• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Åre

 • Hitta en trygg barnvakt i Åre
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Åre
 • Få en utbildad barnvakt i Åre
Barnvakt Åre
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Åre

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Åre

I Åre är det enkelt att hitta en barnvakt som är både professionell och utbildad. NannyPoppins har ett stort nätverk av nannies och kan därför personligt matcha varje familj med en duktig barnvakt.

Välj bland populära upplägg för barnpassning

Vi erbjuder olika upplägg, så att din familj kan få barnpassning som passar bra ihop med ert schema. I Åre är det populärt att få hämtning/lämning, men vi erbjuder även en barnvakt på heltid, deltid eller vid sporadiska tillfällen!

Personlig Barnvakt Åre

Duktiga barnvakter i Åre

Barnvakt Ebba i Åre

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Åre

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Åre

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Åre

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Åre

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Åre

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Åre

Kom igång med barnpassning i Åre

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Åre.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Åre!

Kom igång med barnpassning i Åre

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Åre?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Åre med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Åre, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Åre

Varför väljer så många en barnvakt i Åre från NannyPoppins?

Barnvakt Åre | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Åre är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Åre | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Åre kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Åre | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Åre med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Åre | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Åre som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Åre | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Åre | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Åre

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Åre är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Åre några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Åre

Barnvakt i Åre för barnen

Visst finns det en utbildad barnvakt som kan ge er säker och trygg barnpassning i Åre för barn som tycker om att leka.

Även om man kanske i första hand ser barnpassning som något som föräldrar behöver så kan detta snart bli något som barnen kräver. Med en utbildad barnvakt för barnpassning i Åre så är det nämligen så att barnen har det riktigt bra. De kommer att få leka mer än någonsin under barnpassning med barnvakt Åre men på ett sätt som är strukturerat och som faktiskt bidrar till deras utveckling på ett mycket fint sätt. Som förälder så mår man bra av att veta att barnpassning inte bara är en hjälp på så vis att man kan göra saker utan barn. Då hjälpen med barnen av barnvakt i Åre blir en investering i deras hälsa och utveckling så kan man likna barnpassning med andra fritidsaktiviteter som de deltar i.

Om det är så att ni behöver hjälp med barnpassning av barnen under semestern i Åre så går det också att ordna med en av våra barnvakter. Vi har barnvakter som kan hoppa in för barnpassning sporadiskt och ta hand om de små under några timmar mitt på dagen, och barnvakter som kan på eftermiddagen eller barnvakt Åre som kanske kan på kvällen. Alla våra barnvakter på NannyPoppins barnpassning i Åre är utbildade och vana vid att jobba med barnpassning och barn i olika åldrar.

Barn är ofta bättre än vuxna på att känna hur det verkligen ligger till. De märker genast när en barnvakt i Åre är på plats för att hon älskar att jobba med barnpassning och barn. Den positiva känsla som detta ger, som er barnvakt Åre ger under barnpassning är viktig. Barnen kommer från start att uppleva att barnpassning är något av ett äventyr att vara med er barnvakt Åre och ganska snart så inser de också att det här är en person som de kan lita på.

Att kunna prata med en person som är äldre och som tar sig tid är fantastiskt. Er barnvakt i Åre har tid att lyssna under barnpassning och hon är intresserad. Det är också med tanke på detta som vi väljer ut en barnvakt för barnpassning i Åre som är ett gott föredöme och som har en livsstil som är förenlig med familjens.

Boka in ett prova-på-möte med en barnvakt i Åre

Det går att testa hur barnpassning i Åre fungerar med ett prova-på-möte med er utvalda barnvakt Åre för barnpassning. Då kommer en barnvakt hem till er och leker med barnen. Ni kan då också ta chansen att ställa frågor till er barnvakt Åre och att berätta mer om vad som är viktigt för er under barnpassning. Med en barnvakt i Åre från NannyPoppins barnpassning och barnvakter så kommer ni snabbt igång och det är enkelt att boka in regelbunden eller sporadisk barnpassning av barnvakt i Åre. Så snart som vi vet lite mer om er så kan vi matcha familjen med den nanny som vi tror kommer att fungera riktigt bra för er.

Var kan jag få en barnvakt i Åre?

NannyPoppins barnpassning och barnvakter är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet, inklusive Åre. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Åre oavsett om du bor centralt i Åre eller i omgivningen av Åre, inklusive platser som Järpen, Mörsil, Björnänge, Undersåker och Hallen. Vi har barnvakter för alla som vill och behöver en barnvakt i Åre. Kontakta oss på NannyPoppins barnpassning, så hittar vi en trygg barnvakt i Åre för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj i Åre?

Våra barnvakter i Åre är noggrant utvalda och varje barnvakt utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt Åre är även bakgrundskontrollerad och varje barnvakt i Åre genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal sökande får uppdraget som barnvakt Åre. Vi berättar gärna mer om våra barnvakter, barnpassning och om hur du kan hitta en barnvakt i Åre för barnpassning hos oss. Hör av dig till oss för en trygg barnpassning, barnvakt & nanny i Åre!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Åre?

Vi hjälper många familjer i Åre med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Åre är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att våra barnvakter har en både trygg och rolig stund med dina barn. Er barnvakt Åre gör så så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt i Åre dig att minska stress och få mer energi över. Er barnvakt gör så att du har tid och energi över som du sedan kan ha för att umgås med din familj.

Er barnvakt Åre kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. Vi kan hitta barnvakter i Åre även för kvällar och helger. Vi har barnvakter för de som behöver en barnvakt Åre på kvällstid, och för de som vill ha en under dagtid. I Åre börjar ni alltid med ett första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna varandra och se hur era barn känner inför just denna barnvakt. Alla barnvakter i Åre är handplockade. Alltså väljs er barnvakt Åre ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Åre

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt Åre
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Åre
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för barnpassning och en barnvakt i Åre som är en utbildad barnvakt, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7