Barnpassning i Stockholm

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Vi hjälper dig med en utbildad & professionell barnvakt i Stockholm

NannyPoppins ambition är att bli Sveriges bästa företag på barnpassning, att ha ett stort nätverk av barnvakter i Stockholm är ett av våra stora nyckeltal. Detta gör det möjligt för oss att också välja den kandidat som passar er och ert behov bäst. Att ni bor nära varandra är också en stor fördel.

Våra två upplägg för barnpassningen ser ni till höger. Ni får gärna ringa in till oss på 0774 – 21 88 21 om ni har en fundering. Oftast är det bra att komma igång så snart det går då det kan ta tid att hitta rätt barnvakt i Stockholm för just er familj. Men i de flesta fall börjar ni redan inom en vecka. Är det ett specifikt datum är det också en stor fördel om vi får reda på det så snart det bara går då vi kan säkerställa att just er nanny inte bokar in något den dagen.

Ett urval av våra områden är bland annat Huddinge, Sollentuna, Solna, Värmdö, Järfälla, på Lidingö och såklart i centrum. Välkommen till NannyPoppins barnpassning i Stockholm!

Vi finns med omnejd. Ett urval: Bromma, Danderyd, Djursholm, Ekerö, Eksjö, Farsta, HaningeHuddinge, Hägersten, Järfälla, KungsholmenLidingöNacka, Sigtuna, Sollentuna, Solna, SödermalmSpånga, TumbaTyresöTäby, VallentunaVasastanVaxholmVällingby, VärmdöÄlvsjö och Östermalm.

Läs mer om vår barnpassning

NannyPoppins barnpassning i Stockholm

VI har nannies precis som alla andra och det är inte något unikt i sig. Vi vill verkligen säkerställa att våra barnflickor också är de bästa. Ett mål vi jobbar hårt för. Framför allt i Stockholm som också är den stad vi har flest familjer i. Något vi tror på är att inte bara utbilda och certifiera, utan att få jobbet så roligt som möjligt och tänka långsiktigt. Våra barnvakter jobbar ofta här i flera år och har under tiden passat en hel del familjers barn. Det finns en otrolig vana och en säkerhet enbart tiden och repetition kan ge.

Vi har också ett brett utbud av personligheter. I slutändan är det ert behov som föräldrar som styr. Ibland söker man snarare en till förälder, medan vissa istället söker en betydligt äldre ”storasyskon” som också har ett genuint intresse för barn.

Vanliga frågor om vår barnpassningMaria är en av våra mycket duktiga barnvakter i Stockholm

Vad händer om jag inte blir nöjd med den barnvakt vi träffar?

VI har alltid en första gratis prova-på-tillfälle. Vi vill att ni ska vara nöjda och inte heller vara rädda för att prova.

Vad kostar en barnvakt i Stockholm efter RUT?

Priser från 139 kr. Men beror i slutändan på vilket upplägg ni också väljer. I dessa priser ingår allt från reseersättning, det administrativa, försäkring med mera.

Kan ni hjälpa oss på vårt bröllop?

Ja! Det kan vi. Många av våra mest rutinerade barnvakter tycker det är superroligt att få hänga med på ett bröllop. Och samtidigt få ta hand om barnen. Se bara till att ringa in så snart ni kan så vi kan säkerställa att vi har en som kan de tiderna och datumen som gäller. Vi hjälper dig när du söker.

Fördelen med att redan ha kontakt med en duktig barnvakt i Stockholm

Att ha kontakt med en riktigt duktig barnvakt i Stockholm ni kan ringa när det passar er kommer underlätta många situationer som annars är svåra att lösa. Och med RUT-avdraget blir det dessutom mycket billigt och vit barnpassning kostar lika mycket som man tar det svart. Fördelen för er barnvakt när man får en vit lön är dessutom stora då vi kan ge dem en tyngre referens för framtida jobb. Vi certifierar och utbildar samt sätter en kvalitetsstämpel på alla våra kandidater. Vi gör er barnpassning i Stockholm lite enklare & vill vara ert naturliga val. Vi tror vägen dit är att ha riktigt duktiga barnflickor med värme, glädje och en trygghet.

Vi kan också erbjuda dig barnpassning heltid.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert