• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Skövde

 • Hitta en trygg barnvakt i Skövde
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Skövde
 • Få en utbildad barnvakt i Skövde
Barnvakt Skövde
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Skövde

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Skövde

Vi arbetar för att alla våra familjer i Skövde ska få en duktig, professionell och utbildad barnvakt. Alla våra nannies är försäkrade, flexibla och riktigt kompetenta när det kommer till att passa barn.

I Skövde är det vanligt att ha en barnvakt från NannyPoppins som fixar hämtningen och/eller lämningen på förskolan eller skolan, beroende på hur familjesituationen ser ut. Utöver det erbjuder vi även en barnvakt på heltid, deltid eller vid behov.

Personlig Barnvakt Skövde

Duktiga barnvakter i Skövde

Barnvakt Ebba i Skövde

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Skövde

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Skövde

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Skövde

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Skövde

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Skövde

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Skövde

Kom igång med barnpassning i Skövde

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Skövde.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Skövde!

Kom igång med barnpassning i Skövde

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Skövde?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Skövde med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Skövde, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Skövde

Varför väljer så många en barnvakt i Skövde från NannyPoppins?

Barnvakt Skövde | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Skövde är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Skövde | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Skövde kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Skövde | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Skövde med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Skövde | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Skövde som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Skövde | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Skövde | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Skövde

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Skövde är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Skövde några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Skövde

Anpassad barnpassning i Skövde efter era behov

NannyPoppins barnpassning i Skövde har mycket bra omdömen från familjer och nästan alla fortsätter med den barnvakt Skövde vi först tar fram. Skulle vi däremot inte pricka rätt direkt med den barnvakt vi presenterar är det också möjligt att byta barnvakt i Skövde. För i slutändan handlar det om att ni ska trivas och att en av våra barnvakter också trivs med er. Då blir relationen ömsesidig. Vissa i Skövde söker en barnvakt i Skövde som själv är en förälder, medan andra snarare söker en barnvakt Skövde som är som ett äldre syskon som kan leka av sig med barnen. Det finns barnvakter för alla behov och det är ni som bestämmer vad ni söker i en barnvakt i Skövde.

Vårt erbjudande för barnvakter i Skövde

Alla erbjudanden för barnvakt i Skövde görs unika efter vad det är ni söker och hur mycket ni behöver. Men priser för barnvakter har ni till höger och även mer information om ni klickar på det ni efterfrågar. Ni får gärna ringa oss på 0774 – 21 88 21 om ni vill prata med en av våra barnvaktsspecialister om en barnvakt i Skövde!

NannyPoppins barnvakter i Skövde har som ambition att erbjuda bästa barnpassning i Skövde. En barnvakt Skövde ska vara säker på handen och ha en stor kärlek för barn. Däremot är behoven av ens banvakt i Skövde olika – vissa vill ha en äldre mer erfaren barnvakt Skövde. Medan andra snarare vill ha en barnvakt Skövde som kan va en betydligt äldre storasyster som kan leka med barnen på deras villkor och som kommer med all energi någon timme i veckan. För det är just det som en barnvakt Skövde kan göra – man får komma undan några timmar i veckan och barnen kommer dessutom både vara säkra och ha en rolig stund under barnpassning. Som småbarnsförälder behöver man inte mycket tid, men friheten att få komma undan någon timme är oslagbar. Tricket är att ha en barnvakt Skövde man litar på. Med en av våra barnvakter från NannyPoppins barnpassning i Skövde kan du känna dig trygg.

Flexibla barnvakter i hela Skövde

Då barnpassningen med nanny sker hemma hos er är det också viktigt att vi finns i hela Skövde och inte bara centralt. Det finns många sökande barnvakter i hela Skövde. Att ni bor nära varandra i Skövde är en stor fördel och ökar flexibiliteten för er. Viktigt att tänka på däremot är att en barnvakt Skövde också har ett schema och livets pussel att få ihop. Så framförhållning i båda riktningarna är absolut bäst för båda. Kontinuerliga tillfällen med er barnvakt Skövde är dessutom starkt att rekommendera.

Vårt erbjudande för en riktigt duktig barnvakt i Skövde

 1. Träffa barnvakten för en första träff i en timme utan bindning – bestäm dig därefter om du vill fortsätta eller inte.
 2. Från 139 kr i timmen, efter RUT och inklusive allt.
 3. Är du inte nöjd med den första barnvakt Skövde vi tar fram kan du också enkelt be oss prova med en annan av våra barnvakter och specificera vad ni inte var nöjda med

Läs hela vårt erbjudande för våra barnvakter. Vi hoppas på ert förtroende för vår process för barnpassning.

Var kan jag få en barnvakt i Skövde?

NannyPoppins barnvakter är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet, inklusive Skövde. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Skövde oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Annero, Aspelund, Hentorp, Horsås, Mariesjö, Norrmalm. Rosenhaga, Segerstorp, Trängen och Våmb. Vi har barnvakter för alla som vill och behöver en barnvakt i Skövde. Kontakta oss på NannyPoppins barpassning, så hittar vi en trygg barnvakt Skövde för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj i Skövde?

Våra barnvakter i Skövde är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt Skövde är även bakgrundskontrollerad och varje barnvakt Skövde
genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal sökande får uppdraget. Vi berättar gärna mer om våra barnvakter i Skövde och hur du kan hitta en barnvakt Skövde hos oss. Hör av dig till oss för en trygg barnvakt & nanny i Skövde!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Skövde?

Vi hjälper många familjer i Skövde med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt Skövde är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn. Er barnvakt Skövde gör så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Skövde dig att minska stress och få mer energi över.

Er barnvakt Skövde gör så att du har tid och energi över som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Barnvakten kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. Vi har barnvakter även för kvällar och helger. Vissa vill ha en barnvakt Skövde på dagtid, andra vill ha en barnvakt i Skövde på kvällstid. Ni börjar alltid med ett första prova-på möte med er personliga barnvakt Skövde, där ni får lära känna varandra och se hur era barn känner inför just denna barnvakt i Skövde. Alla barnvakter handplockas.

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Skövde

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt Skövde
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt i Skövde & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Skövde
 4. Träffa er barnvakt Skövde för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Skövde som är en utbildad barnvakt, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7