• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Hitta en trygg barnvakt

  • Vårt mål: Sveriges bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnvakt
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

En professionell barnvakt som förenklar er vardag

En professionell barnvakt som förenklar er vardag

Vi på NannyPoppins har gjort det enkelt för dig och din familj att hitta en professionell och trygg barnvakt. Välj bland noggrant utvalda barnvakter i hela Sverige som har erfarenhet med att passa barn i alla åldrar.

Skräddarsydd barnpassning

För att kunna försäkra att varje familj får personlig barnpassning, erbjuder vi ett flertal olika upplägg som passar för alla möjliga önskemål och preferenser. Det vanligaste upplägget bland våra familjer är hämtning/lämning, heltid/deltid och barnpassning vid behov.

Personlig barnvakt

Duktiga barnvakter nära dig

Barnvakt Ebba

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Så kommer du igång med en personlig barnvakt

Så kommer du igång med en personlig barnvakt

Vi kan hitta en barnvakt åt dig och din familj snabbt och smidigt med vår enkla process.

  • Steg 1: Kontakta oss via vår hemsida
  • Steg 2: Träffa barnvakten på en prova-på-träff
  • Steg 3: Njut av en enklare vardag

Vi presenterar alltid förslag på en erfaren barnvakt innan ert möte, så att du kan försäkra att din familj får den perfekta barnvakten.

Så kommer du igång med en personlig barnvakt

Vad tycker andra familjer som sin barnvakt?

Barnvakten Marisol var fantastisk från den dagen vi träffade henne, hon är mycket professionell, hjälpsam och snäll! Definitivt 5 stjärnor för NannyPoppins från oss!

Zhanna Dumitra Mamma till Idris

Vi kunde inte vara mer tacksamma för vår barnvakt och vi skulle inte tveka att använda NannyPoppins tjänster igen. Vi är verkligen tacksamma hela familjen och kan rekommendera.

Rebekka Aydan Mamma till Christian

Jag kan varmt rekommendera NannyPoppins barnvakter till alla föräldrar. Jag tyckte att både företaget och barnvakten var proffsiga och hjälpsamma. Tackar alla för en bra matchning!

Björn Mattsson Pappa till Luka

Barnvakten som jag fick från NannyPoppins har varit jättebra. Det har alltid funnits någon som kunde hjälpa mig att svara på mina frågor och bra med RUT, vilket jag är tacksam för!

Dagmar Přemek Pappa till Naima

NannyPoppins ansträngde sig verkligen för att förstå alla mina krav och gjorde ordentlig med bakgrundskoll för att se till att alla mina krav var uppfyllda. Utmärkta överlag!

Ann-Sofie Rajko Mamma till Neema

Så säkerställer vi att ni får en trygg barnvakt

Vi på NannyPoppins har en ordentlig rekryteringsprocess som ser till att alla våra familjer får en trygg och säker barnvakt. Alla potentiella barnvakter intervjuas och bakgrundskontrolleras. Därefter genomgår de utbildningar och certifieringar inom bland annat HLR för barn.

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning

Varför väljer så många en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt – Trygg & rolig barnpassning | NannyPoppins

En av många fördelar med en barnvakt är att man får en mer hållbar vardag. Professionell barnpassning och trygg gör att ni som familj kan spendera ordentlig kvalitetstid med varandra utan stressen av att försöka hinna med allt annat samtidigt. Oavsett vad du behöver hjälp med, kan vi hjälpa dig!

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt – Trygg & rolig barnpassning | NannyPoppins

Ja, din barnvakt är alltid personlig. Efter att din familj fått ett förslag på en barnvakt av våra experter och du sedan träffat barnvakten för ett första möte, har du samma barnvakt varje gång du önskar att få barnpassning.

Din barnvakt är speciellt handplockad av våra barnpassningsspecialister som hittar någon utifrån din familjs preferenser, önskemål och schema.

Var kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt – Trygg & rolig barnpassning | NannyPoppins

Vi finns i hela Sverige men våra tre största städer för barnpassning är: Barnvakt i Stockholm, Barnvakt i Göteborg och Barnvakt i Malmö.

För oss på NannyPoppins är det viktigt att kunna hjälpa familjer med barnvakter i hela Sverige, inte bara i städerna. Vi arbetar därför ständigt med att rekrytera och utbilda barnvakter. Idag hjälper vi familjer i stora delar av Sverige med en barnvakt och kan erbjuda barnpassning till alla familjer oavsett om ni bor i storstad eller på landsbygd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt – Trygg & rolig barnpassning | NannyPoppins

Absolut! Barnpassning från NannyPoppins går att få alla tider på dygnet och alla dagar i veckan. Vi har barnvakter som kan hjälpa till över natten ifall så önskas. Med vår prismodell betyder det att du kan få en barnvakt när som, utan någon extra kostnad.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt – Trygg & rolig barnpassning | NannyPoppins

Vi erbjuder barnpassning för barn i alla åldrar, oavsett hur gammalt ditt barn är. Du kan alltså få barnpassning om ditt barn är nyfött eller om ditt barn är uppe i skolålder.

Våra professionella barnvakter har erfarenhet och utbildningar i hur man tar hand om barn i alla åldrar.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt – Trygg & rolig barnpassning | NannyPoppins

Ert prova-på-möte är ett tillfälle hemma hos dig, där din barnvakt hälsar på. Du och din familj får alltså lära känna er nya barnvakt och introducera denne till era rutiner och preferenser. Visa barnvakten runt i huset så att de har extra bra koll på allt, när barnpassningen väl sätter igång.

Hur mycket kostar en barnvakt?

Barnvakt – Trygg & rolig barnpassning | NannyPoppins

Våra priser för trygg barnpassning börjar från 149 kr/t med RUT-avdraget. Priset är densamma även på kvällar, helger och röda dagar. Vi förstår vikten av flexibilitet för familjer och därför tar vi hand om upp till tre barn utan extra kostnad. Det är bara att kontakta oss för att få ett personligt prisförslag!

Jag vill jobba som barnvakt hos er. Hur gör jag?

Barnvakt – Trygg & rolig barnpassning | NannyPoppins

Vad kul att du är intresserad av att jobba som barnvakt hos oss på NannyPoppins! Vi har massor av familjer runt om i hela Sverige som behöver hjälp. Du kan läsa mer om våra jobb här.

Populära upplägg för barnpassning med en barnvakt

Ett av våra största mål är att ni ska få barnpassning som fungerar bra utifrån ert vardagsschema. Våra upplägg finns därför här för att ni ska kunna hitta den perfekta barnvakten som passar just er familj, oavsett hur er vardag ser ut och hur ofta ni behöver hjälp. Välj bland hämtning och lämning, heltid, deltid och sporadiska tillfällen eller kombinera upplägg för skräddarsydd barnpassning.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Detta praktiska upplägg ser till att din barnvakt fixar hämtning/lämning på förskola/skola.

Deltid/heltid

Ett upplägg som ger dig löpande barnpassning utifrån ett schema som du själv bestämmer.

Sporadiska tillfällen

Med detta upplägg får du barnpassning när du behöver det, såsom vid bröllop eller event.

Barnvakt i parken

Hitta en barnvakt som ni trivs med

Varje år väljer tusentals familjer NannyPoppins med barnpassning. Hos oss är det enkelt att hitta en bra barnvakt som både har rätt erfarenhet och som är tillgänglig för er familj när ni är i behov av en barnvakt. Det som har gjort oss till ett av Sveriges största företag inom barnpassning är att vi ser till att på djupet förstå er familjs behov, för att sedan hitta en riktigt bra nanny som verkligen matchar er och som ni får lära känna ordentligt.

Alla barnvakter genomgår en noggrann process av intervjuer, tester och utbildningar för att få arbeta hos oss. Tack vare att vi är ett av Sveriges största företag för barnpassning med barnvakt, barnflicka och nanny (kärt barn har många namn) har vi möjlighet att vara väldigt selektiva och enbart välja de absolut bästa barnvakterna.

Bakgrundskontroll för alla barnvakter

Alla våra barnvakter genomgår en väldigt utförlig granskning av sin bakgrund, för att säkerställa att barnvakten är så trygg och pålitlig som möjligt. Det innebär inte bara att vi tittar på polisens belastningsregister, utan vi går mycket djupare i vår kontroll av barnvakterna. När en barnvakt söker till oss tittar vi på all eventuell tillgänglig information som finns i svenska domstolar, vilket ger en mycket bredare bild än enbart ett utdrag ur registret. Här kan vi se så att barnvakten har ett helt fläckfritt förflutet. Vi är stolta över denna process för att se till att er barnvakt går att lita på till 100%. Den är faktiskt mer gedigen än vad de allra flesta skolor och förskolor gör för sin personal och går längre än vad vi är skyldiga till enligt lag.

Trygg barnpassning med utbildning i säkerhet

Den barnvakt er familj har får är utbildad i en rad olika områden inom barnpassning, för att ge er en så kvalitativ upplevelse som möjligt med barnvakten. Exempelvis kommer vi på NannyPoppins från en bakgrund av att inte bara vara föräldrar själva, utan även aktiva inom pedagogik och utbildning. Det innebär att vi tillämpar våra metoder på vår barnpassning, främst för att skapa en så rolig och givande miljö som möjligt för era barn med er barnvakt. Här ingår allt från de bästa lekarna och aktiviteterna för er barnvakt att genomföra under barnpassningen, till vad som bäst påverkar barnens utveckling (en liten hint: det blir inte mycket skärmtid när vår nanny är på besök).

Certifierade och utvalda barnvakter

Självklart ser vi även till att barnvakten har full koll på allt som är viktigt för att förhindra olyckor, exempelvis hur man passerar ett övergångsställ tillsammans med barn vid hämtning och lämning. Vissa saker kan tyckas självklara för en barnvakt, men vi lämnar inget åt slumpen och er barnvakt får bara bli nanny hos oss om personen klarar proven som följer utbildningen.

En väldigt viktig sak för alla som vill bli barnvakt är också vår certifiering i HLR för barn — alltså hjärt- och lungräddning för barn. Detta är ett krav för alla inom NannyPoppins att kunna som barnvakt och även om vi genom åren aldrig har haft anledning att använda kunskaperna annat än i övningar, så är det viktigt för att säkerställa den trygghetsstandard som vi själva hade velat ha på en barnvakt som passade våra egna barn.

Intervjuer och selektivt urval av barnvakter

Innan alla utbildningar ens kommer på tal för en barnvakt, behöver barnvakten bevisa sig både på ett erfarenhetsplan och ett personligt plan. Vi anställer enbart en barnvakt som har erfarenhet av att självständigt passa barn och barnvakten behöver ha erfarenhet av specifikt en ålder för ett barn för att få vara barnvakt för en särskilt åldersgrupp. Barn är olika i olika åldrar, det går snabbt de första åren och det kräver sin erfarenhet.

Utöver att barnvakten har goda referenser, erfarenheter och är en ansvarsfull och strukturerad person (inte minst betygen i skolan är något vi tittar på), behöver barnvakten ha rätt personliga egenskaper. Endast de som kan visa på rätt färdigheter i att få kontakt med barnen kan få chansen att hjälpa till med barnpassning — och det märks på våra barnvakter att de är precis den typen av barnkära personer som barnen inte vill ska gå efter att barnpassningen är över.

Vad tycker några av våra familjer om sin barnvakt från NannyPoppins?

“Vi är väldigt nöjda med NannyPoppins. Vår barnvakt är en perfekt kombination av struktur och glädje. Hon är punktlig och redovisar alltid hur det har gått efter varje tillfälle för barnpassning. Samtidigt är hon en energibomb som tillför en extra rolig lekstund för våra barn — barnen frågar ofta när vår barnvakt kommer nästa gång!”

Anna Jansson, har barnvakt i Stockholm

“Jag vet inte hur jag skulle få ihop vardagen om det inte var för vår barnvakt Alma. Hon hämtar barnen på förskolan tre gånger i veckan när jag jobbar kväll på akuten och det känns skönt att veta att barnen är i trygga händer med vår barnvakt. Då kan jag i lugn och ro få gjort det jag behöver på jobbet och sedan ha energi över till mina barn när jag kommer hem!”

Tora Lundberg, har barnvakt i Göteborg

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7