Barnvakt i Norrköping

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Barnpassning i Norrköping

NannyPoppins erbjuder kvalitativa barnvakter och kanske den bästa barnpassningen i Norrköping? Det är i vilket fall vårat mål som vi alltid strävar efter. Vi satsar på långsiktiga relationer och riktigt duktiga barnvakter. Vi på NannyPoppins har olika upplägg för er som vill komma igång. Antingen om det är så att ni först behöver hjälp vid ett enstaka tillfälle, eller om ni vill köra regelbundet.

Vi har dessutom barnvaktsspecialister som finns tillgängliga både för er familjer och för er barnvakt om det skulle hända något. Och då vi har så stor spridning kan vi dessutom enkelt hitta en inhoppare om er ordinera själv är sjuk.

Det viktigaste är att vi hittar en barnvakt i Norrköping som matchar era kriterier. Grundkrav från vår sida är tidigare erfarenheter av barnpassning, våra internutbildningar, certifiering och regelbunden utveckling.

Läs mer information om oss till höger eller ring in till 0774 – 21 88 21.

Läs mer om vår barnpassning

Handplockad barnvakt i Norrköping efter era behov

I Norrköping är våra barnvakter noggrant utvalda av oss och vi har sett till att de är certifierade och olycksfallsutbildade. För oss är det nämligen väldigt viktigt att du och ditt barn ska känna sig trygga med er barnvakt. Våra barnvakter är dessutom flexibla, så oavsett om du är i behov av en tillfällig hjälp eller regelbunden hjälp enligt ett långsiktigt schema så har vi en barnvakt som passar era behov.

Ibland är det svårt att hinna med allt man vill hinna med och samtidigt ta hand om barnen och uträtta viktiga ärenden och vardagssysslor. Känner du att detta stämmer in på dig? Då kan en barnvakt vara din lösning. Barnvakten hämtar enkelt upp ditt barn på dagis, ser till så ditt barn får lite mat i magen i form av en enklare middag och hjälper till med ev. Läxor tills du kommer hem.

Första träffen är alltid en prova-på-träff där du och ditt barn får träffa den barnvakt vi har valt ut åt er. Detta är för att både du och ditt barn ska känna att ni trivs med barnvakten och att du känner att ditt barn är tryggt. Skulle det inte fungera kan ni alltid byta till en annan barnvakt.

Boka prova-på-träff för vår barnpassning i Norrköping

Vi erbjuder inte bara att passa dina barn, vi erbjuder ett helhetskoncept där vi mer eller mindre garanterar att ordna en riktigt duktig barnvakt efter dina kriterier. Ni säger hur ni vill att er nanny ska vara för er barnpassning i Norrköping och vi hittar den som passar er beskrivning. Det är viktigt för oss att den kandidat vi presenterar inte bara passar idag, utan flera år framåt och vi är så säkra att vi erbjuder en första prova-på-träff där ni kan välja att gå vidare, avsluta eller be oss presentera en ny. Vi vill hitta den långsiktiga barnvakt i Norrköping som ni söker.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert