Barnpassning i Umeå

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Tid och kraft med barnvakt i Umeå

Då vi kan erbjuda riktigt attraktiva priser och barnvakter som gör så mycket mer än håller ett öga på era barn så finns det god anledning till att dra nytta av tjänsten. Familjer som får hjälp med barnvakt i Umeå via NannyPoppins inser att det här frigör tid och kraft. Att man inte längre behöver stressa hem från jobbet och att det äntligen blir möjligt med lite egen-tid är något som lägger grunden till en hälsosammare tillvaro för hela familjen.

Vi erbjuder en klippkortsmodell som är till för familjer som behöver barnpassning i Umeå lite då och då. Det kan vara vardag eller helg, detta gör ingen skillnad. Vi kan också erbjuda en modell som är till för regelbunden passning där man kanske behöver få hjälpen dagligen under en viss tidsperiod. Kontakta oss idag för att få veta mer om detta och om hur vi kan halvera priset med hjälp av rutavdraget.

Läs mer om vår barnpassning

Enkelt att få barnpassning i Umeå

Vi vet att det kan kännas svårt att hitta en barnvakt i Umeå som kommer i tid och som man känner sig nöjd med. Det är inte lätt att övertala barn till vänner om att ge upp fritid och helger för att passa små barn, i varje fall inte då detta inte är deras största intresse. Med NannyPoppins så kunde det inte bli enklare. Våra barnflickor kommer för att det här är jobbet som de brinner för.

Vi har redan lämpliga kandidater som väntar på att matchas med familjer så att de kan komma igång med spännande uppdrag. Vi ser alltså till att det blir lätt för er att få barnpassning i Umeå och att de som verkligen är intresserade av jobbet hittar till rätt familjer.

Våra barnflickor kan lite mer

Något som vi är stolta över att berätta är att våra barnflickor kan lite mer. När vi väljer ut personer som ska jobba med oss så ser vi alltid på bakgrund och det är ett plus att ha jobbat som au pair eller att på annat sätt ha god erfarenhet av barn. Men framförallt så är vi ute efter personerna som är intresserade av att utvecklas. Det kan de nämligen göra med vår utbildning, certifiering och vidareutbildning. Det är det här som gör att våra barnvakter kan lite mer!

En barnvakt i Umeå för framtiden

När barnen är små så kan man ha några års behov av barnpassning framför sig. Vi försöker alltid matcha en familj med rätt barnflicka också med tanke på framtiden. Det är en fördel att inleda samarbeten som man kan dra nytta av länge. En barnvakt i Umeå som ni trivs med är en person som era barn kommer att se fram emot att träffa och det gör barnpassningen så förnöjsam för hela familjen.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert