Barnvakt Lund

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Gedigna barnvakter i Lund

NannyPoppins har sitt huvudkontor i Lund vilket också gör att vi har en extra kärlek till staden. Det är också här vi rekryterade våra första barnvakter som också jobbar kvar. För det viktigaste är i slutändan att du har en barnvakt i Lund som du kan lita på. Man ska vara i tid och kunna lösa eventuella situationer som uppstår.

Vi har öppet kontoret 09:00 – 19:00 och du når oss då på 0774 – 21 88 21. Annars får du gärna mejla oss så ringer vi upp så fort vi är tillbaka på kontoret, info@nannypoppins.se. Vi är stolta över vår barnpassning i Lund som erbjuder så mycket värma, kärlek och trygghet. Vi vill fortsätta göra skillnad i vardagen när det kör ihop sig som mest.

NannyPoppins ordnar allt med RUT-avdraget och det administrativa – så ni kan få fokusera på det som är allra viktigast. Våra nannies är både utbildade och certifierade. Om olyckan mot förmodan skulle vara framme är de dessutom fullt försäkrade.

Vi finns i hela Lund och Skåne. Några av våra områden: Lomma, BjärredSödra Sandby, Staffanstorp.

Läs mer om vår barnpassning

Barnvakt Lund

Våra barnvakter i Lund är noggrant utvalda och certifierade för jobbet. Vi har barnvakter som passar allas behov, oavsett om du är i behov av tillfällig barnpassning eller om du vill ha någonting mer regelbundet enligt ett fast schema. Är du i behov av en barnvakt på nattetid går detta också att ordna, det krävs dock lite planering i förväg för att hitta rätt barnvakt.

Barnpassning kan vara en lösning för dig om du känner att du måste stressa för att hinna med allt i din vardag. En barnvakt är en schysst lösning på vardagspusslet då barnvakten hämtar upp ditt barn på dagis, lagar en enklare middag, diskar och hjälper till med läxor och leker sedan med ditt barn tills du kommer hem. Slipp stressa för att hinna bli färdig på jobbet och uträtta dina ärenden i lugn och ro medans vår barnvakt tar hand om ditt barn.

Ditt behov och önskemål styr

Vi väljer ut en barnvakt åt er enligt era behov, sedan börjar barnpassningen med ett gratis prova – på – möte där ni får träffa barnvakten och se om det är en bra matchning. Det är viktigt för oss att du och ditt barn trivs och känner er trygga med er utsedda barnvakt, därför kan ni alltid byta om ni känner att den vi valt ut inte passar er.

Enkelt att komma igång med rätt barnpassning

Att hitta en pålitlig barnvakt i Lund som hoppar in vid behov kan underlätta vardagen mycket. Antingen så får man regelbunden hjälp eller också enstaka timmar när det kör ihop sig som mest. Smidigt med att ha privat barnpassning är att vi kvalitetssäkrar den kandidat som hjälper era barn och kan erbjuda expertis från kontoret vid behov. Vårt mål är att ha pålitlig och varm barnpassning i Lund ni kan lita på.

Läs mer om närliggande områden: Lomma & Bjärred.

Var kan jag få en barnvakt i Lund?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Lund oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Professorsstaden, Nöbbelöv, Norra Fälanden, Brunnshög, Östra Torn, Råbylund, Papegojelyckan, Vallkärra och Stångby. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Lund för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Lund!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Lund?

Vi hjälper många familjer i Lund med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Lund är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Lund dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Lund börjar ni alltid med ett gratis första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Lund

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Lund
  4. Träffa er barnvakt för ett gratis prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Lund som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert