• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Trygg och personlig barnpassning

  • Vårt mål: Sveriges bästa barnpassning
  • Få en utbildad barnvakt
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnpassning
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Barnpassning med en nanny som förenklar er vardag

Barnpassning med en nanny som förenklar er vardag

Vi förstår vikten av att ha en pålitlig och erfaren nanny för ditt barn, vilket är varför alla våra barnvakter är noggrant utbildade och genomgår detaljerade bakgrundskontroller för din trygghet.

Vi löser barnpassningen åt dig

Oavsett om du behöver regelbunden hjälp eller bara vid behov, kan vi hjälpa dig med barnpassning som är skräddarsydd efter just din familjs behov. Vi erbjuder professionell barnpassning i hela Sverige, från inne i storstäderna till ute på landsbygden!

När du väljer NannyPoppins blir du matchad med en personlig nanny som är både trygg och kompetent. Vi strävar efter att skapa en nära relation mellan ditt barn och vår nanny för att säkerställa att barnpassningen är trygg. Med vår noggrant utvalda barnvakter kan du känna dig trygg och säker när ditt barn är i våra händer.

Personlig barnpassning

Duktiga barnvakter nära dig

Barnpassning med Ebba

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnpassning med Nayade

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnpassning med Emma

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnpassning med Amanda

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnpassning med Anne

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnpassning med Lova

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Så kommer du igång med personlig barnpassning

Så kommer du igång med personlig barnpassning

Vi erbjuder trygg och säker barnpassning som är både enkelt och smidigt. Vi har ett stort utbud av barnvakter som kan anpassa sig efter din familjs unika behov. Vår barnpassning finns i hela Sverige, vilket innebär att vi hjälpa dig oavsett om du bor i en storstad eller på landsbygden.

  • Steg 1: Kontakta oss
  • Steg 2: Vi matchar dig med en nanny
  • Steg 3: En prova-på-träff utan bindning

Det är enkelt att komma igång med barnpassning hos NannyPoppins. Slå oss en signal för att komma igång med en barnvakt, så handplockar vi en åt dig!

Så kommer du igång med personlig barnpassning

Vad tycker andra familjer som sin barnpassning?

Känner mig jättenöjd med vår nanny Lilly! Som egenföretagare kan det vara klurigt att få ihop schemat, men vår barnvakt har kunnat hjälpa till alla gånger. Fantastiskt!

Emma Mandelgren Mamma till Alfred

Efter att jag anlitade en barnvakt från NannyPoppins har jag nu kunnat jobba några timmar extra i veckan. Känner mig trygg med vår nanny och alla i familjen känner sig nöjda!

Tarub Latif Mamma till Sibal

Jag är en ensamstående pappa och därför har det varit sjukt fantastiskt att få hjälp av en nanny! Fick ett trevligt bemötande från både NannyPoppins och vår barnvakt. Tacksam!

Emil Olsson Pappa till Tove

Varför har jag inte gjort detta tidigare??!! Barnen total-älskar deras nanny och jag skulle inte kunna bli mer nöjd! De frågar varje dag när de får träffa henne igen. Mitt i prick!

Rosalina Pascal Mamma till Santiago

Väldigt nöjd med min dotters barnvakt från NannyPoppins. Vår barnvakt Dana är ansvarsfull och har alltid kunnat hjälpa oss när vi behöver det. Rekommenderas starkt!

Isabell Al-Zahrani Mamma till Hanna

Så säkerställer vi att ni får en trygg barnvakt

För att kunna säkerställa att din familj får en duktig barnvakt, har vi en noggrann rekryteringsprocess för alla våra potentiella nannies. Vi ser till att de är erfarna och utbildade. Alla våra nannies är dessutom bland annat är certifierade i HLR för barn, så att de kan hantera situationen ifall olyckan skulle vara framme. Detta gör att du kan känna dig extra trygg med att lämna över ditt barn till er nya nanny!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning

Varför väljer så många barnpassning från NannyPoppins?

Barnpassning | Personlig & flexibel barnvakt nära dig | NannyPoppins

En barnvakt ser till att din vardag blir lite mindre stressig! Barnvakten sköter barnpassningen åt dig, så att du får en chans att kunna slappna av. Du blir personligt matchad med en barnvakt utifrån dina önskemål: såsom upplägg och område. En barnvakt från NannyPoppins gör livet lite enklare för både dig och ditt barn!

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnpassning | Personlig & flexibel barnvakt nära dig | NannyPoppins

Ja, såklart! Det är viktigt för oss att du hittar en barnvakt som passar bra ihop med din familj. Därför handplockar våra barnpassningsspecialister en barnvakt åt dig som de tror kan fungera bra.

Om det av någon anledning inte skulle känns bra eller om det inte är en perfekt match för dig, är det enkelt att byta barnvakt!

Var kan jag få barnpassning från NannyPoppins?

Barnpassning | Personlig & flexibel barnvakt nära dig | NannyPoppins

Vi erbjuder barnpassning i hela Sverige! Det betyder att du kan få hjälp av en personlig barnvakt som bor i ditt område, vilket gör att det blir smidigt när du behöver någon som kan ta hand om ditt barn. På vår hemsida kan du sortera bland barnvakter och göra en intresseanmälan. Om du inte hittar en barnvakt från just din stad på vår hemsida, kan du alltid kontakta våra barnpassningsspecialister som kan hitta en perfekt barnvakt i ditt område!

Erbjuder ni barnpassning på kvällar och helger?

Barnpassning | Personlig & flexibel barnvakt nära dig | NannyPoppins

Vår barnpassning finns att få alla tider på dygnet, alla dagar i veckan! Hos NannyPoppins är priserna densamma oavsett när du får hjälp.

Om du behöver hjälp bara på kvällarna eller under helgdagar, löser vi det! Du kan även kombinera upplägg för flexibel barnpassning som är skräddarsydd efter din familjs schema.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnpassning | Personlig & flexibel barnvakt nära dig | NannyPoppins

Våra professionella nannies har erfarenhet av barnpassning med barn i alla åldrar. Därför kan du få barnpassning oavsett om ditt barn är nyfött eller i skolålder! Eller varför inte båda och? Om du har flera barn i olika åldrar, kan du få professionell barnpassning för upp till tre barn utan någon extra kostnad!

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnpassning | Personlig & flexibel barnvakt nära dig | NannyPoppins

Efter att du har blivit matchad med en barnvakt, erbjuds du en prova-på-träff med er nya barnvakt. Du bokar in en tid tillsammans med din barnvakt. Under självaste tillfället kan du lära känna barnvakten, ställa frågor och helt enkelt få en känsla för hur barnpassningen kommer gå till i framtiden!

Populära upplägg för barnpassning med en nanny

Alla familjer är i behov av olika upplägg för trygg barnpassning. Kanske behöver du någon som kan hämta ditt barn efter skolan eller så behöver du en barnvakt som kan rycka in när du blivit inbjuden på ett barnfritt bröllop?

Välj själv om du behöver hjälp av en barnvakt på heltid/deltid, en barnvakt som fixar hämtning/lämning eller en professionell barnpassning för sporadiska tillfällen!

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Slipp stressen före eller efter jobbet! Din nanny fixar hämtningen och/eller lämningen åt dig.

Deltid/heltid

Ett upplägg som ger dig regelbunden barnpassning, en eller flera dagar i veckan!

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för dig som vill ha hjälp vid behov, vare sig om du ska på event eller vill ha egentid.

Barnpassning i lekpark

Skräddarsydd och säker barnpassning

När ni behöver barnvakt har vi en utbildad, engagerad och kreativ barnvakt för er barnpassning!

NannyPoppins har hjälpt föräldrar i Sverige med barnvakter som har lång erfarenhet av barnpassning i över tio års tid nu. Vi har lyckats bygga upp en stor bas av utbildade och engagerade barnvakter i många svenska städer. För barnpassningen så är det bara att kontakta oss, så kommer vi att matcha er med en person som passar bra! Vi betänker saker som schema så att barnflickan kan komma när ni behöver hjälpen, men också personlighet. Det är viktigt att ni och barnen kommer att trivas tillsammans med er barnpassare. På sätt och vis så kan hon ju komma att bli som en extra familjemedlem som ni litar på då tiden inte räcker till.

Barnpassning med en utbildad och certifierad barnvakt – alla tider och åldrar

Vi ser från start till att ni får en nanny som är tillgänglig på helger, på kvällar, hela dagen eller kanske bara på morgonen. Det viktigaste är att ni får stödet och barnpassning när ni behöver det och av en utbildad person!

Men vad menar vi egentligen då vi säger utbildad barnflicka? Med utbildning så menar vi att barnvakten kan första hjälpen och hjärt- och lungräddning för barn. Dessutom så ska barnvakten veta hur man jobbar på ett säkert sätt med barn. Det behöver inte uppstå några farliga situationer då barnflickan vet vad som ska undvikas och dessutom alltid är uppmärksam vid barnpassningen!

Pedagogisk barnpassning som stimulerar

Vi jobbar också med en unik pedagogisk metod som är till för att stimulera och engagera barnen. Tiden med barnvakten och barnpassning blir rolig och spännande. När ni har haft barnpassning från oss vid några tillfällen så kan ni räkna med att barnen undrar när nannyn kommer igen! De har det bra tillsammans med en person som verkligen bryr sig om och som har en entusiasm som smittar av sig.

Börja med ett första prova-på-möte

För att lära känna den barnpassare som vi tror kommer att passa er, så kan ni börja med ett prova-på-möte utan bindning hemma hos er. Ni talar om för oss vilken typ av barnpassning som ni behöver just nu så kan vi matcha med en lämplig kandidat för att bli er barnflicka.

När ni ses så får barnen leka med barnflickan och ni kan ställa frågor. Ni kan också passa på att visa hur saker och ting fungerar i er familj så att det blir lättare för barnvakten att komma in i jobbet och sköta allting på ett sätt som ni gillar. Barnvakterna är redo för att hjälpa er familj med barnpassning, hör av er till oss nu så kommer vi igång med barnpassningen för er!

Träffa tre familjer som är nöjda med sin barnpassning

”Vi är fantastiskt glada över att vi valde att skaffa barnpassning hos er. Barnpassningen gör stor skillnad i vår vardag, inte bara för att vi får mer tid och mindre stress faktiskt (även om det är trevligt att hinna träna lite oftare). Det är faktiskt också en kul stund för barnen när vår barnvakt Liv kommer på besök — barnen kommer springande direkt och kramar henne, så de är minst lika taggade på barnpassning som vi är!”

– Tina Rudelind, om vår barnpassning

”Seriös organisation som tar barnpassning på allvar! Vi fick ett vänligt bemötande från första början då vi kontaktade er för barnpassning, det kändes skönt att ni lyssnade på oss och kunde hjälpa oss trots att vi inte bor i Stockholm eller någon annan storstad. Barnpassningen har varit smidigt, det behövdes bara ett samtal och sedan satte ni igång med att hitta en barnvakt som passade oss. Rekommenderar er barnpassning till alla vänner!”

– Lars Ingemarsson, om vår barnpassning

”Ger er barnpassning fem av fem stjärnor, önskar att jag kunde ge fler! Det är klart att barnpassning generellt är gött, vem vill inte ha avlastning ibland trots att man älskar sina barn? Att få det på ett tryggt sätt, där man lär känna sin barnvakt och känner att det är smidigt att få barnpassning är en helt annan grej. Här har ni verkligen lyckats, det känns som att ni har satt rutiner och varit med länge i branschen, vilket också är viktigt för att få barnpassningen och verksamheten att flyta på.”

– Sonya Romanowski, om vår barnpassning

Vi erbjuder en trygg barnpassning i hela Sverige

En vanlig uppfattning om en nanny är att de endast finns att få i storstäder. Just därför erbjuder NannyPoppins professionell barnpassning i hela Sverige! Vi finns exempelvis i:

Alingsås, Angered, Bandhagen, Bjärred, Borås, Båstad, Dalarna, Dalby, Ekerö, Eskilstuna, Eslöv, Falkenberg, Falköping, Falsterbo, Farsta, Falun, Furulund, Gotland, Gävle, Herrljunga, Hägersten, Halmstad, Hässelby, Hässleholm, Helsingborg, Hönö, Jönköping, Kållered, Karlstad, Karlshamn, Karlskrona, Kalmar, Kristianstad, Kungsbacka, Ljunghusen, Landskrona, Lidingö, Lidköping, Lund, Luleå, Mariefred, Mariestad, Mölndal, Nacka, Norrköping, Norrtälje, Nyköping, Nynäshamn, Olofstorp, Orsa, Partille, Ronneby, Ramlösa, Skövde, Skellefteå, Skåne, Skanör, Södra Sandby, Sollentuna, Solna, Staffanstorp, Strängnäs, Sundsvall, Söderköping, Södertälje, Täby, Trelleborg, Trollhättan, Trosa, Umeå, Uppsala, Ulricehamn, Värmdö, Västerås, Växjö, Värnamo, Visby, Ystad, Åre, Älvsjö, Ängelholm, Östersund och Örebro.

Detta är bara ett exempel, vi finns för barnpassning i alla städer! Om din stad inte finns med på listan, är det bara att kontakta oss så hittar vi en barnvakt som bor nära dig.

Det är enkelt att komma igång med barnpassning

Prata med en av våra barnpassningsspecialister, så matchar vi dig med en personlig barnvakt. Vi kan hjälpa dig oavsett vart du bor och vad du än behöver hjälp med. Slå oss en signal eller fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7