Barnvakt i Örebro

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Barnpassning i Örebro

Att bli barnvakt i Örebro på NannyPoppins är svårt – de två grundkraven är stor kärlek till barn och lång erfarenhet sedan tidigare. Efter en gedigen rekryteringsprocess är vi också säkra på att vi kan erbjuda en kandidat som kan underlätta er vardag. I slutändan är det viktigaste att ni litar på er barnvakt för trygg barnpassning i Örebro. Vi är mycket noga med vilka vi anställer och väljer att jobba med. Men också efter våra internutbildningar kan vi säkerställa att våra barnflickor är av högsta kvalité!

NannyPoppins erbjudande till dig ser ni också här precis till höger. Det är antingen klippkort eller regelbunden barnpassning. Fördelen med klippkort är att det är väldigt flexibelt. Medan det regelbundna säkerställer att en nanny också kan den dagen och tiden ni behöver hjälpen. Barnen lär också känna barnvakten på ett helt annat sätt. Ni som föräldrar kommer också kunna disponera den tiden till vad ni vill – träning, jobb eller andra nöjen. Vi hjälper er helt enkelt få ihop livets pussel.

Läs mer om vår barnpassning

NannyPoppins barnpassning i Örebro

NannyPoppins finns i hela Örebro då det är viktigt att ni har en barnvakt som också bor nära. Barnpassningen blir smidigare om en nanny inte behöver transportera sig allt för långt. Utan kan cykla hem till er. Här kommer några tips från oss när det gäller er barnflicka:

Fyra tips från oss

  1. Tänk på att vi alltid har ett prova-på-tillfälle. Vilket också gör att det kan vara värt att träffa den vi rekommenderar trots att det kanske inte är vad ni själva tänkt.
  2. Alla våra kandidater är utbildade, certifierade och älskar verkligen barn samt har passat en hel del barn sedan tidigare. Det brukar därför nästan alltid gå bra och ni kan ganska snabbt släppa eventuella orosmoment.
  3. Fördelen med att ha en barnvakt som ni själva inte har en personlig relation till sedan tidigare möjliggör också att ni kan ha en tydligare dialog för att ni ska få det som ni vill ha det och att även barnpassaren ska känna sig trygg.med er.
  4. Tänk på att även er nanny är en privatperson. Så även om ni anlitat ett företag för er barnpassning är er nanny någon som behöver framförhållning och där ni också passar tider. Relationen är ömsesidig.
  5. Att ha en barnvakt i Örebro på ”standby” om ni skulle behöva en dag är alltid smidigt. Så att låta barnen känna en barnvakt redan innan behovet uppstår och blir akut ökar tryggheten.

När ni i Örebro vill ha en barnvakt är det NannyPoppins ni ringer! 0774 – 21 88 21

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert