• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Hitta en trygg barnflicka

  • Vårt mål: Sveriges bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnflicka
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnflicka
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

En professionell barnflicka som förenklar er vardag

En professionell barnflicka som förenklar er vardag

Vi gör det enkelt för din familj att anlita en trygg och utbildad barnflicka. Hos oss på NannyPoppins kan du välja bland ett stort urval av professionella barnflickor i hela Sverige.

Vi hjälper er med en personlig barnflicka

Du kan få barnpassning utifrån ett upplägg som passar just din familjs vardag och rutiner. Det vanligaste upplägget för en barnflicka just nu är hämtning/lämning, men vi erbjuder även upplägg såsom heltid, deltid och barnpassning vid behov.

Personlig barnflicka

Duktiga barnvakter nära dig

Barnflicka Ebba

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnflicka Nayade

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnflicka Emma

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnflicka Amanda

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnflicka Anne

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnflicka Lova

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Så kommer du igång med en personlig barnflicka

Så kommer du igång med en personlig barnflicka

Vi ser till att ordna en barnflicka åt er på ett snabbt och smidigt sätt. 

  • Steg 1: Kontakta oss direkt
  • Steg 2: Få en personlig barnflicka
  • Steg 3: En prova-på-träff, utan bindning

Våra barnpassningsspecialister presenterar en barnflicka för er så att ni  själva kan bestämma om det känns som en bra matchning.

Så kommer du igång med en personlig barnflicka

Vad tycker andra familjer som sin barnflicka?

Om jag skulle beskriva vår upplevelse med NannyPoppins med ett ord hade det varit: Praktiskt. Vår barnflicka kommer hem till oss tre dagar i veckan och det fungerar smidigt i och med att jag ofta jobbar sent.

Abhishek Bibi Pappa till Maya

Bättre service än så här går inte att hitta!! Alla från NannyPoppins, inklusive barnvakten, har varit trevliga. De förstod vår situation direkt och kunde hitta någon som kunde fixa hämtning/lämning direkt!

Elsa Zakrisson Mamma till Melissa

Herregud… att få en barnflicka från NannyPoppins har gjort familjen något sjukt glada! Barnen äääälskar sin nanny och jag kan äntligen ta det lite lugnt… Det kan inte bli bättre asså!

Alma Björkholm Mamma till Taylor

Om det är nått som är självklart så är det att NannyPoppins får toppbetyg från vår familj! Suverän upplevelse från när vi kontaktade experterna till att vi fick vår barnflicka.

Dante Göransson Pappa till Isaac

Tack, tack, TACK för grym service! Ni lyckades hitta en barnvakt som checkade alla boxar för min familj och jag är verkligen tacksam. Dessutom är RUT-avdraget så bra. Bara massa plus.

Fiona Thorén Mamma till Leon

Så säkerställer vi att ni får en trygg barnflicka

Vi har stor erfarenhet inom barnpassning och gör allt för att kunna säkerställa att våra familjer får en trygg barnflicka. Alla barnflickor är noggrant utvalda av våra barnpassningsspecialister som ser till att alla potentiella barnflickor går igenom en rad olika intervjuer och utbildningar innan de passar barn.

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning

Varför väljer så många en barnflicka från NannyPoppins?

Barnflicka | Personliga barnflickor i hela Sverige

En barnflicka ger dig den avlastningen som du behöver i vardagen. Oavsett om det innebär att din barnflicka fixar hämtningen och lämningen från förskolan eller om barnflickan passar dina barn på helgen, finns det alltid hjälp att få!

Om du vill veta mer om hur en barnflicka kan underlätta just din situation, kan du kontakta oss för mer information.

Är vår barnflicka personlig för vår familj?

Barnflicka | Personliga barnflickor i hela Sverige

Din barnflicka från NannyPoppins är alltid personlig. Våra barnpassningsspecialister handplockar en barnflicka åt dig baserat på din familjs önskemål och preferenser.

Du kan själv bläddra bland barnflickor på vår hemsida, men om du inte hittar någon som passar dig perfekt, är det bara att kontakta oss så hittar vi den perfekta barnflickan åt dig.

Var kan jag få en barnflicka från NannyPoppins?

Barnflicka | Personliga barnflickor i hela Sverige

Du kan få en barnflicka i hela Sverige, från inne i storstäderna till ute på landsbygden. Med vårt rikstäckande nätverk av barnflickor kan du hitta en som bor i ditt område.

Arbetar era barnflickor även kvällar och helger?

Barnflicka | Personliga barnflickor i hela Sverige

Vi erbjuder barnpassning dygnet runt, alla dagar i veckan. Du kan alltså få en barnflicka som kan anpassa sig efter ditt önskade schema och upplägg, vad det än innebär.

Bara för att du får barnpassning på kvällar eller helger, betyder det inte att det måste kosta extra. Hos oss på NannyPoppins får du en barnflicka på nattetid eller helgdagar utan någon extra kostnad.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnflicka | Personliga barnflickor i hela Sverige

Våra barnflickor har erfarenhet av att passa barn i alla åldrar. Därför erbjuder vi barnpassning oavsett om du har ett nyfött barn eller om du har ett barn i skolålder.

Den tuffa rekryteringsprocessen för våra barnvakter ser till att fråga ifall den potentiella barnvakten har erfarenhet av att exempelvis byta blöjor, så att du kan veta att ditt barn är i trygga händer!

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnflicka?

Barnflicka | Personliga barnflickor i hela Sverige

Prova-på-mötet är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna din nya barnflicka. Vi hjälper dig att boka in det första mötet med din barnflicka, så bestämmer ni tillsammans en tid som fungerar för er båda.

Under tillfället kan du ställa frågor till din barnvakt, se hur ditt barn känner sig med barnflickan och överlag bara bekanta er med varandra. Det är första steget för framgångsrik barnpassning.

Populära upplägg för barnpassning med en barnflicka

Vi vet att alla familjer är i behov av olika upplägg för en barnflicka. Kanske behöver du någon som kan rycka in när det behövs eller så behöver du ett mer strukturerat upplägg varje vecka. Oavsett situationen, kan du få en barnflicka som passar din familj.

Vårt mest populära upplägg för en barnflicka just nu är hämtning/lämning. 

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Din barnflicka hämtar och/eller lämnar ditt barn från förskola eller skolan. Välj själv vad som passar bäst!

Deltid/heltid

Ett upplägg för dig som behöver en barnflicka några timmar eller några dagar i veckan.

Sporadiska tillfällen

Om du inte är helt hundra när du behöver barnpassning, ser detta upplägg till att du får någon när det behövs!

Barnflicka i parken

Hitta en utbildad barnflicka i ditt område

Idag så kan vi med säkerhet säga att vi vet hur man hittar en bra barnflicka. Det är många som vill jobba som barnflicka och vi är noga med att endast välja ut de allra bästa. De som vi väljer att gå vidare med i rekryteringsprocessen är personer som har en gedigen bakgrund inom barnpassning och som dessutom vill utvecklas som barnflicka.

Alla barnflickor genomgår interna utbildningar inom säkerhet samt pedagogik och ser arbetet med oss som en stor merit. Att vi lägger ner så stor energi på våra barnflickor är av stor betydelse. De blir otroligt bra på att passa barn och känner också stor glädje av att jobba. Stimulerande arbete ger bättre barnpassning, så enkelt är det!

Barnflicka som är utbildad & trygg

Vi ser till att matcha er familj med en barnflicka som har tid när ni behöver barnpassningen. Det gör det så mycket enklare att få hjälp regelbundet såväl som att ordna med akut barnvakt när det krävs. Med tiden så blir er barnflicka som en del av familjen. Barnen känner sig trygga med henne och föräldrar vet att hon finns där som ett enormt stöd när tiden inte riktigt räcker till.

Då våra barnflickor finns lokalt så är det lätt att hitta en duktig barnflicka. Det är praktiskt att ha någon som bor i närheten så att de kan rycka in på kortare varsel. Barnvakten har en förståelse för orten och kan därför också lätt hjälpa till med hämtning och lämning av barn då det behövs.

Utbildning är verkligen viktigt för våra barnflickor, eftersom det är ett stort ansvar att vara barnvakt. NannyPoppins kräver att varje barnflicka som jobbar med oss har grundläggande kunskaper inom säkerhet. Barnflickorna ska också tänka på ett säkert sätt så att barnen alltid är i trygga händer. Vi ser också till att barnflickan lyssnar noga på era instruktioner. De är ju otroligt viktiga för att barnen ska vara säkra.

Så anlitar ni er barnflicka för barnpassning

För att få en barnflicka så ska ni börja med att kontakta oss. Under samtalet kan ni berätta lite mer om er familj, hur många barn som ska passas av barnflickan, hur ofta, och om det finns särskilda intressen som kan vara bra för er barnflicka att veta om. När vi vet detta så kan vi ta fram en barnflicka som stämmer väl överens med er familj. Då kan vi också boka in det första mötet som är helt utan bindning, så att ni får chansen att träffas. Om ni känner att vi har valt rätt barnflicka så är det bara att fortsätta med barnpassningen, om inte så kan vi alltid ordna ett möte med en annan person till att bli barnflicka. Vi har många barnflickor i hela Sverige!

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7