Barnvakt i Jönköping

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Barnpassning i Jönköping

NannyPoppins erbjuder barnvakt i Jönköping. Vi har olika upplägg beroende på vad du och barnen behöver. Det som förekommer oftast är en tjänst där barnpassningen är regelbundet varje vecka. Det kan vara en dag i veckan då man passar på att jobba över eller få lite egentid, själv eller med sin partner. Fördelen med att ha en bestämd dag för barnpassning i Jönköping är att barnvakten också kommer kunna planera in det och se till att aldrig boka in något den dagen. Håller man träffen flytande är det också lätt att någon av er inte kan.

Utöver regelbunden barnpassning finns det ett klippkort. Detta erbjudande är att man köper till timmar som man fritt kan använda när det passar. Det kan också vara vid ett enstaka tillfälle om man ska resa bort över dagen eller om man exempelvis ska på kalas där man inte kan ta med barnen.

Ring oss på 0774 – 21 88 21 och berätta mer om vilken barnvakt i Jönköping ni söker.

Läs mer om vår barnpassning

Barnvakt i Jönköping med RUT-avdrag, utbildning & certifiering

Vardagen kan vara stressig och saker och ting går inte ihop så smidigt som man vill. En lösning på detta kan vara att skaffa barnpassning i Jönköping på dina villkor. Där man enkelt avlastar när man inte får ihop vardagspusslet, antingen regelbundet eller vid enstaka tillfällen. Barnvakten hämtar helt enkelt upp barnen på dagis, de tillagar en enklare middag och diskar efter sig. De kan även hjälpa barnen med läxorna och leker med dem tills du kommer hem.

Det är viktigt för oss att barnen känner sig trygga och trivs med sin barnvakt, därför är våra barnvakter noggrant utvalda, certifierade och olycksfallsutbildade. Du får även en chans att träffa barnvakten innan barnpassningen börjar, för vi erbjuder alltid ett gratis prova-på möte för dig och ditt barn på en timme. Ni får träffa barnvakten och känna av om det är en bra matchning. Skulle vi mot förmodan inte pricka rätt första gången gör vi en till sökning.

Genom vår barnpassning i Jönköping erbjuder vi en schysst lösning på ditt vardagspussel och du slipper stressa för att hinna med. Kontakta oss om du vill ha mer information eller om du har frågor, så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa just dig och din familj med rätt barnvakt i Jönköping oavsett ditt behov.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert