Barnvakt Sundsvall

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Få hjälp av en barnvakt i Sundsvall

Som förälder så är det mycket man ska ta hand om. Barnen är det viktigaste men det är inte alltid som man kan lägga allt ifrån sig och stanna hemma eller ta ledigt för skolans lovdagar. Med en barnvakt i Sundsvall från NannyPoppins så får man hjälpen som behövs för att vardagen och helgen ska fungera. Vi jobbar kontinuerligt med att erbjuda Sundsvalls bästa barnpassning och har skapat prismodeller som gör att familjer kan få råd med denna viktiga tjänst.

Hellre än att betala en oerfaren person en svart lön så kan du dra nytta av att vi erbjuder hjälp med rutavdrag vilket halverar priset. Vi kan också erbjuda vårt smarta klippkort så att det kan löna sig att få den professionella barnpassningen även då den bara behövs då och då. På så vis så blir det fullt möjligt att till ett skäligt pris får barnvakten så ofta som man behöver den.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Sundsvall

Med våra barnvakter så är barnen i trygga händer. Vi ser till att varje barnflicka som jobbar med oss får rätt utbildning. Hon klarar första hjälpen och är certifierad för säkerhet. Dessutom så ser vi till att erbjuda barnpassning i Sundsvall med goda rutiner. Det här är också något som påverkar säkerheten. När barnflickan jobbar på ett professionellt sätt och förstår hur ett uppdrag ska genomföras så upplever barnen trygghet och givetvis också föräldrarna.

Vilka rutiner som gäller beror på familjen. Våra barnvakter är utbildade för att kunna anpassa sig och förstå de behov som finns. Föräldrar talar om vad som förväntas under ett första möte och så ser vi till att barnflickan har förstått allting. Det är klart att det kan ta några tillfällen innan barnvakten är riktigt varm i kläderna men vi är kända för att ge pålitlig hjälp som fungerar bra från det första uppdraget.

Barnpassning i Sundsvall för olika situationer

Med våra prismodeller så är det så att vi kan erbjuda barnpassningen för olika situationer. Ett stort nätverk av lämpliga barnflickor gör det möjligt att skicka ut rätt person för kvällar och kanske en annan person för dagar. När det gäller särskilda uppdrag där det krävs lite mer som kanske passning över natt så kommer barnvakten att vara särskilt utbildad för detta. Ni beskriver den typ av barnpassning i Sundsvall som ni behöver och vi matchar med den bästa barnvakten.

Vardagen går ihop med en barnvakt i Sundsvall

När det känns som att man inte ens hinner tänka och än mindre prata med barnen om annat än måsten så är det hög tid att skaffa barnvakt i Sundsvall! Med barnvakten så får man ordning på tillvaron och man behöver inte jäkta från jobbet för att ändå komma försent till förskolan. Kontakta oss redan idag och ta första steget mot en bättre vardag!

Var kan jag få en barnvakt i Sundsvall?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Sundsvall oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Alnö, Sättna, Njurunda, Matfors, Stöde och Indal. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Sundsvall för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Sundsvall!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Sundsvall?

Vi hjälper många familjer i Sundsvall med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Sundsvall är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Sundsvall dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Sundsvall börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Sundsvall

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Sundsvall
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Sundsvall som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert