Barnvakt Helsingborg

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Barnpassning & barnvakt i Helsingborg

Att få hjälp av en riktig duktig barnvakt i Helsingborg att passa barnen när tiden inte finns där underlättar vardagen mycket. Alla våra barnvakter är ett både utbildade och certifierade. Vi är därför säkra på att du kommer bli nöjd men din barnvakt. I Helsingborg är det många som vill hitta en barnvakt, och söker efter barnvakter hos oss. Vi erbjuder barnvakter för alla familjer oavsett behov!

Våra upplägg för barnvakt Helsingborg och barnpassning

Som ni ser till höger har vi två upplägg för barnvakter och barnpassningen i Helsingborg. Antingen träffas familjer med våra barnvakter vid bestämd tid och dag – vilket innebär regelbunden träff med barnvakt och barnpassning. Eller så kör man enbart vid behov av barnvakt i Helsingborg med ett klippkort. Allt ingår i båda uppläggen för barnvakter och barnpassning i Helsingborg: RUT, försäkring, certifiering och prova-på-träffen.

Söker ni barnvakt och barnpassning i Helsingborg får ni gärna ringa in till oss så berättar vi mer om uppläggen för våra barnvakter.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Helsingborg

En barnvakt kan vara en smidig lösning på ditt vardagspussel om ni känner att tiden inte riktigt alltid går ihop, att du måste stressa för att hinna med det du vill. När RUT-avdraget finns blir en barnvakt Helsingborg och barnpassning i Helsingborg inte heller dyrt.

Våra barnvakter i Helsingborg är flexibla och kan anpassa sig efter just din familjs schema. Det går att ordna en barnvakt Helsingborg enligt följande:

  • Regelbunden barnpassning Helsingborg. Det finns möjlighet att få en barnvakt i Helsingborg som arbetar regelbundet enligt ett fast schema.
  • Sporadiska tillfällen. En barnvakt Helsingborg har möjligheter att hoppa in om det endast behövs barnpassning vid sporadiska tillfällen.
  • Barnvakt i Helsingborg Nattetid. Skulle du behöva en barnvakt Helsingborg under nattetid går detta också att ordna med lite planering.

En utbildad barnvakt i Helsingborg 

Malin, barnvakt Helsingborg Maria, barnvakt Helsingborg Cecilia, barnvakt Helsingborg Elin, barnvakt Helsingborg

Varje barnvakt i Helsingborg är olycksfallsutbildade och certifierade. Våra barnvakter hämtar upp barn på dagis och tillagar en enklare middag åt dem. Er barnvakt Helsingborg hjälper dem med hemläxorna också om så behövs.

Du får alltid en första prova-på träff med en barnvakt Helsingborg innan du bestämmer dig för att fortsätta med er barnpassning i Helsingborg. Vi erbjuder detta för att du och dina barn ska känna sig trygga med den barnvakt som blir utvald att ta hand om dina barn i Helsingborg. Skulle det mot förmodan inte fungera sedan med den barnvakt Helsingborg ni blivit tilldelade kan ni alltid byta, när ni vill. Det är viktigt för oss att både du och dina barn trivs med er barnvakt Helsingborg.

Barnpassning & Rut-avdraget för barnvakt Helsingborg

Våra barnvakter och barnpassning ingår i RUT-avdraget, så att anställa en certifierad barnvakt behöver inte alls vara dyrt. Vi vill framförallt hjälpa våra familjer att slippa stressen och få välbehövliga pauser i vardagen med hjälp av en barnvakt. Tack vare RUT-avdraget betalar du endast hälften av våra ordinarie priser för en barnvakt, sedan begär vi själva ut den andra hälften från Skatteverket. Dessutom är den första träffen med våra barnvakter alltid ett prova-på-möte utan bindning som sker innan barnpassningen kommer igång med er barnvakt Helsingborg på riktigt.

Vi hjälper dig få en certifierad barnvakt i Helsingborg. Varje barnvakt är utbildad i olycksfall och försäkrad till samma pris som om du skulle betala en barnvakt direkt i handen. Oavsett om du behöver regelbunden hjälp av en barnvakt Helsingborg med barnpassning enligt ett fast schema varje vecka eller endast behöver en vid sporadiska tillfällen har vi alltid en barnvakt som passar just din familjs behov.

Med en barnvakt Helsingborg kan du som förälder hinna göra klart ditt arbete utan att stressa. Du kan även hinna med sådant som att gå och träna, utan att stressa för att hämta barnen eftersom er barnvakt sköter det. Våra barnvakter får dessutom kontinuerligt stöd och coaching från någon av våra barnvaktsspecialister, för att de ska kunna ge så bra barnpassning som möjligt. Ni får mer än gärna ringa oss när ni söker en riktigt duktig barnvakt i Helsingborg!

Var kan jag få en barnvakt i Helsingborg?

NannyPoppins barnpassning är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet, inklusive Helsingborg. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Helsingborg oavsett om du bor centralt eller i omgivningen av Helsingborg, inklusive platser som Dalhem, Drottninghög, Fredriksdal, Gustavslund, Högaborg, Högasten, Laröd, Lussebäcken, Pålsjö, Stattena, Tågaborg och Ödåkra. Kontakta oss på NannyPoppins barnpassning, så hittar vi en trygg nanny i Helsingborg för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt Helsingborg till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt Helsingborg är även bakgrundskontrollerad och varje barnvakt genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal sökande får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt Helsingborg för barnpassning hos oss. Hör av dig till oss för en trygg barnvakt & nanny i Helsingborg!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Helsingborg?

Vi hjälper många familjer i Helsingborg med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt Helsingborg är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att våra barnvakter har en både trygg och rolig stund med dina barn. Er barnvakt Helsingborg gör så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Helsingborg dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj.

Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. Men er barnvakt Helsingborg kan hjälpa till med barnpassning även på kvällar och helger. I Helsingborg börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnvakt. Barnvakten väljs ut just för er familj, och samma system gäller för alla barnvakter och familjer i Helsingborg.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Helsingborg

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt Helsingborg
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Helsingborg
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Helsingborg som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Vi rekommenderar även

Är det så att ni utöver en barnvakt också känner ett behov av läxhjälp till era barn, kan vi på NannyPoppins rekommendera Allakandos läxhjälp i Helsingborg. De erbjuder personliga privatlärare som är duktiga på att stötta, utveckla och hjälpa barnen att hitta studieglädje! Allakandos läxhjälp finns för alla åldrar och i alla ämnen!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert