• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Hitta en trygg barnvakt i Helsingborg

 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Helsingborg
 • Få en utbildad barnvakt i Helsingborg
 • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Helsingborg
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

En barnvakt i Helsingborg som förenklar er vardag

En barnvakt i Helsingborg som förenklar er vardag

Vår barnpassningstjänst i Helsingborg fungerar som så att du blir personligt matchad med en utbildad barnvakt som bor i ditt område. Alla våra nannies i Helsingborg är bakgrundskontrollerade och noggrant testade för att säkerställa att du får en barnvakt som du kan känna dig trygg med.

Vi ger dig en personlig nanny i Helsingborg
Alla familjer har olika rutiner och scheman som de måste utgå efter. Därför erbjuder vi olika upplägg som kan passa alla typer av situationer. Du kan läsa mer om det längre ner på sidan.

Personlig Barnvakt Helsingborg

Duktiga barnvakter i Helsingborg

Barnvakt Ebba i Helsingborg

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Helsingborg

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Helsingborg

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Helsingborg

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Helsingborg

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Helsingborg

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Helsingborg

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Helsingborg

Vi har ett stort urval av duktiga barnvakter i Helsingborg. Det är enkelt att komma igång:

 • Kontakta oss för ett gratis prisförslag
 • Bli matchad med en personlig barnvakt
 • Testa ett prova-på-möte, helt utan bindning

Vi sköter allt det administrativa arbetet som uppstår med en barnvakt åt dig.

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Helsingborg

Vad tycker andra familjer som sin barnvakt i Helsingborg?

NannyPoppins hjälpte oss att hitta en helt fantastisk barnvakt här i Helsingborg. Mitt jobb kräver att jag börjar väldigt tidigt på morgonen, så vår barnvakt har verkligen räddat vår vardag genom att lämna vår Felicia på förskolan!

Torbjörn Nilsson Pappa till Felicia

Vi fick ett professionellt bemötande från NannyPoppins och vår barnvakt! Jag känner mig trygg med barnpassningen och har fått hjälp med alla frågor jag haft. Ett företag som man kan lita på om man bor i Helsingborg.

Seijun Wallin Mamma till Michelle

Matchningen med vår barnvakt Maria var en smidig process. Hon är lugn och lär sig väldigt snabbt. Ett extra plus i kanten att hon är öppen till att sjunga med barnen, vilket de totalt älskar. Stort tack till NannyPoppins!

Martin von Holten Pappa till Jack

Har varit kul att ta hjälp av NannyPoppins! Var lite osäker i början men kände mig direkt lugn vid vårt första samtal. Blev tilldelad en barnvakt som har bra förståelse och tålamod med vår dotter så rekommenderar starkt!

Larysa Kuzmenko Mamma till Johanna

NannyPoppins är verkligen experter på att få en som förälder att känna sig trygg, även jag som är extremt pedantisk! Haha. Hela familjen trivs bra med Jacqueline, vår nanny, och ser fram emot att träffa henne varje vecka.

Viktoria Vinogradov Mamma till Tom

Så säkerställer vi att ni får en barnvakt i Helsingborg som är både trygg och säker

Våra barnvakter i Helsingborg är noggrant utvalda och utbildade i allt från pedagogisk barnpassning till HLR för barn. Er personliga barnvakt är även ordentligt bakgrundskontrollerad och varje barnvakt genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal sökande får uppdraget.

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Helsingborg

Varför väljer så många en barnvakt i Helsingborg från NannyPoppins?

Barnvakt Helsingborg | Personlig nanny | Barnpassning fr.149 kr/t

En av de största anledningarna till varför våra familjer i Helsingborg väljer att anlita en nanny är att man vill ha en mer hållbar vardag. Vår professionella barnpassning är lösningen på en späckad och stressig livsstil, eftersom våra barnvakter kan ta hand om ditt barn medan du får tid till annat.

Är vår barnvakt i Helsingborg personlig för vår familj?

Barnvakt Helsingborg | Personlig nanny | Barnpassning fr.149 kr/t

Vi erbjuder alltid en barnvakt i Helsingborg som är handplockad till dig av våra barnpassningsspecialister. De tar till hänsyn alla eventuella önskemål, preferenser och krav som du har på en nanny.

För att säkerställa att matchningen är bra, erbjuder vi en prova-på-träff med din utvalda barnvakt innan ni sätter igång med barnpassningen.

Var i Helsingborg kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Helsingborg | Personlig nanny | Barnpassning fr.149 kr/t

Vår professionella barnpassning erbjuds i hela Helsingborg med omnejd: Dalhem, Drottninghög, Fredriksdal, Gustavslund, Högaborg, Högasten, Laröd, Lussebäcken, Pålsjö, Stattena, Tågaborg och Ödåkra är exempel på några av områdena som våra familjer i Helsingborg bor i.

Arbetar era barnvakter i Helsingborg även kvällar och helger?

Barnvakt Helsingborg | Personlig nanny | Barnpassning fr.149 kr/t

NannyPoppins barnpassning är flexibel, vilket innebär att du kan få en barnvakt precis när som! Våra barnvakter i Helsingborg finns tillgängliga dagtid och nattetid, såväl som vardagar och helgdagar. Detta utan någon extra kostnad, såklart.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Helsingborg | Personlig nanny | Barnpassning fr.149 kr/t

Oavsett om du har en bebis eller ett barn i skolålder, går det att hitta en barnvakt som passar bra ihop med din familj och era behov. Våra professionella barnvakter i Helsingborg har erfarenhet med att passa barn i alla åldrar, så du kan känna dig trygg med att veta att din barnvakt kan hantera en bred mängd situationer.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Helsingborg | Personlig nanny | Barnpassning fr.149 kr/t

Ett prova-på-möte är det perfekta tillfället för din familj att lära känna er nya barnvakt. Innan ni träffas bokar ni in en tid tillsammans. Därefter kommer barnvakten hem till dig i Helsingborg och bekantar sig med din familjs behov och rutiner.

Du kan även byta barnvakt, ifall du skulle behöva. Det är isåfall bara att kontakta oss!

Populära upplägg för barnpassning i Helsingborg

En barnvakt kan vara en smidig lösning på vardagspusselet om ni känner att tiden inte riktigt alltid går ihop och att du måste stressa för att hinna med det du vill.

Våra barnvakter i Helsingborg är flexibla och kan anpassa sig efter just din familjs schema. Det går att ordna en barnvakt Helsingborg enligt en rad olika upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Detta upplägg gör att din familj får en barnvakt som fixar hämtning/lämning på förskolan eller skolan, beroende på vad som behövs!

Deltid/heltid

Det finns möjlighet att få en barnvakt som arbetar regelbundet enligt ett fast schema.

Sporadiska tillfällen

En barnvakt Helsingborg har möjligheten att hoppa in om det endast behövs barnpassning vid sporadiska tillfällen.

Mer om vår barnpassning i Helsingborg

Att få hjälp av en riktig duktig barnvakt i Helsingborg som passar barnen när tiden inte finns där underlättar vardagen mycket. Alla våra barnvakter i Helsingborg är ett både utbildade och certifierade. Vi är därför säkra på att du kommer bli nöjd men din barnvakt. Vi erbjuder barnvakter för alla familjer oavsett behov!

Så fungerar RUT-avdraget i Helsingborg

Våra barnvakter och barnpassning ingår i RUT-avdraget, så att anställa en certifierad barnvakt behöver inte alls vara dyrt. Vi vill framförallt hjälpa våra familjer att slippa stressen och få välbehövliga pauser i vardagen med hjälp av en barnvakt. Tack vare RUT-avdraget betalar du endast hälften av våra ordinarie priser för en barnvakt, sedan begär vi själva ut den andra hälften från Skatteverket. Dessutom är den första träffen med våra barnvakter alltid ett prova-på-möte utan bindning som sker innan barnpassningen sätter igång.

Säkerhet är vår största prioritering när det kommer till barnpassning

Vi hjälper dig få en certifierad barnvakt i Helsingborg. Varje barnvakt är utbildad i olycksfall och försäkrad till samma pris som om du skulle betala en barnvakt direkt i handen. Oavsett om du behöver regelbunden hjälp av en barnvakt med barnpassning enligt ett fast schema varje vecka eller endast behöver en vid sporadiska tillfällen har vi alltid en barnvakt som passar just din familjs behov.

Med en barnvakt Helsingborg kan du som förälder hinna göra klart ditt arbete utan att stressa. Du kan även hinna med sådant som att gå och träna, utan att stressa för att hämta barnen eftersom er barnvakt sköter det. Våra barnvakter får dessutom kontinuerligt stöd och coaching från någon av våra barnvaktsspecialister, för att de ska kunna ge så bra barnpassning som möjligt. Ni får mer än gärna ringa oss när ni söker en riktigt duktig barnvakt i Helsingborg!

Våra fyra enkla steg för att hitta en professionell barnvakt i Helsingborg:

 1. Ring oss på 0774–21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt i Helsingborg
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt och särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Helsingborg som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Vi rekommenderar även

Är det så att ni utöver en barnvakt också känner ett behov av läxhjälp till era barn, kan vi på NannyPoppins rekommendera Allakandos läxhjälp i Helsingborg. De erbjuder personliga privatlärare som är duktiga på att stötta, utveckla och hjälpa barnen att hitta studieglädje! Allakandos läxhjälp finns i alla ämnen!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7