Barnvakt Skövde: Sveriges bästa barnpassning är målet

Barnvakt i Skövde

Barnvakt i Skövde

Skövdes bästa barnvakter är målet

Anpassad barnpassning i Skövde efter era behov

NannyPoppins barnpassning i Skövde har mycket bra omdömen från familjer och nästan alla fortsätter med den barnvakt vi först tar fram. Skulle vi däremot inte pricka rätt direkt med den kandidat vi presenterar är det också möjligt att byta. För i slutändan handlar det om att ni ska trivas och att en nanny också trivs med er. Då blir relationen ömsesidig. Vissa söker en barnflicka som själv är en förälder, medan andra snarare söker ett äldre syskon som kan leka av sig med barnen. Det finns en barnvakt för alla behov och det är ni som bestämmer vad ni söker i en barnvakt i Skövde.

 

Vårt erbjudande

 

Alla erbjudanden görs unika efter vad det är ni söker och hur mycket ni behöver. Men priser har ni till höger och även mer information om ni klickar på det ni efterfrågar. Ni får gärna ringa oss på 0774 – 21 88 21 om ni vill prata med en av våra barnvaktsspecialister!

Regelbunden barnpassning

0-14

timmar/v

179 kr/t

Klippkort

40

timmar/v

179 kr/t

Läs mer

Barnpassning i Skövde med RUT och certifierade nannies

NannyPoppins har som ambition att erbjuda bästa barnpassning i Skövde. En barnvakt ska vara säker på handen och ha en stor kärlek för barn. Däremot är behoven av ens nanny olika – vissa vill ha en äldre mer erfaren. Medan andra snarare vill ha en betydligt äldre storasyster som kan leka med barnen på deras villkor och som kommer med all energi någon timme i veckan. För det är just det som en barnvakt kan göra – man får komma undan några timmar i veckan och barnen kommer dessutom både vara säkra och ha en rolig stund. Som småbarnsförälder behöver man inte mycket tid, men friheten att få komma undan någon timme är oslagbar. Tricket är att ha en barnflicka man litar på.

Flexibla barnpassare i hela Skövde

Då barnpassningen sker hemma hos er är det också viktigt att vi finns i hela Skövde och inte bara centralt. Att ni bor nära varandra är en stor fördel och ökar flexibiliteten för er. Viktigt att tänka på däremot är att en barnvakt i Skövde också har ett schema och livets pussel att få ihop. Så framförhållning i båda riktningarna är absolut bäst för båda. Kontinuerliga tillfällen är dessutom starkt att rekommendera.

Vårt erbjudande för en riktigt duktig barnvakt i Skövde

  1. Träffa barnvakten gratis i en timme – bestäm dig därefter om du vill fortsätta eller inte.
  2. Från 139 kr i timmen, efter RUT och inklusive allt.
  3. Är du inte nöjd med den första barnflickan vi tar fram kan du också enkelt be oss prova med en till och specificera vad ni inte var nöjda med

Läs hela vårt erbjudande. Vi hoppas på ert förtroende för vår process.

Öppet alla vardagar 09.00 – 19.00: 0774 – 21 88 21

Kontakta oss nu
för mer information!

Eller ring oss nu på:

0774 - 21 88 21

  • Vardagar

    09.00 - 19.00

  • Helger

    Stängt

Du kan också:
GRATIS BROSCHYR
 

Broschyr via mail eller post

prisförslag

Beskriv ditt behov och få ett prisförslag