• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Kungsbacka

 • Hitta en trygg barnvakt i Kungsbacka
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Kungsbacka
 • Få en utbildad barnvakt i Kungsbacka
Barnvakt Kungsbacka
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Kungsbacka

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Kungsbacka

I Kungsbacka är det enkelt att hitta en professionell barnvakt med NannyPoppins! Våra nannies kan hjälpa dig oavsett om ditt barn är nyfött eller uppe i skolålder. 

Personlig barnpassning för just din familj

Hos oss blir du personligt matchad med en barnvakt i Kungsbacka utifrån era behov och önskemål. Din familj kan dessutom träffa er barnvakt innan ni sätter igång genom en prova-på-träff, utan bindning!

Personlig Barnvakt Kungsbacka

Duktiga barnvakter i Kungsbacka

Barnvakt Ebba i Kungsbacka

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Kungsbacka

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Kungsbacka

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Kungsbacka

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Kungsbacka

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Kungsbacka

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Kungsbacka

Kom igång med barnpassning i Kungsbacka

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Kungsbacka.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Kungsbacka!

Kom igång med barnpassning i Kungsbacka

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Kungsbacka?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Kungsbacka med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Kungsbacka, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Kungsbacka

Varför väljer så många en barnvakt i Kungsbacka från NannyPoppins?

Barnvakt Kungsbacka | Personlig nanny | Barnpassning fr.149kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Kungsbacka är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Kungsbacka | Personlig nanny | Barnpassning fr.149kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Kungsbacka kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Kungsbacka | Personlig nanny | Barnpassning fr.149kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Kungsbacka med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Kungsbacka | Personlig nanny | Barnpassning fr.149kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Kungsbacka som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Kungsbacka | Personlig nanny | Barnpassning fr.149kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Kungsbacka | Personlig nanny | Barnpassning fr.149kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Kungsbacka

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Kungsbacka är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Kungsbacka några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Kungsbacka

Få hjälp av en duktig barnvakt i Kungsbacka

När ni behöver en hjälpande hand med barnen så finns NannyPoppins här med Kungsbackas bästa barnpassning som ges av utbildade och certifierade barnvakter. Vi har skapat två olika prismodeller som är gjorda för att ge er flexibilitet. Ni kan få hjälp sporadiskt eller med mer regelbunden passning. När ni får en barnvakt i Kungsbacka via oss så kan ni lita på att det rör sig om en person som är redo att ta hand om era barn på ett professionellt sätt i enlighet med era behov. Oavsett om ni behöver barnpassningen veckovis eller vid behov så är det samma pris som gäller för dagar, helger och kvällstid.

Regelbunden passning eller klippkort, ni väljer det som passar er bäst just nu och drar stor nytta av att vi kan hjälpa till RUT-avdraget vilket halverar priset. Vi skickar bara utbildade, certifierade och försäkrade personer som kommer att se till att ni kommer hem till en väl fungerande tillvaro där rutiner har följts precis som vanligt.

Då du vänder dig till oss för att få hjälp med barnpassningen så börjar vi alltid med att se på vilken nanny som skulle kunna tänkas passa er familj bäst. Numera så har vi många barnvakter som alla är certifierade inom hjärt- och lungräddning och som tar jobbet på största allvar. Men det är förstås så att olika personligheter kan var mer eller mindre lämpliga i olika familjesituationer. Dessutom så är vi lyhörda och vi gör vårt bästa för att skicka barnvakten som har de egenskaper som ni är särskilt intresserade av.

Vi bokar in ett första möte och sedan så kan ni i lugn och ro träffas med er blivande barnvakt i Kungsbacka för att se hur det hela skulle kunna tänkas fungera. Barnpassningen kan börja på en gång eller så bestämmer ni en tidpunkt. Med så lång erfarenhet av Kungsbackas barnvakter så är vi rätt säkra på att ni kommer att bli mycket nöjda med den som vi skickar, men det är klart att det alltid går att byta om ni vill det.

NannyPoppins tar hand om det administrativa

Våra barnpassningstjänster i Kungsbacka är väl strukturerade och vi ser alltid till att utvärdera olika uppdrag. Det är detta som gör att våra nannies kommer med referenser så att du kan få veta mer om hur personen har skött sig i andra familjer. Med oss så är det ordning och reda som gäller. Allt det administrativa faller på NannyPoppins och vi ser till att barnpassningen blir en positiv upplevelse som både barn och vuxna ser fram emot.

Kontakta oss idag för att få veta mer eller för att boka in en första träff med er blivande nanny som verkligen ser fram emot att få lära känna er och sätta igång barnpassningen!

RUT-avdrag

Vi ordnar såklart allt med RUT-avdraget och ser till att allt löser sig. Det ska vara enkelt att komma igång och vi ser också till att er barnvakt får en god referens och en vit lön. I priset ingår dessutom försäkring, utbildningar och certifiering. Ring oss om ni söker barnpassning i Kungsbacka!

Var kan jag få en barnvakt i Kungsbacka?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Kungsbacka oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Onsala, Åsa, Vallda, Fjärås kyrkby, Frillesås, Halla Heberg, Västra Hagen, Hagryd-Dala, Buerås, Röda holme, Gundal och Högås, Kläppa, Sätinge, Hjälm och Fjärås station, men självklart även i hela Göteborg. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Kungsbacka för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Kungsbacka!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Kungsbacka?

Vi hjälper många familjer i Kungsbacka med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Kungsbacka är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Kungsbacka dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Kungsbacka börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Kungsbacka

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Kungsbacka
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Kungsbacka som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7