Barnvakt Umeå

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Tid och kraft med barnvakt i Umeå

Vi kan erbjuda riktigt attraktiva priser på barnvakt och barnvakter för barnpassning i Umeå, en barnvakt som gör så mycket mer än håller ett öga på era barn. Då finns det goda anledningar till att dra nytta av en barnvakt. Familjer som får hjälp med barnvakt i Umeå via NannyPoppins barnpassning inser att en barnvakt frigör tid och kraft. Att man med en barnvakt inte längre behöver stressa hem från jobbet, och att med en barnvakt blir det äntligen möjligt med lite egen-tid. En barnvakt lägger grunden till en hälsosammare tillvaro för hela familjen. Ni får en lyckligare tid tillsammans och det är tack vare våra barnvakter.

Vi erbjuder en klippkortsmodell för barnvakter som är till för familjer som behöver en barnvakt för barnpassning i Umeå lite då och då. Det kan vara vardag eller helg man behöver en barnvakt, detta gör ingen skillnad. Behöver du en barnvakt kan vi också erbjuda en modell för barnpassning som är till för regelbunden passning där man kanske behöver få hjälpen av en barnvakt dagligen eller en barnvakt under en viss tidsperiod. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra barnvakter och barnpassning och om hur vi kan halvera priset för en barnvakt med hjälp av rutavdraget.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Umeå

Vi vet att det kan kännas svårt att hitta en barnvakt i Umeå som kommer i tid och som man känner sig nöjd med. Det är inte lätt att övertala barn till vänner om att ge upp fritid och helger för att vara barnvakt till små barn, i varje fall inte när att vara barnvakt inte är deras största intresse. Med NannyPoppins barnpassning så kunde det inte bli enklare att hitta en barnvakt. Våra barnvakter kommer för att det här är jobbet som de brinner för, just barnpassning.

Vi har redan lämpliga kandidater som barnvakter i Umeå som väntar på att matchas med familjer så att de kan komma igång med spännande uppdrag som barnvakter. Vi ser alltså till att det blir lätt för er att få en lämplig barnvakt för barnpassning i Umeå och att de som verkligen är intresserade av barnpassning, och att vara barnvakt hittar till rätt familjer.

Våra barnvakter kan lite mer

Något som vi är stolta över att berätta är att våra barnvakter och barnflickor kan lite mer. När vi väljer ut barnvakter som ska jobba med oss som barnvakt så ser vi alltid på bakgrund. Det är ett plus att som barnvakt ha jobbat som au pair eller att på annat sätt ha god erfarenhet av barnpassning. Men framförallt så är vi ute efter personerna som är intresserade av att utvecklas som barnvakter. Det kan de som barnvakt nämligen göra med vår utbildning, certifiering och vidareutbildning. Det är det här som gör att våra barnvakter kan lite mer!

En barnvakt i Umeå för framtiden

När barnen är små så kan man ha några års behov av barnpassning framför sig. Många i Umeå söker efter barnpassning och barnvakter hos oss. Vi försöker alltid matcha en familj med rätt barnvakt också med tanke på framtiden. Det är en fördel att inleda samarbeten med en barnvakt som man kan dra nytta av länge. En barnvakt i Umeå som ni trivs med är en barnvakt som era barn kommer att se fram emot att träffa och det gör barnpassningen så förnöjsam för hela familjen.

Var kan jag få en barnvakt i Umeå?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet, inklusive i Umeå. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Umeå oavsett om du bor centralt i Umeå eller i omgivningen av Umeå, inklusive platser som Backenområdet, Berghem, Fridhem, Haga, Holmsund, Sandbacka, Röbäck och Tavelsjöbygden. Kontakta oss på NannyPoppins barnpassning, så hittar vi en trygg barnvakt i Umeå för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj i Umeå?

Våra barnvakter är noggrant utvalda, och varje barnvakt utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och varje barnvakt genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer våra barnvakter om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnvakt & nanny i Umeå!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Umeå?

Vi hjälper många familjer i Umeå med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Umeå är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att våra barnvakter har en både trygg och rolig stund med dina barn. Din barnvakt gör så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Umeå dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. Det går att få en barnvakt även på kvällar och helger. Vi har en barnvakt för dagtid och en barnvakt för kvällstid, oavsett vad som passar. I Umeå börjar ni alltid med ett gratis första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnvakt. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Umeå

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt i Umeå
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Umeå
  4. Träffa er barnvakt för ett gratis prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Umeå som är en utbildad barnvakt, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert