Barnvakt Helsingborg

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Barnpassning i Helsingborg

Att få hjälp av en riktig duktig barnvakt i Helsingborg att passa barnen när tiden inte finns där underlättar vardagen mycket. Alla våra barnvakter är ett både utbildade och certifierade. Vi är därför säkra på att du kommer bli nöjd.

Våra upplägg

Som ni ser till höger har vi två upplägg för barnpassningen. Antingen träffas man vid bestämd tid och dag – vilket kallas regelbunden barnpassning. Eller så kör man enbart vid behov vilket kallas klippkort. Allt ingår i båda uppläggen: RUT, försäkring, certifiering och prova-på-träffen.

Söker ni barnpassning i Helsingborg får ni gärna ringa in till oss så berättar vi mer om uppläggen.

Läs mer om vår barnpassning

Barnvakt Helsingborg

En barnvakt kan vara en smidig lösning på ditt vardagspussel om ni känner att tiden inte riktigt alltid går ihop, att du måste stressa för att hinna med det du vill. Och när RUT-avdraget finns blir barnpassning i Helsingborg inte heller dyrt.

Våra barnvakter i Helsingborg är flexibla och kan anpassa sig efter just din familjs schema, det går att ordna med regelbunden barnpassning enligt ett fast schema och våra barnvakter kan hoppa in om det endast behövs vid sporadiska tillfällen. Skulle du behöva barnpassningen under nattetid går detta också att ordna med lite planering. För att du och dina barn ska känna sig trygga är våra barnvakter noggrant utvalda, de är olycksfallsutbildade och certifierade. Barnvakten hämtar upp dina barn på dagis, tillagar en enklare middag åt dem och hjälper dem med hemläxorna.

Du får alltid en första gratis prova-på träff innan du bestämmer dig för att fortsätta med er barnpassning i Helsingborg, vi erbjuder detta för att du och dina barn ska känna sig trygga med den barnvakt som blir utvald att ta hand om dina barn. Skulle det mot förmodan inte fungera sedan med den barnvakt ni blivit tilldelade kan ni alltid byta, när ni vill. Det är viktigt för oss att både du och dina barn trivs med er barnvakt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig i Helsingborg med omnejd.

Barnpassning & Rut-avdraget

Barnpassning ingår i RUT-avdraget, så att anställa en certifierad barnvakt behöver inte alls vara dyrt. Vi vill framförallt hjälpa våra familjer att slippa stressen och få välbehövliga pauser i vardagen. Tack vare RUT-avdraget betalar du endast hälften av våra ordinarie priser, sedan begär vi själva ut den andra hälften från Skatteverket. Dessutom är den första träffen alltid en gratis prova-på träff som sker innan barnpassningen kommer igång på riktigt. Våra barnvakter är dessutom väldigt flexibla och kan anpassa sig efter er familjs behov.

Vi hjälper dig få en certifierad barnvakt. som är utbildad i olycksfall och försäkrad till samma pris som om du skulle betala någon direkt i handen. Oavsett om du behöver regelbunden barnpassning enligt ett fast schema varje vecka eller endast vid sporadiska tillfällen har vi alltid en nanny som passar just din familjs behov. Tillsammans med oss är dina barn trygga, de hinner göra klart sina läxor. Innan du kommer hem. Du som förälder hinner göra klart ditt arbete utan att stressa, du kan även hinna med sådant som att gå och träna, utan att stressa för att hämta barnen. Våra barnvakter får dessutom kontinuerligt stöd och coaching från någon av våra barnvaktsspecialister, för att de ska kunna ge så bra barnpassning som möjligt. Ni får mer än gärna ringa oss när ni söker en riktigt duktig barnvakt i Helsingborg!

Var kan jag få en barnvakt i Helsingborg?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Helsingborg oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Dalhem, Drottninghög, Fredriksdal, Gustavslund, Högaborg, Högasten, Laröd, Lussebäcken, Pålsjö, Stattena, Tågaborg och Ödåkra. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Helsingborg för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Helsingborg!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Helsingborg?

Vi hjälper många familjer i Helsingborg med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Helsingborg är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Helsingborg dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Helsingborg börjar ni alltid med ett gratis första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Helsingborg

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Helsingborg
  4. Träffa er barnvakt för ett gratis prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Helsingborg som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert