Barnvakt Skåne

Professionell, erfaren
& flexibel barnpassning

Trygg barnpassning i Skåne

Med NannyPoppins så får ni en utbildad barnvakt som ger barnpassning i Skåne som det går att lita på.

Det är många som vill jobba som barnvakt utan erfarenhet. Man tänker sig att det här är ett lätt jobb där man bara behöver sitta i en soffa med ett öga på barnen och ett på mobilen. Visst går det att hitta en oerfaren person som vill jobba som passiv barnvakt i Malmö i brist på alternativ, men med NannyPoppins så kommer detta aldrig att bli aktuellt. Vi jobbar bara med personer som är redo att jobba aktivt med barnen. De vet att jobbet som barnvakt i Skåne kräver en hel del och ser detta som en spännande utmaning.

Dessutom så går vi noga igenom referenser. Vi vet hur viktigt det är att kontrollera att en barnflicka i Skåne verkligen tar jobbet på allvar och inte bara sitter av tiden. Med våra interna utbildningar så blir jobbet utvecklande och mer intressant. Vi ser till att nannyn får lära sig mer om olika åldersgrupper och hur man kan tänka för att klara av det på ett bättre sätt. Vår barnpassning i Skåne är bra för barn, föräldrar och för barnflicka!

Läs mer om vår barnpassning

Barnvakt Skåne

När den som vill jobba som barnvakt är 15 år och tänker att det här är ett enkelt jobb så kan det komma som en överraskning hur krävande barn kan vara. Bara för att man själv har syskon så är det inte säkert att man vet hur man ska få barn att äta mellanmål, läsa läxor och plocka undan leksaker. Dessutom så har olika familjer olika krav och behov. En nanny i Skåne måste vara lyhörd och inse att hon ska anpassa sitt arbete utefter familjens rutiner. Det är klart att det kan ta lite tid innan man är helt med på noterna. Det vill vi påminna om. Ju mer ni förklarar för barnflickan desto snabbare går det att komma in i er vardag.

Vi ordnar med flexibla lösningar där ni får barnpassning i Skåne som är helt i enlighet med de behov som ni har just nu. Det här kan ju förändras och då kan vi också ordna med nya barnvakter som kan då barnpassningen behövs. Vi erbjuder hjälpen regelbundet såväl som då och då. Med olika prismodeller (läs mer här) så är det enklare att ta hjälpen.

Ett bättre liv med barnvakt i Skåne

Livet blir bättre då man får hjälp av en duktig barnvakt i Skåne. Tiden räcker till och humöret förblir gott då man slipper stress. Barnen mår också bra av att få lite mer uppmärksamhet. En nanny har tid att lyssna och att sitta lite längre med mellanmål. Hon kan också hjälpa till med läxor och bara finnas där som en person som man kan vända sig till. Föräldrar kan dra nytta av all den kunskap barnflickan får om barnen och deras tillvaro i skola och förskola. Det bidrar till en bättre miljö hemma och att man känner större trygghet då man vet precis vad som händer.

Var kan jag få en barnvakt i Skåne?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Skåne oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Kristianstad, Lund, Malmö, Sjöbo, Östra Göinge, Burlöv, Åkarp, Helsingborg, Ängelholm och Hörby. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Skåne för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Skåne!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Skåne?

Vi hjälper många familjer i Skåne med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Skåne är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Skåne dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Skåne börjar ni alltid med ett gratis första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Skåne

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Skåne
  4. Träffa er barnvakt för ett gratis prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Skåne som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert