Barnvakt Örebro

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Barnpassning i Örebro

Att bli barnvakt i Örebro på NannyPoppins är svårt – de två grundkraven är stor kärlek till barn och lång erfarenhet sedan tidigare. Efter en gedigen rekryteringsprocess är vi också säkra på att vi kan erbjuda en kandidat som kan underlätta er vardag. I slutändan är det viktigaste att ni litar på er barnvakt Örebro för trygg barnpassning. Vi är mycket noga med vilka vi anställer och väljer att jobba med. Men också efter våra internutbildningar kan vi säkerställa att våra barnflickor är av högsta kvalité! Ni får en barnvakt i Örebro som är trygg och säker.

NannyPoppins erbjudande till dig för en barnvakt i Örebro ser ni också här precis till höger. Det är antingen klippkort eller regelbunden barnpassning. Fördelen med klippkort för en barnvakt Örebro är att det är väldigt flexibelt. Medan det regelbundna säkerställer att en nanny också kan den dagen och tiden ni behöver hjälpen av en barnvakt Örebro. Barnen lär också känna barnvakten på ett helt annat sätt. Ni som föräldrar kommer också kunna disponera den tiden till vad ni vill – träning, jobb eller andra nöjen. Vi hjälper er helt enkelt få ihop livets pussel med en barnvakt i Örebro!

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Örebro

NannyPoppins finns i hela Örebro då det är viktigt att ni har en barnvakt Örebro som också bor nära. Barnpassningen blir smidigare om en nanny inte behöver transportera sig allt för långt utan kan cykla hem till er. Därmed är en barnvakt Örebro en bra lösning. Här kommer några tips från oss när det gäller er barnflicka och barnvakt Örebro:

Fyra tips från oss

 1. Tänk på att vi alltid har ett prova-på-tillfälle med din barnvakt Örebro utan bindningstid. Det gör att det kan vara värt att träffa den vi rekommenderar trots att det kanske inte är vad ni själva tänkt.
 2. Alla våra kandidater är utbildade, certifierade och älskar verkligen barn samt har passat en hel del barn sedan tidigare. Det brukar därför nästan alltid gå bra och ni kan ganska snabbt släppa eventuella orosmoment.
 3. Fördelen med att ha en barnvakt Örebro från NannyPoppins är att ni kan ha en tydligare dialog för att ni ska få det som ni vill ha det. Vänder man sig till någon i ens närhet kan det ibland bli svårt att få till.
 4. Tänk på att även er nanny är en privatperson. Så även om ni anlitat ett företag för er barnpassning är er barnvakt Örebro någon som behöver framförhållning och där ni också passar tider. Relationen är ömsesidig.
 5. Att ha en barnvakt i Örebro på “standby” om ni skulle behöva en dag är alltid smidigt. Så att låta barnen känna en barnvakt redan innan behovet uppstår och blir akut ökar tryggheten.

När ni i Örebro vill ha en barnvakt är det NannyPoppins ni ringer! 0774 – 21 88 21

Var kan jag få en barnvakt i Örebro?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda barnpassning oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Almby, Haga, Adolfsberg, Holmen, Lundby, Norrby, OXhagen, Rynninge, Tybble Vivalla och Örnsro. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg barnvakt Örebro för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Dessa steg genomgår varje barnvakt Örebro.

 • Er barnvakt Örebro är bakgrundskontrollerad. Alla sökande till NannyPoppins genomgår en bakgrundskontroll.
 • Nästa steg i processen att bli en barnvakt Örebro är en gedigen intervjuprocess. Här går endast ett fåtal vidare.
 • Din barnvakt Örebro går sedan igenom flera utbildningar och certifieringar innan man kan matchas med familjer.

Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt Örebro hos oss. Hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Örebro!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Örebro?

Vi hjälper många familjer i Örebro med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för att ta hjälp av en en nanny eller barnvakt Örebro är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Örebro dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj.

Er barnvakt Örebro kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. Ni börjar alltid med ett prova-på-möte utan bindning med er personliga barnvakt Örebro, där ni får lära känna varandra och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Det arbetas hårt med att välja ut en specifik barnvakt i Örebro för just er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Örebro

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt Örebro & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Örebro
 4. Träffa er barnvakt Örebro för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Örebro som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert