• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Jobba som barnvakt

  • Barnvaktsjobb som är flexibelt & meriterande
  • Alla som är över 15 år kan jobba som barnvakt
  • Jobba som barnvakt i hela Sverige
barnvakt jobb

Så söker du till extrajobbet som barnvakt

Jobba med barnpassning, sannolikt världens roligaste extrajobb!

extrajobb barnvakt

1. Ansök snabbt och enkelt online

NannyPoppins är en specialistavdelning inom myNanny. Ansök här!

Extrajobba som barnvakt

2. Välj de uppdrag som passar dig

Hitta alla barnvaktsjobb nära dig snabbt och enkelt på vår portal!

3. Gör skillnad för dina familjer!

Jobba som barnvakt – ett flexibelt, meriterande och roligt extrajobb!

Vad tycker andra som att jobba som barnvakt?

Jag trivs jättebra hos NannyPoppins. Jobbar nu hos en familj med två småbarn och det har varit superkul att passa dem på helgerna!

Alva Johansson Nanny i Karlskrona

Ett jobb som på alla sätt och vis är fantastiskt! Känner mig trygg i min roll och har definitivt fått all den hjälp som jag behöver av NannyPoppins.

Paulina Terzi Nanny i Tomelilla

Jag skulle verkligen rekommendera NannyPoppins till alla! Så bra att man blir utbildad också så man blev extra förberedd.

Maja Bengtsson Nanny i Stockholm

Supernöjd med min anställning på NannyPoppins. Familjen jag hjälper är så mysig och jag ser alltid fram emot att träffa de varje vecka.

Dorit Kovac Nanny i Gävle

Min upplevelse med NannyPoppins har varit att det är professionellt och hjälpsamt. Ett lärorikt och givande jobb som är guld värt!

Amina Martinsen Nanny i Luleå

Vad innebär jobbet som barnvakt?

Vad innebär jobbet som barnvakt?

Så fungerar ansökan för barnvaktsjobb:

  • Steg 1: Du skickar in en ansökan
  • Steg 2: Du intervjuas och utbildas
  • Steg 3: Du kommer igång med barnvaktsjobbet

Vi ser fram emot din ansökan!

Vad innebär jobbet som barnvakt?

Vanliga frågor om jobbet som barnvakt

Hur gammal måste jag vara för att jobba som barnvakt?

Barnvaktsjobb | Jobba som barnvakt | NannyPoppins

Du måste ha fyllt 15 år för att kunna söka jobbet som barnvakt hos NannyPoppins. För dig som inte ännu fyllt 15 åt, kan du fortfarande söka, men du blir inte tillkallad för en intervju tills du fyllt 15 år.

Vi på NannyPoppins vill kunna erbjuda barnvakter i alla åldrar. Därför uppmanar vi dig att ansöka vare sig du är skolungdom, student, yrkesverksam eller senior!

När & hur ofta arbetar jag?

Barnvaktsjobb | Jobba som barnvakt | NannyPoppins

Jobbet som en professionell barnvakt är väldigt flexibelt. Vanligtvis jobbar våra barnvakter 1-2 gånger i veckan med mellan 2-4 timmar per gång på eftermiddag/kväll eller helg.

Vi har alltid familjer som är i behov av en barnvakt på mer eller mindre tid än så. Du kan alltså jobba heltid eller deltid, beroende på vad du och familjen bestämmer!

Hur söker jag jobb som barnvakt?

Barnvaktsjobb | Jobba som barnvakt | NannyPoppins

Du ansöker direkt här på vår hemsida genom att fylla i formuläret! Uppmärksamma att du endast kan söka genom hemsidan, du kan alltså inte anmäla dig genom att ring eller maila oss.

Hur snabbt kan jag börja arbeta?

Barnvaktsjobb | Jobba som barnvakt | NannyPoppins

Om du gått vidare i rekryteringsprocessen efter din jobbansökan så kallas du till intervju och utbildning. Kort därefter matchar vi dig med en familj så att du kan sätta igång!

Vad får jag i lön?

Barnvaktsjobb | Jobba som barnvakt | NannyPoppins

Du får en marknadsmässig ersättning, där din lön snabbt stiger i takt med att du arbetar hos oss. Den exakta lönen beror på en rad olika faktorer som avgörs när du börjar jobba med din första familj!

I vilka städer kan jag jobba som barnvakt i?

Barnvaktsjobb | Jobba som barnvakt | NannyPoppins

Våra familjer söker barnpassning i hela landet och vi söker därför rikstäckande barnvakter! Du kan jobba som barnvakt i hela Sverige, oavsett om bor i en liten ort eller i en storstad.

Att jobba som barnvakt

Om du vill jobba med barnpassning och tycker att du har det som krävs för att erbjuda familjer en riktigt bra lösning tillfälligt, eller kanske regelbundet, så ska du kontakta oss. Vi kan erbjuda jobb som barnvakt på din ort orter och ser till att uppdragen är säkra och väl organiserade. Om du är seriös, positiv och flexibel, och vill jobba på ett aktivt sätt så finns familjerna som kommer att uppskatta ditt engagemang hos oss!

Intresserad av att jobba som barnvakt? Sök barnvaktsjobb nu!

Kontakta oss idag för intressanta barnvaktsjobb som passar ditt schema. Du kan jobba extra efter skolan eller ta ett regelbundet jobb som kan kräva fler timmar även på dagtid. Vi ser närmre på de uppdrag som finns i ditt område och matchar dig med en familj som kommer att passa dig bra både vad gäller schema och personlighet.

Fler barnvakt jobb: Få tillgång till flera barnvaktsjobb genom vårt nätverk

Det finns ett stort antal organisationer för barnvaktsjobb i Sverige. Därför gäller det att hitta rätt för dig som vill jobba som barnvakt. Våra familjer vill ha barnpassning i hela Sverige, vilket innebär att vi inte bara har barnvakt jobb Stockholm, utan även barnvaktsjobb i hela Sverige.

Vi samarbetar även med myNanny, en av de mest populära organisationerna för att jobba som barnvakt — ansök här: barnvakt jobb

Du kan även läsa mer om att jobba som barnvaktbarnvakt.se

Extrajobb som barnvakt – barnvaktsjobb nära dig

Om du vill jobba ofta som barnvakt så är NannyPoppins ett perfekt val för dig. Vi får ständigt in nya förfrågningar om barnpassningshjälp och kan snabbt avgöra om jobbet är av intresse för dig eller inte. Då du har jobbat med oss ett tag så får du även värdefulla referenser som kan leda till fler uppdrag och som du även kan dra nytta av vidare i livet. Ett professionellt jobb som barnvakt där man har samlat på sig goda meriter är en stor fördel då det vittnar om förmågan att ta ansvar.

Bra stöd för dig som vill jobba som barnvakt hos oss

NannyPoppins finns här som ett viktigt stöd både för dig och för familjen som behöver barnpassningen. Vi hjälper dig att hitta rätt arbetsplats och ser också till att de villkor som ska gälla följs. Om det finns frågetecken så tar du det direkt med oss och vi reder ut eventuella missförstånd så att du kan fokusera på själva jobbet och fortsatt ha glädje av att lära känna barn och ta hand om dem.

Barnvakt jobb – Trygghet kombineras med massa roligt!

Vi ser också till att betalningar sköts som de ska så du vet att lönen för barnvaktsjobben kommer in i tid. Allt det administrativa är via NannyPoppins så får du ett jobb via oss så kan du lita på att det kommer att hanteras på ett lagligt och korrekt sätt. Du får tydliga riktlinjer och kan se fram emot en säker och trygg arbetsmiljö.

Kan du bli barnvakt?

Du kanske har jobbat lite extra som barnvakt förr och tycker att du har god koll på vad som krävs för att lyckas med jobbet. Vi vill dock påpeka att vi ställer mycket höga krav och vi kommer att ta ett grundligt samtal med dig för att säkra oss om att du är rätt person för våra uppdrag. Dessutom så kommer det att krävas grundläggande kunskaper inom säkerhet, så i vissa fall så kanske du kommer att behöva viss utbildning för att kunna jobba som barnvakt med oss.

Många barnvaktsjobb och uppdrag för att jobba som barnvakt

Våra uppdrag kan innebära lite olika arbetsmoment som till exempel hämtning från förskola och skola, enklare matlagning, läxläsning och givetvis lek. Vissa uppdrag kan vara mycket sporadiska medan andra innebär att du i stort sett blir en extra familjemedlem då du dagligen kommer för att ta hand om barnen. Våra barnvaktsspecialister kommer att coacha dig så att du kan klara av arbetsuppgifter som kan vara nya för dig i ditt jobb som barnvakt.

Kontakta oss idag och berätta mer om dig själv och tidigare erfarenheter. Berätta varför du tror att du passar så bra som barnvakt. Om du är rätt person för barnvaktsjobben hos oss så kommer vi snabbt att sätta dig i arbete och se till att du blir mycket nöjd med dina uppdrag.

För dig som söker ett barnvakt jobb är det viktigt med en seriös arbetsgivare. Vi är ett av Sveriges största företag för barnpassning och kan erbjuda ett nanny jobb som är både utvecklande och har bra villkor.

Kom igång med ditt jobb som nanny

Ansök barnvaktsjobb snabbt och enkelt här