• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Hitta en trygg barnvakt Halmstad

 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Halmstad
 • Få en utbildad barnvakt i Halmstad
 • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Halmstad
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

En barnvakt i Halmstad som förenklar er vardag

En barnvakt i Halmstad som förenklar er vardag

Vi erbjuder utbildade, bakgrundskontrollerade och trygga barnvakter i hela Halmstad med omnejd. Ni kan även kontakta oss för ett ett gratis prisförslag för personlig barnpassning.

Bli matchad med en nanny i Halmstad
Utifrån ert önskade upplägg blir din familj matchad med en professionell barnvakt. Ett vanligt upplägg i Halmstad är att man får en barnvakt för hämtning/lämning till skola eller förskola. Du kan läsa mer om våra upplägg i Halmstad längre ner på sidan.

Personlig Barnvakt Halmstad

Duktiga barnvakter i Halmstad

Barnvakt Ebba i Halmstad

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Halmstad

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Halmstad

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Halmstad

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Halmstad

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Halmstad

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Halmstad med omnejd

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Halmstad med omnejd

Våra barnpassningsspecialister handplockar personligen en barnvakt till dig och din familj i Halmstad. Så fungerar det:

 • Steg 1: Gör en intresseanmälan
 • Steg 2: Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Steg 3: Lär känna er nya barnvakt

Denna enkla process ser till att vi sköter allt åt er, för bästa möjliga smidighet!

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Halmstad

Vad tycker andra familjer som sin barnvakt i Halmstad?

Är mamma till barn som har massa olika fritidsaktiviteter som de går på. Elisabeth, vår nanny, fixar numera alla skjutsar och förberedelser så att jag får tid till annat! Ett mirakel!

Rebecca Karlsson Mamma till Elvira

Stormtrivs med vår barnvakt från NannyPoppins. Hon är proffsig samtidigt som barnen har jättekul med henne. Jag är mycket nöjd och rekommenderar detta till ALLA föräldrar!

Seline Shahidi Mamma till Kian

Att skaffa en barnvakt är en LIFECHANGER!! Visste aldrig att jag kunde ha tid till så mycket annat innan. Så praktiskt att ha någon som hjälper till några dagar i veckan. Både jag och maken är tacksamma!

Stephanié Ferreira Mamma till Francis

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och är otroligt nöjda. Ungarnas barnvakt Neesha är helt underbar och är duktig på att passa dem. Kan rekommendera utan tvekan!

Björn Thomasson Pappa till Erika

Barnen kan inte få nog av deras nanny! De frågar varje dag när de får träffa henne igen. Jag är så glad och tacksam att få se detta, speciellt eftersom de brukar vara blyga. Tack NannyPoppins!

Leïla Ahmed Mamma till Zain

Så säkerställer vi att ni får en trygg barnvakt i Halmstad

Med många års erfarenhet inom barnpassning i Halmstad bakom oss, har vi utvecklat en process som säkerställer en trygg upplevelse för både våra familjer och barnvakter. Därför ser vi till att alla våra barnvakter är bakgrundskontrollerade, utbildade och certifierade inom en rad olika saker: allt från olycksförebyggande till HLR för barn.

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Halmstad

Varför väljer så många en barnvakt i Halmstad från NannyPoppins?

Barnvakt Halmstad | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

En professionell barnvakt från NannyPoppins underlättar din vardag genom att fixa barnpassningen åt dig, så att du har tid till att fokusera på annat såsom träningen, jobbet eller varför inte ditt drömprojekt!

Hos oss kan du även skräddarsy ett upplägg för barnpassning som passar just din familjs livsstil.

Är vår barnvakt i Halmstad personlig för vår familj?

Barnvakt Halmstad | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

För oss på NannyPoppins är det viktigt att du får en barnvakt i Halmstad som är särskilt utvald utifrån dina preferenser och önskemål. Våra barnpassningsspecialister handplockar varje barnvakt för våra familjer redan efter första kontakten.

Var i Halmstad kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Halmstad | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

NannyPoppins har ett stort urval av barnvakter i Halmstad. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt i Halmstad oavsett om du bor centralt eller i omgivningen av Halmstad, inklusive platser som Andersberg, Brogård, Frennarp, Fyllinge, Sofieberg, Nissastrand, Nyhem, Rotorp, Skedalahed, Snöstorp, Söder, Söndrum, Vallås och Östra Stranden.

Om ditt område inte finns med här, kan du kontakta oss så hittar vi någon åt dig!

Arbetar era barnvakter i Halmstad även kvällar och helger?

Barnvakt Halmstad | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Våra nannies kan ge dig barnpassning alla veckodagar och tider på dygnet. Om du exempelvis jobbar på natt eller på helgdagar, kan det vara bra att ha en nanny som sköter barnpassningen. Du kan självklart även få barnpassning på kvällar och helger om du exempelvis vill äta ute på restaurang med din partner eller helt enkelt bara få en dag till dig själv.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Halmstad | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder barnpassning i Halmstad för barn i alla åldrar, oavsett om ditt barn går i förskola eller grundskola. Du kan få en barnvakt som har erfarenhet av att passa barn i just ditt barns åldersgrupp.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Halmstad | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din nanny är det perfekta tillfället för att ställa frågor och lära känna varandra. Introducera barnvakten till din familj, visa runt de i huset och berätta om era rutiner för att ge barnvakten en förståelse om hur ni vill att barnpassningen ska gå till. Vi hjälper dig att boka in tiden för prova-på-mötet.

Populära upplägg för barnpassning i Halmstad

Att ha en bra struktur i vardagen är viktigt för många familjer. Därför erbjuder vi tre stycken olika upplägg för en barnvakt, men du kan självklart kombinera upplägg utifrån dina specifika behov.

I Halmstad är hämtning/lämning extra populärt. Detta funkar bra för dig som ofta behöver stanna kvar på jobbet en stund extra eller för dig som behöver lite egentid på morgonen.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Med detta upplägg kan din nanny hämta och/eller lämna ditt barn på förskola/skola.

Deltid/heltid

Löpande barnpassning på heltid eller deltid ser till att du får hjälp på ett fast schema.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för dig som inte vet exakt när du behöver din barnvakt i Halmstad.

barnvakt i Halmstad leker

Om vår barnpassning i Halmstad

Är du småbarnsförälder och har mycket att stå i? Ibland är det svårt att få det vardagliga schemat att gå ihop. Då kan det vara med en barnvakt som kan hoppa in. NannyPoppins barnpassning kan erbjuda en barnvakt i Halmstad oavsett hur din situation ser ut.

Om du är i behov av en barnvakt och bosatt i Halmstad hjälper vi gärna till. Att anlita hjälp av en barnvakt kan i varierande utsträckning underlättande för föräldrar. En bra barnvakt måste ha ett naturligt engagemang och vara ansvarsfull. Det skapar ett lugn hos föräldrar som kan lämna sitt barn i trygghet och säkerhet hos sin barnvakt. Om du vill veta mer om barnpassning i Halmstad får du mer än gärna ringa oss eller läsa mer om våra upplägg för barnvakter till höger.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt i Halmstad

NannyPoppins barnpassning hjälper er att få vardagen att gå ihop. Vi erbjuder både regelbunden och sporadisk barnvakt i Halmstad. Möjligheten till flexibilitet kring sin barnvakt är viktigt för många föräldrar. Ibland behöver man kanske bara utföra små korta ärenden och i de fall det inte är optimalt att ha med sig barnen. Då kan en nanny hoppa in. NannyPoppins barnvakter hjälper gärna till med allt ifrån att hämta från förskola till att värma upp mat. Föräldrar kan jobba över om så skulle krävas, eller boka upp sig för ett välbehövligt träningspass. Din barnvakt i Halmstad har koll på dina barn.

Våra barnvakterna är flexibla och kan även passa barnen nattetid. NannyPoppins barnvakter i Halmstad försöker alltid möta föräldrars behov av barnvakt. Eftersom din barnvakt är lokal, kan de rycka in med kort varsel. Alla barnvakter väljs noggrant ut och alla barnvakter som är anslutna till NannyPoppins är certifierade och olycksfallsförsäkrade. Alla NannyPoppins barnvakter får dessutom regelbunden coaching och rådgivning från företagets barnvaktsspecialister, för att kunna vara så bra barnvakter som möjligt. Kontakta oss för en trygg och säker barnvakt i Halmstad!

Om olyckan är framme

Om en olycka skulle inträffa måste föräldern kunna lita på att er barnvakt tar tydliga och direkta initiativ för att rädda situationen. En kvalitativ och bra barnvakt ska givetvis ha utbildning i hjärt-och lungräddning. Det är inte alla gånger man kan förutse olyckan och det vore förödande om er barnvakt inte förmår vara handlingskraftig i en sådan situation. Vi på NannyPoppins barnpassning i Halmstad ser givetvis till att alla våra barnvakter är kompetenta om det mot förmodan skulle uppstå en olyckssituation när er barnvakt passar era barn. På alla plan måste miljön vara bra, tryggt och trivsamt.

Dra nytta av RUT-avdraget när du anlitar barnvakt

En fördel är att denna typ av tjänst av barnvakt i Halmstad går under RUT-avdraget, vilket innebär att du som förälder endast betalar hälften av de ordinarie priserna för en barnvakt i Halmstad.

Prova-på-träff med barnvakt i Halmstad

Det viktigaste är personkemin med er barnvakt och den ser man inte innan man träffats. För att underlätta känslan av att kunna prova på er barnvakt i Halmstad startar vi med en prova-på-träff. Det är ett ypperligt och bra tillfälle för både barn och förälder att känna efter så allt känns rätt med er utvalda barnvakt i Halmstad.

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning?

Vi hjälper många familjer i Halmstad med en trygg barnvakt Halmstad. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Halmstad är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att våra barnvakter har en både trygg och rolig stund med dina barn. En barnvakt gör så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt dig att minska stress och få mer energi över.

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt:

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt i Halmstad
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt och särskilda önskemål eller preferenser
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt
 4. Träffa er barnvakt Halmstad för ett prova-på-möte

Kontakta oss nu för en barnvakt i Halmstad som är en utbildad barnvakt, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7