• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Hitta en trygg barnvakt Falkenberg

 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Falkenberg
 • Få en utbildad barnvakt i Falkenberg
 • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Falkenberg
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

En barnvakt i Falkenberg som förenklar er vardag

En barnvakt i Falkenberg som förenklar er vardag

Hos NannyPoppins kan ni välja bland trygga och utbildade barnvakter i hela Falkenberg med omnejd. Vår barnpassning finns att få för barn i alla åldrar, så att ni kan få chansen att slappna av oavsett om ni har småbarn, ett barn i förskola eller grundskola.

Flexibel barnpassning i Falkenberg
Ett vanligt upplägg för en barnvakt i Falkenberg är hämtning/lämning, men vi erbjuder även regelbunden barnpassning och en barnvakt för sporadiska tillfällen.

Personlig Barnvakt Falkenberg

Duktiga barnvakter i Falkenberg

Barnvakt Ebba i Falkenberg

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Falkenberg

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Falkenberg

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Falkenberg

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Falkenberg

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Falkenberg

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Falkenberg med omnejd

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Falkenberg med omnejd

För att komma igång med barnpassning i Falkenberg behöver du följa våra tre steg:

 • Steg 1: Kontakta oss och förklara situationen
 • Steg 2: Prova-på-träff med din nanny
 • Steg 3: Njut av en ny stressfri vardag

Våra barnpassningsspecialister ger dig alltid förslag på barnvakter, så att din familj själva kan bestämma vad som känns rätt!

Hitta en barnvakt i Falkenberg

Vad tycker andra familjer som sin barnvakt i Falkenberg?

Vår familj fick så bra hjälp från NannyPoppins! Jag jobbar övertid ibland, så det är praktiskt att ha en nanny som kan hämta barnen från förskolan när det behövs. Otroligt nöjd!

Julie Wall Mamma till Madeline

Slog äntligen till och skaffade en nanny! Oj vad det har gjort skillnad i vardagen.. Kan inte minnas sista gången som jag fick egentid! Barnen älskar dessutom sin nanny, verkligen en win-win!

Nathalie Neumann Mamma till Ada

Pålitligt företag och bra kommunikation. Är väldigt nöjd med den barnvakten vi fick, hon är supersnäll och tar initiativ. Också bra med RUT-avdraget. Kan varmt rekommendera NannyPoppins.

Eisha Farhat Mamma till Maalik

Väldigt nöjd med den hjälp som vi fått med vår barnvakt Harriet. Både jag och frugan känner oss trygga med att lämna över vår dotter i hennes händer. Kan inte önska mig något mer!

Paul Åkesson Pappa till Astrid

Fick en jättehärlig nanny genom NannyPoppins! Är med i en teaterförening, så behöver ofta åka in för repetition på kvällarna och Sandra finns alltid där för att ta han om sonen. Så nöjd!!!

Natasha Dmitrievna Mamma till Hugo

Så säkerställer vi att ni får en trygg barnvakt i Falkenberg

För oss är säkerhet den största prioriteringen när det kommer till barnpassning i Falkenberg. Därför har vi en noggrann rekryteringsprocess som i praktiken innebär att alla barnvakter går igenom en rad olika utbildningar, bakgrundskontroller och certifieringar inom exempelvis HLR för barn.

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Falkenberg

Varför väljer så många en barnvakt i Falkenberg från NannyPoppins?

Barnvakt Falkenberg | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

En barnvakts jobb är att se till att du som förälder får en enklare vardag. Detta innebär att de sköter barnpassningen så att du får tid till annat, vare sig du vill fokusera mer på jobbet eller om du vill ha tid över till att träna.

Genom att ha en barnvakt som bor i närheten, kan du flexibelt välja när du behöver barnvakten utan mycket planering i förtid.

Är vår barnvakt i Falkenberg personlig för vår familj?

Barnvakt Falkenberg | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Din barnvakt i Falkenberg är alltid personlig! Barnvakten väljs ut av våra barnpassningsspecialister med dina behov och önskemål i åtanke, för att säkerställa att du får en barnvakt som passar din familj perfekt.

Var i Falkenberg kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Falkenberg | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder barnpassning i hela Falkenberg med omnejd. Vanliga områden för barnpassning är exempelvis Arvidstorp, Hjortsberg, Svartrå, Bölse, Ekhaga, Ullared, Stensjö, Ätran och Vinberg, men du kan självklart få barnpassning överallt.

Om du vill ha hjälp med matchningsprocessen ifall du inte hittar någon från ditt område på vår hemsida, är det bara att kontakta oss.

Arbetar era barnvakter i Falkenberg även kvällar och helger?

Barnvakt Falkenberg | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Absolut! Du kan få barnpassning alla dagar i veckan, alla tider på dygnet. Vi kan hitta en barnvakt som kan anpassa sig efter just dina behov, vad det än må vara.

Med NannyPoppins behöver du inte betala extra bara för att du får barnpassning på kvällar eller helger, då vår prismodell är densamma för alla tider och veckodagar.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Falkenberg | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

I Falkenberg erbjuder vi barnpassning för barn i alla åldrar. Våra erfarna nannies vet hur man hanterar alla åldrar – oavsett om ditt barn är nyfött eller är i skolålder.

Du kan även få barnpassning för upp till tre barn utan kostnad. Detta är praktiskt för dig som har flera barn och som behöver barnpassning för alla syskon.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Falkenberg | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ett prova-på-möte med er nanny är enkelt. Efter att ni har bokat in en tid för mötet, kommer barnvakten hem till din familj för ett besök. Under tillfället kan du och ditt barn lära känna barnvakten och tvärtom! Du kan ställa frågor och förklara om din familjs rutiner och förväntningar.

Populära upplägg för barnpassning i Falkenberg

Alla familjer i Falkenberg har olika rutiner och scheman som de måste utgå efter. Därför erbjuder vi tre olika upplägg för barnpassning.

Det mest populära upplägget i just Falkenberg är hämtning och lämning, vilket innebär att din nanny skjutsar ditt barn till och från förskolan/skolan. Utöver detta erbjuder vi barnpassning i Falkenberg deltid/heltid och barnpassning vid behov.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Lämna hämtningen och lämningen till din nanny för en stressfri början eller slut på jobbdagen.

Deltid/heltid

Regelbunden barnpassning innebär att du får hjälp av din barnvakt några dagar eller timmar.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning när du behöver det – oavsett om du ska på event eller bara vill ha egentid.

barnvakt i Falkenberg leker

En utbildad barnvakt i Falkenberg

Hur gärna man än vill så är det inte alltid möjligt att vara med barnen. Ibland så måste vuxna få egentid till jobb eller kanske för att äntligen få umgås med vänner. Då är det verkligen viktigt att kunna slappna av med vetskapen om att en av våra utbildade barnvakter i Falkenberg finns på plats med de små. Vi ger våra barnvakter utbildning inom säkerhet och ser också till att varje barnvakt vet hur barn i olika åldrar ska hanteras. Dessutom ger vi stöd till våra barnvakter i Falkenberg i form av tips och råd och det gör att din barnvakt hela tiden blir bättre på barnpassning.

Utbildningarna som vi ger till våra barnvakter i Falkenberg inkluderar även vår pedagogiska metod. Den gör det lättare för varje barnvakt att kontrollera situationer så att barnen är säkra hemma och på platser som i parken. I Falkenberg anställer vi bara personer med erfarenhet som barnvakt, samt som har ett intresse av att lära sig mer. Ni kan räkna med att barnpassning av våra barnvakter i Falkenberg fungerar på rätt sätt.

Barnen förtjänar det allra bästa

I Falkenberg är det inte ovanligt att man som förälder tänker att man kommer att klara allt och att det till sist blir för mycket. En barnvakt i Falkenberg blir en fantastisk lösning på så många plan. Att hinna med det man måste utan att få dåligt samvete tack vare en barnvakt frigör energi.

En utbildad och kreativ barnvakt Falkenberg får dina barn att längta tills nästa gång de ska träffas. Längta tills när du måste jobba över eller vill gå ut med din partner eller vänner utan barns sällskap och behöver din barnvakt i Falkenberg. Det gör att det känns helt okej att ta hjälp med barnpassning av barnvakt Falkenberg, och att tillåta sig att andas ut och vara människa. En lugnare tillvaro tack vare en barnvakt är bra för barnen såväl som för föräldrar.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Så fungerar RUT-avdraget för barnpassning

Det kommer inte att kosta så mycket mer för en barnvakt i Falkenberg än vad du hade betalat för en oerfaren ungdom som sitter av tiden med sin mobiltelefon. Med RUT så får fler råd med hjälpen av en barnvakt Falkenberg som gör stor skillnad. Dessutom har vi utformat olika prismodeller för våra barnvakter som finns i Falkenberg så att du får råd med sporadisk barnpassning såväl som regelbunden hjälp. Du kan läsa mer om barnpassning och barnvakter på vår startsida. Med vår prismodell så blir både familjer och barnvakter nöjda i Falkenberg. Det är viktigt att en barnvakt i Falkenberg får vettigt betalt för det blir en del av motivationen och viljan att göra ett riktigt bra jobb.

Hur kan en barnvakt hjälpa mig i vardagen? 

 • En barnvakt minskar stressen i vardagen för familjer. Det gör att man får mer energi och tid över för att spendera mer kvalitetstid med sina nära och kära
 • Våra barnvakter kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov
 • En barnvakt i Falkenberg har också goda kunskaper om området och kringliggande orter
 • En barnvakt från NannyPoppins finns tillgänglig på dagtid och kvällstid för den som vill

Innan ni kommer igång med träffarna så börjas det alltid med ett prova-på möte utan bindningstid med er personliga nanny. Där ni får lära känna personen och se hur era barn känner inför just denna barnvakt.

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt Falkenberg
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt i Falkenberg och särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt i Falkenberg med omnejd
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Falkenberg som är en utbildad barnvakt, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7