Barnflicka i hela Sverige

Professionell, erfaren
& flexibel barnflicka

Hitta en utbildad barnflicka i ditt område

Boka in ett första prova-på-möte utan bindning med en NannyPoppins barnvakt som ger barnpassning i din stad som det går att lita på.

Idag så kan vi med säkerhet säga att vi vet hur man hittar en bra barnvakt. Det är så många som vill jobba med NannyPoppins att vi kan välja ut de allra bästa. Det här är personer som har en gedigen bakgrund inom barnpassning och som dessutom vill utvecklas.

De vet att vi erbjuder interna utbildningar inom säkerhet och pedagogik och ser arbetet med oss som en stor merit. Att vi lägger ner så stor energi på våra barnflickor får betydelse. De blir otroligt bra på att passa barn och känner också stor glädje av att jobba. Stimulerande arbete ger bättre barnpassning så enkelt är det.

Personlig matchning med en barnflicka utvald för just er familj

Vi ser till att matcha er familj med en barnflicka som har tid då ni behöver barnpassningen. Det gör det så mycket enklare att få hjälp regelbundet såväl som att ordna med akut barnvakt då det krävs. Med tiden så blir er barnflicka som en del av familjen. Barnen känner sig trygga med henne och föräldrar vet att hon finns där som ett enormt stöd när tiden inte riktigt räcker till.

Då våra barnvakter / barnflickor finns lokalt så är det lätt att hitta en duktig barnflicka varje dag såväl som någon kväll då och då. Barnvakten kan orten och kan därför också lätt hjälpa till med hämtning och lämning av barn då det behövs.

 

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnflicka som är utbildad & trygg

Utbildning är verkligen viktigt för våra barnflickor, det är ett viktigt ansvar att vara barnvakt. NannyPoppins kräver att varje barnflicka som jobbar med oss har grundläggande kunskaper inom säkerhet. Barnflickorna ska också tänka på ett säkert sätt så att barnen alltid är i trygga händer. Vi ser också till att barnflickan lyssnar noga på era instruktioner. De är ju otroligt viktiga för att barnen ska vara säkra. Speciella behov kommer att tillgodoses och ni kan lita på att barnflickan vet hur man beter sig med små barn utomhus och inomhus.

Så bokar ni er barnflicka för er barnpassning

För att få en barnflicka så ska ni börja med att kontakta oss. Berätta lite mer om er familj, hur många barn som ska passas av barnflickan, hur ofta, och om det finns särskilda intressen. När vi vet detta så kan vi ta fram en barnflicka som stämmer väl överens med er familj. Då kan vi också boka in det första mötet som är på prov, utan bindning, så att ni får träffas. Om ni känner att vi har valt rätt så är det bara att fortsätta med barnpassningen, om inte så kan vi alltid ordna ett möte med en annan person. Vi har många barnflickor i hela Sverige!

Var i Sverige kan jag få en barnflicka?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnflicka för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnflicka oavsett om du bor centralt eller på landsbygden. Vi har många barnflickor i såväl små som stora städer och kan inte enbart erbjuda e barnflicka i t.ex. barnflicka i Stockholm, barnflicka i Göteborg, barnflicka i Malmö, barnflicka i Uppsala, barnflicka i Västerås, barnflicka i Lund, barnflicka i Linköping — utan på alla orter. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg barnflicka för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnflicka till min familj?

Våra barnflickor är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Alla barnflickor är även bakgrundskontrollerade och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnflickor får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnflicka hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny nu!

barnflickabarnflicka, barnflickorbarnflicka, barnflickan

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning med barnflicka?

Vi hjälper tusentals familjer med en trygg barnflicka & barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen.

På så sätt hjälper en barnflicka dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnflicka kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. Ni inleder alltid barnpassningen hos oss med ett prova-på-möte utan bindning med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnflickan och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnflickan väljs ut just för er familj.

Populära upplägg just nu för barnflicka är:

Barnflicka dagtid, Barnflicka kväll, Barnflicka helg, Barnflicka hämtning, Barnflicka lämning, Barnflicka sporadiskt och även Barnflicka heltid eller Barnflicka deltid.

Vi erbjuder en trygg barnflicka i hela Sverige — största orter är:

Barnflicka Stockholm, Barnflicka Göteborg, Barnflicka Malmö, Barnflicka Uppsala, Barnflicka Västerås, Barnflicka Helsingborg, Barnflicka Lund, Barnflicka Örebro, Barnflicka Linköping, Barnflicka Borås med flera.

Fyra enkla steg för att hitta en trygg barnflicka

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnflickor & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt
  4. Träffa barnflickan för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnflicka som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj! Vi har barnflickor i hela Sverige, så hör av er till NannyPoppins för barnpassning med en nanny nu!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert