Barnvakt Jönköping

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Barnpassning i Jönköping

NannyPoppins erbjuder barnvakt i Jönköping. Vi har olika upplägg beroende på vad du och barnen behöver. Det som förekommer oftast är en tjänst där barnpassningen är regelbundet varje vecka. Det kan vara en dag i veckan då man passar på att jobba över eller få lite egentid, själv eller med sin partner. Fördelen med att ha en bestämd dag för barnpassning i Jönköping är att barnvakten också kommer kunna planera in det och se till att aldrig boka in något den dagen. Håller man träffen flytande är det också lätt att någon av er inte kan.

Utöver regelbunden barnpassning finns det ett klippkort. Detta erbjudande är att man köper till timmar som man fritt kan använda när det passar. Det kan också vara vid ett enstaka tillfälle om man ska resa bort över dagen eller om man exempelvis ska på kalas där man inte kan ta med barnen.

Ring oss på 0774 – 21 88 21 och berätta mer om vilken barnvakt i Jönköping ni söker.

Läs mer om vår barnpassning

Barnvakt Jönköping

Vardagen kan vara stressig och saker och ting går inte ihop så smidigt som man vill. En lösning på detta kan vara att skaffa barnpassning i Jönköping på dina villkor. Där man enkelt avlastar när man inte får ihop vardagspusslet, antingen regelbundet eller vid enstaka tillfällen. Barnvakten hämtar helt enkelt upp barnen på dagis, de tillagar en enklare middag och diskar efter sig. De kan även hjälpa barnen med läxorna och leker med dem tills du kommer hem.

Det är viktigt för oss att barnen känner sig trygga och trivs med sin barnvakt, därför är våra barnvakter noggrant utvalda, certifierade och olycksfallsutbildade. Du får även en chans att träffa barnvakten innan barnpassningen börjar, för vi erbjuder alltid ett gratis prova-på möte för dig och ditt barn på en timme. Ni får träffa barnvakten och känna av om det är en bra matchning. Skulle vi mot förmodan inte pricka rätt första gången gör vi en till sökning.

Genom vår barnpassning i Jönköping erbjuder vi en schysst lösning på ditt vardagspussel och du slipper stressa för att hinna med. Kontakta oss om du vill ha mer information eller om du har frågor, så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa just dig och din familj med rätt barnvakt i Jönköping oavsett ditt behov.

Var kan jag få en barnvakt i Jönköping?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Jönköping oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Huskvarna, Gränna, Visingsö, Skärstad, Lekeryd, Tenhult, Barnarp, Norrahammar, Månsarp, Bankeryd och Norra Mo. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Jönköping för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Jönköping!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Jönköping?

Vi hjälper många familjer i Jönköping med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Jönköping är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Jönköping dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Jönköping börjar ni alltid med ett gratis första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Jönköping

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Jönköping
  4. Träffa er barnvakt för ett gratis prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Jönköping som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert