• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Hitta en trygg barnvakt Umeå

 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Umeå
 • Få en utbildad barnvakt i Umeå
 • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Umeå
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

En barnvakt i Umeå som förenklar er vardag

En barnvakt i Umeå som förenklar er vardag

Vi hjälper dig med att underlätta din vardag! Med barnpassning i Umeå får du den avlastningen du behöver för ett mer hållbart föräldraskap.

Få en personlig barnvakt i Umeå
Här kan du bläddra bland ett urval av utbildade och trygga barnvakt från runt om i Umeå. Vi erbjuder barnvakter från centrum till Klockarbäcken som har erfarenhet med att passa barn i alla åldrar. Det vanligaste upplägget för familjer i Umeå är hämtning och lämning till/från förskolan eller skolan, men du kan även skräddarsy ett upplägg!

Personlig Barnvakt Umeå

Duktiga barnvakter i Umeå

Barnvakt Ebba i Umeå

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Umeå

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Umeå

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Umeå

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Umeå

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Umeå

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Umeå

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Umeå

Vi handplockar en personlig barnvakt för dig i Umeå – Så går det till:

 • Kontakta oss för en inblick i din situation
 • Vi ger förslag på en nanny som vi tror kan passa dig
 • Ett första prova-på-tillfälle med din nanny

Kom igång med en barnvakt i Umeå redan idag! Kontakta oss för ett gratis prisförslag.

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Umeå

Vad tycker andra familjer som sin barnvakt i Umeå?

Kan varmt rekommendera att anlita en barnvakt genom NannyPoppins. Det har varit hjälpsamt för både mig och min fru som ofta har ett späckat schema med jobbet. Guld värt!

Gustaf Stjärneblad Pappa till Aston

Har äntligen tid till annat än att bara skjutsa barnen fram och tillbaka från dansen!! Jag fick hjälp av en superduktig barnvakt och det har minst sagt gjort livet lite lättare. Tack NannyPoppins!

Fatima Yasin Mamma till Elena

Alla i familjen är nöjda med barnvakten från NannyPoppins. Pålitligt och bra kommunikation. Vår barnvakt Sonja är en riktig toppentjej!! Kan verkligen lita på henne och barnen älskar henne!!

Lisa Håkansson Mamma till Rue

Trevligt bemötande från NannyPoppins genom hela processen. Vår dotter är glad att hon har någon som tar hand om henne när vi inte är hemma. Väl värt pengarna, speciellt med RUT-avdraget.

Roy Richards Pappa till Kim

Trivs sååå bra med vår barnvakt Ramona. Hon har alltid kunnat hjälpa oss och hennes connection med barnen är utmärkt. Önskar jag kunde ge mer än bara fem stjärnor!

Noomi Hijazi Mamma till Selina

Så säkerställer vi att ni får en trygg barnvakt i Umeå

Hos oss kan du säkerställa att du får en professionell nanny i Umeå som är både trygg och säker. Vår noggranna anställningsprocess ser till att din nanny är bakgrundskontrollerad och certifierad i exempelvis olycksfallsutbildning. Din nanny får dessutom vit lön och försäkring!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Umeå

Varför väljer så många en barnvakt i Umeå från NannyPoppins?

Barnvakt Umeå | Personlig nanny | Barnpassning med NannyPoppins

Med en egen barnvakt kan du få en mer hållbar vardag. En barnvakt löser barnpassningen när du behöver lite extra stöd, så att du kan avsluta jobbet i lugn och ro eller varför inte gå på en biodejt med din partner!

Är vår barnvakt i Umeå personlig för vår familj?

Barnvakt Umeå | Personlig nanny | Barnpassning med NannyPoppins

Din familj får självklart en personlig nanny utifrån din familjs önskemål. På vår hemsida kan du själv bläddra bland några av våra utbildade barnvakter i Umeå med omnejd.

Om du inte hittar någon som är helt rätt, kan du kontakta oss så kan våra barnpassningsspecialister hjälpa dig!

Var i Umeå kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Umeå | Personlig nanny | Barnpassning med NannyPoppins

NannyPoppins har ett stort urval av barnvakter och kan därför erbjuda barnpassning i hela Umeå. Om du bor en bit utanför Umeå, kan du också få en barnvakt som kan hjälpa dig.

Arbetar era barnvakter i Umeå även kvällar och helger?

Barnvakt Umeå | Personlig nanny | Barnpassning med NannyPoppins

Du kan få barnpassning när som, oavsett om det är 10 på morgonen eller 10 på kvällen. Vardag eller helgdag – oavsett vad ditt schema är så finns barnpassning alltid tillgängligt!

En stor fördel med NannyPoppins är att det inte kostar extra bara för att du får barnpassning under kvällen eller helgen.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Umeå | Personlig nanny | Barnpassning med NannyPoppins

Vi tror på att alla föräldrar ska kunna få barnpassning, vare sig ditt barn är nyfött eller är i skolålder. Därför har vi nannies som har erfarenhet med att passa barn i alla åldrar.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Umeå | Personlig nanny | Barnpassning med NannyPoppins

Vi erbjuder prova-på-möte för alla våra familjer i Umeå, så att ni kan få en chans att lära känna sin barnvakt. Mötet fungerar som så att ni bokar in en tid för barnvakten att komma hem till er.

Under er träff kan ditt barn få leka med sin nanny, samtidigt som du ställer frågor och berättar om din familjs rutiner. Om du av någon anledning inte skulle känna dig nöjd med barnvakten, kan du alltid byta!

Populära upplägg för barnpassning i Umeå

Det allra vanligaste upplägget för barnpassning i Umeå är hämtning och lämning. Detta innebär att att du inte behöver oroa dig över om du har tid att hämta ditt barn från förskolan eller skolan, då barnvakten sköter det åt dig.

Utöver hämtning och lämning, erbjuder vi även barnpassning i Umeå på heltid/deltid och barnvakt vid behov.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Med detta upplägg får du en lugn start på dagen. Din barnvakt lämnar eller hämtar ditt barn från förskola/skola.

Deltid/heltid

Ett strukturerat upplägg som ger ordning i vardagen. Få barnpassning några timmar eller dagar i veckan.

Sporadiska tillfällen

Ibland vet man inte när man behöver barnpassning. Detta upplägg är för dig som vill ha barnvakt vid behov.

Barnvakt i lekpark Umeå

Få mer tid och kraft med barnvakt i Umeå

Vi kan erbjuda riktigt attraktiva priser på barnvakter för barnpassning i Umeå som gör så mycket mer än att bara hålla ett öga på ditt barn. Familjer som får hjälp med en barnvakt i Umeå via NannyPoppins barnpassning anser att en barnvakt frigör tid och kraft. Med en barnvakt i Umeå behöver man inte längre stressa hem från jobbet, vilket gör att det äntligen är möjligt att få lite egentid. En barnvakt i Umeå lägger grunden till en hälsosammare tillvaro för hela familjen. Ni får en lyckligare tid tillsammans!

Vi erbjuder en klippkortsmodell för barnvakter som är till för familjer som behöver en barnvakt för barnpassning i Umeå lite då och då. Det kan vara vardag eller helg man behöver en barnvakt i Umeå, detta gör ingen skillnad. Vi erbjuder också en modell för barnpassning som är till för regelbunden passning där man kanske behöver få hjälpen av en barnvakt i Umeå dagligen eller en barnvakt under en viss tidsperiod. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra barnvakter och barnpassning och om hur vi kan halvera priset för en barnvakt Umeå med hjälp av rutavdraget.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Om att hitta en barnvakt i Umeå

Vi vet att det kan kännas svårt att hitta en barnvakt i Umeå som kommer i tid och som man känner sig nöjd med. Det är inte lätt att övertala barn till vänner om att ge upp fritid och helger för att vara barnvakt till små barn. Med NannyPoppins barnpassning så kunde det inte bli enklare att hitta en barnvakt i Umeå. 

Vi har redan lämpliga kandidater som barnvakter i Umeå som väntar på att matchas med familjer så att de kan komma igång med spännande uppdrag. Vi ser alltså till att det blir lätt för er att få en lämplig barnvakt i Umeå och att de verkligen är intresserade av barnpassning. Vi satsar stort på att varje familj hittar sin rätta barnvakt Umeå.

Våra barnvakter i Umeå kan lite mer

Något som vi är stolta över att berätta är att våra barnvakter i Umeå är utbildade. När vi väljer ut barnvakter som ska jobba med oss så ser vi alltid på deras bakgrund. Det vill säga att det görs en bakgrundskontroll av alla som gör en ansökan hos oss. Det är ett plus att som barnvakt Umeå ha jobbat som au pair eller att på annat sätt ha god erfarenhet av barnpassning. Men framförallt så är vi ute efter personerna som är intresserade av att utvecklas som barnvakter. Det kan de som är barnvakter Umeå nämligen göra med vår utbildning, certifiering och vidareutbildning. Det är det här som gör att våra barnvakter kan lite mer!

En barnvakt i Umeå för framtiden

När barnen är små så kan man ha några års behov av barnpassning framför sig. Många i Umeå söker efter barnpassning och barnvakter hos oss. Vi försöker alltid matcha en familj med rätt barnvakt också med tanke på framtiden. Det är en fördel att inleda samarbeten med en barnvakt i Umeå som man kan dra nytta av länge. En barnvakt i Umeå som ni trivs med är en barnvakt som era barn kommer att se fram emot att träffa och det gör barnpassningen gynnsamt för hela familjen.

Barnpassning i hela Umeå

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet, inklusive i Umeå. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt oavsett om du bor centralt i Umeå eller i omgivningen av Umeå, inklusive platser som Backenområdet, Berghem, Fridhem, Haga, Holmsund, Sandbacka, Röbäck och Tavelsjöbygden. Kontakta oss på NannyPoppins barnpassning, så hittar vi en trygg nanny i Umeå för er familj!

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Umeå:

 1. Ring oss på 0774–21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt Umeå
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt Umeå & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Umeå
 4. Träffa er barnvakt Umeå på ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Umeå som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7