Barnvakt Lund

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Gedigna barnvakter i Lund

NannyPoppins barnvakter och barnpassning har sitt huvudkontor i Lund vilket också gör att vi har en extra kärlek till staden. Det är också här vi rekryterade våra första barnvakter som också jobbar kvar som barnvakter. För det viktigaste är i slutändan att du har en barnvakt i Lund som du kan lita på. Som barnvakt ska man ska vara i tid och kunna lösa eventuella situationer som uppstår under barnpassningen. Vi hittar barnvakter för alla familjer i Lund som behöver det, där alla barnvakter är personligt utvald för barnpassning.

För en barnvakt i Lund har vi öppet på kontoret 09:00 – 19:00 och du når oss då på 0774 – 21 88 21. Annars får du gärna mejla oss om du vill ha en barnvakt i Lund så ska vi ringa upp så fort vi är tillbaka på kontoret, info@nannypoppins.se. Vi är stolta över våra barnvakter och barnpassning i Lund som erbjuder så mycket värme, kärlek och trygghet. Vi vill fortsätta göra skillnad i vardagen med våra barnvakter när det kör ihop sig som mest. Det är då en riktigt bra barnvakt kommer in för att förändra din vardag. Varje barnvakt är speciell och noggrant utvald.

NannyPoppins barnpassning ordnar allt med RUT-avdraget för alla barnvakter och det administrativa för din barnvakt – så ni kan få fokusera på det som är allra viktigast. Våra barnvakter i Lund är både utbildade och certifierade. Om olyckan mot förmodan skulle vara framme är varje barnvakt dessutom fullt försäkrad.Varje barnvakt är också noggrant kontrollerad innan anställning, för en kunna ge en säker barnpassning.

Vi finns i hela Lund och Skåne. Några av våra områden: Lomma, BjärredSödra Sandby, Staffanstorp.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Lund

Våra barnvakter i Lund är noggrant utvalda, och varje barnvakt är certifierade så att de ska kunna vara en riktigt bra barnvakt. Vi har barnvakter som passar allas behov. Vi har en barnvakt om du är i behov av tillfällig barnvakt för barnpassning eller om du vill ha en barnvakt på regelbundet enligt ett fast schema. Är du i behov av en barnvakt  Lund på nattetid går detta också att ordna, det krävs dock lite planering i förväg för att hitta rätt barnvakt. I Lund finns det dock en barnvakt för både dagtid och en barnvakt för kvällstid.

Barnpassning av en barnvakt kan vara en lösning för dig om du känner att du måste stressa för att hinna med allt i din vardag. En barnvakt är en schysst lösning på vardagspusslet då våra barnvakter hämtar upp ditt barn på dagis. Er barnvakt kan också laga en enklare middag och diska. Din barnvakt i Lund hjälper även till med läxor och leker sedan med ditt barn tills du kommer hem. Med en av våra barnvakter så kan du slippa stressa. En barnvakt hjälper dig att hinna bli färdig på jobbet och uträtta dina ärenden i lugn och ro medans vår barnvakt tar hand om ditt barn.

Ditt behov och önskemål kring barnpassning styr

Vi väljer ut en barnvakt åt er enligt era behov, sedan börjar barnpassningen med ett gratis prova – på – möte där ni får träffa barnvakten och se om det är en bra matchning mellan er och er barnvakt. Det är viktigt för oss att du och ditt barn trivs med er utsedda barnvakt, och känner er trygga med er utsedda barnvakt. Därför kan ni alltid byta barnvakt om ni känner att den barnvakt vi valt ut inte passar er.

Enkelt att komma igång med rätt barnpassning

Att hitta en pålitlig barnvakt i Lund som hoppar in vid behov kan underlätta vardagen mycket. Våra barnvakter kan hjälpa till med allt. Med en av våra barnvakter så får man regelbunden hjälp av en barnvakt eller också en barnvakt under enstaka timmar när det kör ihop sig som mest. Smidigt med att ha privat barnpassning av en barnvakt är att vi kvalitetssäkrar den kandidat till barnvakt som hjälper era barn och kan erbjuda expertis från kontoret vid behov. Vårt mål är att ha pålitlig och varm barnpassning i Lund av en barnvakt ni kan lita på.

Läs mer om barnvakter i närliggande områden av Lund: Lomma & Bjärred.

Var kan jag få en barnvakt i Lund?

NannyPoppins barnpassning är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet, inklusive Lund. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Lund oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Professorsstaden, Nöbbelöv, Norra Fälanden, Brunnshög, Östra Torn, Råbylund, Papegojelyckan, Vallkärra och Stångby. Vi har barnvakter för alla familjer i Lund. Kontakta oss på NannyPoppins barnpassning, så hittar vi en trygg barnvakt i Lund för er familj!

Malin, barnvakt Lund Maria, barnvakt Lund Cecilia, barnvakt Lund Elin, barnvakt Lund

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj i Lund?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och  varje barnvakt är utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt i Lund är även bakgrundskontrollerad och varje barnvakt genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt för barnpassning hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnvakt & nanny i Lund!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Lund?

Vi hjälper många familjer i Lund med en trygg barnvakt, och har många barnvakter som söker. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Lund är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att våra barnvakter har en både trygg och rolig stund med dina barn. Din barnvakt gör så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Lund dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. Det finns möjlighet till barnvakt till barnpassning även på kvällar och helger. Barnvakter finns för både dagtid och kvällstid. I Lund börjar ni alltid med ett gratis första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna personen och se hur era barn känner inför just denna barnvakt. Samma gäller för alla barnvakter och familjer. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Lund

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt i Lund
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Lund
  4. Träffa er barnvakt för ett gratis prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Lund som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert