakt. Din familjs säkerhet är vår största prioritering!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Malmö

Varför väljer så många en barnvakt i Malmö från NannyPoppins?

Barnvakt Malmö | Personlig barnpassning | NannyPoppins

En av de allra största fördelarna med en barnvakt är att de gör din vardag lite enklare, så att du har tid till att pusta ut. Din familj blir matchad med en barnvakt som kan hjälpa till med just era behov, vare sig det är att barnvakten fixar hämtning/lämning från skolan eller att de hjälper till några dagar i veckan.

Är vår barnvakt i Malmö personlig för vår familj?

Barnvakt Malmö | Personlig barnpassning | NannyPoppins

Alla familjer får en handplockad barnvakt i Malmö genom NannyPoppins. Våra barnpassningsspecialister plockar personligt ut en barnvakt som de tror kan passa din familj bra utifrån era önskemål och preferenser. Därefter kan du och din familj bättre lära känna barnvakten genom ett prova-på-möte.

Var i Malmö kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Malmö | Personlig barnpassning | NannyPoppins

Vi erbjuder barnvakter i hela Malmö med omnejd – och i hela Sverige! Några populära områden för barnpassning just nu är Bunkeflo, Fridhem, Rosengård, Husie, Hyllie, Höllviken, Klagshamn, Kroksbäck, Limhamn, Lindängen, Näset, Oxie och Ribersborg.

Kontakta oss så kan vi hitta barnvakt som bor nära dig i Malmö.

Arbetar era barnvakter i Malmö även kvällar och helger?

Barnvakt Malmö | Personlig barnpassning | NannyPoppins

I Malmö kan du få barnpassning alla tider på dygnet och alla dagar i veckan. Våra nannies kan helt enkelt anpassa sig efter din familjs önskade tider, oavsett vad ert önskade upplägg är.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Malmö | Personlig barnpassning | NannyPoppins

Alla barnvakter i Malmö genom NannyPoppins är utbildade i att kunna ta hand om barn i alla åldrar. Din familj kan alltså få barnpassning vare sig ni har ett nyfött barn eller ett barn i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Malmö | Personlig barnpassning | NannyPoppins

I Malmö börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt. Under tillfället ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka, innan ni sätter igång med barnpassningen på riktigt!

Om du skulle uppleva att matchningen inte var helt perfekt, kan du alltid byta barnvakt.

Populära upplägg för barnpassning i Malmö

Våra upplägg fungerar för en mängd olika vardagssituationer, så att du kan få en professionell barnvakt i Malmö oavsett vad er situation är.

Vårt mest populära upplägg i Malmö med omnejd är hämtning/lämning, vilket är praktiskt för den som vill börja eller avsluta dagen med lite lugn och ro. Vi erbjuder även upplägg som deltid/heltid och sporadiska tillfällen.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett upplägg där din nanny sköter hämtningen/lämningen på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Få regelbunden barnpassning i Malmö, några dagar i veckan, när du än vill!

Sporadiska tillfällen

Barnpassning när du behöver det. Perfekt ifall du ska på bröllop eller på ett event.

Barnvakt i parken i Malmö

Barnpassning i Malmö med NannyPoppins

Efter en noggrann rekrytering av barnvakter kan vi säkert säga att vi har hög kvalité på de nannies som jobbar på NannyPoppins. Vi vill att du ska vara nöjd med oss och den barnpassning som vi erbjuder. Alla våra barnflickor har genomgått internutbildningar och är speciellt utvalda för deras kärlek till barn och tidigare erfarenheter.

Barnpassningen i Malmö sköts av våra certifierade barnvakter. Dessa barnvakter är noggrant utvalda av oss och har fått genomgå en olycksfallsutbildning. De är flexibla och kan anpassa sig efter era behov, så oavsett om du bara är i behov av en barnvakt över helgen eller om du behöver en varje vecka så har vi någon som passar er. Det går också att få en barnvakt under nattetid om det så önskas.

Vad kostar en barnvakt i Malmö efter RUT avdrag?

Priser för barnpassning i Malmö startar från 149 kr. I slutändan beror det på vilket upplägg ni väljer. I dessa priser ingår allt från reseersättning för er barnvakt, det administrativa, försäkring med mera. Priserna är inklusive RUT avdrag.

Med en stor bas av kandidater är vi också säkra på att vi kan välja ut den barnvakt i Malmö som passar er familj bäst. Det är ert behov som styr och ju mer vi vet om det ju säkrare är det att personkemin också stämmer. Skulle vi däremot inte pricka rätt första gången tar vi gärna fram en till kandidat.

Att kunna behålla långsiktighet är viktigt för oss. Era barn lär känna en person som de lär känna och i vissa fall även ser upp till som en förebild. Vi vill behålla samma barnvakt för er barnpassning i Malmö över tid och tänker långsiktigt i alla beslut.

Hitta barnvakt i Malmö – NannyPoppins har öppet alla vardagar 09:00 – 19:00 och ni ringer oss på 0774–21 88 21

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Malmö som gör er vardag enklare

Känner du dig stressad i din vardag och hinner inte riktigt med allt det du vill hinna med? Då kan en barnvakt vara lösningen för dig. Din barnvakt hämtar upp ditt barn på förskolan, ser till så barnet äter någon enklare middag och leker sedan med barnet. Med andra ord, med en barnvakt slipper du stressa med att hinna färdigt på jobbet eller om du har ärenden att uträtta, gör det i lugn och ro så tar vi hand om ditt barn tills du kommer hem.

Att vara förälder är inte alltid det enklaste. Även om vi alla älskar våra barn, så kan man ibland undra om det verkligen skall vara så kämpigt med föräldraskapet. Att välja en barnvakt i Malmö är att välja ett hälsosamt och hållbart föräldraskap, vilket är bättre för både barnen och för en själv som förälder. Du mår bra och har energi över till att vara den förälder du vill vara.

När du kontaktar oss för en barnvakt i Malmö utgår vi från era behov och väljer ut en barnvakt vi tror passar er. Sedan får ni ett prova-på-möte med er barnvakt Malmö utan bindning för att ni ska kunna lära känna varandra. Efter mötet börjar barnpassningen enligt det schema ni lägger upp. Skulle det mot förmodan inte fungera, kan ni alltid byta barnvakt Malmö när ni vill.

Smidigare barnpassning med en prova-på-träff

RUT-avdraget har gjort det möjligt att få ner timpriset för barnpassning markant, samtidigt som vi kan erbjuda utbildningar, certifieringar & en vit lön till er barnvakt som enklare kan söka jobb i framtiden med en stark referens. Om något skulle mot all förmodan hända under något tillfälle kan man samtidigt ta del av våra försäkringar som ökar den trygga känslan av av barnpassning.

För att snabbt kunna erbjuda en riktigt kompetent person, samarbetar vi även med ett av de största nätverken genom myNannys barnvakter i Malmö. Något vi också kan erbjuda är en prova-på-träff vilket innebär att du kan enkelt träffa en potentiell kandidat innan ni bestämmer er. Såhär ser upplägget ut:

 1. Vi diskuterar vad ni söker hos en barnvakt i Malmö – Ålder, tidigare erfarenhet & personlighet
 2. Vi pratar lite om hur ofta ni vill träffas, vilka tider och vad ni mer exakt behöver hjälp med från er barnvakt i Malmö
 3. Vi får några dagar på oss och kollar tillgängligheten hos de duktigaste kandidaterna efter era önskemål
 4. Vi presenterar den barnvakt Malmö vi tror på och bokar in en första träff
 5. Därefter kan ni välja att antingen boka in nästa träff direkt, vilket är det vanligaste, eller så kan vi också hitta en ny kandidat om något inte kändes helt perfekt

Vad tycker några av våra familjer om sin barnvakt Malmö?

“Vi har haft en barnvakt Malmö i flera år nu med NannyPoppins och kan inte säga annat än att vi är nöjda. Det är alltid trevligt att ha kontakt med er personal, oavsett om det är vår barnvakt eller någon av era specialister på kontoret. Vi känner att vi kan lita hundra procent på att barnvakten tar hand om våra barn och att ni löser allt kringarbete som gör att det blir smidigt.”

– Ulrika Månsson, om sin barnvakt Malmö

“Mina varmaste rekommendationer till ert företag för all er hjälp med att hitta en barnvakt i Malmö till oss. Vår familj är minst sagt lite rörig, barnen har en massa energi och det är inte vem som helst som klarar av dem. Ylva, vår barnflicka, hanterar dock detta utan problem! Vi är så imponerade över hennes förmåga att vara barnvakt till våra barn utan att det blir helt kaos och även om det skulle bli lite stökigt när de hittar på en massa lekar, är det alltid återställt innan barnpassningen är över.”

– Vera Rosengren, om sin barnvakt Malmö

“Toppbetyg till era barnvakter, de är toppen! Vi har haft två som har varit barnvakt hos oss från er, eftersom att vår första barnflicka skulle åka på utbyte med sin utbildning och därmed naturligtvis inte längre kunde hjälpa oss med barnpassning i Malmö. Ni löste dock en ny barnvakt i Malmö snabbt och vi har nu haft Selma som barnvakt i över ett år. Båda barnvakter har varit superhärliga, riktiga toppenrekryteringar och vi kommer säkerligen att fortsätta med er nanny under lång tid framöver.”

– Rosanna Haddad, om sin barnvakt Malmö

Vi rekommenderar även

Är det så att ni utöver en barnvakt också känner ett behov av läxhjälp till era barn, kan vi på NannyPoppins rekommendera Allakandos läxhjälp i Malmö. De erbjuder personliga privatlärare som är duktiga på att stötta, utveckla och hjälpa barnen att hitta studieglädje! Kontakta Allakando för läxhjälp i alla ämnen!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7