Barnvakt Linköping

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Barnpassning i Linköping med NannyPoppins

NannyPoppins har utbildade och fullt försäkrade barnvakter i Linköping. Men det viktigaste är att ni träffar en nanny som ni trivs med. Och att trivas med en nanny innebär att man både känner sig trygg och att personkemin klaffar. Vi tar därför fram en kandidat efter era krav och därefter får ni träffa barnflickan för en första träff innan ni bestämmer er. Om allt känns bra vid första träffen är det också bara att boka in nästa träff när ni behöver hjälp. Det kan vara fördelaktigt att träffas några gånger ganska snabbt i början så era barn och barnvakten lär känna varandra.

Vi finns alltid här ett samtal ifrån om ni behöver hjälp med något. Vi sköter dessutom allt det administrativa. Er barnvakt får dessutom en vit lön och en referens för framtida jobb. Samtidigt ingår försäkring om något mot förmodan händer under en barnpassning i Linköping.

Se våra två upplägg till höger och läs mer om det ni är intresserad av. Eller ring oss direkt på 0774 – 21 88 21, 09-19 på vardagar för mer information om en potentiell barnvakt i Linköping.

Läs mer om vår barnpassning

Barnvakt Linköping

Har du svårt att hinna med allt du vill eller måste i din vardag? Eller att du måste stressa för att hinna med allt? En nanny kan vara en enkel lösning på din vardagsstress. Barnvakten underlättar din vardag och tar bort ett av stressmomenten genom att helt enkelt hämta upp ditt barn på dagis och lagar en enkel middag åt ditt barn. Vad som ingår i barnpassningen är även att barnvakten hjälper ditt barn med eventuella läxor och leker sedan tills du kommer hem.

Barnpassningen i Linköping börjar alltid med ett gratis prova-på möte, detta är för att både du och ditt barn ska känna er trygga med den barnvakt som blir utvald åt er. Vi garanterar att ditt barn ska känna sig trygg och trivas med sin barnvakt, våra barnvakter är nämligen noggrant utvalda och dessutom certifierade. De har fått olycksfallsutbildning och vet hur man skall förebygga olyckshändelser och de vet precis hur de ska agera om något trots allt skulle hända. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med din nanny, kan du alltid byta när du vill.

Minskad stress

Gör dig av med stressen i din vardag genom anlita en barnvakt. Kontakta oss för att boka in ditt prova-på möte med en potentiell barnvakt i Linköping eller om du har frågor så svarar någon av våra barnvaktsspecialister gärna på era frågor. Vanligt brukar vara att man vill veta om våra upplägg och priser. Vårt mål är däremot att kunna möta dig med ett bra erbjudande och hitta en riktigt duktig kandidat.

Vi hjälper er gärna att komma igång med er barnpassning i Linköping. Ibland kan det ta lite tid att hitta och boka in den barnvakt som passar ert behov. Ju förr du kontaktar oss , desto mer sannolikt är det att vi hittar en perfekt kandidat i tid.

Var kan jag få en barnvakt i Linköping?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Linköping oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Berga, Djurgården, Ekholmen, Ekkällan, Garnisonen, Hjulsbro, Johannelund, Kallerstad, Lamobohov, Ramshäll, Skäggetorp och Stångebro. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Linköping för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Linköping!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Linköping?

Vi hjälper många familjer i Linköping med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Linköping är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Linköping dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Linköping börjar ni alltid med ett gratis första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Linköping

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Linköping
  4. Träffa er barnvakt för ett gratis prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Linköping som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert