Barnvakt Stockholm

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Vi hjälper dig med en utbildad & professionell barnvakt i Stockholm

Vår ambition är att bli Sveriges bästa företag på barnpassning, inte bara i Stockholm. Vi tror att det viktigaste är att ni har en barnvakt i Stockholm som ni gillar. Det inkluderar personkemi mellan er, barnen och barnvakten. Barnvakten ska också ha lång erfarenhet så att ni som föräldrar kan känna er trygga.

Vår övertygelse är att det är viktigt att ha ett stort och brett nätverk av barnvakter i Stockholm. Detta då det gör det möjligt för oss att också välja ut den barnvakt Stockholm som passar er och ert behov bäst. Att er barnvakt bor nära har vi märkt är viktigt då det blir lättare för barnvakten att hoppa in när ni behöver det.

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Stockholm?

Vi hjälper många familjer i Stockholm med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Stockholm är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Stockholm dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Stockholm börjar ni alltid med ett prova-på-möte utan bindning med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Stockholm

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Stockholm
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt Stockholm som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Stockholm

Vi har nannies i Stockholm precis som alla andra och det är inte något unikt i sig. Vi vill verkligen säkerställa att våra barnflickor också är de bästa. Ett mål för hög kvalitet på barnflicka Stockholm som vi jobbar hårt för. Framför allt i Stockholm som också är den stad vi har flest familjer med barnvakt i.

Något vi tror på är att inte bara utbilda och certifiera barnvakten, utan att få jobbet så roligt som möjligt och tänka långsiktigt med vår barnpassning. Vår barnvakter Stockholm jobbar ofta som nanny i Stockholm på NannyPoppins i flera år och har under tiden passat en hel del familjers barn. Det finns en otrolig vana och en säkerhet enbart tid och erfarenhet av barnpassning kan ge.

Vi har också ett brett utbud av personligheter för barnpassning när det kommer till en nanny Stockholm. I slutändan är det ert behov som föräldrar som styr. Ibland söker man snarare en till förälder, medan vissa istället söker barnvakt som blir ett betydligt äldre “storasyskon” som också har ett genuint intresse för barn.

Våra barnflickor har bred erfarenhet, exempelvis av allergier och HLR för barn.

Vanliga frågor om vår barnpassning

Malin, barnvakt Stockholm Maria, barnvakt Stockholm Cecilia, barnvakt Stockholm Elin, barnvakt Stockholm

Vad händer om jag inte blir nöjd med den barnvakt vi träffar?

Vi har alltid en första prova-på-tillfälle med barnpassning för er med nanny i Stockholm. Vi vill att ni ska vara nöjda och inte heller vara rädda för att prova, så det sker helt utan bindning så länge ni träffar er barnvakt.

Vad kostar en barnvakt Stockholm efter RUT?

Priser för barnpassning i Stockholm från 149 kr. Men beror i slutändan på vilket upplägg ni också väljer. I dessa priser ingår allt från reseersättning för er barnvakt, det administrativa, försäkring med mera. Priserna är inklusive RUT.

Kan en nanny hjälpa oss med barnpassning på vårt bröllop?

Ja! Det kan vi, både i Stockholm och på andra platser. Många av våra mest rutinerade barnvakter tycker det är superroligt att få hänga med på ett bröllop. Och samtidigt få ta hand om barnen. Se bara till att ringa in så snart ni kan så vi kan säkerställa att vi har en nanny som kan de tiderna och datumen som gäller. Vi hjälper dig när du söker.

Populära upplägg just nu för barnpassning med barnvakt Stockholm är:

Barnvakt Stockholm dagtid, Barnvakt Stockholm kväll, Barnvakt Stockholm helg, Barnvakt Stockholm hämtning, Barnvakt Stockholm lämning, Barnvakt Stockholm sporadiskt och även Barnvakt Stockholm heltid eller Barnvakt Stockholm deltid.

Fördelen med att redan ha kontakt med en duktig barnvakt Stockholm

Att ha kontakt med en riktigt duktig barnvakt i Stockholm ni kan ringa när det passar er kommer underlätta många situationer som annars är svåra att lösa. Och med RUT-avdraget blir det dessutom billigare och vit barnpassning kostar lika mycket som man tar det svart. Fördelen för er barnvakt när man får en vit lön är dessutom stora då vi kan ge dem en tyngre referens för framtida jobb.

Vi certifierar och utbildar er barnflicka Stockholm samt sätter en kvalitetsstämpel på alla våra kandidater. För att snabbt kunna erbjuda en riktigt kompetent person, samarbetar vi även med ett av de största nätverken genom myNanny barnvakt i Stockholm (läs mer här). Vi gör er barnpassning i Stockholm lite enklare & vill vara ert naturliga val. Vi tror vägen dit är att ha riktigt duktiga barnflickor med värme, glädje och en trygghet.

Vi kan också erbjuda dig barnpassning heltid.

Flexibel barnpassning med barnflicka Stockholm

Våra två upplägg för barnpassning & barnvakt Stockholm är antingen sporadiska eller regelbundna träffar. Alla situationer ser olika ut och det är livspusslet vi vill få ihop. Oavsett om ni bara behöver hjälp av en duktig nanny eller barnvakt ibland eller heltid.

Ni får gärna ringa in till en av våra experter på barnpassning och barnvakt i Stockholm på 0774 – 21 88 21 om ni har en fråga eller en fundering. Oftast är det bra att komma igång i tid då vi får längre tid på oss att boka upp den barnvakt i Stockholm som passar just er familjs behov bäst. Då har ni också möjligheten att köra ett provpass där ni provar på barnpassningen och ert eller era barn får lära känna barnvakten.

Ett urval av våra områden för barnvakt Stockholm är bland annat Huddinge, Sollentuna, Solna, Värmdö, Järfälla, på Lidingö och såklart i centrum. Välkommen till NannyPoppins barnpassning i Stockholm!

Ni kan enkelt få en nanny i Stockholm med omnejd. Ett urval av platser vi finns idag med barnvakt Stockholm: Bromma, Danderyd, Djursholm, Ekerö, Eksjö, Farsta, HaningeHuddinge, Hägersten, Järfälla, KungsholmenLidingöNacka, Sigtuna, Sollentuna, Solna, SödermalmSpånga, TumbaTyresöTäby, VallentunaVasastanVaxholmVällingby, VärmdöÄlvsjö och Östermalm.

Var kan jag få en barnvakt i Stockholm?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Stockholm oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Vasastan, Östermalm, Gärdet, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Hammarby Sjöstad, Bromma, Enskede, Älvsjö, Hässelby. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Stockholm för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt Stockholm till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning Stockholm. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Stockholm!

Slå oss en signal nu för en barnvakt i Stockholm som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar perfekt till just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert