Barnvakt Kungsbacka

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Få hjälp av en duktig barnvakt i Kungsbacka

När ni behöver en hjälpande hand med barnen så finns NannyPoppins här med Kungsbackas bästa barnpassning som ges av utbildade och certifierade barnvakter. Vi har skapat två olika prismodeller som är gjorda för att ge er flexibilitet. Ni kan få hjälp sporadiskt eller med mer regelbunden passning. När ni får en barnvakt i Kungsbacka via oss så kan ni lita på att det rör sig om en person som är redo att ta hand om era barn på ett professionellt sätt i enlighet med era behov. Oavsett om ni behöver barnpassningen veckovis eller vid behov så är det samma pris som gäller för dagar, helger och kvällstid.

Regelbunden passning eller klippkort, ni väljer det som passar er bäst just nu och drar stor nytta av att vi kan hjälpa till RUT-avdraget vilket halverar priset. Vi skickar bara utbildade, certifierade och försäkrade personer som kommer att se till att ni kommer hem till en väl fungerande tillvaro där rutiner har följts precis som vanligt.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Kungsbacka

Då du vänder dig till oss för att få hjälp med barnpassningen så börjar vi alltid med att se på vilken nanny som skulle kunna tänkas passa er familj bäst. Numera så har vi många barnvakter som alla är certifierade inom hjärt- och lungräddning och som tar jobbet på största allvar. Men det är förstås så att olika personligheter kan var mer eller mindre lämpliga i olika familjesituationer. Dessutom så är vi lyhörda och vi gör vårt bästa för att skicka barnvakten som har de egenskaper som ni är särskilt intresserade av.

Vi bokar in ett första möte och sedan så kan ni i lugn och ro träffas med er blivande barnvakt i Kungsbacka för att se hur det hela skulle kunna tänkas fungera. Barnpassningen kan börja på en gång eller så bestämmer ni en tidpunkt. Med så lång erfarenhet av Kungsbackas barnvakter så är vi rätt säkra på att ni kommer att bli mycket nöjda med den som vi skickar, men det är klart att det alltid går att byta om ni vill det.

NannyPoppins tar hand om det administrativa

Våra barnpassningstjänster i Kungsbacka är väl strukturerade och vi ser alltid till att utvärdera olika uppdrag. Det är detta som gör att våra nannies kommer med referenser så att du kan få veta mer om hur personen har skött sig i andra familjer. Med oss så är det ordning och reda som gäller. Allt det administrativa faller på NannyPoppins och vi ser till att barnpassningen blir en positiv upplevelse som både barn och vuxna ser fram emot.

Kontakta oss idag för att få veta mer eller för att boka in en första träff med er blivande barnvakt som verkligen ser fram emot att få lära känna er och sätta igång barnpassningen!

RUT-avdrag

Vi ordnar såklart allt med RUT-avdraget och ser till att allt löser sig. Det ska vara enkelt att komma igång och vi ser också till att er barnvakt får en god referens och en vit lön. I priset ingår dessutom försäkring, utbildningar och certifiering. Ring oss om ni söker barnpassning i Kungsbacka!

Var kan jag få en barnvakt i Kungsbacka?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Kungsbacka oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Onsala, Åsa, Vallda, Fjärås kyrkby, Frillesås, Halla Heberg, Västra Hagen, Hagryd-Dala, Buerås, Röda holme, Gundal och Högås, Kläppa, Sätinge, Hjälm och Fjärås station, men självklart även i hela Göteborg. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Kungsbacka för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Kungsbacka!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Kungsbacka?

Vi hjälper många familjer i Kungsbacka med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Kungsbacka är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Kungsbacka dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Kungsbacka börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Kungsbacka

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Kungsbacka
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Kungsbacka som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert