• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Östersund

 • Hitta en trygg barnvakt i Östersund
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Östersund
 • Få en utbildad barnvakt i Östersund
Barnvakt Östersund
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Östersund

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Östersund

Hos oss på NannyPoppins kan du välja bland trygga och utbildade barnvakter i hela Östersund med omnejd. Oavsett hur din familj ser ut, vare sig du har ett barn eller flera, kan du få barnpassning som är skräddarsydd utifrån era behov.

Just nu är det extra populärt att få en barnvakt som hämtar och/eller lämnar på förskola eller skola. Utöver det erbjuder vi även upplägg såsom en barnvakt på heltid, deltid eller vid sporadiska tillfällen.

Personlig Barnvakt Östersund

Duktiga barnvakter i Östersund

Barnvakt Ebba i Östersund

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Östersund

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Östersund

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Östersund

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Östersund

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Östersund

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Östersund

Kom igång med barnpassning i Östersund

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Östersund.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Östersund!

Kom igång med barnpassning i Östersund

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Östersund?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Östersund med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Östersund, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Östersund

Varför väljer så många en barnvakt i Östersund från NannyPoppins?

Barnvakt Östersund | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Östersund är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Östersund | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Östersund kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Östersund | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Östersund med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Östersund | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Östersund som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Östersund | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Östersund | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Östersund

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Östersund är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Östersund några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Östersund

Få en certifierad och utbildad barnvakt i Östersund

Livspusslet går ihop med barnpassning i Östersund av en utbildad och engagerad barnvakt från NannyPoppins! Läs mer om vår barnpassning på vår startsida, eller kontakta oss på telefon!

Med en utbildad och försäkrad barnvakt Östersund så blir det lugn och ro. Ingen behöver stressa för med två extra händer från en barnvakt i Östersund och god erfarenhet av barn så hinner ni med. NannyPoppins barnpassning har ett stort nätverk av duktiga barnvakter som kan komma igång med barnpassning i Östersund på en gång. Ni behöver inte lägga tid på att leta efter en barnvakt i Östersund och intervjua möjliga kandidater för barnpassning. Vi har gjort jobbet och ser till att ni får hjälpen av en barnvakt Östersund som hela familjen kommer att trivas med.

En nanny i Östersund med erfarenhet

När vi väljer ut en barnvakt Östersund så är vi noga med att det här är en barnvakt Östersund som verkligen vet hur man tar hand om barn. Tidigare erfarenhet av att vara barnvakt och av att passa barn är ett måste. Många gånger så har våra barnvakter jobbat som au pair och de vet hur man kombinerar barnpassningen med andra viktiga uppgifter som att hålla ordning efter lek.

Tidigare erfarenheter räcker däremot inte för att bli en barnvakt Östersund hos NannyPoppins. Vi intervjuar varje kandidat noga för att ta reda på om det här är en person som är genuint intresserad av barnpassning och kan bli en av våra barnvakter Östersund. Det är bara om det finns ett verkligt intresse som vidare utveckling blir möjlig. Dessutom så ser vi varje uppdrag som unikt. Barnvakten måste anpassa sig till de behov som finns.


För NannyPoppins så är det självklart att barnpassning i Östersund ska vara ett utvecklande jobb för alla våra barnvakter. Vi har tagit fram en egen pedagogisk metod som vi utbildar varje barnvakt Östersund i. När våra barnvakter sedan kommer igång med uppdrag så ger vi ett stöd i form av coacher som är specialister på barn i olika åldrar. Det här är ett arbetssätt för våra barnvakter som har gjort att vi har lyckats väldigt väl i alla de städer där vi erbjuder barnvakter. Med interna utbildningar så blir det mycket roligare att jobba som barnvakt Östersund och det får stor betydelse både för barn och föräldrar.

Kontakta oss så matchar vi er med rätt barnvakt Östersund. Er barnvakt Östersund kommer att ha tid då ni behöver hjälpen. Ni kan vara mycket flexibla. En dag kanske ni föredrar att er barnvakt i Östersund hämtar på förskola medan nästa dag innebär att hon kommer direkt hem till er. Det går också alldeles utmärkt att anlita oss för sporadiskt barnvakt i Östersund för enstaka kvällar och på helger. Kontakta oss för en nanny Östersund redan idag – vi har en för varje tillfälle!

Fördelar med lokal barnpassning i Östersund

Det finns flera fördelar med att få hjälp från en barnvakt Östersund:

 • Bland annat så minskas restiden för barnflickan om hon också bor i Östersund. Det leder till att ni kan lita på att er barnvakt kommer i tid då hon inte måste resa långt.
 • Er barnvakt Östersund har viktig kunskap och lokalkännedom om Östersund samt orter runt om. Barnvakten vet de bästa lekplatserna i Östersund och vart förskolor, skolor och fritidsaktiviteter ligger. Lokalkännedom bidrar till trygghet för både er barnvakt Östersund och dina barn.

Boka in ett prova-på-möte med er barnvakt!

Boka in ett första prova-på-möte med er barnvakt Östersund. Det kostar ingenting och ger er möjlighet att tala mer med den barnvakt i Östersund som vi rekommenderar. Under det första mötet så får barnen också bekanta sig med den barnvakt Östersund som de sedan kommer att vara ensamma med. Det är klokt och något som gör att det blir lättare att komma igång med barnpassning och en barnvakt i Östersund.

Börja med att kontakta oss och berätta när ni skulle behöva barnvakt i Östersund, för hur många barn, och även vad ni skulle vilja ha mer hjälp med därhemma. Vi kommer att matcha er med den barnvakt Östersund som passar just er familj.

Var kan jag få en barnvakt i Östersund?

NannyPoppins barnvakter är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet, inklusive Östersund. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Östersund oavsett om du bor centralt eller i omgivningen av Östersund, inklusive platser som Ängsmon, Lit, Marieby, Tandsbyn, Häggenås, Orrviken, Lunne, Fåker, Hara och Målsta. Vi har barnvakter i Östersund som passar alla familjer. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg barnvakt i Östersund för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj i Östersund?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och alla barnvakter är utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt Östersund är som alla våra andra barnvakter runtom i Sverige bland annat bakgrundskontrollerad. Alla barnvakter genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal får uppdraget. Vi berättar gärna mer om våra barnvakter och hur du kan hitta en barnvakt i Östersund hos oss. kontakta oss för en trygg barnvakt & nanny i Östersund!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Östersund?

Vi hjälper många familjer i Östersund med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt Östersund är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att våra barnvakter har en både trygg och rolig stund med dina barn. Våra barnvakter gör så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Östersund dig att minska stress och få mer energi över.

Med hjälp av en av våra barnvakter så har du energi och tid över som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt i Östersund kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. Vi har barnvakter även på kvällar och helger. Det finns barnvakter Östersund som vill jobba dagtid och barnvakter som vill jobba kvällstid. I Östersund börjar ni alltid med en prova-på-träff utan bindning med er personliga barnvakt Östersund. Där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnvakt Östersund. Våra barnvakter väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta er barnvakt Östersund

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en av våra barnvakter i Östersund
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt i Östersund & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Östersund
 4. Träffa er barnvakt Östersund för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Östersund som är en utbildad barnvakt, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7