Barnvakt Eskilstuna

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Barnpassning i Eskilstuna

NannyPoppins vill kunna bistå med en barnvakt i Eskilstuna som hela familjen kommer älska. Det är lika viktigt att ni som föräldrar, barnen och barnvakten trivs med varandra. Om personkemin finns på plats kommer ni också känna er trygga.

Vi har två upplägg. Ett där ni kan få hjälp med er barnpassning i Eskilstuna regelbundet. Och ett där ni kan få hjälp vid behov. Vill ni vet mer om dessa kan ni läsa mer till höger till ringa in till oss på 0774 – 21 88 21.

Vi tar hand om allt det administrativa. Exempelvis försäkring, RUT, rekommendationsbrev etc. Det ni ska fokusera på är att skapa en bra relation med er barnvakt och se till att barnen har det så bra som möjligt.

Läs mer om vår barnpassning

Barnvakt Eskilstuna

Ett av våra mål är att ha det största nätverket av barnvakter. Detta av olika anledningar:

matlagning med barnvakt

  1. Hittar vi en barnvakt nära er blir allt mycket enklare. Inte sällan finns det en i ert område.
  2. Det viktigaste är dock inte att man bor nära varandra. Utan att personkemin är rätt. Vi väljer inte den som bor närmst, utan tittar primärt på barnens och ert behov.
  3. Med ett stort nätverk är det också lätt att hitta en inhoppare om er ordinarie blir sjuk. Det är också lättare att hitta en barnvakt som har den specifika bakgrund ni söker.

Barnpassning i Eskilstuna ska vara smidigt och vi vill verkligen kunna hjälpa er oavsett vad det är ni söker. Så se till att kontakta oss om det är så att ni behöver en barnvakt i Eskilstuna så ser vi till att komma igång med en första prova-på-träff.

Öppet alla vardagar 09.00 – 19.00: 0774 – 21 88 21.

Var kan jag få en barnvakt i Eskilstuna?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Eskilstuna oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Torshälla, Skiftinge, Hällbybrunn, Ärla, Kjulaås, Hållsta, Hällberga, Sundbyholm, Alberga, Tumbo, Kullersta, Udden, Bälgviken. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Eskilstuna för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Eskilstuna!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Eskilstuna?

Vi hjälper många familjer i Eskilstuna med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Eskilstuna är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Eskilstuna dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Eskilstuna börjar ni alltid med ett gratis första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Eskilstuna

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Eskilstuna
  4. Träffa er barnvakt för ett gratis prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Eskilstuna som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert