Barnvakt i Linköping

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Barnpassning i Linköping med NannyPoppins

NannyPoppins har utbildade och fullt försäkrade barnvakter i Linköping. Men det viktigaste är att ni träffar en nanny som ni trivs med. Och att trivas med en nanny innebär att man både känner sig trygg och att personkemin klaffar. Vi tar därför fram en kandidat efter era krav och därefter får ni träffa barnflickan för en första träff innan ni bestämmer er. Om allt känns bra vid första träffen är det också bara att boka in nästa träff när ni behöver hjälp. Det kan vara fördelaktigt att träffas några gånger ganska snabbt i början så era barn och barnvakten lär känna varandra.

Vi finns alltid här ett samtal ifrån om ni behöver hjälp med något. Vi sköter dessutom allt det administrativa. Er barnvakt får dessutom en vit lön och en referens för framtida jobb. Samtidigt ingår försäkring om något mot förmodan händer under en barnpassning i Linköping.

Se våra två upplägg till höger och läs mer om det ni är intresserad av. Eller ring oss direkt på 0774 – 21 88 21, 09-19 på vardagar för mer information om en potentiell barnvakt i Linköping.

Läs mer om vår barnpassning

Flexibel barnvakt i Linköping när ni behöver hjälp

Har du svårt att hinna med allt du vill eller måste i din vardag? Eller att du måste stressa för att hinna med allt? En nanny kan vara en enkel lösning på din vardagsstress. Barnvakten underlättar din vardag och tar bort ett av stressmomenten genom att helt enkelt hämta upp ditt barn på dagis och lagar en enkel middag åt ditt barn. Vad som ingår i barnpassningen är även att barnvakten hjälper ditt barn med eventuella läxor och leker sedan tills du kommer hem.

Barnpassningen i Linköping börjar alltid med ett gratis prova-på möte, detta är för att både du och ditt barn ska känna er trygga med den barnvakt som blir utvald åt er. Vi garanterar att ditt barn ska känna sig trygg och trivas med sin barnvakt, våra barnvakter är nämligen noggrant utvalda och dessutom certifierade. De har fått olycksfallsutbildning och vet hur man skall förebygga olyckshändelser och de vet precis hur de ska agera om något trots allt skulle hända. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med din nanny, kan du alltid byta när du vill.

Minskad stress

Gör dig av med stressen i din vardag genom anlita en barnvakt. Kontakta oss för att boka in ditt prova-på möte med en potentiell barnvakt i Linköping eller om du har frågor så svarar någon av våra barnvaktsspecialister gärna på era frågor. Vanligt brukar vara att man vill veta om våra upplägg och priser. Vårt mål är däremot att kunna möta dig med ett bra erbjudande och hitta en riktigt duktig kandidat.

Vi hjälper er gärna att komma igång med er barnpassning i Linköping. Ibland kan det ta lite tid att hitta och boka in den barnvakt som passar ert behov. Ju förr du kontaktar oss , desto mer sannolikt är det att vi hittar en perfekt kandidat i tid.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert