Barnpassning i hela Sverige

Professionell, erfaren
& flexibel barnpassning

Skräddarsydd och säker barnpassning

När ni behöver barnvakt har vi en utbildad, engagerad och kreativ barnvakt för er barnpassning!

NannyPoppins har hjälpt föräldrar i Sverige med erfarna barnvakter för barnpassning i över tio års tid nu. Vi har lyckats bygga upp en stor bas av utbildade och engagerade barnvakter i många svenska städer. För barnpassningen så är det bara att kontakta oss så kommer vi att matcha er med en person som passar bra. Vi betänker saker som schema så att barnflickan kan komma när ni behöver hjälpen, men också personlighet. Det är viktigt att ni och barnen kommer att trivas tillsammans med er barnpassare. På sätt och vis så kan hon ju komma att bli som en extra familjemedlem som ni litar på då tiden inte räcker till.

Barnpassning med en utbildad och certifierad barnvakt

Det är faktiskt rätt vanligt att föräldrar upplever frustration då barnvakten som man har kontakt med aldrig kan komma. Det här beror för det mesta på att man har valt en barnpassare med ett schema som inte stämmer överens med familjens. Med oss så kommer ni runt det här problemet och får hjälp med barnpassning när ni behöver det. Vi ser från start till att ni får en nanny som är tillgänglig på helger, på kvällar, hela dagen eller kanske bara på morgonen. Kommer det att vara en och samma person? Inte alltid. Vi har barnflicka som vill jobba regelbundet och så har vi barnvakter för kvällar. Det viktigaste är att ni får stödet och barnpassning när ni behöver det och av en utbildad person.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnpassning i hela Sverige

Men vad menar vi egentligen då vi säger utbildad barnflicka, för det är ju knappast en förskolelärare som vi skickar hem till er! Med utbildning så menar vi att barnvakten kan första hjälpen och hjärt- och lungräddning. Dessutom så ska personen veta hur man jobbar på ett säkert sätt med barn. Det behöver inte uppstå några farliga situationer då barnflickan vet vad som ska undvikas och dessutom alltid är uppmärksam vid barnpassning.

Pedagogisk barnpassning som stimulerar

Vi jobbar också med en unik pedagogisk metod som är till för att stimulera och engagera barnen. Tiden med barnvakten och barnpassning blir rolig och spännande. När ni har haft barnpassning från oss vid några tillfällen så kan ni räkna med att barnen undrar när nannyn kommer igen. De har det bra tillsammans med en person som verkligen bryr sig om och som har en entusiasm som smittar av sig.

Vad tycker våra familjer om sin barnpassning hos NannyPoppins?

“Vi är fantastiskt glada över att vi valde att skaffa barnpassning hos er. Barnpassningen gör stor skillnad i vår vardag, inte bara för att vi får mer tid och mindre stress faktiskt (även om det är trevligt att hinna träna lite oftare).  Det är faktiskt också en kul stund för barnen när vår barnvakt Liv kommer på besök — barnen kommer springande direkt och kramar henne, så de är minst lika taggade på barnpassning som vi är!”

Tina Rudelind, om vår barnpassning

“Seriös organisation som tar barnpassning på allvar! Vi fick ett vänligt bemötande från första början då vi kontaktade er för barnpassning, det kändes skönt att ni lyssnade på oss och kunde hjälpa oss trots att vi inte bor i Stockholm eller någon annan storstad. Barnpassningen har varit smidigt, det behövdes bara ett samtal och sedan satte ni igång med att hitta en barnvakt som passade oss. Rekommenderar er barnpassning till alla vänner!”

Lars Ingemarsson, om vår barnpassning

“Ger er barnpassning fem av fem stjärnor, önskar att jag kunde ge fler! Det är klart att barnpassning generellt är gött, vem vill inte ha avlastning ibland trots att man älskar sina barn? Att få det på ett tryggt sätt, där man lär känna sin barnvakt och känner att det är smidigt att få barnpassning är en helt annan grej. Här har ni verkligen lyckats, det känns som att ni har satt rutiner och varit med länge i branschen, vilket också är viktigt för att få barnpassningen och verksamheten att flyta på.”

Sonya Romanowski, om vår barnpassning

Börja med ett första prova-på-möte med er barnpassare

För att lära känna den barnpassare som vi tror kommer att passa er så kan ni börja med ett prova-på-möte utan bindning hemma hos er. Ni talar om för oss vilken typ av barnpassning som ni behöver just nu så kan vi matcha med en lämplig kandidat för att bli er barnflicka.

När ni ses så får barnen leka med barnflickan och ni kan ställa frågor. Ni kan också passa på att visa hur saker och ting fungerar i er familj så att det blir lättare för barnvakten att komma in i jobbet och sköta allting på ett sätt som ni gillar. Barnvakterna är redo för att hjälpa er familj med barnpassning, hör av er till oss nu så kommer vi igång med barnpassningen för er!

Populära upplägg just nu för barnpassning är:

Barnpassning dagtid, Barnpassning kväll, Barnpassning helg, Barnpassning hämtning, Barnpassning lämning, Barnpassning sporadiskt och även Barnpassning heltid eller Barnpassning deltid.

Vi erbjuder en trygg barnpassning i hela Sverige — största orter är:

Barnpassning Stockholm, Barnpassning Göteborg, Barnpassning Malmö, Barnpassning Barnpassning, Barnpassning Västerås, Barnpassning Helsingborg, Barnpassning Lund, Barnpassning Örebro, Barnpassning Linköping, Barnpassning Borås med flera.

Ett större urval av städer & orter för vår barnpassning

Barnvakt Stockholm, Barnvakt Göteborg, Barnvakt Malmö, Skåne, Alingsås, Angered, Aneby, Arlöv, Askim, Bandhagen, Billdal, Bjärred, Borås, Bromma, Bunkeflostrand, Båstad, Borlänge, Dalarna, Dalby, Danderyd, Djursholm, Ekerö, Enskede, Enskededalen, Enköpinge, Eskilstuna, Eslöv, Falkenberg, Falköping, Falsterbo, Farsta, Falun, Furulund, Gotland, Gävle, Genarp, Habo, Herrljunga, Hägersten, Halmstad, Hässelby, Hässleholm, Helsingborg, Hjo, Hisingsbacka, Hisingskärra, Hjärup, Höganäs, Höllviken, Höör, Hörby, Hovås, Huddinge, Hudiksvall, Hyllinge, Järfälla, Johanneshov, Jönköping, Kållered, Karlstad, Karlshamn, Karlskrona, Kalmar, Kävlinge, Kista, Kristianstad, Kullavik, Kungälv, Kungsbacka, Laholm, Ljunghusen, Landskrona, Landvetter, Lerum, Lidingö, Lidköping, Limhamn, Lindome, Linköping, Löddeköpinge, Lomma, Lund, Luleå, Mariefred, Mariestad, Motala, Märsta, Mölndal, Mölnlycke, Nacka, Norrköping, Norrtälje, Nyköping, Nybro, Norsborg, Nynäshamn, Olofstorp, Onsala, Orsa, Oxie, Partille, Ronneby, Råå, Ramlösa, Rydebäck, Skövde, Skellefteå, Saltsjöbaden, Saltsjö-Boo, Särö, Sävedalen, Skåne, Skanör, Skärholmen, Skarpnäck, Skogås, Sävsjö, Södra Sandby, Sollentuna, Solna, Spånga, Staffanstorp, Stocksund, Skanör, Sundbyberg, Strängnäs, Sundsvall, Strömstad, Svedala, Söderköping, Södertälje, Täby, Torslanda, Trelleborg, Trollhättan, Tullinge, Tygelsjö, Trosa, Tyresö, Umeå, Upplands Väsby, Uddevalla, Uppsala, Ulricehamn, Varberg, Vallentuna, Vällingby, Värmdö, Västerås, Växjö, Västra Frölunda, Veberöd, Viken, Vårgårda, Värnamo, Vellinge, Visby, Ytterby, Ystad, Åkarp, Åkersberga, Årsta, Åre, Älvsjö, Ängelholm, Östersund, Ödåkra, Örnsköldsvik, Östergötland, och Örebro. Detta är bara ett exempel, vi finns för barnpassning i alla städer!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert