Barnvakt Lund

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Trygga barnvakter i Lund

NannyPoppins barnvakter och barnpassning har sitt huvudkontor i Lund vilket också gör att vi har en extra kärlek till staden. Det är också här vi rekryterade våra första barnvakter som också jobbar kvar som barnvakter. För det viktigaste är i slutändan att du har en barnvakt i Lund som du kan lita på. Som barnvakt i Lund ska man vara i tid och kunna lösa eventuella situationer som uppstår under barnpassningen. Vi hittar barnvakter för alla familjer i Lund som behöver det, där alla barnvakter är personligt utvald för barnpassning.

För en barnvakt i Lund har vi öppet på kontoret 09:00 – 19:00 och du når oss då på 0774 – 21 88 21. Annars får du gärna mejla oss om du vill ha en barnvakt i Lund så ska vi ringa upp så fort vi är tillbaka på kontoret, info@nannypoppins.se. Vi är stolta över våra barnvakter och barnpassning i Lund som erbjuder så mycket värme, kärlek och trygghet. Vi vill fortsätta göra skillnad i vardagen med våra barnvakter när det kör ihop sig som mest. Det är då en riktigt bra barnvakt Lund kommer in för att förändra din vardag. Varje barnvakt i Lund är speciell och noggrant utvald.

NannyPoppins barnpassning ordnar allt med RUT-avdraget för alla barnvakter och det administrativa för din barnvakt Lund – så ni kan få fokusera på det som är allra viktigast. Våra barnvakter i Lund är både utbildade och certifierade. Om olyckan mot förmodan skulle vara framme är varje barnvakt Lund dessutom fullt försäkrad. Varje barnvakt i Lund är också noggrant kontrollerad innan anställning, för en kunna ge en säker barnpassning.

Vi finns i hela Lund och Skåne. Några av våra områden: Lomma, BjärredSödra Sandby, Staffanstorp.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Lund

Så arbetar våra barnvakter i Lund

Våra barnvakter i Lund är noggrant utvalda, och varje barnvakt Lund är certifierad så att den ska kunna vara en riktigt bra barnvakt åt er familj. Vi har barnvakter som passar allas behov. Vi har en barnvakt i Lund om du är i behov av tillfällig barnpassning eller om du vill ha en barnvakt Lund på regelbundet fast schema. Är du i behov av en barnvakt Lund på nattetid går detta också att ordna, det krävs dock lite planering i förväg för att hitta rätt kandidat. I Lund finns det dock barnvakter för både dagtid och en barnvakt Lund för kvällstid.

Barnpassning av en barnvakt Lund kan vara en lösning för dig om du känner att du måste stressa för att hinna med allt i din vardag. En barnvakt i Lund är en schysst lösning på vardagspusslet då våra barnvakter hämtar upp ditt barn på dagis. Er barnvakt Lund kan också laga en enklare middag och diska. Din barnvakt i Lund hjälper även till med läxor och leker sedan med ditt barn tills du kommer hem. Med en av våra barnvakter så kan du slippa stressa. En barnvakt Lund hjälper dig att hinna bli färdig på jobbet och uträtta dina ärenden i lugn och ro medans den tar hand om ditt barn.

Ditt behov och önskemål kring barnpassning styr

Vi väljer ut en barnvakt Lund åt er enligt era behov, sedan börjar barnpassningen med ett prova-på-möte utan bindning där ni får träffa barnvakten och se om det är en bra matchning mellan er och er barnvakt Lund. Det är viktigt för oss att du och ditt barn trivs och känner er trygga med er utsedda barnvakt Lund. Känner man att den utvalda barnvakten inte passar er så kan man alltid byta.

Enkelt att komma igång med en barnpassning i Lund

Att hitta en pålitlig barnvakt i Lund som hoppar in vid behov kan underlätta vardagen mycket. Våra barnvakter kan hjälpa till med allt. Med en av våra barnvakter så får man regelbunden hjälp av en barnvakt Lund under enstaka timmar när det kör ihop sig som mest. Det är smidigt att ha privat barnpassning av en barnvakt Lund. Vi kvalitetssäkrar alltid den kandidat till barnvakt Lund som hjälper era barn och kan erbjuda expertis från kontoret vid behov. Vårt mål är att ha pålitlig och varm barnpassning i Lund av en barnvakt ni kan lita på.

Läs mer om barnvakter i närliggande områden av Lund: Lomma & Bjärred.

Var kan jag få en barnvakt i Lund?

NannyPoppins barnpassning är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt  för familjer i hela landet, inklusive Lund. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Lund oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Professorsstaden, Nöbbelöv, Norra Fälanden, Brunnshög, Östra Torn, Råbylund, Papegojelyckan, Vallkärra och Stångby. Vi har barnvakter för alla familjer i Lund. Kontakta oss på NannyPoppins barnpassning, så hittar vi en trygg barnvakt Lund för er familj!

Malin, barnvakt Lund Maria, barnvakt Lund Cecilia, barnvakt Lund Elin, barnvakt Lund

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj i Lund?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och  varje barnvakt är utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt Lund är även bakgrundskontrollerad och varje barnvakt genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt för barnpassning hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnvakt & nanny i Lund!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Lund?

Vi hjälper många familjer i Lund med en trygg barnvakt, och har många barnvakter som söker. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt Lund är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att våra barnvakter har en både trygg och rolig stund med dina barn. Din barnvakt Lund gör så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Lund dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj.

Er barnvakt Lund kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. Det finns möjlighet till barnpassning även på kvällar och helger. Barnvakterna finns tillgängliga för både dagtid och kvällstid. Ni börjar alltid med ett prova-på-möte utan bindning med er personliga barnvakt Lund, där ni får lära känna personen och se hur era barn känner inför just denna kandidat som er personliga barnvakt Lund. Samma gäller för alla barnvakter och familjer. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Lund

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt Lund
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Lund
  4. Träffa er barnvakt i Lund för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Lund som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Vi rekommenderar även

Är det så att ni utöver en barnvakt också känner ett behov av läxhjälp till era barn, kan vi på NannyPoppins rekommendera Allakandos läxhjälp i Lund. De erbjuder personliga privatlärare som är duktiga på att stötta, utveckla och hjälpa barnen att hitta studieglädje! Allakandos läxhjälp finns för alla åldrar och i alla ämnen!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert