Barnflickor i hela Sverige

Professionell, erfaren
& flexibel barnflicka

Hitta en utbildad barnflicka i ditt område

Boka in ett första möte som är gratis med en NannyPoppins barnvakt som ger barnpassning i din stad som det går att lita på.

Idag så kan vi med säkerhet säga att vi vet hur man hittar en bra barnvakt. Det är så många som vill jobba med NannyPoppins att vi kan välja ut de allra bästa. Det här är personer som har en gedigen bakgrund inom barnpassning och som dessutom vill utvecklas. De vet att vi erbjuder interna utbildningar inom säkerhet och pedagogik och ser arbetet med oss som en stor merit. Att vi lägger ner så stor energi på våra barnflickor får betydelse. De blir otroligt bra på att passa barn och känner också stor glädje av att jobba. Stimulerande arbete ger bättre barnpassning så enkelt är det.

Vi ser till att matcha er familj med en barnflicka som har tid då ni behöver barnpassningen. Det gör det så mycket enklare att få hjälp regelbundet såväl som att ordna med akut barnvakt då det krävs. Med tiden så blir er barnflicka som en del av familjen. Barnen känner sig trygga med henne och föräldrar vet att hon finns där som ett enormt stöd när tiden inte riktigt räcker till.

Då våra barnvakter finns lokalt så är det lätt att hitta en duktig barnflicka varje dag såväl som någon kväll då och då. Barnvakten kan orten och kan därför också lätt hjälpa till med hämtning och lämning av barn då det behövs.

Läs mer om vår barnpassning

Utbildad och säker barnflicka

Utbildning är verkligen viktigt, även då det handlar om en barnvakt. NannyPoppins kräver att varje barnflicka som jobbar med oss har grundläggande kunskaper inom säkerhet. Hon ska också tänka på ett säkert sätt så att barnen alltid är i trygga händer. Vi ser också till att barnflickan lyssnar noga på era instruktioner. De är ju otroligt viktiga för att barnen ska vara säkra. Speciella behov kommer att tillgodoses och ni kan lita på att barnvakten vet hur man beter sig med små barn utomhus och inomhus.

Så bokar ni er barnflicka

För att få barnflicka så ska ni börja med att kontakta oss. Berätta lite mer om er familj, hur många barn som ska passas, hur ofta, och om det finns särskilda intressen. När vi vet detta så kan vi ta fram en barnflicka som stämmer väl överens med er familj. Då kan vi också boka in det första mötet som är gratis så att ni får träffas. Om ni känner att vi har valt rätt så är det bara att fortsätta med barnpassningen, om inte så kan vi alltid ordna ett möte med en annan person.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert