Barnpassning i Åre

Vårt mål: Sveriges
bästa barnpassning

Barnvakt i Åre för barnen

Visst finns det en utbildad barnvakt som kan ge er säker och trygg barnpassning i Åre för barn som tycker om att leka.

Även om man kanske i första hand ser barnpassningen som något som föräldrar behöver så kan detta snart bli något som barnen kräver. Med en utbildad barnvakt i Åre så är det nämligen så att barnen har det riktigt bra. De kommer att få leka mer än någonsin men på ett sätt som är strukturerat och som faktiskt bidrar till deras utveckling på ett mycket fint sätt. Som förälder så mår man bra av att veta att barnpassningen inte bara är en hjälp på så vis att man kan göra saker utan barn. Då hjälpen med barnen blir en investering i deras hälsa och utveckling så kan man likna den med andra fritidsaktiviteter som de deltar i.

Om det är så att ni behöver hjälp med barnen under semestern i Åre så går det också att ordna. Vi har barnvakter som kan hoppa in sporadiskt och ta hand om de små under några timmar mitt på dagen, på eftermiddagen eller kanske på kvällen. De är alla utbildade och vana vid att jobba med barn i olika åldrar.

Läs mer om vår barnpassning

En barnflicka i Åre som älskar barn

Barn är ofta bättre än vuxna på att känna hur det verkligen ligger till. De märker genast när en nanny i Åre är på plats för att hon älskar att jobba med barn. Den positiva känsla som detta ger är viktig. Barnen kommer från start att uppleva att det är något av ett äventyr att vara med barnvakten och ganska snart så inser de också att det här är en person som de kan lita på. Att kunna prata med en person som är äldre och som tar sig tid är fantastiskt. Hon har tid att lyssna och hon är intresserad. Det är också med tanke på detta som vi väljer ut en barnvakt i Åre som är ett gott föredöme och som har en livsstil som är förenlig med familjens.

Boka in ett gratis möte

Det går att testa hur barnpassning i Åre fungerar med ett gratis möte. Då kommer en barnvakt hem till er och leker med barnen. Ni kan då också ta chansen att ställa frågor och att berätta mer om vad som är viktigt för er. Med en barnvakt i Åre från NannyPoppins så kommer ni snabbt igång och det är enkelt att boka in regelbunden eller sporadisk passning. Så snart som vi vet lite mer om er så kan vi matcha familjen med barnvakten som vi tror kommer att fungera riktigt bra för er.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert