Barnvakt Åre

Vårt mål: Sveriges
bästa barnpassning

Barnvakt i Åre för barnen

Visst finns det en utbildad barnvakt som kan ge er säker och trygg barnpassning i Åre för barn som tycker om att leka.

Även om man kanske i första hand ser barnpassningen som något som föräldrar behöver så kan detta snart bli något som barnen kräver. Med en utbildad barnvakt i Åre så är det nämligen så att barnen har det riktigt bra. De kommer att få leka mer än någonsin men på ett sätt som är strukturerat och som faktiskt bidrar till deras utveckling på ett mycket fint sätt. Som förälder så mår man bra av att veta att barnpassningen inte bara är en hjälp på så vis att man kan göra saker utan barn. Då hjälpen med barnen blir en investering i deras hälsa och utveckling så kan man likna den med andra fritidsaktiviteter som de deltar i.

Om det är så att ni behöver hjälp med barnen under semestern i Åre så går det också att ordna. Vi har barnvakter som kan hoppa in sporadiskt och ta hand om de små under några timmar mitt på dagen, på eftermiddagen eller kanske på kvällen. De är alla utbildade och vana vid att jobba med barn i olika åldrar.

Läs mer om vår barnpassning

Barnvakt Åre

Barn är ofta bättre än vuxna på att känna hur det verkligen ligger till. De märker genast när en nanny i Åre är på plats för att hon älskar att jobba med barn. Den positiva känsla som detta ger är viktig. Barnen kommer från start att uppleva att det är något av ett äventyr att vara med barnvakten och ganska snart så inser de också att det här är en person som de kan lita på. Att kunna prata med en person som är äldre och som tar sig tid är fantastiskt. Hon har tid att lyssna och hon är intresserad. Det är också med tanke på detta som vi väljer ut en barnvakt i Åre som är ett gott föredöme och som har en livsstil som är förenlig med familjens.

Boka in ett gratis möte

Det går att testa hur barnpassning i Åre fungerar med ett gratis möte. Då kommer en barnvakt hem till er och leker med barnen. Ni kan då också ta chansen att ställa frågor och att berätta mer om vad som är viktigt för er. Med en barnvakt i Åre från NannyPoppins så kommer ni snabbt igång och det är enkelt att boka in regelbunden eller sporadisk passning. Så snart som vi vet lite mer om er så kan vi matcha familjen med barnvakten som vi tror kommer att fungera riktigt bra för er.

Var kan jag få en barnvakt i Åre?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Åre oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Järpen, Mörsil, Björnänge, Undersåker och Hallen. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Åre för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Åre!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Åre?

Vi hjälper många familjer i Åre med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Åre är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Åre dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Åre börjar ni alltid med ett gratis första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Åre

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Åre
  4. Träffa er barnvakt för ett gratis prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Åre som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert