Barnpassning i Lund

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Gedigna barnvakter i Lund

NannyPoppins har sitt huvudkontor i Lund vilket också gör att vi har en extra kärlek till staden. Det är också här vi rekryterade våra första barnvakter som också jobbar kvar. För det viktigaste är i slutändan att du har en barnvakt i Lund som du kan lita på. Man ska vara i tid och kunna lösa eventuella situationer som uppstår.

Vi har öppet kontoret 09:00 – 19:00 och du når oss då på 0774 – 21 88 21. Annars får du gärna mejla oss så ringer vi upp så fort vi är tillbaka på kontoret, info@nannypoppins.se. Vi är stolta över vår barnpassning i Lund som erbjuder så mycket värma, kärlek och trygghet. Vi vill fortsätta göra skillnad i vardagen när det kör ihop sig som mest.

NannyPoppins ordnar allt med RUT-avdraget och det administrativa – så ni kan få fokusera på det som är allra viktigast. Våra nannies är både utbildade och certifierade. Om olyckan mot förmodan skulle vara framme är de dessutom fullt försäkrade.

Vi finns i hela Lund och Skåne. Några av våra områden: Lomma, BjärredSödra Sandby, Staffanstorp.

Läs mer om vår barnpassning

Utbildad & certifierade nannies för kvalitetssäkrad barnvakt i Lund

Våra barnvakter i Lund är noggrant utvalda och certifierade för jobbet. Vi har barnvakter som passar allas behov, oavsett om du är i behov av tillfällig barnpassning eller om du vill ha någonting mer regelbundet enligt ett fast schema. Är du i behov av en barnvakt på nattetid går detta också att ordna, det krävs dock lite planering i förväg för att hitta rätt barnvakt.

Barnpassning kan vara en lösning för dig om du känner att du måste stressa för att hinna med allt i din vardag. En barnvakt är en schysst lösning på vardagspusslet då barnvakten hämtar upp ditt barn på dagis, lagar en enklare middag, diskar och hjälper till med läxor och leker sedan med ditt barn tills du kommer hem. Slipp stressa för att hinna bli färdig på jobbet och uträtta dina ärenden i lugn och ro medans vår barnvakt tar hand om ditt barn.

Ditt behov och önskemål styr

Vi väljer ut en barnvakt åt er enligt era behov, sedan börjar barnpassningen med ett gratis prova – på – möte där ni får träffa barnvakten och se om det är en bra matchning. Det är viktigt för oss att du och ditt barn trivs och känner er trygga med er utsedda barnvakt, därför kan ni alltid byta om ni känner att den vi valt ut inte passar er.

Enkelt att komma igång med rätt barnpassning

Att hitta en pålitlig barnvakt i Lund som hoppar in vid behov kan underlätta vardagen mycket. Antingen så får man regelbunden hjälp eller också enstaka timmar när det kör ihop sig som mest. Smidigt med att ha privat barnpassning är att vi kvalitetssäkrar den kandidat som hjälper era barn och kan erbjuda expertis från kontoret vid behov. Vårt mål är att ha pålitlig och varm barnpassning i Lund ni kan lita på.

Läs mer om närliggande områden: Lomma & Bjärred.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert