Barnvakt i Eskilstuna

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Barnpassning i Eskilstuna

NannyPoppins vill kunna bistå med en barnvakt i Eskilstuna som hela familjen kommer älska. Det är lika viktigt att ni som föräldrar, barnen och barnvakten trivs med varandra. Om personkemin finns på plats kommer ni också känna er trygga.

Vi har två upplägg. Ett där ni kan få hjälp med er barnpassning i Eskilstuna regelbundet. Och ett där ni kan få hjälp vid behov. Vill ni vet mer om dessa kan ni läsa mer till höger till ringa in till oss på 0774 – 21 88 21.

Vi tar hand om allt det administrativa. Exempelvis försäkring, RUT, rekommendationsbrev etc. Det ni ska fokusera på är att skapa en bra relation med er barnvakt och se till att barnen har det så bra som möjligt.

Läs mer om vår barnpassning

Personlig barnpassning med en egen barnvakt i Eskilstuna

Ett av våra mål är att ha det största nätverket av barnvakter. Detta av olika anledningar:

matlagning med barnvakt

  1. Hittar vi en barnvakt nära er blir allt mycket enklare. Inte sällan finns det en i ert område.
  2. Det viktigaste är dock inte att man bor nära varandra. Utan att personkemin är rätt. Vi väljer inte den som bor närmst, utan tittar primärt på barnens och ert behov.
  3. Med ett stort nätverk är det också lätt att hitta en inhoppare om er ordinarie blir sjuk. Det är också lättare att hitta en barnvakt som har den specifika bakgrund ni söker.

Barnpassning i Eskilstuna ska vara smidigt och vi vill verkligen kunna hjälpa er oavsett vad det är ni söker. Så se till att kontakta oss om det är så att ni behöver en barnvakt i Eskilstuna så ser vi till att komma igång med en första prova-på-träff.

Öppet alla vardagar 09.00 – 19.00: 0774 – 21 88 21.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert