• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Jönköping

 • Hitta en trygg barnvakt i Jönköping
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Jönköping
 • Få en utbildad barnvakt i Jönköping
Barnvakt Jönköping
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Jönköping

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Jönköping

Här kan du välja bland erfarna, utbildade och trygga barnvakter i hela Jönköping med omnejd. Våra experter ser till att din familj får en barnvakt som är personlig för just din familj. 

Trygghet och säkerhet i fokus

Alla nannies är noggrant utvalda av oss genom en ordentlig rekryteringsprocess, som bland annat inkluderar certifiering i HLR för barn och pedagogisk barnpassning. 

Få en flexibel nanny

Utifrån din familjs önskemål kan ni få barnpassning som passar bra ihop med ert schema. Upplägg såsom heltid/deltid, hämtning/lämning och barnpassning vid behov är populära upplägg i Jönköping.

Personlig Barnvakt Jönköping

Duktiga barnvakter i Jönköping

Barnvakt Ebba i Jönköping

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Jönköping

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Jönköping

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Jönköping

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Jönköping

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Jönköping

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Jönköping

Kom igång med barnpassning i Jönköping

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Jönköping.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Jönköping!

Kom igång med barnpassning i Jönköping

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Jönköping?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Jönköping med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Jönköping, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Jönköping

Varför väljer så många en barnvakt i Jönköping från NannyPoppins?

Barnvakt Jönköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Jönköping är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Jönköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Jönköping kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Jönköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Jönköping med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Jönköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Dalarna som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Jönköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Jönköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Jönköping

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Jönköping är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Jönköping några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Jönköping

Barnpassning i Jönköping

Behöver du en barnvakt i Jönköping? NannyPoppins barnpassning erbjuder barnvakt och barnvakter i Jönköping. Vi har olika upplägg beroende på vad du och barnen behöver för barnpassning. Det som förekommer oftast är en tjänst där den barnpassning är regelbunden varje vecka. Det kan vara barnvakt i Jönköping och barnpassning för en dag i veckan då man passar på att jobba över eller få lite egentid, själv eller med sin partner. Fördelen med att ha en bestämd dag för barnpassning av en barnvakt i Jönköping är att er barnvakt också kommer kunna planera in det och se till att aldrig boka in något den dagen. Håller man träffen med barnvakt Jönköping flytande är det också lätt att någon av er inte kan.

Utöver regelbunden barnpassning av barnvakt Jönköping finns det ett klippkort. Detta erbjudande är att man köper till timmar med barnvakt Jönköping som man fritt kan använda när det passar. Det kan också vara vid ett enstaka tillfälle om man ska resa bort över dagen eller om man exempelvis ska på kalas där man inte kan ta med barnen och vill ha en barnvakt Jönköping.


Vardagen kan vara stressig och saker och ting går inte ihop så smidigt som man vill. En lösning på detta kan vara att skaffa en barnvakt för barnpassning i Jönköping på dina villkor. Där man enkelt med en barnvakt Jönköping får avlastning när man inte får ihop vardagspusslet, antingen regelbundet eller vid enstaka tillfällen. Er barnvakt Jönköping hämtar helt enkelt upp barnen på dagis, de tillagar en enklare middag och diskar efter sig. Er barnvakt Jönköping kan även hjälpa barnen med läxorna och leker med dem tills du kommer hem.

Det är viktigt för oss att barnen känner sig trygga och trivs med sin barnvakt Jönköping och under barnpassning, därför är våra barnvakter noggrant utvalda. Alla barnvakter är certifierade och olycksfallsutbildade. Du får även en chans att träffa din utvalda barnvakt Jönköping innan barnpassningen börjar. För vi erbjuder alltid ett prova-på möte utan bindningstid med er barnvakt Jönköping för dig och ditt barn på en timme. Ni får träffa er barnvakt i Jönköping och känna av om det är en bra matchning. Skulle vi mot förmodan inte pricka rätt med er barnvakt Jönköping första gången gör vi en till sökning bland våra andra sökande barnvakter i Jönköping.

Genom vår barnpassning och barnvakter i Jönköping erbjuder vi en schysst lösning på ditt vardagspussel. Med en nanny slipper du stressa för att hinna med. Kontakta oss om du vill ha mer information om våra barnvakter eller om du har andra frågor om barnpassning. Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa just dig och din familj med rätt barnvakt och barnpassning i Jönköping oavsett ditt behov av barnvakt.

Var kan jag få en barnvakt i Jönköping?

NannyPoppins barnpassning och barnvakter är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet, inklusive i Jönköping. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Jönköping oavsett om du bor centralt eller i omgivningen av Jönköping, inklusive platser som Huskvarna, Gränna, Visingsö, Skärstad, Lekeryd, Tenhult, Barnarp, Norrahammar, Månsarp, Bankeryd och Norra Mo. Vi har en barnvakt för varje familj i Jönköping. Kontakta oss på NannyPoppins barnpassning, så hittar vi en trygg barnvakt i Jönköping för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj i Jönköping?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt Jönköping är även bakgrundskontrollerad och alla barnvakter genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal sökande får uppdraget. Vi har säkra barnvakter för alla som behöver en barnvakt och barnpassning i Jönköping. Vi berättar gärna mer om våra barnvakter och om hur du kan hitta en barnvakt Jönköping hos oss. Hör av dig till oss för en trygg barnvakt & nanny i Jönköping!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Jönköping?

Vi hjälper många familjer i Jönköping med barnpassning av en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt Jönköping är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn. Er barnvakt Jönköping gör så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt i Jönköping dig att minska stress och få mer energi över.

Er barnvakt Jönköping gör så att du har tid och energi över som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt i Jönköping kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. Vi har en barnvakt i Jönköping för er även på kvällar och helger. Det finns barnvakter i Jönköping som arbetar dagtid, men också en barnvakt Jönköping för dig som behöver hjälp på kvällstid. I Jönköping börjar ni alltid med ett första prova-på möte med er personliga barnvakt Jönköping, där ni får lära känna personen och se hur era barn känner inför just denna barnvakt. Barnvakt Jönköping väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Jönköping

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt Jönköping
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt i Jönköping & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Jönköping
 4. Träffa er barnvakt Jönköping för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för barnpassning av en barnvakt i Jönköping som är en utbildad barnvakt, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7