Barnpassning i Kungsbacka

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Få hjälp av en duktig barnvakt i Kungsbacka

När ni behöver en hjälpande hand med barnen så finns NannyPoppins här med Kungsbackas bästa barnpassning som ges av utbildade och certifierade barnvakter. Vi har skapat två olika prismodeller som är gjorda för att ge er flexibilitet. Ni kan få hjälp sporadiskt eller med mer regelbunden passning. När ni får en barnvakt i Kungsbacka via oss så kan ni lita på att det rör sig om en person som är redo att ta hand om era barn på ett professionellt sätt i enlighet med era behov. Oavsett om ni behöver barnpassningen veckovis eller vid behov så är det samma pris som gäller för dagar, helger och kvällstid.

Regelbunden passning eller klippkort, ni väljer det som passar er bäst just nu och drar stor nytta av att vi kan hjälpa till RUT-avdraget vilket halverar priset. Vi skickar bara utbildade, certifierade och försäkrade personer som kommer att se till att ni kommer hem till en väl fungerande tillvaro där rutiner har följts precis som vanligt.

Läs mer om vår barnpassning

Barnpassning på en hög nivå

Då du vänder dig till oss för att få hjälp med barnpassningen så börjar vi alltid med att se på vilken nanny som skulle kunna tänkas passa er familj bäst. Numera så har vi många barnvakter som alla är certifierade inom hjärt- och lungräddning och som tar jobbet på största allvar. Men det är förstås så att olika personligheter kan var mer eller mindre lämpliga i olika familjesituationer. Dessutom så är vi lyhörda och vi gör vårt bästa för att skicka barnvakten som har de egenskaper som ni är särskilt intresserade av.

Vi bokar in ett första möte och sedan så kan ni i lugn och ro träffas med er blivande barnvakt i Kungsbacka för att se hur det hela skulle kunna tänkas fungera. Barnpassningen kan börja på en gång eller så bestämmer ni en tidpunkt. Med så lång erfarenhet av Kungsbackas barnvakter så är vi rätt säkra på att ni kommer att bli mycket nöjda med den som vi skickar, men det är klart att det alltid går att byta om ni vill det.

NannyPoppins tar hand om det administrativa

Våra barnpassningstjänster i Kungsbacka är väl strukturerade och vi ser alltid till att utvärdera olika uppdrag. Det är detta som gör att våra nannies kommer med referenser så att du kan få veta mer om hur personen har skött sig i andra familjer. Med oss så är det ordning och reda som gäller. Allt det administrativa faller på NannyPoppins och vi ser till att barnpassningen blir en positiv upplevelse som både barn och vuxna ser fram emot.

Kontakta oss idag för att få veta mer eller för att boka in en första träff med er blivande barnvakt som verkligen ser fram emot att få lära känna er och sätta igång barnpassningen!

RUT-avdrag

Vi ordnar såklart allt med RUT-avdraget och ser till att allt löser sig. Det ska vara enkelt att komma igång och vi ser också till att er barnvakt får en god referens och en vit lön. I priset ingår dessutom försäkring, utbildningar och certifiering. Ring oss om ni söker barnpassning i Kungsbacka!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert