Barnvakt Uppsala

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Få en utbildad barnvakt i Uppsala med oss

Det spelar ingen roll varför du behöver barnpassning, då du behöver hjälp med att ta hand om personerna som betyder mest för dig så är det viktigt att du kan känna dig lugn och trygg. NannyPoppins kan hjälpa dig med barnvakt i Uppsala och vi är inte bara måna om att personen som tar hand om dina barn är pålitlig och säkerhetsmedveten, vi ser också till att barnpassningen blir något som alla ser fram emot genom att skicka en nanny som är engagerad och som tar jobbet på allvar.

Kontakta oss då du behöver barnpassning i Uppsala län eller på Öland. Vi är verksamma i hela regionen och kan matcha er med rätt person som kan komma både då vardagen kräver lite mer och då festen inte tillåter de små. Med NannyPoppins så skapas minnen för livet av en trygg och harmonisk barndom där föräldrar kan ladda batterier och få det hela att gå ihop samtidigt som barnen har det bra. Vi erbjuder mycket flexibla barnpassningstjänster med klippkort såväl som möjligheten till regelbunden barnvakt. (Se prismodellerna till höger) Kontakta oss gärna för mer information, vi finns på 0774-21 88 21 alla vardagar mellan 09.00-19.00.

Läs mer om vår barnpassning

Barnvakt Uppsala

Det är många som gillar barn och det är klart att du vill ha en barnvakt som tycker att det är kul att spendera tid med de små. NannyPoppins barnvakter vill ta hand om dina barn, och de har referenser så att du kan ta reda på hur det har fungerat tidigare. Vi har både äldre barnvakter som kanske själva har barn, men vi har också yngre studenter som snarare fungerar som en utbildad och ett betydligt äldre syskon.

När du vänder dig till oss så får du en barnvakt Uppsala blir säkrare av eftersom vi bara skickar certifierade personer som har grundläggande kunskap om hjärt- och lungräddning samt ett säkerhetstänk som skyddar ditt barn och ditt hem. Du kan alltså släppa tankarna om vad som händer därhemma och fokusera på det som du behöver göra med gott samvete.

Vi finns i hela Uppsala, däribland Knivsta.

Minnen för livet

Något som vi har märkt är att våra barnvakter ofta blir som en extra familjemedlem, detta särskilt när det rör sig om regelbunden barnpassning. Nya vänskapsband knyts då ni via oss finner personen som förstår er livsstil och era behov. I och med att vi har hunnit bygga upp en ordentlig bas med duktiga barnflickor så kan vi passa ihop er familj med personen som passar bäst. Det är det här och ständiga utvärderingar och uppföljningar som gör att vi vågar säga att vi lever upp till vårt mål om att erbjuda Uppsalas bästa barnpassning.

Så fungerar NannyPoppins barnvaktstjänst

När du kontaktar oss så börjar vi med att se på vem som skulle kunna passa dig och din familjesituation. Vi ordnar med en första träff där ni och barnvakten kan bestämma om och när ni vill ses igen. Vi tar hand om allt det administrativa och följer alltid upp för att se att allting fungerar som det ska. Om något är oklart så finns NannyPoppins här för att underlätta kommunikation och se till att barnpassningen fortsatt fungerar på ett smidigt och tillfredsställande vis. Er kontaktperson finns både över mejl men också alltid ett samtal iväg om ni har frågor om er barnpassning i Uppsala.

Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med tillfällig barnvakt i Uppsala eller en regelbunden nanny som kan sitt jobb och som ser fram emot att lära känna dig och din familj. Vi ordnar såklart allt med RUT-avdraget.

NannyPoppins finns i hela Sverige, ni kan läsa mer om oss här.

Var kan jag få en barnvakt i Uppsala?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Uppsala oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Fjärdingen, Eriksberg, Flogsta, Luthagen, Stenhagen, Sunnersta, Ulleråker och Fålhagen. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Uppsala för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Uppsala!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Uppsala?

Vi hjälper många familjer i Uppsala med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Uppsala är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Uppsala dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Uppsala börjar ni alltid med ett gratis första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Uppsala

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Uppsala
  4. Träffa er barnvakt för ett gratis prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Uppsala som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert