• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Sundsvall

 • Hitta en trygg barnvakt i Sundsvall
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Sundsvall
 • Få en utbildad barnvakt i Sundsvall
Barnvakt Sundsvall
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Sundsvall

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Sundsvall

Vi på NannyPoppins finns här för dig som vill ha riktigt bra barnpassning i Sundsvall. Våra barnvakter är trygga, utbildade och certifierade i bland annat HLR för barn – allt för att du och ditt barn ska kunna känna er trygga!

En flexibel nanny som gör skillnad

Några av de mest populära uppläggen som vi erbjuder är heltid/deltid, hämtning/lämning och en barnvakt vid behov. I Sundsvall är det just nu extra populärt med att ha en nanny som hämtar och lämnar på förskola eller skola.

Personlig Barnvakt Sundsvall

Duktiga barnvakter i Sundsvall

Barnvakt Ebba i Sundsvall

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Sundsvall

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Sundsvall

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Sundsvall

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Sundsvall

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Sundsvall

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Sundsvall

Kom igång med barnpassning i Sundsvall

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Sundsvall.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Sundsvall!

Kom igång med barnpassning i Sundsvall

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Sundsvall?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Sundsvall med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Sundsvall, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Sundsvall

Varför väljer så många en barnvakt i Sundsvall från NannyPoppins?

Barnvakt Sundsvall | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Sundsvall är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Sundsvall | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Sundsvall kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Sundsvall | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Sundsvall med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Sundsvall | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Sundsvall som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Sundsvall | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Sundsvall | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Sundsvall

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Sundsvall är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Sundsvall några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Sundsvall

Få hjälp av en barnvakt i Sundsvall

Som förälder så är det mycket man ska ta hand om. Barnen är det viktigaste men det är inte alltid som man kan lägga allt ifrån sig och stanna hemma eller ta ledigt för skolans lovdagar. Med en barnvakt i Sundsvall från NannyPoppins så får man hjälpen som behövs för att vardagen och helgen ska fungera. Vi jobbar kontinuerligt med att erbjuda Sundsvalls bästa barnpassning och har skapat prismodeller som gör att familjer kan få råd med denna viktiga tjänst.

Hellre än att betala en oerfaren person en svart lön så kan du dra nytta av att vi erbjuder hjälp med rutavdrag vilket halverar priset. Vi kan också erbjuda vårt smarta klippkort så att det kan löna sig att få den professionella barnpassningen även då den bara behövs då och då. På så vis så blir det fullt möjligt att till ett skäligt pris får barnvakten så ofta som man behöver den.

Med våra barnvakter så är barnen i trygga händer. Vi ser till att varje barnflicka som jobbar med oss får rätt utbildning. Hon klarar första hjälpen och är certifierad för säkerhet. Dessutom så ser vi till att erbjuda barnpassning i Sundsvall med goda rutiner. Det här är också något som påverkar säkerheten. När barnflickan jobbar på ett professionellt sätt och förstår hur ett uppdrag ska genomföras så upplever barnen trygghet och givetvis också föräldrarna.

Vilka rutiner som gäller beror på familjen. Våra barnvakter är utbildade för att kunna anpassa sig och förstå de behov som finns. Föräldrar talar om vad som förväntas under ett första möte och så ser vi till att barnflickan har förstått allting. Det är klart att det kan ta några tillfällen innan barnvakten är riktigt varm i kläderna men vi är kända för att ge pålitlig hjälp som fungerar bra från det första uppdraget.

Barnpassning i Sundsvall för olika situationer

Med våra prismodeller så är det så att vi kan erbjuda barnpassningen för olika situationer. Ett stort nätverk av lämpliga barnflickor gör det möjligt att skicka ut rätt person för kvällar och kanske en annan person för dagar. När det gäller särskilda uppdrag där det krävs lite mer som kanske passning över natt så kommer barnvakten att vara särskilt utbildad för detta. Ni beskriver den typ av barnpassning i Sundsvall som ni behöver och vi matchar med den bästa barnvakten.

Vardagen går ihop med en barnvakt i Sundsvall

När det känns som att man inte ens hinner tänka och än mindre prata med barnen om annat än måsten så är det hög tid att skaffa barnvakt i Sundsvall! Med barnvakten så får man ordning på tillvaron och man behöver inte jäkta från jobbet för att ändå komma försent till förskolan. Kontakta oss redan idag och ta första steget mot en bättre vardag!

Var kan jag få en barnvakt i Sundsvall?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Sundsvall oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Alnö, Sättna, Njurunda, Matfors, Stöde och Indal. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Sundsvall för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Sundsvall!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Sundsvall?

Vi hjälper många familjer i Sundsvall med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Sundsvall är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Sundsvall dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Sundsvall börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Sundsvall

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Sundsvall
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Sundsvall som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7