• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Hitta en trygg barnvakt i Lund

  • Vårt mål: Bäst barnpassning i Lund
  • Få en utbildad barnvakt i Lund
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Lund
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

En barnvakt i Lund som förenklar er vardag

En barnvakt i Lund som förenklar er vardag

Hos oss kan du välja bland många utbildade och trygga barnvakter i Lund med omnejd. Alla våra nannies är dessutom noggrant bakgrundskontrollerade och utbildade.

Vi ger dig skräddarsydd barnpassning

Vi erbjuder barnpassning för barn i alla åldrar och områden i Lund med omnejd. Här kan du få en professionell barnvakt som kan anpassa sig efter din familjs behov och önskade upplägg, såsom hämtning/lämning, heltid/deltid och barnpassning vid behov.

Personlig Barnvakt Lund

Duktiga barnvakter i Lund

Barnvakt Ebba i Lund

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Lund

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Lund

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Lund

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Lund

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Lund

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Lund

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Lund

En professionell barnvakt i Lund är bara några klick bort med NannyPoppins.

  • Steg 1: Kontakta oss via vår hemsida 
  • Steg 2: Få en barnvakt presenterad
  • Steg 3: Prova-på-möte med din nya barnvakt

Vi kan ordna en barnvakt åt din familj i Lund, för att få veta mer kan du alltid slå oss en signal på 0774–21 88 21

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Lund

Vad tycker andra familjer som sin barnvakt i Lund?

Har svårt att finna ord för att beskriva hur nöjd jag är med vår barnvakt. Mitt schema är alltid lite huller-om-buller (är lärare i Lund), men vår nanny har ställt upp varje gång utan problem, vilket är ultra-smidigt!

Jonathan Gunvaldsson Pappa till Hilda

Vi har verkligen fått en fantastisk barnvakt genom NannyPoppins! Är lite av en helikopterförälder så det var viktigt för mig att ha en barnvakt som både jag och dottern älskar. Jag rekommenderar!

Josefina Ujarak Mamma till Leonora

Superbra service! Informationen har varit tydlig och kommunikationen har varit fantastisk. Så praktiskt att ha någon som kan hjälpa till när det krisar. Två tummar upp från mig till NannyPoppins!

Kristoffer Fabbiano-Nilsson Pappa till Manuel

Var hade jag varit utan en nanny!!? Efter bara några månader av att ha en barnvakt har vardagen förbättrats får både mig och min dotter… Vi är allihopa jättenöjda med NannyPoppins!

Miriam Heffernan Mamma till Nea

Är alltid nöjd med barnpassningen varje gång vår barnvakt kommer hem till oss. Hon fixar allt från att värma mat till att underhålla barnen.. utan skärm!.. Därför är det ett glasklart val för mig att ge fem stjärnor!

Krishna Kaufman Mamma till Mejram

Så säkerställer vi att ni får en trygg barnvakt i Lund

Vi gör allt för att se till att våra familjer i Lund får en trygg barnvakt som de kan lita på. Detta gör vi genom en ordentlig rekryteringsprocess där alla potentiella barnvakter intervjuas, bakgrundskontrolleras, utbildas och certifieras i bland annat HLR för barn. Alla nannies är noggrant utvalda av våra experter för bästa möjliga barnpassningen!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Lund

Varför väljer så många en barnvakt i Lund från NannyPoppins?

Barnvakt i Lund – Personlig nanny i Lund | NannyPoppins

En av de största fördelarna med en barnvakt i Lund är att du får hjälp att få ihop vardagspusslet. Du får chansen att lugnt färdigställa dagen samtidigt som ditt barn får en rolig stund ihop med sin nya barnvakt och lekkamrat.

Är vår barnvakt i Lund personlig för vår familj?

Barnvakt i Lund – Personlig nanny i Lund | NannyPoppins

Vi ser till att du och din familj får en barnvakt som är särskilt utvald av våra experter. De har din familjs önskemål och preferenser i åtanke när de väljer en barnvakt åt er, samt att de vill att ni kommer överens rent personlighetsmässigt.

Var i Lund kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt i Lund – Personlig nanny i Lund | NannyPoppins

Barnpassning finns att få i hela Lund med omnejd. I Lund erbjuder vi barnpassning i alla områden, exempelvis Professorsstaden, Nöbbelöv, Norra Fäladen, Brunnshög, Östra Torn, Råbylund, Papegojelyckan, Vallkärra och Stångby.

Om ditt område inte finns med just här, är det bara att kontakta oss så hittar vi en professionell barnvakt som bor nära dig.

Arbetar era barnvakter i Lund även kvällar och helger?

Barnvakt i Lund – Personlig nanny i Lund | NannyPoppins

Våra barnvakter i Lund finns tillgängliga alla dagar i veckan, alla tider på dygnet, vilket inkluderar kvällar och helger. Hos NannyPoppins blir det ingen extra kostnad när du får barnpassning på helger eller under nattetid.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt i Lund – Personlig nanny i Lund | NannyPoppins

I Lund med omnejd kan du få barnpassning oavsett hur gammalt ditt barn är. Våra nannies har erfarenhet och utbildning i hur man tar hand om barn från födsel till skolålder.

Vad kostar barnpassning i Lund?

Barnvakt i Lund – Personlig nanny i Lund | NannyPoppins

Vår barnpassning i Lund börjar från 149 kr/t med RUT-avdraget. Kostnaden för vår professionella barnpassning varierar beroende på dina specifika behov och önskemål.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt i Lund – Personlig nanny i Lund | NannyPoppins

Ett prova-på-möte erbjuds när du blivit presenterad en barnvakt av våra barnpassningsspecialister. Mötet är till för att du och din familj ska kunna lära känna er barnvakt. Du som förälder kan ställa frågor, medan ditt barn leker med barnvakten. På så sätt kan ni alla bekanta er med varandra innan ni sätter igång med barnpassningen.

Populära upplägg för barnpassning i Lund

I Lund erbjuder vi olika upplägg som passar alla familjer, oavsett vad er vardagssituation är. Barnpassning från NannyPoppins finns att få hur ofta ni än behöver det.

Här kan du läsa om tre av de allra vanligaste uppläggen som våra familjer i Lund använder. Självklart går det även att kombinera upplägg för skräddarsydd barnpassning.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Avsluta dagen i lugn och ro med en barnvakt som hämtar/lämnar ditt barn på förskola/skola.

Deltid/heltid

Om du behöver en barnvakt i Lund kontinuerligt så passar detta alternativ bäst för dig!

Sporadiska tillfällen

Du får en nanny när det behövs vid enstaka tillfällen, vilket inkluderar kvällar och helger.

Barnvakt i parken i Lund

Mer om vår barnpassning i Lund

NannyPoppins har sitt huvudkontor i Lund vilket också gör att vi har en extra kärlek till staden. Det är också här vi rekryterade våra första barnvakter! 

Vi löser vardagspusslet åt dig

Barnpassning av en barnvakt i Lund kan vara en lösning för dig som känner att du måste stressa för att hinna med allt i din vardag. En barnvakt är en schysst lösning på vardagspusslet då våra barnvakter kan exempelvis hämta upp ditt barn på förskolan. Er barnvakt kan också laga en enklare middag och diska.

Det viktigaste för oss i slutändan är att du har en barnvakt i Lund som du kan lita på. Som barnvakt i Lund ska man vara i tid och kunna lösa eventuella situationer som uppstår under barnpassningen. Vi hittar barnvakter för alla familjer i Lund som behöver det, där alla barnvakter är personligt utvalda.

Vi är stolta över våra barnvakter i Lund som erbjuder så mycket värme, kärlek och trygghet. Vi vill fortsätta göra skillnad i vardagen med våra barnvakter när det kör ihop sig som mest.

NannyPoppins barnpassning ordnar allt med RUT-avdraget för alla barnvakter och det administrativa för din barnvakt Lund – så ni kan få fokusera på det som är allra viktigast. Våra barnvakter i Lund är både utbildade och certifierade. Om olyckan mot förmodan skulle vara framme är varje barnvakt Lund dessutom fullt försäkrad. Varje barnvakt i Lund är också noggrant kontrollerad innan anställning, för en kunna ge säker barnpassning.

Så arbetar våra barnvakter i Lund

Våra barnvakter i Lund är noggrant utvalda och varje barnvakt Lund är certifierad så att den ska kunna vara en riktigt bra barnvakt åt er familj. Vi har barnvakter som passar allas behov. Vi har en barnvakt i Lund om du är i behov av tillfällig barnpassning eller om du vill ha en barnvakt på ett regelbundet fast schema. Är du i behov av en barnvakt i Lund på nattetid går detta också att ordna, eftersom det finns barnvakter för både dagtid och för kvällstid.

Ditt behov och önskemål kring barnpassning styr

Vi väljer ut en barnvakt i Lund åt er enligt era behov, sedan börjar barnpassningen med ett prova-på-möte utan bindning där ni får träffa barnvakten och se om det är en bra matchning mellan er och er barnvakt i Lund. Det är viktigt för oss att du och ditt barn trivs och känner er trygga med er utsedda barnvakt. Känner man att den utvalda barnvakten inte passar er så kan man alltid byta.

Enkelt att komma igång med en barnpassning

Att hitta en pålitlig barnvakt i Lund som hoppar in vid behov kan underlätta vardagen mycket. Våra barnvakter kan hjälpa till med allt. Med en av våra barnvakter så får man regelbunden hjälp av en barnvakt under enstaka timmar när det kör ihop sig som mest. Vi kvalitetssäkrar alltid den kandidat till barnvakt som hjälper era barn och kan erbjuda expertis från kontoret vid behov.

NannyPoppins finns i hela Lund och övriga delar av Skåne. Du kan också läsa mer om våra barnvakter i närliggande områden av Lund: Lomma, Bjärred, Södra Sandby, Staffanstorp.

Vi rekommenderar även

Är det så att ni utöver en barnvakt också känner ett behov av läxhjälp till era barn, kan vi på NannyPoppins rekommendera Allakandos läxhjälp i Lund. De erbjuder personliga privatlärare som är duktiga på att stötta, utveckla och hjälpa barnen att hitta studieglädje! Allakandos läxhjälp finns i alla ämnen!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7