• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Hitta en trygg barnvakt i Linköping

 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Linköping
 • Få en utbildad barnvakt i Linköping
 • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Linköping
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

En barnvakt i Linköping som förenklar er vardag

En barnvakt i Linköping som förenklar er vardag

Gör dig av med stressen i din vardag genom anlita en av våra barnvakter i Linköping. Våra utbildade och duktiga barnvakter kan hjälpa dig med barnpassningen, oavsett om ditt barn är nyfött eller är uppe i skolålder.

Vi ordnar en professionell barnvakt åt er

Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola, till barnpassning vid behov. Barnpassning och kan man även få på kvällar och helger. Vi har barnvakter i Linköping för både dagstid och kvällstid.

Personlig Barnvakt Linköping

Duktiga barnvakter i Linköping

Barnvakt Ebba i Linköping

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Linköping

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Linköping

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Linköping

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Linköping

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Linköping

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Linköping med omnejd

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Linköping med omnejd

Få en professionell och utbildad barnvakt i Linköping snabbt och smidigt.

 • Steg 1: Kontakta oss
 • Steg 2: Träffa din barnvakt
 • Steg 3: Njut av en förenklad vardag

Med oss är det lätt att hitta en barnvakt. Ta första steget och slå en signal för att få veta mer.

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Linköping

Vad tycker andra familjer som sin barnvakt i Linköping?

Känns tryggt att veta som förälder att alla från NannyPoppins var professionella, hjälpsamma och stödjande. Det betyder extra mycket för mig som ensamstående så jag ger er toppbetyg.

Ros-Marie Engholm Mamma till Tyra

Har endast positiva saker att säga om den hjälp vi har fått från vår barnvakt Maja! Hon är minst sagt av högsta kvalité och en helt strålande barnvakt. Skulle verkligen rekommendera!

Nydia Çağrı Mamma till Gabriella

Väldigt glad att jag valde NannyPoppins, för de levererade en perfekt barnvakt som barnen totalt älskar! Valter ser fram emot att träffa henne varje dag efter skolan vilket är fint att se. Tack!

Erna Gustafsson Mamma till Valter

Fantastisk upplevelse med vår barnvakt. Vi behövde någon som kunde passa barnen på kvällarna och de hittade någon direkt. Bra gjort av NannyPoppins. Vi är nöjda hela familjen!

David Vicario Gomez Pappa till Cecilia

Vi kontaktade NannyPoppins för några månader sedan och möttes av så mycket entusiasm och förståelse för vår situation. Är jättetacksam för all hjälp vi fått så kan varmt rekommendera.

Andrea Perez Mamma till Mia

Så säkerställer vi att ni får en trygg barnvakt i Linköping

Våra barnvakter i Linköping är noggrant utvalda av oss. Efter en djupgående intervjuprocess, utbildas och certifieras alla barnvakter i bland annat pedagogisk barnpassning och HLR för barn. Endast ett fåtal av alla potentiella barnvakter går vidare i processen, för att vi ska kunna säkerställa att alla våra familjen i Linköping får en barnvakt av högsta möjliga kvalité.

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Linköping

Varför väljer så många en barnvakt i Linköping från NannyPoppins?

Barnvakt Linköping | Personlig nanny | NannyPoppins

Det finns många fördelar med att anlita en barnvakt. En av de största fördelarna är att man som familj får en mer hållbar vardag. Med det menar vi att en barnvakt sköter barnpassningen när det behövs, så att du får tid till att fokusera på jobbet eller njuta av välförtjänt egentid. En barnvakt kan exempelvis fixa hämtningen/lämningen från förskola eller skola, så att du slipper stressa över ditt späckade schema. Det vanligaste upplägget är regelbunden barnpassning.

Är vår barnvakt i Linköping personlig för vår familj?

Barnvakt Linköping | Personlig nanny | NannyPoppins

Självklart! Alla våra familjer får en barnvakt som är speciellt utvald utifrån alla önskemål och preferenser som de må ha. Våra barnvakter är flexibla och kan anpassa sig efter ditt önskade upplägg, så att du kan få skräddarsydd barnpassning.

Var i Linköping kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Linköping | Personlig nanny | NannyPoppins

NannyPoppins är rikstäckande och kan därför erbjuda barnpassning i hela Linköping med omnejd, vilket inkluderar platser som Berga, Djurgården, Ekholmen, Ekkällan, Garnisonen, Hjulsbro, Johannelund, Kallerstad, Lambohov, Ramshäll, Skäggetorp och Stångebro.

Kontakta oss så hittar vi en barnvakt som bor i ditt område!

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Linköping | Personlig nanny | NannyPoppins

Ja, du kan få barnpassning alla dagar i veckan, alla tider på dygnet. Vi kan hitta en barnvakt i Linköping som finns tillgänglig att passa dina barn, när du än behöver det.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Linköping | Personlig nanny | NannyPoppins

Vi erbjuder barnpassning för barn i alla åldrar, oavsett om du har ett nyfött barn eller ett barn i skolålder. Du kan dessutom få barnpassning i Linköping för upp till tre barn, vilket innebär att du som är flerbarnsförälder kan få barnpassning för alla syskon.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Linköping | Personlig nanny | NannyPoppins

Alla familjer erbjuds ett prova-på-möte, helt utan bindning. Detta är ett tillfälle där din barnvakt hälsar på hemma hos dig och lär känna er familj. Du som förälder får chansen att ställa alla frågor du har, samt att visa barnvakten runt i ert hus eller förklara mer detaljerat om era rutiner. På så sätt är din barnvakt välbekant och förberedd när barnpassningen väl sätter igång.

Populära upplägg för barnpassning i Linköping

Vi vet att alla familjer i Linköping är i behov av olika sorters barnpassning. Bland våra upplägg kan du välja ett som passar just din familj.

I Linköping är det just nu populärt med en barnvakt som sköter hämtning/lämning, men vi erbjuder även exempelvis en barnvakt på heltid/deltid och en barnvakt för mer sporadiska tillfällen, såsom event.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett upplägg där din barnvakt hämtar eller lämnar ditt barn på förskola/skola så ofta du vill.

Deltid/heltid

Få regelbunden barnpassning på ett fast schema som du själv bestämmer själv.

Sporadiska tillfällen

Detta upplägg är bra för dig som behöver barnpassning endast då och då.

Barnvakt i parken i Linköping

Mer om vår barnpassning i Linköping

Bor du i Linköping och har svårt att hinna med allt du vill eller måste i din vardag? En barnvakt underlättar din vardag och tar bort ett av stressmomenten genom att helt enkelt hämta upp ditt barn på förskolan och lagar en enkel middag åt ditt barn. 

NannyPoppins har utbildade och fullt försäkrade barnvakter i Linköping, Norrköping och hela Östergötland. Men det viktigaste är att ni får en barnvakt som ni trivs med. För att hitta den bästa för din familj, har vi en lång process för rekrytering av barnvakter i Linköping. Vi tar därför fram en kandidat efter era krav och därefter får ni träffa er barnvakt för en första träff innan ni bestämmer er för att binda upp er på barnpassning med er utvalda barnvakt. Om allt känns bra vid första träffen så är det bara att boka in nästa träff.

Barnpassning med säkerhet i fokus

NannyPoppins har utbildade och fullt försäkrade barnvakter i Linköping. Men det viktigaste är att ni ska kunna få en barnvakt som ni trivs med. För att hitta den bästa för din familj, har vi en lång process för rekrytering av barnvakter i Linköping. Vi tar därför fram en kandidat efter era krav och därefter får ni träffa er barnvakt för en första träff innan ni bestämmer er för att binda upp er på barnpassning med er utvalda barnvakt. Om allt känns bra vid första träffen så är det bara att boka in nästa träff!

Våra barnvakter i Linköping är nämligen noggrant utvalda och dessutom certifierade. Alla våra barnvakter i Linköping har fått olycksfallsutbildning och vet hur man skall förebygga olyckshändelser och är certifierade i hjärt och lungräddning för barn. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med din barnvakt Linköping, så kan du alltid byta barnvakt när du vill.

Vi finns alltid här ett samtal ifrån om ni behöver hjälp med något angående er barnvakt eller barnpassning. Er barnvakt får en vit lön och en referens för framtida jobb. Samtidigt ingår även försäkring om något mot förmodan händer under en barnpassning.

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Linköping

 1. Ring oss på 0774–21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt Linköping
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Om du behöver barnpassning med en barnvakt i Linköping, se våra upplägg nedan och läs mer om det ni är intresserad av barnvakt i Linköping. Eller ring oss direkt på 0774–21 88 21, 09-19 på vardagar för mer information om våra barnvakter i hela Linköping.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Vi rekommenderar även

Är det så att ni utöver en barnvakt också behöver hjälp med läxhjälp till era barn, kan vi på NannyPoppins rekommendera Allakandos läxhjälp i Linköping. De erbjuder personliga privatlärare som är duktiga på att stötta, utveckla och hjälpa barnen att hitta studieglädje! Allakandos läxhjälp finns i alla ämnen!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7