Barnvakt Umeå

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Tid och kraft med barnvakt i Umeå

Då vi kan erbjuda riktigt attraktiva priser och barnvakter som gör så mycket mer än håller ett öga på era barn så finns det god anledning till att dra nytta av tjänsten. Familjer som får hjälp med barnvakt i Umeå via NannyPoppins inser att det här frigör tid och kraft. Att man inte längre behöver stressa hem från jobbet och att det äntligen blir möjligt med lite egen-tid är något som lägger grunden till en hälsosammare tillvaro för hela familjen.

Vi erbjuder en klippkortsmodell som är till för familjer som behöver barnpassning i Umeå lite då och då. Det kan vara vardag eller helg, detta gör ingen skillnad. Vi kan också erbjuda en modell som är till för regelbunden passning där man kanske behöver få hjälpen dagligen under en viss tidsperiod. Kontakta oss idag för att få veta mer om detta och om hur vi kan halvera priset med hjälp av rutavdraget.

Läs mer om vår barnpassning

Barnvakt Umeå

Vi vet att det kan kännas svårt att hitta en barnvakt i Umeå som kommer i tid och som man känner sig nöjd med. Det är inte lätt att övertala barn till vänner om att ge upp fritid och helger för att passa små barn, i varje fall inte då detta inte är deras största intresse. Med NannyPoppins så kunde det inte bli enklare. Våra barnflickor kommer för att det här är jobbet som de brinner för.

Vi har redan lämpliga kandidater som väntar på att matchas med familjer så att de kan komma igång med spännande uppdrag. Vi ser alltså till att det blir lätt för er att få barnpassning i Umeå och att de som verkligen är intresserade av jobbet hittar till rätt familjer.

Våra barnflickor kan lite mer

Något som vi är stolta över att berätta är att våra barnflickor kan lite mer. När vi väljer ut personer som ska jobba med oss så ser vi alltid på bakgrund och det är ett plus att ha jobbat som au pair eller att på annat sätt ha god erfarenhet av barn. Men framförallt så är vi ute efter personerna som är intresserade av att utvecklas. Det kan de nämligen göra med vår utbildning, certifiering och vidareutbildning. Det är det här som gör att våra barnvakter kan lite mer!

En barnvakt i Umeå för framtiden

När barnen är små så kan man ha några års behov av barnpassning framför sig. Vi försöker alltid matcha en familj med rätt barnflicka också med tanke på framtiden. Det är en fördel att inleda samarbeten som man kan dra nytta av länge. En barnvakt i Umeå som ni trivs med är en person som era barn kommer att se fram emot att träffa och det gör barnpassningen så förnöjsam för hela familjen.

Var kan jag få en barnvakt i Umeå?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Umeå oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Backenområdet, Berghem, Fridhem, Haga, Holmsund, Sandbacka, Röbäck och Tavelsjöbygden. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Umeå för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Umeå!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Umeå?

Vi hjälper många familjer i Umeå med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Umeå är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Umeå dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Umeå börjar ni alltid med ett gratis första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Umeå

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Umeå
  4. Träffa er barnvakt för ett gratis prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Umeå som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert