• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Hitta en trygg barnvakt Norrköping

 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Norrköping
 • Få en utbildad barnvakt i Norrköping
 • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Norrköping
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

En barnvakt i Norrköping som förenklar er vardag

En barnvakt i Norrköping som förenklar er vardag

Vi gör ditt liv lite enklare med hjälp av vår professionella barnpassning i Norrköping. Med ett stort urval av utbildade och trygga barnvakter är det enkelt att komma igång med barnpassning.

En personlig nanny i Norrköping
Välj bland våra praktiska vanliga upplägg för barnpassning eller gör det extra skräddarsytt och kombinera upplägg. I Norrköping är det vanligt med en barnvakt som hämtar/lämnar från skola eller förskola!

Personlig Barnvakt Norrköping

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Norrköping med omnejd

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Norrköping med omnejd

Med oss är det enkelt att komma igång med professionell barnpassning i Norrköping.

 • Kontakta oss via vår hemsida eller slå en signal
 • Välj en barnvakt själv eller få hjälp av oss
 • Få en prova-på-träff helt utan bindning

Våra barnpassningsspecialister ger dig förslag på en personlig nanny utifrån dina önskemål.

Så kommer du igång med en personlig barnvakt i Norrköping

Duktiga barnvakter i Norrköping

Barnvakt Ebba i Norrköping

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Norrköping

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Norrköping

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Norrköping

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Norrköping

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Norrköping

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Vad tycker andra familjer som sin barnvakt i Norrköping?

Vi provade att anlita en nanny för första gången och nu tror jag inte att jag någonsin kommer gå tillbaka till att inte ha en! Som egenföretagare har detta varit en sådan LÄTTNAD! Tack!

Martina Lindblad Mamma till Molly

Har ofta oregelbundna tider med jobbet, så en nanny har verkligen gjort att jag kan fokusera bättre på jobbet eftersom jag inte behöver oroa mig för vad jag ska göra med barnen. Rekommenderar varmt NannyPoppins!

Hanna Khan Mamma till Benji

Trodde tidigare att en barnvakt skulle vara dyrt, men med RUT-avdraget blir det så rimligt!!! Det känns lyxigt att kunna veta att vår nanny Emily tar hand barnen när jag än behöver det!

Frida Larsson Mamma till William

Jag har ofta en rätt stökig vecka på grund av mitt jobb. Fick sedan höra om NannyPoppins och bestämde mig för att ta kontakt. Bra bemötande och information från alla håll. Är definitivt nöjd.

Javier Mendoza Pappa till Eduardo

Min son totalt älskar sin nanny.. Och jag också! Vår nanny är super trevlig och omtänksam och fixar exakt allt som jag ber henne om. Hade inte klarat mig utan henne vid det här laget, så toppbetyg från mig!

Tiya Ali Mamma till Jon

Så säkerställer vi att ni får en trygg barnvakt i Norrköping

Trygg barnpassning är enkelt att få i Norrköping med NannyPoppins. Vi har ett brett urval av duktiga och utbildade nannies i Norrköping som kan hjälpa dig. Alla barnvakter är noggrant utvalda av våra experter för att säkerställa att du kan känna dig trygg med ditt val av nanny.

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka

Vanliga frågor om vår barnpassning i Norrköping

Vad är fördelarna med en barnvakt i Norrköping?

Barnvakt Norrköping | Personlig nanny | NannyPoppins

En av de största fördelarna med en nanny är att det gör din vardag mer hållbar. En nanny tar hand om barnpassningen så att du får tid över till annat, vare sig du vill ha mer tid till att fokusera på jobbet eller om du behöver någon som sköter hämtning/lämning från förskolan.

Är vår barnvakt i Norrköping personlig för vår familj?

Barnvakt Norrköping | Personlig nanny | NannyPoppins

Eftersom vi har ett stort nätverk av utbildade barnvakter, kan vi säkerställa att du får en barnvakt i Norrköping som är specifikt utvald utifrån dina behov. Våra barnpassningsspecialister väljer personligen ut en barnvakt till dig som de sedan presenterar.

Var i Norrköping kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Norrköping | Personlig nanny | NannyPoppins

Du kan få en barnvakt var du än bor i Norrköping. Populära områden för barnpassning just nu är Berga, Haga, Hageby, Klingsberg, Klockaretorpet, Midtina, Navestad, Rambodal, Saltängen, Skarphagen, Söderstaden och Vilbergen.

Våra experter kan hjälpa dig med att hitta en barnvakt som bor i ditt område!

Arbetar era barnvakter i Norrköping även kvällar och helger?

Barnvakt Norrköping | Personlig nanny | NannyPoppins

Våra barnvakter i Norrköping kan hjälpa dig dagen runt. Vare sig det är på natten eller på en helgdag, kan du få en nanny som kan anpassa sig efter dina behov utan något problem.

Det regelbundna upplägget för barnpassning fungerar extra bra för dig som jobbar natt eller helg! För mer information om det kan du klicka här.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Norrköping | Personlig nanny | NannyPoppins

Barnpassning går självklart att få för alla barn, oavsett vilken ålder de är. Du kan få en nanny i Norrköping som har erfarenhet av att passa bebisar såväl som barn i skolålder.

Har du flera barn? Vi erbjuder barnpassning för upp till tre barn utan någon extra kostnad, vilket gör att dina barn kan ha kul med sin nanny tillsammans.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Norrköping | Personlig nanny | NannyPoppins

Ett prova-på-möte är precis vad det låter som! Du bokar in en tid tillsammans med din barnvakt, så kommer de hem till dig och får lära känna din familj. Detta är det perfekta tillfället för dig att ställa några frågor och bättre bekanta dig med din nanny.

Om det av någon anledning inte skulle kännas helt hundra med barnvakten, kan du bara kontakta oss så hittar vi en ny till dig direkt.

Populära upplägg för barnpassning i Norrköping

För att din nanny ska kunna hjälpa din familj med barnpassning på bäst sätt, kan ni välja mellan våra olika upplägg.

Det allra vanligaste upplägget i Norrköping är hämtning/lämning, vilket är bra för föräldrar som inte får schemat att gå ihop med förskolans eller skolans. Super praktiskt!

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Din nanny hämtar eller lämnar ditt barn från förskolan/skolan. Varför inte båda!

Deltid/heltid

Några dagar i veckan får du hjälp av din nanny, oavsett hur länge du behöver det.

Sporadiska tillfällen

Ett praktiskt upplägg som ger dig barnpassning när du än behöver.

barnvakt i Norrköping leker

Mer om vår barnpassning i Norrköping

NannyPoppins erbjuder kvalitativa barnvakter i hela Norrköping och Linköping med omnejd. Vårt mål är att du ska få en perfekt nanny för din familj. Vi satsar därför på långsiktiga relationer och riktigt duktiga barnvakter. Vi erbjuder olika upplägg för er som vill komma igång med en barnvakt i Norrköping. Antingen om det är så att ni först behöver hjälp av en barnvakt vid ett enstaka tillfälle eller om ni vill köra regelbundet med en barnvakt.

Vi har dessutom barnvaktsspecialister som finns tillgängliga både för er familjer och för er barnvakt om det skulle hända något med barnen eller er barnvakt. Då vi har så stor täckning  med våra barnvakter i Norrköping kan vi dessutom enkelt hitta en inhoppare bland våra andra barnvakter om er ordinera barnvakt själv är sjuk.

Det viktigaste är att vi hittar en barnvakt i Norrköping som matchar era kriterier. Grundkrav på barnvakter från vår sida är tidigare erfarenheter inom barnpassning. Alla barnvakter ska även gå igenom våra utbildningar och certifieringar.

Läs mer information om NannyPoppins barnpassning till höger eller ring in till 0775 – 88 80 15.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Boka in en prova-på-träff för vår barnpassning i Norrköping med omnejd

Vi erbjuder inte bara en barnvakt Norrköping för att passa dina barn, vi erbjuder ett helhetskoncept där vi mer eller mindre säkerställer att ordna en riktigt duktig barnvakt i Norrköping efter dina kriterier. Ni förklarar hur ni vill att er barnvakt ska vara och därefter hittar vi den barnvakt som passar er beskrivning bäst.

Första träffen med din barnvakt i Norrköping består av en prova-på-träff där du och ditt barn får träffa den barnvakt  som vi har valt ut åt er. Detta är för att både du och ditt barn ska känna att ni trivs med er barnvakt och att du känner att ditt barn är tryggt. Skulle det inte fungera med denna barnvakt kan ni alltid byta till en annan från våra andra sökande barnvakter i Norrköping.

Det är viktigt för oss att den kandidat för barnvakt och barnpassning i Norrköping vi presenterar inte bara passar idag, utan flera år framåt. Vi är så säkra att vi erbjuder en första prova-på-träff med er barnvakt Norrköping där ni kan välja att gå vidare med er barnvakt, avsluta eller be oss presentera en ny barnvakt.

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Norrköping med omnejd

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt Norrköping
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt i Norrköping & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Norrköping
 4. Träffa er barnvakt Norrköping för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Norrköping som är en utbildad barnvakt, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Utmärkt
4,7