• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Vad kostar det att anlita en barnvakt?
Upplägg och priser för barnpassning

Barnpassning vid behov

fr. 149 kr/t

En barnvakt när det behövs – enstaka tillfällen eller kontinuerligt. Er barnvakt kan även passa på kvällar, nätter och helger.

Mest populärt

Hämtning/lämning

fr. 149 kr/t

Hämtning på förskolan eller skolan. Er barnvakt gör en enklare middag, läser läxor och leker. Slipp stressen och hinn med vardagen!

Barnvakt heltid/deltid

fr. 149 kr/t

Vill eller kan ni inte ha ert barn på förskola hela dagen? Behöver ni nanny kontinuerligt? Då passar detta alternativ bäst för er.

  • Alla priser är efter RUT-avdrag
  • Samma pris oavsett tid och dag
  • Upp till tre barn utan extra kostnad
  • Tillgängligt alla tider & dagar i veckan
  • Prova-på-möte & nöjdhetsgaranti
  • Nanny för alla åldrar, i hela Sverige
  • Barnvakt särskilt utvald efter era behov
  • Slipp stressen med personlig barnvakt
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Vanliga frågor om pris för barnpassning

Vad ingår i priset för barnpassning?

Barnvakt pris | Vad kostar barnpassning? | Egen nanny fr.149 kr/t

I priset för barnpassningen ingår bland annat internutbildningar för barnvakten i t.ex. HLR för barn, rådgivning från barnpassningsspecialisterna, er barnvakts resekostnader och försäkring, matchningsarbete för att hitta rätt barnvakt, administration kring RUT-avdraget för barnpassning, garanterat trygg barnvakt med gedigen bakgrundskontroll.

Gäller RUT-avdraget för NannyPoppins barnpassning?

Barnvakt pris | Vad kostar barnpassning? | Egen nanny fr.149 kr/t

Ja! Barnpassning ger möjlighet till RUT-avdrag och ni betalar därför bara hälften av det ordinarie priset med vårt barnvakt pris. Vi begär själva ut den andra halvan från Skatteverket.

Vad kostar barnpassning på kvällar eller helger?

Barnvakt pris | Vad kostar barnpassning? | Egen nanny fr.149 kr/t

Priset för barnpassningen är alltid detsamma. Vi på NannyPoppins använder oss alltså inte av något OB-tillägg för kvällar, nätter eller helger på vårt barnvakt pris.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt pris | Vad kostar barnpassning? | Egen nanny fr.149 kr/t

Barnpassningen börjar alltid med ett prova-på-möte utan bindning! Mötet är det perfekta tillfället för din familj att lära känna er nya nanny. Du som förälder får möjligheten till att exempelvis ställa frågor till barnvakten och förklara om era rutiner.

Här är barnvakter nära dig – pris fr. 149 kr/t

Barnvakt Ebba

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Läs mer
Barnvakt Nayade

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Läs mer
Barnvakt Emma

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Läs mer
Barnvakt Amanda

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Läs mer
Barnvakt Anne

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Läs mer
Barnvakt Lova

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Läs mer

15 års erfarenhet av trygg barnpassning

Vi säkerställer att din familj får en trygg barnvakt, som ger barnen en rolig stund. Alla barnvakter är noga utvalda, bakgrundskontrollerade och certifierade i allt från pedagogik till HLR för barn.

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Få ett kostnadsfritt förslag på pris för barnvakt

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka

Barnvakt pris – med RUT

Om du bor i Sverige har du möjlighet att dra av hälften av kostnaden för barnpassning, med ett tak på 75 000 kronor per individ och år inom hushållet. Det innebär att en familj bestående av två föräldrar kan dra av upp till totalt 150 000 kronor för en professionell barnvakt.

För att dra fördel av RUT-avdraget behöver du bara ta kontakt med oss. Vi tar hand om all administrativ hantering för din familj, vilket innebär att ni inte behöver göra någonting för att utnyttja avdraget!

Mer om våra upplägg för barnpassning

Hämtning/lämning

Slipp stressen och hinn med vardagen! Barnvakten hämtar på förskolan eller skolan, lagar en enklare middag och leker med ditt barn tills du kommer hem. Gör färdigt det du vill på jobbet, gå och träna eller få tid till veckans ärenden.

När du som förälder kommer hem har barnvakten städat upp efter både lek och middag och avlägger en rapport från dagens barnpassning. På så sätt får du möjlighet till att spendera mer kvalitetstid med din familj, utan att ni behöver stressa för att kunna hinna med allt annat. Ni bestämmer tiderna själv tillsammans med er nanny så att ni får den hjälp ni vill ha, oavsett om det gäller hämtning, lämning eller varför inte båda!

Barnpassning på heltid/deltid

Vill eller kan ni inte ha ert barn på förskola hela dagen? Behöver ni kontinuerlig barnpassning? Då passar detta alternativ bäst för er!

Ni anpassar själv upplägget utifrån din familjs vardagsschema och eventuella önskemål. Barnvakten kan hjälpa din familj allt från några timmar i veckan till några dagar, beroende på vad ni behöver. Att ha ett fast schema för barnpassning kan bidra med bättre struktur i vardagen, eftersom er barnvakt finns där att passa ditt barn när vardagspusslet inte riktigt går ihop.

Detta upplägg är hjälpsamt för dig som exempelvis jobbar sent några dagar i veckan eller för dig som helt enkelt bara behöver någon som kan ta hand om ditt barn när ditt schema inte tillåter det. NannyPoppins löser det åt dig genom att hitta en barnvakt som har lång erfarenhet av barnpassning!

Sporadisk barnpassning

Få hjälp när det behövs – barnvakten hoppar in och hjälper till vid de tillfällena där du behöver någon som passar ditt barn. Detta upplägg fungerar utmärkt när du exempelvis behöver gå på ett barnfritt bröllop eller om du måste jobba sent någon kväll. Din barnvakt kan då rycka in och lösa barnpassningen åt dig när du behöver hjälp, så att du kan lägga ditt fokus på annat utan någon som helst stress. Det är fantastiskt skönt att kunna få hjälp av en duktig barnvakt!

Läs mer om en nanny från NannyPoppins

Utmärkt
4,7