Barnvakt Skövde

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Anpassad barnpassning i Skövde efter era behov

NannyPoppins barnpassning i Skövde har mycket bra omdömen från familjer och nästan alla fortsätter med den barnvakt vi först tar fram. Skulle vi däremot inte pricka rätt direkt med den kandidat vi presenterar är det också möjligt att byta. För i slutändan handlar det om att ni ska trivas och att en nanny också trivs med er. Då blir relationen ömsesidig. Vissa söker en barnflicka som själv är en förälder, medan andra snarare söker ett äldre syskon som kan leka av sig med barnen. Det finns en barnvakt för alla behov och det är ni som bestämmer vad ni söker i en barnvakt i Skövde.

Vårt erbjudande

Alla erbjudanden görs unika efter vad det är ni söker och hur mycket ni behöver. Men priser har ni till höger och även mer information om ni klickar på det ni efterfrågar. Ni får gärna ringa oss på 0774 – 21 88 21 om ni vill prata med en av våra barnvaktsspecialister!

Läs mer om vår barnpassning

Barnvakt Skövde

NannyPoppins har som ambition att erbjuda bästa barnpassning i Skövde. En barnvakt ska vara säker på handen och ha en stor kärlek för barn. Däremot är behoven av ens nanny olika – vissa vill ha en äldre mer erfaren. Medan andra snarare vill ha en betydligt äldre storasyster som kan leka med barnen på deras villkor och som kommer med all energi någon timme i veckan. För det är just det som en barnvakt kan göra – man får komma undan några timmar i veckan och barnen kommer dessutom både vara säkra och ha en rolig stund. Som småbarnsförälder behöver man inte mycket tid, men friheten att få komma undan någon timme är oslagbar. Tricket är att ha en barnflicka man litar på.

Flexibla barnpassare i hela Skövde

Då barnpassningen sker hemma hos er är det också viktigt att vi finns i hela Skövde och inte bara centralt. Att ni bor nära varandra är en stor fördel och ökar flexibiliteten för er. Viktigt att tänka på däremot är att en barnvakt i Skövde också har ett schema och livets pussel att få ihop. Så framförhållning i båda riktningarna är absolut bäst för båda. Kontinuerliga tillfällen är dessutom starkt att rekommendera.

Vårt erbjudande för en riktigt duktig barnvakt i Skövde

  1. Träffa barnvakten gratis i en timme – bestäm dig därefter om du vill fortsätta eller inte.
  2. Från 139 kr i timmen, efter RUT och inklusive allt.
  3. Är du inte nöjd med den första barnflickan vi tar fram kan du också enkelt be oss prova med en till och specificera vad ni inte var nöjda med

Läs hela vårt erbjudande. Vi hoppas på ert förtroende för vår process.

Öppet alla vardagar 09.00 – 19.00: 0774 – 21 88 21

Var kan jag få en barnvakt i Skövde?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Skövde oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Annero, Aspelund, Hentorp, Horsås, Mariesjö, Norrmalm. Rosenhaga, Segerstorp, Trängen och Våmb. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Skövde för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Skövde!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Skövde?

Vi hjälper många familjer i Skövde med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Skövde är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Skövde dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Skövde börjar ni alltid med ett gratis första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Skövde

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Skövde
  4. Träffa er barnvakt för ett gratis prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Skövde som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert