Barnvakt

Hitta en trygg
barnvakt i hela Sverige

Vårt mål är att ni ska hitta Sveriges bästa barnvakt

Varje år väljer tusentals familjer NannyPoppins för sin barnvakt & barnpassning. Det är inte enkelt att hitta en bra barnvakt, som både har rätt erfarenhet och är tillgänglig för er familj när ni har behov av er barnvakt. Det som har gjort oss till ett av Sveriges största företag för barnvakt & barnpassning är att vi ser till att på djupet förstå er familjs behov, för att sedan hitta en riktigt bra nanny som verkligen matchar er och som ni får lära känna ordentligt.

Söker du jobb som barnvakt? Läs mer här & ansök här för att jobba som barnvakt

Så kommer ni igång med en barnvakt

  1. Kontakta oss på 0774 – 21 88 21 för ett första samtal med en av våra specialister på barnvakt & barnpassning
  2. När vi har fått insikt i vem det är ni söker och vad ni har för behov, presenterar vi ett upplägg och pris för barnvakt som vi tror passar er familj bäst
  3. Sedan handplockar vi en barnvakt utifrån era särskilda önskemål
  4. När vi har hittat barnvakten kontaktar vi er och presenterar er barnflicka, så att ni får lära känna personen och godkänna eller be oss fortsätta leta
  5. När ni har godkänt er personliga barnvakt träffas ni för ett prova-på-möte utan bindning. Detta mötet är till för att ni ska få lära känna barnvakten närmre och se om ni får rätt kemi. Om det mot förmodan inte skulle kännas rätt med er barnvakt är det bara att be oss hitta en ny barnvakt!

Kontakta oss nu för en trygg, erfaren och utbildad barnvakt som är personlig för just er familj!

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt från NannyPoppins

Så hittar vi de tryggaste barnvakterna

Alla barnvakter genomgår en noggrann process av intervjuer, tester och utbildningar för att få arbeta hos oss. Tack vare att vi är ett av Sveriges största företag för barnpassning med barnvakt, barnflicka och nanny (kärt barn har många namn) har vi möjlighet att vara väldigt selektiva och enbart välja de absolut bästa barnvakterna.

Bakgrundskontroll och belastningsregister för barnvakt

Alla barnvakter genomgår en väldigt utförlig granskning av sin bakgrund, för att säkerställa att barnvakten är så trygg och pålitlig som möjligt. Det innebär inte bara att vi tittar på polisens belastningsregister, utan vi går mycket djupare i vår kontroll av barnvakterna. När en barnvakt söker till oss tittar vi på all eventuell tillgänglig information som finns i svenska domstolar, vilket ger en mycket bredare bild än enbart ett utdrag ur registret. Här kan vi se så att barnvakten har ett helt fläckfritt förflutet. Vi är stolta över denna process för att se till att er barnvakt går att lita på till 100%. Den är faktiskt mer gedigen än vad de allra flesta skolor och förskolor gör för sin personal och går längre än vad vi är skyldiga till enligt lag. Vi hoppas att vårt engagemang för trygg barnvakt & barnpassning syns i detta, såväl som i allt vårt arbete med att finna er barnvakt.

Er barnvakt får utbildning i pedagogik, säkerhet & HLR för barn

Den barnvakt er familj har utbildas i en rad områden, för att ge er en så kvalitativ upplevelse som möjligt med barnvakten. Bland annat kommer vi på NannyPoppins från en bakgrund av att inte bara vara föräldrar själva, utan även aktiva inom pedagogik och utbildning. Det innebär att vi tillämpar våra metoder på vår barnpassning, främst för att skapa en så rolig och givande miljö som möjligt för era barn med er barnvakt. Här ingår allt från de bästa lekarna och aktiviteterna för er barnvakt att genomföra under barnpassningen, till vad som bäst påverkar barnens utveckling (en liten hint: det blir inte mycket skärmtid när vår nanny är på besök).

Självklart ser vi även till att barnvakten har full koll på allt som är viktigt för att förhindra olyckor, exempelvis hur man passerar ett övergångsställ tillsammans med barn vid hämtning och lämning. Vissa saker kan tyckas självklara för en barnvakt, men vi lämnar inget åt slumpen och er barnvakt får bara bli nanny hos oss om personen klarar proven som följer utbildningen.

En väldigt viktig sak för alla som vill bli barnvakt är också vår certifiering i HLR för barn — alltså hjärt- och lungräddning för barn. Detta är ett krav för alla inom NannyPoppins att kunna som barnvakt och även om vi genom åren aldrig har haft anledning att använda kunskaperna annat än i övningar, så är det viktigt för att säkerställa den trygghetsstandard som vi själva hade velat ha på en barnvakt som passade våra egna barn.

Intervjuer och selektivt urval av kandidater för att bli barnvakt

Innan alla utbildningar ens kommer på tal för en barnvakt, behöver barnvakten bevisa sig både på ett erfarenhetsplan och ett personligt plan. Vi anställer enbart en barnvakt som har erfarenhet av att självständigt passa barn och barnvakten behöver ha erfarenhet av specifikt en ålder för ett barn för att få vara barnvakt för en särskilt åldersgrupp. Barn är olika i olika åldrar, det går snabbt de första åren och det kräver sin erfarenhet.

Utöver att barnvakten har goda referenser, erfarenheter och är en ansvarsfull och strukturerad person (inte minst betygen i skolan är något vi tittar på), behöver barnvakten ha rätt personliga egenskaper. Endast de som kan visa på rätt färdigheter i att få kontakt med barnen kan få chansen att hjälpa till med barnpassning — och det märks på våra barnvakter att de är precis den typen av barnkära personer som barnen inte vill ska gå efter att barnpassningen är över.

Vad tycker några av våra familjer om sin barnvakt från NannyPoppins?

“Vi är väldigt nöjda med NannyPoppins. Vår barnvakt är en perfekt kombination av struktur och glädje. Hon är punktlig och redovisar alltid hur det har gått efter varje tillfälle för barnpassning. Samtidigt är hon en energibomb som tillför en extra rolig lekstund för våra barn — barnen frågar ofta när vår barnvakt kommer nästa gång!”

Anna Jansson, har barnvakt i Stockholm

“Jag vet inte hur jag skulle få ihop vardagen om det inte var för vår barnvakt Alma. Hon hämtar barnen på förskolan tre gånger i veckan när jag jobbar kväll på akuten och det känns skönt att veta att barnen är i trygga händer med vår barnvakt. Då kan jag i lugn och ro få gjort det jag behöver på jobbet och sedan ha energi över till mina barn när jag kommer hem!”

Tora Lundberg, har barnvakt i Göteborg

Var kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Vi finns i hela Sverige men våra tre största städer för barnvakt & barnpassning är: Barnvakt i Stockholm, Barnvakt i Göteborg & Barnvakt i Malmö. Och söker ni en mer generell information kring att hitta barnvakt kan ni läsa mer om priser & info för nanny från NannyPoppins här.

För oss på NannyPoppins är det viktigt att kunna hjälpa familjer med barnvakter i hela Sverige, inte enbart med exempelvis barnvakt Stockholm. Vi arbetar därför ständigt för att etablera barnpassningen på nya orter och att rekrytera och utbilda fler barnvakter. Idag hjälper vi familjer i stora delar av Sverige med en barnvakt och kan erbjuda barnpassning till alla familjer oavsett om ni bor i storstad eller på landsbygd. Nedan följer ett urval av de städer och orter där våra barnvakter finns idag.

Populära upplägg just nu för barnvakt är:

Barnvakt dagtid, Barnvakt kväll, Barnvakt helg, Barnvakt hämtning, Barnpassning lämning, Barnvakt sporadiskt och även Barnvakt heltid eller Barnvakt deltid.

Vi erbjuder en trygg barnpassning i hela Sverige — största orter är:

Barnvakt Stockholm, Barnvakt Göteborg, Barnvakt Malmö, Barnvakt Barnpassning, Barnvakt Västerås, Barnvakt Helsingborg, Barnvakt Lund, Barnvakt Örebro, Barnvakt Linköping, Barnvakt Borås med flera.

Kontakta oss nu för en första träff med er barnvakt

Om ni söker en barnvakt vill vi mer än gärna hjälpa till. Vi finns som ni ser ovan i hela Sverige. Vårt mål är att ha Sveriges bästa barnpassning, vilket kräver att man har en riktigt duktig barnvakt. Vi har därför som vi nämnt tidigare flera intervjusteg innan man blir barnvakt på NannyPoppins. Och skulle man klara alla steg har vi internutbildningar och certifieringar för att få kalla sig barnvakt hos oss.

Barnvakt Barnvakt Barnvakt Barnvakt

Ett urval av städer & orter för vår barnpassning med barnvakt

Barnvakt Stockholm, Barnvakt Göteborg, Barnvakt Malmö, Skåne, Eskilstuna, Falkenberg, Falun, Gävle, Halmstad, Jönköping, Karlstad, Kungsbacka, Lidingö, Norrköping, Skövde, Sundsvall, Växjö, Åre, Östersund, Detta är bara ett exempel, vi finns med barnvakt i alla städer!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert