• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Eskilstuna

 • Hitta en trygg barnvakt i Eskilstuna
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Eskilstuna
 • Få en utbildad barnvakt i Eskilstuna
Barnvakt Eskilstuna
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Eskilstuna

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Eskilstuna

Hos oss på NannyPoppins är det enkelt och smidigt att komma igång med barnpassning i Eskilstuna! Vi har en noggrann rekryteringsprocess som ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är både trygg och utbildad.

Vårt mål är att hjälpa din familj att lösa vardagspusslet på ett tryggt sätt, vilket är anledningen till varför vi erbjuder olika upplägg. Ett vanligt upplägg i Eskilstuna är hämtning/lämning, men vi erbjuder även en barnvakt på heltid, deltid eller vid sporadiska tillfällen!

Personlig Barnvakt Eskilstuna

Duktiga barnvakter i Eskilstuna

Barnvakt Ebba i Eskilstuna

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Eskilstuna

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Eskilstuna

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Eskilstuna

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Eskilstuna

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Eskilstuna

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Eskilstuna

Kom igång med barnpassning i Eskilstuna

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Eskilstuna.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Eskilstuna!

Kom igång med barnpassning i Eskilstuna

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Eskilstuna?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Eskilstuna med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Eskilstuna, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Eskilstuna

Varför väljer så många en barnvakt i Eskilstuna från NannyPoppins?

Barnvakt Eskilstuna | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Eskilstuna är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Eskilstuna | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Eskilstuna kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Eskilstuna | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Eskilstuna med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Eskilstuna | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Eskilstuna som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Eskilstuna | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Eskilstuna | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Eskilstuna

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Eskilstuna är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Eskilstuna några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Eskilstuna

Barnpassning i Eskilstuna

NannyPoppins barnpassning vill kunna bistå med en barnvakt i Eskilstuna som hela familjen kommer älska. Det är lika viktigt att ni som föräldrar, barnen och er barnvakt trivs med varandra. Om personkemin med er barnvakt Eskilstuna finns på plats kommer ni också känna er trygga med er barnvakt i Eskilstuna och att ha barnpassning. Vi handplockar en av många barnvakter i Eskilstuna för barnpassning som passar er!

Vi har två upplägg för barnpassning av barnvakt i Eskilstuna. Ett där ni kan få hjälp med er barnpassning i Eskilstuna regelbundet och ett där ni kan få hjälp av en barnvakt och barnpassning vid behov. Vill ni vet mer om dessa kan ni läsa mer till höger om våra barnvakter och upplägg för barnpassning, eller ringa in till oss på 0774 – 21 88 21.

Vi tar hand om allt det administrativa kring alla barnvakter. Exempelvis försäkring för alla barnvakter, RUT, rekommendationsbrev etc. Alla barnvakter är handplockade för varje familj. Det ni ska fokusera på är att skapa en bra relation med er barnvakt Eskilstuna och se till att barnen har det så bra som möjligt under barnpassning.

Ett av våra mål är att ha det största nätverket av barnvakter Eskilstuna för barnpassning. Detta av olika anledningar:

 1. Hittar vi en barnvakt nära er i Eskilstuna blir allt mycket enklare. Inte sällan finns det en barnvakt i ert område.
 2. Det viktigaste är dock inte att man bor nära varandra i Eskilstuna. Utan att personkemin är rätt. Vi väljer inte den barnvakt Eskilstuna som bor närmst, utan tittar primärt på barnens och ert behov.
 3. Med ett stort nätverk av barnvakter är det också lätt att hitta en inhoppare om er ordinarie barnvakt Eskilstuna blir sjuk. Det är också lättare att hitta en barnvakt Eskilstuna som har den specifika bakgrund ni söker.

Barnpassning i Eskilstuna ska vara smidigt och vi vill verkligen kunna hjälpa er oavsett vad det är för barnvakt ni söker. På NannyPoppins barnpassning i Eskilstuna har vi barnvakter som passar alla behov och scheman. Det är många barnvakter som söker jobbet som barnvakt Eskilstuna, och alla barnvakter bakgrundskontrolleras och utbildas för att ge så bra barnpassning som möjligt. Så se till att kontakta oss om det är så att ni behöver en barnvakt Eskilstuna så ser vi till att komma igång med en första prova-på-träff med en barnvakt Eskilstuna.

Var kan jag få en barnvakt i Eskilstuna?

NannyPoppins barnpassning och barnvakter är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet, inklusive Eskilstuna. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Eskilstuna oavsett om du bor centralt i Eskilstuna eller i omgivningen av Eskilstuna, inklusive platser som Torshälla, Skiftinge, Hällbybrunn, Ärla, Kjulaås, Hållsta, Hällberga, Sundbyholm, Alberga, Tumbo, Kullersta, Udden, Bälgviken. Vi har barnvakter för alla som vill och behöver en barnvakt Eskilstuna. Kontakta oss på NannyPoppins barnpassning, så hittar vi en trygg barnvakt i Eskilstuna för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj i Eskilstuna?

Våra barnvakter i Eskilstuna är noggrant utvalda och varje barnvakt är utbildad i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt Eskilstuna är även bakgrundskontrollerad och varje barnvakt genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal sökande får uppdraget som barnvakt Eskilstuna. Vi berättar gärna mer om vår barnpassning och om hur du kan hitta en barnvakt Eskilstuna hos oss. Hör av dig till oss för en trygg barnpassning, barnvakt & nanny i Eskilstuna!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Eskilstuna?

Vi hjälper många familjer i Eskilstuna med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt Eskilstuna är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att våra barnvakter Eskilstuna har en både trygg och rolig stund med dina barn. Er barnvakt Eskilstuna gör så så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Eskilstuna dig att minska stress och få mer energi över. Er barnvakt Eskilstuna gör så att du har tid och energi över som du sedan kan ha för att umgås med din familj.

Er barnvakt Eskilstuna kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. Vi kan hitta barnvakter i Eskilstuna även för kvällar och helger. Vi har barnvakter för de som behöver en barnvakt i Eskilstuna på kvällstid, och för de som vill ha en under dagtid. I Eskilstuna börjar ni alltid med ett första möte med er personliga barnvakt Eskilstuna, där ni får lära känna varandra och se hur era barn känner inför just denna barnvakt. Alla barnvakter i Eskilstuna är handplockade. Alltså väljs er barnvakt Eskilstuna ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Eskilstuna

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt Eskilstuna
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt i Eskilstuna & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Eskilstuna
 4. Träffa er barnvakt Eskilstuna för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Eskilstuna som är en utbildad barnvakt, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7