• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Hitta en trygg barnvakt i Örebro

 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Örebro
 • Få en utbildad barnvakt i Örebro
 • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Örebro
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Hitta barnvakt i Örebro som förenklar er vardag

Hitta barnvakt i Örebro som förenklar er vardag

Vi erbjuder hjälp med barnpassning i hela Örebro! Med våra trygga och utbildade barnvakter kan du hitta en barnvakt som kan hjälpa din familj utifrån era specifika behov.

Personlig barnpassning i Örebro
De mest populära uppläggen för en barnvakt i Örebro är hämtning/lämning, heltid/deltid och barnpassning vid behov. Välj själv vad som passar dig bäst utifrån vad du behöver hjälp med eller kombinera upplägg för skräddarsydd barnpassning!

Personlig Barnvakt Örebro

Duktiga barnvakter i Örebro

Barnvakt Ebba i Örebro

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Örebro

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Örebro

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Örebro

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Örebro

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Örebro

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Örebro

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Örebro

Det är enkelt att hitta en barnvakt i Örebro!

 • Steg 1: Välj en barnvakt själv eller kontakta oss
 • Steg 2: Du får en personlig nanny presenterad
 • Steg 3: Träffa barnvakten på en prova-på-träff

Om du har några frågor är det självklart bara att höra av dig!

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Örebro

Vad tycker andra familjer som sin barnvakt i Örebro?

NannyPoppins har varit till stor hjälp under helgerna när jag blir inkallad till jobbet! De var superduktiga på att hitta en barnvakt som passade bra ihop med situationen och familjen. Topp betyg!

Marko Nieminen Pappa till Jonathan

Var enkelt att både hitta och komma igång med vår nanny! Jag jobbar på sjukhuset i Örebro vilket gör att jag inte alltid hinner med att hämta Amina från skolan, så tryggt och bra att vår nanny fixar det!

Alma Sajjad Mamma till Amina

Vår nanny Selma är heeelt magisk! Min dotter har så kul med henne och vårt upplägg har fungerat bra och smidigt. Så himla skönt med att få avlastning! Rekommenderar alla föräldrar att skaffa en nanny!

Katarina Wallberg Mamma till Sofie

Jag har haft en barnvakt från NannyPoppins nu i några månader och är verkligen jättenöjd med den hjälp jag fått. Känns tryggt att veta att alla barnvakter är professionella och bakgrundskontrollerade!

Oscar Karlsson Pappa till Safi

Älskar vår nya barnvakt!! Det var enkelt att komma igång med processen, vilket var skönt. Vår son är blyg av sig, men han öppnade upp direkt till vår nanny Gudrun!! Fantastiskt bra!

Jasmine Adolfsson Mamma till Felix

Så säkerställer vi att ni får en trygg barnvakt i Örebro

Vi på NannyPoppins finns här för att se till att du får professionell barnpassning i Örebro med omnejd – Oavsett om du bor ute på Hovsta eller mitt i Markbacken! Med många år av erfarenhet, ser vi till att endast erbjuda dig utbildade barnvakter som är utbildade i bland annat HLR för barn.

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Örebro

Varför väljer så många en barnvakt i Örebro från NannyPoppins?

Barnvakt Örebro | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Genom att anlita en nanny får du helt enkelt mer tid till att slappna av i vardagen! Varje nanny är personlig för familjen, för att försäkra att alla får den bästa möjliga barnpassningen. I Örebro är det vanligt att en nanny hämtar/lämnar barn från förskola eller skola, men du kan självklart få hjälp med barnpassning med önskat upplägg!

Är vår barnvakt i Örebro personlig för vår familj?

Barnvakt Örebro | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Din barnvakt i Örebro är alltid personlig! Våra barnpassningsspecialister handplockar en nanny åt dig utifrån dina önskemål. På så sätt kan du få en barnvakt som fungerar bra ihop med din familj och era behov. Det viktigaste är ju trots allt att ditt barn har kul tillsammans med sin nanny!

Din barnvakt är speciellt handplockad av våra barnpassningsspecialister som hittar någon utifrån din familjs preferenser, önskemål och schema.

Var i Örebro kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Örebro | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Det som är så bra med NannyPoppins är att vi har ett stort nätverk av barnvakter i Örebro med omnejd! Vanliga områden i Örebro att få barnpassning i inkluderar: Almby, Eklunda, Glomman, Lillån, Örnsro, Bettorp, Eyra, Gamla Hjärsta, Näsby, Oxhagen och Domarringens Koloniområde.

Du kan självklart få barnpassning i andra delar av Örebro också, samt om du bor lite utanför staden. Kontakta oss så ser vi till att hitta någon som bor nära dig!

Arbetar era barnvakter i Örebro även kvällar och helger?

Barnvakt Örebro | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ja, vi erbjuder barnpassning även på kvällar och helger. Kanske jobbar du natt eller helg, eller så kanske drömmer du om lite egentid när du är ledig. Oavsett vad situationen är, förstår vi att många behöver barnpassning utöver dagtid och vardagar. Därför gäller samma prismodell även på kvällar och helger, vilket innebär att du inte behöver betala extra bara för att du får barnpassning utöver de traditionella tiderna!

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Örebro | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning i Örebro finns att få för alla åldrar! Våra nannies har erfarenhet av att passa barn i alla olika åldrar. Ta kontakt med våra barnpassningsspecialister så hittar de en nanny som har erfarenhet av att passa barn i som är i ditt barns åldersgrupp – Nyfödd eller skolålder, barnpassning går att få för alla barn!

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Örebro | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

När du valt en barnvakt i Örebro blir du erbjuden en prova-på-träff helt utan bindning. Detta är det perfekta tillfället för din familj att lära känna er nya barnvakt! Du får chansen att ställa frågor, visa barnvakten runt i huset och förklara om era rutiner. På så sätt får du, ditt barn och barnvakten en bättre känsla för hur barnpassningen kommer gå till i framtiden!

Populära upplägg för barnpassning i Örebro

De tre mest populära uppläggen för barnpassning i Örebro är hämtning/lämning, deltid/heltid och sporadiska tillfällen. Välj själv vilket upplägg som passar din familj bäst!

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Slipp stressen och få hjälp med hämtningen och lämningen till och från skolan!

Deltid/heltid

Få barnpassning regelbundet, välj mellan några timmar eller dagar i veckan.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning när du behöver det, vare sig du ska på event eller vill ha egentid.

Barnvakt som leker i Örebro

Barnpassning i Örebro

Vi på NannyPoppins har en gedigen rekryteringsprocess för att försäkra att vi kan erbjuda en kandidat som kan underlätta er vardag! I slutändan är det viktigaste att ni litar på er barnvakt Örebro för trygg barnpassning. Vi är mycket noga med vilka vi anställer och väljer att jobba med, samt att våra utbildningar gör att vi kan säkerställa att våra barnflickor är av högsta kvalité! Ni får helt enkelt en barnvakt i Örebro som är trygg och säker.

Våra mest populära alternativ för barnpassning i Örebro är bland annat barnpassning på heltid/deltid och barnpassning vid behov. Fördelen med en barnvakt i Örebro vid behov är att det är väldigt flexibelt. Det regelbundna upplägget säkerställer barnen också lär känna barnvakten på ett helt annat sätt. Ni som föräldrar kommer också kunna disponera den tiden till vad ni vill – träning, jobb eller andra nöjen. Vi hjälper er helt enkelt få ihop livets pussel med en barnvakt i Örebro!

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt i Örebro

NannyPoppins finns i hela Örebro då det är viktigt att ni får en barnvakt som bor i närheten för högsta möjliga flexibilitet. Barnpassningen blir med andra ord smidigare eftersom er nanny inte behöver transportera sig allt för långt, utan kan cykla eller gå hem till er. 

Här kommer några tips från oss när det gäller er barnvakt Örebro:

Fyra tips om att ha nanny i Örebro

 1. Tänk på att vi alltid har en prova-på-träff med din barnvakt i Örebro utan bindningstid. Detta är den perfekta chansen för att lära känna er nanny innan ni sätter igång.
 2. Alla våra kandidater är utbildade, certifierade och har passat en hel del barn sedan tidigare.
 3. Fördelen med att ha en barnvakt i Örebro från NannyPoppins är att ni kan ha en tydligare dialog för att ni ska få det som ni vill ha det. Vänder man sig till någon i ens närhet kan det ibland bli svårt att få till.
 4. Att ha en barnvakt i Örebro på “standby” om ni skulle behöva en dag är alltid smidigt. Så att låta barnen känna en barnvakt redan innan behovet uppstår och blir akut ökar tryggheten.

När ni i Örebro vill ha en barnvakt är det NannyPoppins ni ringer! 0774–21 88 21

Var kan jag få en barnvakt i Örebro?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till med att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Detta innebär att vi kan erbjuda barnpassning oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Almby, Haga, Adolfsberg, Holmen, Lundby, Norrby, Oxhagen, Rynninge, Tybble Vivalla och Örnsro. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg barnvakt Örebro för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt i Örebro?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från hjärt och lungräddning för barn till pedagogisk barnpassning. Dessa steg genomgår varje barnvakt Örebro:

 • Er barnvakt Örebro blir bakgrundskontrollerad. Alla sökande till NannyPoppins genomgår en bakgrundskontroll!
 • Nästa steg i processen att bli en barnvakt är en gedigen intervjuprocess. Här går endast ett fåtal vidare.
 • Din barnvakt Örebro går sedan igenom flera utbildningar och certifieringar innan man kan matchas med familjer.

Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt Örebro hos oss. Hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Örebro!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Örebro?

Vi hjälper många familjer i Örebro med att hitta en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för att ta hjälp av en nanny eller barnvakt i Örebro är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för kvalitetstid med din familj!

Er barnvakt Örebro kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. Ni börjar alltid med ett prova-på-möte utan bindning med er personliga barnvakt Örebro, där ni får lära känna varandra och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Det arbetas hårt med att välja ut en specifik barnvakt i Örebro för just er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Örebro

 1. Ring oss på 0774–21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt Örebro – särskilda behov och önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Örebro
 4. Träffa er barnvakt Örebro för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Örebro som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7