• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Hitta en trygg barnvakt i Uppsala

  • Vårt mål: Bäst barnpassning i Uppsala
  • Få en utbildad barnvakt i Uppsala
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Uppsala
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

En barnvakt i Uppsala som förenklar er vardag

En barnvakt i Uppsala som förenklar er vardag

Vi har gjort det enkelt för dig i Uppsala med omnejd att hitta en trygg och utbildad barnvakt. Våra barnpassningsspecialister matchar din familj personligen med en erfaren barnvakt som kan lösa vardagspusslet åt dig. 

Få flexibel barnpassning utifrån era behov

Oavsett hur gammal ditt barn är kan vi hitta en barnvakt i Uppsala som kan hjälpa dig. Ett av de vanligaste uppläggen för barnpassning är att barnvakten hämtar eller lämnar barnet på förskola/skola, men vi erbjuder ett flertal olika upplägg så att du kan hitta rätt.

Personlig Barnvakt Uppsala

Duktiga barnvakter i Uppsala

Barnvakt Ebba i Uppsala

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Uppsala

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Uppsala

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Uppsala

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Uppsala

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Uppsala

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Uppsala

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Uppsala

Vi handplockar en barnvakt åt dig snabbt och smidigt med vår enkla trestegsprocess.

  • Steg 1: Kontakta oss 
  • Steg 2: Vi presenterar en nanny för er
  • Steg 3: Få en prova-på-träff utan bindning

Ifall du har någon fråga eller fundering kring processen är det bara att kontakta oss!

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Uppsala

Vad tycker andra familjer som sin barnvakt i Uppsala?

Så himla glatt överraskad och tacksam att NannyPoppins lyckades hitta någon som passar så bra ihop med vår dotter. Det är svårt för mig som jobbar natt att ha tid och energi att leka med henne, så tack!!

Helena Andersson Mamma till Saga

Kom hem igår efter en lång dag på jobbet till att dottern Mila (5 år) och barnvakten hade bakat muffins! Tacksam att jag hittat en barnvakt som är bra på att passa henne OCH som deltar i hennes favorit aktivitet!

Danijela Marković Mamma till Mila

Jättenöjd med barnvakten från NannyPoppins. Hon har verkligen lyckats styra upp vår vardag med hennes barnpassning. Har dessutom tid att gå till gymmet för första gången på många år. Rekommenderar!

Jan Thuresson Pappa till Valle

NannyPoppins ordnade en utmärkt barnvakt åt vår familj!! Hon är snäll.. förstående.. uppmärksam.. allt som man vill ha i en barnvakt.. Vi är väldigt tacksamma hela familjen för henne!

Marie Olsson Mamma till Harriet

Vår son är 4 år gammal och har aldrig haft en barnvakt innan. Han kände sig direkt bekväm runt Olivia (från NannyPoppins) och jag är så lycklig. Allt kändes pålitligt och säkert så kan varmt rekommendera från mitt håll.

Vanja Fransson Mamma till Tage

Så säkerställer vi att ni får en trygg barnvakt i Uppsala

Vår gedigna rekryteringsprocess ser till att alla våra familjer i Uppsala får en trygg och säker barnvakt. Vi är väldigt noggranna med vilka vi väljer att anlita som barnvakter, vilket är anledningen till varför vi har en rad olika intervjuer, utbildningar och certifieringar i exempelvis HLR för barn.

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Uppsala

Varför väljer så många en barnvakt i Uppsala från NannyPoppins?

Barnvakt Uppsala | Personlig barnpassning | NannyPoppins

En barnvakt hjälper dig helt enkelt att få ihop vardagspusslet. Ditt barn får någon som passar dem på ett roligt och säkert sätt, samtidigt som du som förälder får tid över till jobbet, din partner eller dig själv.

Är vår barnvakt i Uppsala personlig för vår familj?

Barnvakt Uppsala | Personlig barnpassning | NannyPoppins

Hos oss på NannyPoppins får du alltid en personlig barnvakt i Uppsala som är särskilt utvald av våra barnpassningsspecialister med dina behov i åtanke. De hittar någon i Uppsala som bor i närheten, som är tillgänglig när du behöver det och som passar bra ihop med din familj rent personlighetsmässigt.

Var i Uppsala kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Uppsala | Personlig barnpassning | NannyPoppins

Vår barnpassning är tillgängligt i hela Uppsala med omnejd, vilket inkluderar platser som Fjärdingen, Eriksberg, Flogsta, Luthagen, Stenhagen, Sunnersta, Ulleråker och Fålhagen.

Du kan självklart få en barnvakt i andra ställen i Uppsala också, så det är bara att kontakta oss så hittar vi någon som finns tillgänglig nära dig.

Arbetar era barnvakter i Uppsala även kvällar och helger?

Barnvakt Uppsala | Personlig barnpassning | NannyPoppins

Vår professionella barnpassning går att få på kvällar såväl som på helgen. Du bestämmer själv när du behöver barnpassning i Uppsala och så får du en barnvakt som är tillgänglig då. Självklart gäller även detta för dig som behöver barnpassning vid sporadiska tillfällen på kvällar och helger.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Uppsala | Personlig barnpassning | NannyPoppins

I Uppsala kan du få barnpassning för barn i alla åldrar, oavsett om du har ett nyfött barn eller ett barn som är i skolålder. Våra nannies är erfarna i att passa barn i alla åldrar, samt att de även är utbildade i det.

Du kan få barnpassning för upp till tre barn utan någon extra kostnad, vilket är praktiskt för dig som har flera barn.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Uppsala | Personlig barnpassning | NannyPoppins

Prova-på-mötet är ett perfekt tillfälle för dig i Uppsala att lära känna er nya barnvakt. Tillsammans med din barnvakt bokar ni in en tid för barnvakten att hälsa på hemma hos dig. Under mötet kan ditt barn bekanta sig med barnvakten, samtidigt som du ställer frågor och förklarar om din familjs rutiner.

Jag vill jobb som barnvakt i Uppsala, hur gör jag?

Populära upplägg för barnpassning i Uppsala

Alla familjer i Uppsala har olika rutiner och scheman som de utgår efter i vardagen. Därför erbjuder vi ett flertal olika upplägg så att du kan hitta en barnvakt som passar just din familj. 

I Uppsala är det allra vanligaste upplägget hämtning/lämning, men du kan även hitta barnvakt på heltid eller deltid, samt vid sporadiska tillfällen. Du väljer själv!

Få gratis prisförslag


Hämtning/lämning

En lugn start eller avslut på dagen, eftersom din barnvakt hämtar ditt barn från förskolan/skolan!

Deltid/heltid

Ett upplägg för familjer som behöver hjälp av en barnvakt några timmar eller dagar i veckan.

Sporadiska tillfällen

Med detta upplägg får din familj barnpassning när ni behöver det, oavsett situation.

Barnvakt i parken

Få hjälp av en utbildad barnvakt i Uppsala

Det spelar ingen roll varför du behöver en barnvakt. Vi på NannyPoppins vet att när du behöver hjälp med att ta hand om ditt barn, så är det viktigt att du kan känna dig lugn och trygg. Därför är vi inte bara måna om att den barnvakt som får ta hand om ditt barn är pålitlig och säkerhetsmedveten, utan vi ser också till att barnpassningen blir något som alla ser fram emot. Detta genom att vi handplockar en barnvakt som är engagerad och som tar jobbet som barnvakt på allvar.

Utöver att vara verksamma i hela Uppsala, är vi även verksamma i hela Sverige. På så sätt kan vi matcha er med rätt barnvakt som kan komma både under vardagen kräver lite mer och när festen inte tillåter de små. Vi hittar en barnvakt för barnpassning vart du än bor. Med NannyPoppins barnvakter i Uppsala så skapas minnen för livet av en trygg och harmonisk barndom. Med barnpassning kan du som förälder ladda batterierna och få det hela att gå ihop, samtidigt som barnen har det bra med sin barnvakt. Vi erbjuder barnvakter med mycket flexibla barnpassningstjänster med klippkort, såväl som möjligheten till regelbunden barnvakt i Uppsala.

Säkerhet och trygghet är vår största prioritering

För oss är det viktigt att du får en barnvakt som tycker att det är kul att spendera tid med de små. Samtidigt är det otroligt viktigt att du får någon som du kan känna dig trygg med. Därför ser vi till att alla våra barnvakter har tidigare erfarenhet med barnpassning och referenser så att du kan ta reda på hur det har fungerat tidigare som barnvakt. I Uppsala har vi både äldre barnvakter som kanske själva har barn, men vi har också barnvakter som är yngre studenter som snarare fungerar som en utbildad och ett betydligt äldre syskon eller lekkamrat. Vi har helt enkelt barnvakter som passar bra för alla familjer som söker barnvakt i Uppsala.

När du vänder dig till oss för våra barnvakter i Uppsala så får du en nanny som är utbildad, certifierad och som har grundläggande kunskap om hjärt- och lungräddning. Vi skickar bara en barnvakt Uppsala som har ett säkerhetstänk som skyddar ditt barn och ditt hem. Du kan alltså släppa tankarna om vad som händer där hemma och istället fokusera på det som du behöver göra, vare sig det är att jobbrelaterat eller att ha lite välförtjänt egentid.

Barnvakt Uppsala som ger fina minnen

Något som vi har märkt är att våra barnvakter ofta blir som en extra familjemedlem, särskilt när det rör sig om regelbunden barnpassning med er barnvakt i Uppsala. Nya vänskapsband knyts med barnvakten då ni via oss finner den barnvakt som förstår er livsstil och era behov. I och med att vi har hunnit bygga upp en ordentlig bas med duktiga barnflickor och barnvakter så kan vi matcha ihop er familj med den barnvakten som passar bäst.

Vårt mål är att den barnvakt i Uppsala som vi väljer ut ska passa perfekt ihop med varje familj. Det är det här och ständiga utvärderingar och uppföljningar med våra barnvakter och familjer i Uppsala som gör att vi vågar säga att vi lever upp till vårt mål om att erbjuda Uppsalas bästa barnpassning.

Fördelen med en professionell barnvakt i Uppsala från NannyPoppins

Vi tar hand om allt det administrativa kring våra barnvakter och följer alltid upp för att se att allting fungerar som det ska med din familj och er barnvakt. Om något är oklart så finns NannyPoppins här för att underlätta kommunikation med er barnvakt Uppsala och se till att barnpassningen fortsatt fungerar på ett smidigt och tillfredsställande vis. Er kontaktperson finns både över mejl, men är också alltid bara ett samtal iväg om ni har frågor om er barnpassning och våra barnvakter i Uppsala generellt.

Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med tillfällig barnvakt Uppsala eller en regelbunden barnvakt i Uppsala som kan sitt jobb och som ser fram emot att lära känna dig och din familj. Vi ordnar såklart allt och alla våra barnvakter med RUT-avdraget.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Vi rekommenderar även

Är det så att ni utöver en barnvakt också känner ett behov av läxhjälp till era barn, kan vi på NannyPoppins rekommendera Allakandos läxhjälp i Uppsala. De erbjuder personliga privatlärare som är duktiga på att stötta, utveckla och hjälpa barnen att hitta studieglädje! Allakandos läxhjälp finns i hela Sverige och i alla ämnen!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7