Barnpassning & barnvakt pris

Barnvakt i hela Sverige
Pris fr. 149 kr/t

Här hittar du NannyPoppins pris för barnpassning & barnvakt

Barnpassning ger möjlighet till RUT-avdrag och ni betalar därför bara hälften av det ordinarie priset med vårt barnvakt pris. Vi begär därefter själva ut den andra halvan från Skatteverket.

Med RUT-avdraget för barnvakt pris kan vi ge er en kvalitetssäkrad barnpassning till nästan samma timpris som om ni hade betalat en barnvakt direkt i handen. För några extra kronor per timme får ni då en noggrant rekryterad, certifierad, olycksfallsutbildad, försäkrad och flexibel barnvakt som vet att det är dennes jobb att hjälpa er familj. Barnvakten får även kontinuerlig hjälp ifrån våra specialister på barnpassning. Det tillkommer flera fördelar i vårt barnvakt pris.

I priset för barnpassningen ingår bland annat:

Pris för barnvakt & hämtning/lämning: fr. 149 kr/t

Barnpassning pris för hämtning på förskola/skola. Barnvakten gör en enklare middag, läser läxor och leker. Slipp stressen och hinn med vardagen! Barnvakten hämtar på förskolan eller skolan, lagar en enklare middag, läser läxorna och leker. Ibland är det skönt att slippa stressa som förälder. Gör färdigt det du vill på jobbet, gå och träna eller få tid till veckans ärenden. När du som förälder kommer hem har barnvakten städat upp efter både lek och middag och avlägger en rapport från dagens barnpassning. Du slipper stressa och får möjlighet till mer kvalitetstid med barnen. Ni bestämmer tiderna med er barnflicka så att ni får den hjälp ni vill ha.

Pris barnvakt heltid/deltid: fr. 149 kr/t

Vill eller kan ni inte ha ert barn på förskola hela dagen? Behöver ni kontinuerlig barnpassning? Då passar detta alternativ. Få ett extra bra barnvakt pris för barnpassning när ni har fler timmar. Detta är ett från-pris på timpriset och vanligtvis är dessa upplägg billigast. Behövs när ditt barn är för litet för att börja på förskola, när du väntar på dagisplats eller om du inte vill att ditt barn ska vara på förskolan under hela dagen. Barnvakten blir en del av er vardag och du kommer verkligen att uppskatta att personen är noggrant utvald, certifierad och får kontinuerlig coachning av våra barnvaktsspecialister. Barnvakten utbildas även i hur man förebygger olyckor och vad man gör om någonting mot förmodan skulle hända. Barnpassningen ska både kännas trygg och rolig för barnen.

Pris för barnpassning vid sporadiska tillfällen: fr. 149 kr/t

Priset för barnvakt sporadiskt är även detta fr. 149 kr/t efter rutavdrag. Få hjälp när det behövs – enstaka tillfällen eller kontinuerligt. Er barnvakt kan även passa på kvällar, nätter & helger. Barnvakten hoppar in och hjälper till när det behövs. Barnvakt när du inte har möjlighet att vabba, när du måste jobba utanför förskolans öppettider eller när du väldigt gärna vill kunna vara med på en helgtillställning med dina vänner. Då är det fantastiskt skönt att kunna få snabb och enkel hjälp av en duktig barnvakt. Efter överenskommelse kan våra barnvakter även passa barnen under nattetid.

Smidiga priser när ni anlitar en barnvakt genom NannyPoppins

Priserna är efter RUT-avdraget. Priset för barnpassningen är alltid detsamma. Vi använder oss alltså inte av något OB-tillägg för kvällar, nätter eller helger på vårt barnvakt pris. Våra barnvakter kan passa upp till tre barn samtidigt utan någon extra kostnad.

Barnpassningen börjar alltid med ett prova-på-möte utan bindning, det är gratis att få ett förslag på barnvakt pris. Kontakta oss för en trygg barnvakt nu!

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnpassning pris — för en trygg barnvakt

 

Vad tycker andra föräldrar om sin barnvakt & barnpassning från NannyPoppins?

“Vi har haft barnpassning från våra vänners äldre barn men då fick vi inte alltid hjälp och det var alltid jobbigt att behöva ringa. Med NannyPoppins bestämmer vi tiderna själva istället och får alltid den hjälp vi vill ha. Det har underlättat jättemycket för oss som familj. Vi uppskattar också att få betala vitt istället och att vår barnvakt är utbildad och försäkrad.”

– MALIN OCH TORBJÖRN AHLIN, FÖRÄLDRAR OM SIN BARNVAKT

Sveriges bästa barnvakter är målet

Det viktigaste är att ditt barn har en bra barnvakt.

“Personen som passar ditt barn ska vara varm, positiv och pålitlig. Personen ska också vara flexibel och förstå att vårt syfte är att underlätta er familjs vardag. För att säkerställa att vi uppfyller alla dessa kriterier arbetar vi med en av Sveriges mest ambitiösa urvalsprocess och vidareutbildningar.”

Det ger oss några av Sveriges bästa barnvakter.

– MIKAELA MATTSSON, REKRYTERARE FÖR BARNVAKTER PÅ NANNYPOPPINS

Kontakta oss nu för ett förslag på pris för barnpassning

NannyPoppins erbjuder barnpassning i hela landet och vårt mål är att ha Sveriges bästa barnpassning. Vi lägger stor energi på utbildning & certifiering av våra duktiga barnvakter.

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert