Barnvakt jobb

Jobba som barnvakt

JOBBA SOM BARNVAKT

Om du vill jobba med barnpassning och tycker att du har det som krävs för att erbjuda familjer en riktigt bra lösning tillfälligt, eller kanske regelbundet, så ska du kontakta oss. Vi kan erbjuda jobb som barnvakt på din ort orter och ser till att uppdragen är säkra och väl organiserade. Om du är seriös, positiv och flexibel, och vill jobba på ett aktivt sätt så finns familjerna som kommer att uppskatta ditt engagemang hos oss!

Intresserad av att jobba som barnvakt? Sök barnvaktsjobb nu!

Kontakta oss idag för intressanta barnvaktsjobb som passar ditt schema. Du kan jobba extra efter skolan eller ta ett regelbundet jobb som kan kräva fler timmar även på dagtid. Vi ser närmre på de uppdrag som finns i ditt område och matchar dig med en familj som kommer att passa dig bra både vad gäller schema och personlighet.

Fler barnvakt jobb: Få tillgång till flera barnvaktsjobb genom vårt nätverk

Det finns ett stort antal organisationer för barnvaktsjobb i Sverige. Därför gäller det att hitta rätt för dig som vill jobba som barnvakt. Våra familjer vill ha barnpassning i hela Sverige, vilket innebär att vi inte bara har barnvakt jobb Stockholm, utan även barnvaktsjobb i hela Sverige.

Vi samarbetar även med myNanny, en av de mest populära organisationerna för att jobba som barnvakt — ansök här: barnvakt jobb

Du kan även läsa mer om att jobba som barnvakt på barnvakt.se

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt jobb

Extrajobb som barnvakt – barnvakt jobb nära dig

Om du vill jobba ofta som barnvakt så är NannyPoppins ett perfekt val för dig. Vi får ständigt in nya förfrågningar om barnpassningshjälp och kan snabbt avgöra om jobbet är av intresse för dig eller inte. Då du har jobbat med oss ett tag så får du även värdefulla referenser som kan leda till fler uppdrag och som du även kan dra nytta av vidare i livet. Ett professionellt jobb som barnvakt där man har samlat på sig goda meriter är en stor fördel då det vittnar om förmågan att ta ansvar.

Bra stöd för dig som vill jobba som barnvakt hos oss

NannyPoppins finns här som ett viktigt stöd både för dig och för familjen som behöver barnpassningen. Vi hjälper dig att hitta rätt arbetsplats och ser också till att de villkor som ska gälla följs. Om det finns frågetecken så tar du det direkt med oss och vi reder ut eventuella missförstånd så att du kan fokusera på själva jobbet och fortsatt ha glädje av att lära känna barn och ta hand om dem.

Barnvakt jobb – Trygghet och professionalism kombineras med massa roligt!

Vi ser också till att betalningar sköts som de ska så du vet att lönen för barnvaktsjobben kommer in i tid. Allt det administrativa är via NannyPoppins så får du ett jobb via oss så kan du lita på att det kommer att hanteras på ett lagligt och korrekt sätt. Du får tydliga riktlinjer och kan se fram emot en säker och trygg arbetsmiljö.

Är barnvaktsjobbet för dig?

Du kanske har jobbat lite extra som barnvakt förr och tycker att du har god koll på vad som krävs för att lyckas med jobbet. Vi vill dock påpeka att vi ställer mycket höga krav och vi kommer att ta ett grundligt samtal med dig för att säkra oss om att du är rätt person för våra uppdrag. Dessutom så kommer det att krävas grundläggande kunskaper inom säkerhet, så i vissa fall så kanske du kommer att behöva viss utbildning för att kunna jobba som barnvakt med oss.

Många barnvaktsjobb och uppdrag för att jobba som barnvakt

Våra uppdrag kan innebära lite olika arbetsmoment som till exempel hämtning från förskola och skola, enklare matlagning, läxläsning och givetvis lek. Vissa uppdrag kan vara mycket sporadiska medan andra innebär att du i stort sett blir en extra familjemedlem då du dagligen kommer för att ta hand om barnen. Våra barnvaktsspecialister kommer att coacha dig så att du kan klara av arbetsuppgifter som kan vara nya för dig i ditt jobb som barnvakt.

Kontakta oss idag och berätta mer om dig själv och tidigare erfarenheter. Berätta varför du tror att du passar så bra som barnvakt. Om du är rätt person för barnvaktsjobben hos oss så kommer vi snabbt att sätta dig i arbete och se till att du blir mycket nöjd med dina uppdrag.

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert