Barnvakt i Helsingborg

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Barnpassning i Helsingborg

Att få hjälp av en riktig duktig barnvakt i Helsingborg att passa barnen när tiden inte finns där underlättar vardagen mycket. Alla våra barnvakter är ett både utbildade och certifierade. Vi är därför säkra på att du kommer bli nöjd.

Våra upplägg

Som ni ser till höger har vi två upplägg för barnpassningen. Antingen träffas man vid bestämd tid och dag – vilket kallas regelbunden barnpassning. Eller så kör man enbart vid behov vilket kallas klippkort. Allt ingår i båda uppläggen: RUT, försäkring, certifiering och prova-på-träffen.

Söker ni barnpassning i Helsingborg får ni gärna ringa in till oss så berättar vi mer om uppläggen.

Läs mer om vår barnpassning

Barnvakt i Helsingborg efter dina behov

En barnvakt kan vara en smidig lösning på ditt vardagspussel om ni känner att tiden inte riktigt alltid går ihop, att du måste stressa för att hinna med det du vill. Och när RUT-avdraget finns blir barnpassning i Helsingborg inte heller dyrt.

Våra barnvakter i Helsingborg är flexibla och kan anpassa sig efter just din familjs schema, det går att ordna med regelbunden barnpassning enligt ett fast schema och våra barnvakter kan hoppa in om det endast behövs vid sporadiska tillfällen. Skulle du behöva barnpassningen under nattetid går detta också att ordna med lite planering. För att du och dina barn ska känna sig trygga är våra barnvakter noggrant utvalda, de är olycksfallsutbildade och certifierade. Barnvakten hämtar upp dina barn på dagis, tillagar en enklare middag åt dem och hjälper dem med hemläxorna.

Du får alltid en första gratis prova-på träff innan du bestämmer dig för att fortsätta med er barnpassning i Helsingborg, vi erbjuder detta för att du och dina barn ska känna sig trygga med den barnvakt som blir utvald att ta hand om dina barn. Skulle det mot förmodan inte fungera sedan med den barnvakt ni blivit tilldelade kan ni alltid byta, när ni vill. Det är viktigt för oss att både du och dina barn trivs med er barnvakt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig i Helsingborg med omnejd.

Barnpassning & Rut-avdraget

Barnpassning ingår i RUT-avdraget, så att anställa en certifierad barnvakt behöver inte alls vara dyrt. Vi vill framförallt hjälpa våra familjer att slippa stressen och få välbehövliga pauser i vardagen. Tack vare RUT-avdraget betalar du endast hälften av våra ordinarie priser, sedan begär vi själva ut den andra hälften från Skatteverket. Dessutom är den första träffen alltid en gratis prova-på träff som sker innan barnpassningen kommer igång på riktigt. Våra barnvakter är dessutom väldigt flexibla och kan anpassa sig efter er familjs behov.

Vi hjälper dig få en certifierad barnvakt. som är utbildad i olycksfall och försäkrad till samma pris som om du skulle betala någon direkt i handen. Oavsett om du behöver regelbunden barnpassning enligt ett fast schema varje vecka eller endast vid sporadiska tillfällen har vi alltid en nanny som passar just din familjs behov. Tillsammans med oss är dina barn trygga, de hinner göra klart sina läxor. Innan du kommer hem. Du som förälder hinner göra klart ditt arbete utan att stressa, du kan även hinna med sådant som att gå och träna, utan att stressa för att hämta barnen. Våra barnvakter får dessutom kontinuerligt stöd och coaching från någon av våra barnvaktsspecialister, för att de ska kunna ge så bra barnpassning som möjligt. Ni får mer än gärna ringa oss när ni söker en riktigt duktig barnvakt i Helsingborg!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert