• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Hitta en trygg barnvakt i Stockholm

  • Vårt mål: Bäst barnpassning i Stockholm
  • Få en utbildad barnvakt i Stockholm
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Stockholm
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

En barnvakt i Stockholm som förenklar er vardag

En barnvakt i Stockholm som förenklar er vardag

Hos oss på NannyPoppins hittar du ett brett urval av utbildade och trygga barnvakter i hela Stockholm med omnejd. Vi erbjuder barnpassning för alla åldrar och orter, så att du kan hitta en nanny som fungerar bra ihop med din familj.

Så fungerar ett upplägg i Stockholm

Ett vanligt upplägg för barnpassning i Stockholm är att barnvakten fixar hämtningar och lämningar till skola eller förskola. I en storstad som Stockholm kan det vara praktiskt att ha någon som sköter den delen av dagen, så att du får mer tid till jobbet eller dig själv.

Personlig Barnvakt Stockholm

Duktiga barnvakter i Stockholm

Barnvakt Ebba i Stockholm

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Stockholm

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Stockholm

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Stockholm

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Stockholm

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Stockholm

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Så kommer du igång med en barnvakt i Stockholm

Så kommer du igång med en barnvakt i Stockholm

Så här enkelt är det att hitta en personlig barnvakt i Stockholm:

  • Steg 1: Gör en intresseanmälan
  • Steg 2: Våra experter hittar en barnvakt
  • Steg 3: Prova-på-möte i Stockholm

Varje barnvakt är handplockad utifrån familjernas egna önskemål och upplägg.

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Stockholm

Vad tycker andra familjer som sin nanny i Stockholm?

Känns nästan som ödet att vi blev matchade med Vera, vår barnvakt! Hon är helt perfekt och duktig på att passa barnen. Jag är ensamstående mamma och att få lite extra hjälp har underlättat rejält.

Sabina Vuković Mamma till Noah

Kompetenta, trevliga och säkra: Det är så jag hade beskrivit NannyPoppins med tre ord. Utmärkt att man kan få barnpassning när det behövs, så jag inte behöver ha FOMO hela tiden…!

Kerstin Olausson Mamma till Ronja

Alla mina upplevelser med NannyPoppins har varit suveräna. De skötte i princip allt, så det enda jag behövde göra var att träffa barnvakten. Sonen är helt förtjust i henne och jag är nöjd med den hjälp jag får.

Lucas Cardona Pappa till Matteo

Jag tycker att NannyPoppins är ett toppen-företag! Fick ett trevligt bemötande av experterna på telefonen och de hjälpte mig att hitta vår underbara barnvakt Sofie. Supernöjd och kan rekommendera!

Nicole Österberg Mamma till André

Familjens upplevelse med NannyPoppins har varit fantastisk. Vår barnvakt är engagerad och det märks verkligen att barnen trivs med henne. Har rekommenderat er till ett flertal vänner redan!

Ludwig Dahlberg Pappa till Leia

Så säkerställer vi att ni får en trygg barnvakt i Stockholm

Med flera års erfarenhet av barnpassning i ryggsäcken, kan vi stolt säga att vi är experter på att matcha våra familjer med en perfekt barnvakt i Stockholm. Vår gedigna rekryteringsprocess ser till att alla barnvakter är utbildade, säkra och certifierade i bland annat HLR för barn.

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Stockholm

Varför väljer så många en barnvakt i Stockholm från NannyPoppins?

Barnvakt Stockholm | Barnpassning med nanny | NannyPoppins

Den största fördelarna att ta hjälp av en barnvakt i Stockholm är att man får ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både rolig och trygg stund med ditt barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. NannyPoppins hjälper dig att hitta en barnvakt som kan minska din vardagsstress, så att du istället får mer energi för kvalitetstid med din familj.

Är vår barnvakt i Stockholm personlig för vår familj?

Barnvakt Stockholm | Barnpassning med nanny | NannyPoppins

Din nanny i Stockholm är självklart personlig och speciellt utvald av våra experter med din familjs önskemål i åtanke. När din familj väl har blivit matchad med en barnvakt i Stockholm, erbjuder vi en prova-på-träff, så att ni kan lära känna er barnvakt innan ni sätter igång med barnpassningen.

Var i Stockholm kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Stockholm | Barnpassning med nanny | NannyPoppins

Ni kan enkelt få en nanny i hela Stockholm med omnejd. Ett urval av några platser som vi finns idag med barnvakt Stockholm: Bromma, Djursholm, Lidingö och Nacka.

Om ditt område eller ort inte finns med i listan ovan, kan du kontakta oss så kan våra experter presentera en barnvakt för dig som bor i närheten. Vi finns även i hela Sverige!

Arbetar era barnvakter i Stockholm även kvällar och helger?

Barnvakt Stockholm | Barnpassning med nanny | NannyPoppins

Ni kan få en barnvakt under dagen så väl som under kvällen. Vi erbjuder dessutom barnpassning under alla veckodagar, inklusive helgdagar så att ni kan få den barnpassning som ni behöver.

Hos NannyPoppins kostar det inte extra bara för att du behöver hjälp under nattetid eller på helgen. Vår prismodell för barnpassning i Stockholm gäller för alla tider på dygnet och alla dagar i veckan.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning i Stockholm för?

Barnvakt Stockholm | Barnpassning med nanny | NannyPoppins

Barnpassning i Stockholm erbjuds för barn i alla åldrar. Våra professionella barnvakt har erfarenhet med att passa nyfödda barn, såväl som barn i skolålder. Utöver detta utbildas alla barnvakter i hur man tar hand om barn i olika ålder, så att du kan känna dig trygg med att veta att din barnvakt är mycket kapabel av att passa ditt barn.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Stockholm | Barnpassning med nanny | NannyPoppins

Ett prova-på-möte är enkelt förklarat ett tillfälle hemma hos dig där du får lära känna din barnvakt. Du får chansen att ställa frågor, förklara hur din familj fungerar för barnvakten samt att du kan visa barnvakten runt i ditt hem. Prova-på-mötet är det perfekta tillfället för dig och ditt barn att bekanta er med er nya barnvakt.

Populära upplägg för barnpassning i Stockholm

Vi har förståelse för att alla familjer har olika scheman och vardagsrutiner. Därför har vi ett utbud av olika upplägg så att du kan få avlastning oavsett vad du behöver hjälp med!

De tre uppläggen är hämtning/lämning, deltid/heltid och sporadiska tillfällen. Du kan självklart kombinera upplägg för skräddarsydd barnpassning i Stockholm.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett lugnt avslut på dagen. Din barnvakt hämtar/lämnar ditt barn på förskola/skola.

Deltid/heltid

Detta upplägg ger dig löpande barnpassning i Stockholm, några dagar i veckan eller hur du än vill ha det!

Sporadiska tillfällen

Ett upplägg som är perfekt för dig som vet att du behöver barnpassning, men kanske inte just när!

Barnvakt i parken

Hur fungerar NannyPoppins professionella barnpassning i Stockholm?

Varje dag hjälper vi många familjer i hela Stockholm med en trygg barnvakt. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Stockholm börjar ni alltid med ett prova-på-möte utan bindning med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka.

Vi hjälper dig med en utbildad barnvakt

Vår ambition är att bli Sveriges bästa företag på barnpassning, inte bara i Stockholm. Vi tror att det viktigaste är att ni har en barnvakt i Stockholm som ni gillar. Det inkluderar personkemi mellan er, barnen och er barnvakt Stockholm. Barnvakten ska också ha lång erfarenhet så att ni som föräldrar kan känna er trygga.

Vår övertygelse är att det är viktigt att ha ett stort och brett nätverk av barnvakter i Stockholm. Detta då det gör det möjligt för oss att också välja ut den barnvakt i Stockholm som passar er och ert behov bäst. Att er barnvakt bor nära har vi märkt är viktigt då det blir lättare för barnvakten att hoppa in när ni behöver det.

Trygg barnpassning i Stockholm

Något vi tror på är att inte bara utbilda och certifiera barnvakten, utan vi tror även på att jobbet som en barnvakt i Stockholm ska vara så roligt som möjligt, samtidigt som vi tänker långsiktigt med vår barnpassning. Våra barnvakter i Stockholm har ofta jobbat för NannyPoppins i flera år och har under tiden passat en hel del familjers barn. Det finns en otrolig vana och en säkerhet som enbart tid och tidigare erfarenhet av barnpassning som en barnvakt från NannyPoppins kan ge. Utöver ett utdrag ur belastningsregistret så utbildas våra barnvakter i pedagogik, trygghet och säkerhet.

Fördelen med att ha samma barnvakt varje gång

Att ha hitta en nanny i Stockholm som ni kan ringa när det passar er kommer underlätta många situationer som annars är svåra att lösa. Genom att ha samma barnvakt varje gång, kan ditt barn bättre lära känna er barnvakt och känna sig trygg varje gång de ses.

Dessutom är det väldigt praktiskt att ha någon som bor i närheten ifall du skulle vara i behov av barnpassning vi ett sporadiskt tillfälle. Ett vanligt exempel på en sådan situation kan vara att man akut måste åka in till jobbet eller att man blivit bjuden på något event i sista minuten. Då kan din barnvakt enkelt rycka in och lösa situationen utan något vidare strul.

Vi gör er barnpassning i Stockholm lite enklare och vill därför vara ert naturliga val. Vi tror vägen dit är att ha riktigt duktiga barnflickor med värme, glädje och en trygghet!

Flexibel barnpassning med en nanny i Stockholm

Två av våra upplägg för barnpassning i Stockholm är antingen sporadiska eller regelbundna träffar. Alla situationer ser olika ut och det är livspusslet vi vill få ihop. Oavsett om ni bara behöver hjälp av en duktig nanny i Stockholm ibland eller på heltid.

Ni får gärna ringa in till en av våra experter på barnpassning och barnvakt i Stockholm på 0774–21 88 21 om ni har en fråga eller en fundering. Oftast är det bra att komma igång i tid då vi får längre tid på oss att boka upp den barnvakt i Stockholm som passar just er familjs behov bäst. Då har ni också möjligheten att köra ett provpass där ni provar på barnpassningen och ert eller era barn får lära känna barnvakten.

Ett urval av våra områden för barnvakt Stockholm är bland annat Huddinge, Sollentuna, Solna, Värmdö, Järfälla, på Lidingö och såklart i centrum. 

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt Stockholm till min familj?

Vi har gjort det enkelt att hitta barnvakt. Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt i Stockholm är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. 

Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt Stockholm hos oss, hör av dig till oss för trygg barnpassning Stockholm!

Så fungerar RUT-avdraget

RUT-avdraget gör det möjligt för familjer i Stockholm att minska sina skatteutgifter samtidigt som de får tillgång till högkvalitativ barnpassning. Detta är en win-win situation där föräldrarna kan balansera sina arbets- och familjeliv mer smidigt samtidigt som barnvakten får en trygg anställning!

Om du bor i Stockholm har du möjlighet att dra av hälften av kostnaden för barnpassning, med ett tak på 75 000 kronor per individ och år inom hushållet. Det innebär att en familj med två föräldrar kan dra av upp till totalt 150 000 kronor för en professionell barnvakt.

För att utnyttja RUT-avdraget för barnpassning i Stockholm behöver du bara ta kontakt med oss. Vi tar bland annat hand om all administrativ hantering åt din familj, vilket innebär att ni inte behöver göra något för att dra fördel av avdraget!

Vi rekommenderar även

Är det så att ni utöver en nanny i Stockholm också känner ett behov av läxhjälp till era barn, kan vi på NannyPoppins rekommendera Allakandos läxhjälp i Stockholm. De erbjuder personliga privatlärare som är duktiga på att stötta, utveckla och hjälpa barnen att hitta studieglädje! Allakandos läxhjälp finns i alla ämnen.

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7