Barnvakt i Skåne

Professionell, erfaren
& flexibel barnpassning

Trygg barnpassning i Skåne

Med NannyPoppins så får ni en utbildad barnvakt som ger barnpassning i Skåne som det går att lita på.

Det är många som vill jobba som barnvakt utan erfarenhet. Man tänker sig att det här är ett lätt jobb där man bara behöver sitta i en soffa med ett öga på barnen och ett på mobilen. Visst går det att hitta en oerfaren person som vill jobba som passiv barnvakt i Malmö i brist på alternativ, men med NannyPoppins så kommer detta aldrig att bli aktuellt. Vi jobbar bara med personer som är redo att jobba aktivt med barnen. De vet att jobbet som barnvakt i Skåne kräver en hel del och ser detta som en spännande utmaning.

Dessutom så går vi noga igenom referenser. Vi vet hur viktigt det är att kontrollera att en barnflicka i Skåne verkligen tar jobbet på allvar och inte bara sitter av tiden. Med våra interna utbildningar så blir jobbet utvecklande och mer intressant. Vi ser till att nannyn får lära sig mer om olika åldersgrupper och hur man kan tänka för att klara av det på ett bättre sätt. Vår barnpassning i Skåne är bra för barn, föräldrar och för barnflicka!

Läs mer om vår barnpassning

Flexibla lösningar för varje familj

När den som vill jobba som barnvakt är 15 år och tänker att det här är ett enkelt jobb så kan det komma som en överraskning hur krävande barn kan vara. Bara för att man själv har syskon så är det inte säkert att man vet hur man ska få barn att äta mellanmål, läsa läxor och plocka undan leksaker. Dessutom så har olika familjer olika krav och behov. En nanny i Skåne måste vara lyhörd och inse att hon ska anpassa sitt arbete utefter familjens rutiner. Det är klart att det kan ta lite tid innan man är helt med på noterna. Det vill vi påminna om. Ju mer ni förklarar för barnflickan desto snabbare går det att komma in i er vardag.

Vi ordnar med flexibla lösningar där ni får barnpassning i Skåne som är helt i enlighet med de behov som ni har just nu. Det här kan ju förändras och då kan vi också ordna med nya barnvakter som kan då barnpassningen behövs. Vi erbjuder hjälpen regelbundet såväl som då och då. Med olika prismodeller (läs mer här) så är det enklare att ta hjälpen.

Ett bättre liv med barnvakt i Skåne

Livet blir bättre då man får hjälp av en duktig barnvakt i Skåne. Tiden räcker till och humöret förblir gott då man slipper stress. Barnen mår också bra av att få lite mer uppmärksamhet. En nanny har tid att lyssna och att sitta lite längre med mellanmål. Hon kan också hjälpa till med läxor och bara finnas där som en person som man kan vända sig till. Föräldrar kan dra nytta av all den kunskap barnflickan får om barnen och deras tillvaro i skola och förskola. Det bidrar till en bättre miljö hemma och att man känner större trygghet då man vet precis vad som händer.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert