Barnvakt Kungsbacka: Sveriges bästa barnpassning är målet

Barnvakt i Kungsbacka

Barnvakt i Kungsbacka

Sveriges bästa barnpassning är målet

Barnpassning i Kungsbacka

NannyPoppins har kanske Kungsbackas bästa barnvakter med goda referenser och med de kunskaper som krävs för att personerna som betyder mest för dig ska vara trygga och säkra även då du inte är där. Vi ser en spännande utmaning i att matcha rätt barnvakt med familj, och vi kan faktiskt säga att det har gått mycket bra. Många av våra nannies blir regelbundna barnpassare hos familjer som inser hur smart det är att ta hjälp från en person som man faktiskt kan lita på och som blir som en extra familjemedlem som man samtidigt kan ställa lite krav. Vi vill erbjuda er riktigt bra barnpassning i Kungsbacka.

 

För att göra det lätt för dig att få barnpassningen som passar er familj bäst så har vi två olika upplägg. Den ena är till för sporadisk barnpassning och fungerar med klippkort, medan den andra är till för familjer som behöver mer regelbunden hjälp. Ring oss idag på 0774-21 88 21 för att boka tid med en barnvakt i Kungsbacka som är redo att aktivera och ta hand om dina barn. Vi svarar under vardagar mellan 09.00 – 19.00, och du kan förstås alltid ringa om du vill veta lite mer om hur vi jobbar med vår barnpassning.

Regelbunden barnpassning

0-14

timmar/v

179 kr/t

Klippkort

40

timmar/v

179 kr/t

Läs mer

Barnpassning på en hög nivå

Då du vänder dig till oss för att få hjälp med barnpassningen så börjar vi alltid med att se på vilken nanny som skulle kunna tänkas passa er familj bäst. Numera så har vi många barnvakter som alla är certifierade inom hjärt- och lungräddning och som tar jobbet på största allvar. Men det är förstås så att olika personligheter kan var mer eller mindre lämpliga i olika familjesituationer. Dessutom så är vi lyhörda och vi gör vårt bästa för att skicka barnvakten som har de egenskaper som ni är särskilt intresserade av.

Vi bokar in ett första möte och sedan så kan ni i lugn och ro träffas med er blivande barnvakt i Kungsbacka för att se hur det hela skulle kunna tänkas fungera. Barnpassningen kan börja på en gång eller så bestämmer ni en tidpunkt. Med så lång erfarenhet av Kungsbackas barnvakter så är vi rätt säkra på att ni kommer att bli mycket nöjda med den som vi skickar, men det är klart att det alltid går att byta om ni vill det.

NannyPoppins tar hand om det administrativa

Våra barnpassningstjänster i Kungsbacka är väl strukturerade och vi ser alltid till att utvärdera olika uppdrag. Det är detta som gör att våra nannies kommer med referenser så att du kan få veta mer om hur personen har skött sig i andra familjer. Med oss så är det ordning och reda som gäller. Allt det administrativa faller på NannyPoppins och vi ser till att barnpassningen blir en positiv upplevelse som både barn och vuxna ser fram emot.

Kontakta oss idag för att få veta mer eller för att boka in en första träff med er blivande barnvakt som verkligen ser fram emot att få lära känna er och sätta igång barnpassningen!

RUT-avdrag

Vi ordnar såklart allt med RUT-avdraget och ser till att allt löser sig. Det ska vara enkelt att komma igång och vi ser också till att er barnvakt får en god referens och en vit lön. I priset ingår dessutom försäkring, utbildningar och certifiering. Ring oss om ni söker barnpassning i Kungsbacka!

Kontakta oss nu
för en prova-på-träff!

Eller ring oss nu på:

0774 - 21 88 21

  • Vardagar

    9.00 - 19.00

  • Helger

    Stängt

Du kan också:
GRATIS BROSCHYR
 

Broschyr via mail eller post

prisförslag

Beskriv ert behov och få ett prisförslag