Barnvakt Östersund

Vårt mål: Sveriges
bästa barnpassning

Få en certifierad och utbildad barnvakt i Östersund

Livspusslet går ihop med barnpassning i Östersund av en utbildad och engagerad barnvakt från NannyPoppins! Läs mer om vår barnpassning på vår startsida.

Med en utbildad och försäkrad barnvakt i Östersund så blir det lugn och ro. Ingen behöver stressa för med två extra händer och god erfarenhet av barn så hinner ni med. NannyPoppins har ett stort nätverk av duktiga barnflickor som kan komma igång med barnpassning i Östersund på en gång. Ni behöver inte lägga tid på att leta och intervjua möjliga kandidater. Vi har gjort jobbet och ser till att ni får hjälpen av en person som hela familjen kommer att trivas med.

En nanny i Östersund med erfarenhet

När vi väljer ut en barnvakt Östersund kan lita på så är vi noga med att det här är en person som verkligen vet hur man tar hand om barn. Tidigare erfarenhet av att passa barn är ett måste. Många gånger så har våra barnvakter jobbat som au pair och de vet hur man kombinerar barnpassningen med andra viktiga uppgifter som att hålla ordning efter lek. Men det räcker inte med tidigare erfarenheter. Vi intervjuar varje kandidat noga för att ta reda på om det här är en person som är genuint intresserad av barnpassning. Det är bara om det finns ett verkligt intresse som vidare utveckling blir möjlig. Dessutom så ser vi varje uppdrag som unikt. Barnvakten måste anpassa sig till de behov som finns.

När ni kommer hem så märks det att er nanny i Östersund har varit aktiv. Många familjer blir förvånade över hur duktiga våra barnflickor är. “Jag kom hem och Lina hade passat på att diska och torka av köksbänken då lillan sov…” En bra barnvakt kommer inte att sitta och surfa på mobilen då barnet vilar eller ser en film. Då blir det istället dags för andra viktiga saker som att få lite ordning på köket efter mellanmålet eller vika tvätt.

Läs mer om vår barnpassning

Barnvakt Östersund

För NannyPoppins så är det självklart att barnpassning i Östersund ska vara ett utvecklande jobb. Vi har tagit fram en egen pedagogisk metod som vi utbildar varje nanny i. När barnflickan sedan kommer igång med uppdrag så ger vi ett stöd i form av coacher som är specialister på barn i olika åldrar. Det här är ett arbetssätt som har gjort att vi har lyckats väldigt väl i alla de städer där vi erbjuder barnvakter. Med interna utbildningar så blir det mycket roligare att jobba som barnvakt och det får stor betydelse både för barn och föräldrar.

Vi matchar er med rätt barnflicka. Hon kommer att ha tid då ni behöver hjälpen. Ni kan vara mycket flexibla. En dag kanske ni föredrar att barnvakten hämtar på förskola medan nästa dag innebär att hon kommer direkt hem till er. Det går också alldeles utmärkt att anlita oss för sporadiskt barnvakt i Öresund för enstaka kvällar och på helger. Vi har en nanny för varje tillfälle!

Lokal barnpassning i Östersund

Det finns flera fördelar med att få hjälp från en person som finns i närheten. Det här minskar bland annat på restid. Ni kan lita på att er barnvakt kommer i tid då hon inte måste resa långt. Barnvaktens kunskap om orten är också viktigt. Hon känner till de bästa lekplatserna i Östersund och vet var förskolor, skolor och fritidsaktiviteter ligger. Lokalkännedom bidrar till trygghet.

Boka in ett första möte med er barnvakt!

Boka in ett första möte med er barnvakt i Östersund. Det kostar ingenting och ger er möjlighet att tala mer med den som vi rekommenderar. Under det första mötet så får barnen också bekanta sig med nannyn som de sedan kommer att vara ensamma med. Det är klokt och något som gör att det blir lättare att komma igång.

Börja med att kontakta oss och berätta när ni skulle behöva barnflicka i Östersund, för hur många barn, och även vad ni skulle vilja ha mer hjälp med därhemma. Vi kommer att matcha er med barnvakten som passar just er familj.

Var kan jag få en barnvakt i Östersund?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Östersund oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Ängsmon, Lit, Marieby, Tandsbyn, Häggenås, Orrviken, Lunne, Fåker, Hara och Målsta. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Östersund för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Östersund!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Östersund?

Vi hjälper många familjer i Östersund med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Östersund är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Östersund dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Östersund börjar ni alltid med ett gratis första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Östersund

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Östersund
  4. Träffa er barnvakt för ett gratis prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Östersund som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert