• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Skåne

 • Hitta en trygg barnvakt i Skåne
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Skåne
 • Få en utbildad barnvakt i Skåne
Barnvakt Skåne
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Skåne

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Skåne

NannyPoppins professionella barnpassning går att få för barn i alla åldrar, oavsett om du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Barnpassning i hela Skåne

Vi har gjort det enkelt för familjer i Skåne att hitta en duktig barnvakt, vare sig du bor i centrum eller ute på landsbygden. Detta säkerställer vi genom en gedigen rekryteringsprocess som inkluderar utbildningar och certifieringar i bland annat HLR för barn.

Personlig Barnvakt Skåne

Duktiga barnvakter i Skåne

Barnvakt Ebba i Skåne

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Skåne

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Skåne

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Skåne

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Skåne

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Skåne

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Skåne

Kom igång med barnpassning i Skåne

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Skåne.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Skåne!

Kom igång med barnpassning i Skåne

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Skåne?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Skåne med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Skåne, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Skåne

Varför väljer så många en barnvakt i Skåne från NannyPoppins?

Barnvakt Skåne | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Skåne är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Skåne | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Skåne kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Skåne | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Skåne med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Skåne | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Skåne som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Skåne | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Skåne | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Skåne

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Skåne är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Skåne några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Skåne

Trygg barnpassning i Skåne

Med NannyPoppins barnvakter så får ni en utbildad barnvakt Skåne som ger barnpassning i Skåne som det går att lita på.

Det är många som vill jobba som barnvakt i Skåne utan erfarenhet. Vi jobbar bara med barnvakter som är redo att jobba aktivt med barnen. De vet att jobbet som barnvakt i Skåne kräver en hel del och ser detta som en spännande utmaning.

Dessutom så går vi noga igenom referenser på våra barnvakter. Vi vet hur viktigt det är att kontrollera att en barnvakt i Skåne verkligen tar jobbet som barnvakt Skåne och barnpassning på allvar och inte bara sitter av tiden. Med våra interna utbildningar så blir jobbet som barnvakt Skåne utvecklande och mer intressant. Vi ser till att våra barnvakter får lära sig mer om olika åldersgrupper och hur man kan tänka för att klara av det på ett bättre sätt. Vår barnpassning i Skåne är bra för barn, föräldrar och för våra barnvakter!

När den som vill jobba som barnvakt är 15 år och tänker att det här är ett enkelt jobb så kan det komma som en överraskning hur krävande barn kan vara. Bara för att man själv har syskon så är det inte säkert att man vet hur man ska få barn att äta mellanmål, läsa läxor och plocka undan leksaker. Dessutom så har olika familjer olika krav och behov när det kommer till deras barnvakt. En barnvakt Skåne måste vara lyhörd och inse att hon ska anpassa sitt arbete utefter familjens rutiner. Det är klart att det kan ta lite tid innan man som barnvakt är helt med på noterna inför barnpassning. Det vill vi påminna om. Ju mer ni förklarar för er barnvakt Skåne desto snabbare går det att komma in i er vardag.

Vi ordnar med flexibla lösningar med er barnvakt där ni får barnpassning i Skåne som är helt i enlighet med de behov som ni har just nu. Det här kan ju förändras och då kan vi också ordna med nya barnvakter som kan då barnpassningen behövs. Vi erbjuder hjälp av barnvakter regelbundet såväl som då och då. Med olika prismodeller för barnvakt i Skåne, till exempel Malmö, (läs mer här) så är det enklare att ta hjälpen.

Ett bättre liv med barnvakt i Skåne

Livet blir bättre då man får hjälp av en duktig barnvakt i Skåne. Tiden räcker till med hjälp av en barnvakt och humöret förblir gott då man slipper stress. Barnen mår också bra av att få lite mer uppmärksamhet. En barnvakt har tid att lyssna och att sitta lite längre med mellanmål. Er barnvakt kan också hjälpa till med läxor och liknande. Er barnvakt Skåne kan också bara finnas där som en person som man kan vända sig till. Föräldrar kan dra nytta av all den kunskap deras barnvakt får om barnen och deras tillvaro i skola och förskola. Det bidrar till en bättre miljö hemma och att man känner större trygghet då man vet precis vad som händer då er barnvakt Skåne kan informera.

Var kan jag få en barnvakt i Skåne?

NannyPoppins barnpassning är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet, inklusive Skåne och Malmö. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Skåne oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Kristianstad, Lund, Malmö, Sjöbo, Östra Göinge, Burlöv, Åkarp, Helsingborg, Ängelholm och Hörby. Vi har barnvakter för alla familjer i Skåne som behöver och vill ha hjälp. Kontakta oss på NannyPoppins barnpassning för mer information, så hittar vi en trygg barnvakt i Skåne för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj i Skåne?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och varje barnvakt är utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och varje barnvakt genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal sökande får uppdraget. Vi berättar gärna mer om våra barnvakter och hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnvakt & nanny i Skåne!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Skåne?

Vi hjälper många familjer i Skåne med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt Skåne är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn. Er barnvakt Skåne gör så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt i Skåne dig att minska stress och få mer energi över. Er barnvakt gör så att du har mer tid och energi över som du sedan kan ha för att umgås med din familj.

Er barnvakt Skåne kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. Det finns barnvakter även på kvällar och helger. Det finns en barnvakt för den som vill ha hjälp på dagtid, och för den som vill ha hjälp under kvällstid. I Skåne börjar ni alltid med ett första prova-på möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna varandra och se hur era barn känner inför just denna barnvakt. Alla barnvakter handplockas. Alltså väljs er barnvakt Skåne ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Skåne

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt i Skåne
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt i Skåne & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Skåne
 4. Träffa er barnvakt Skåne för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Skåne som är en utbildad barnvakt, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7