• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Växjö

 • Hitta en trygg barnvakt i Växjö
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Växjö
 • Få en utbildad barnvakt i Växjö
Barnvakt Växjö
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Växjö

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Växjö

Välj bland utbildade, certifierade och professionella barnvakter från Växjö! Våra barnvakter har erfarenhet med att passa barn i en mängd olika åldrar, så att du kan säkerställa dig att du får barnpassning som fungerar bra ihop med din familj.

Populära upplägg för barnpassning

Hos NannyPoppins kan du få personlig barnpassning utifrån en rad olika upplägg, såsom hämtning/lämning, deltid/heltid och en barnvakt vid behov.

Personlig Barnvakt Växjö

Duktiga barnvakter i Växjö

Barnvakt Ebba i Växjö

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Växjö

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Växjö

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Växjö

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Växjö

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Växjö

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Växjö

Kom igång med barnpassning i Växjö

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Växjö.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Växjö!

Kom igång med barnpassning i Växjö

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Växjö?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Växjö med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Växjö, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka

Vanliga frågor om vår barnpassning i Växjö

Vad är fördelarna med barnvakt i Växjö?

Barnvakt Växjö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Växjö är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Växjö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Växjö kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Växjö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Växjö med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Växjö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Växjö som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Växjö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Växjö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Växjö

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Växjö är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Växjö några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Sundsvall

Personlig barnpassning i Växjö med duktiga barnvakter

Det finns en riktigt bra barnvakt i Växjö som är redo att komma hem till er och se till att barnen fortsatt har det bra då de inte kan följa med på möten, middagar eller andra aktiviteter. NannyPoppins barnpassning i Växjö har lång erfarenhet av att erbjuda barnvakter och barnpassning som är säker och faktiskt också mycket inspirerande. Våra barnvakter i Växjö är inte bara människor som tycker väldigt mycket om barn, varje barnvakt är erfarna & passat en del olika barn som därefter blivit certifierade & utbildade.

Du väljer själv om du vill ha hjälp med barnpassningen av en barnvakt sporadiskt eller om en regelbunden barnpassning av en barnvakt i Växjö passar bäst. Vi har två olika prismodeller för en barnvakt i Växjö, som du ser till höger, vilket ger stor flexibilitet. NannyPoppins barnpassning kan kontaktas via telefon på 0774 – 21 88 21 och vi finns här på vardagar mellan 09.00-19.00. Ring oss gärna för frågor om en barnvakt i Växjö eller om du vill boka in ett första prova-på-möte med en barnvakt.

Vi vet att det är otroligt viktigt att man får barnpassning från en barnvakt som är ansvarsfull och rådig. Det är därför som vi enbart skickar ut barnvakter i Växjö som kan grunderna i hjärt- och lungräddning och som även är medvetna om hur man ska passa barn på ett säkert sätt. Med andra ord så kommer dina barn och ditt hem att vara i säkra händer då du väljer NannyPoppins barnvakter och barnpassningstjänster.

Något som är till stor hjälp för dig då du söker barnvakt Växjö är att få mer information om tidigare uppdrag som barnvakt och att få höra utlåtanden från andra föräldrar som har anlitat er barnvakt Växjö förr. Referenser ger dig inblick i hur en viss barnvakt har uppfattats av andra vilket gör det lättare att fatta beslutet om att träffas med din barnvakt i Växjö.

En barnvakt som passar er familj

I och med att Växjös bästa barnvakt kan innebära en sak för dina grannar och en hel annan sak för dig så börjar vi alltid med ett första prova-på möte med din barnvakt Växjö där ni kan välja att fortsätta eller avsluta därefter. Vi försöker att hitta en barnvakt som stämmer överens med er livsstil och de krav och behov som ni uttrycker, men det är trots allt ni som måste känna av om det kommer att fungera.

Med ett första möte så kan ni fastlägga om er barnvakt Växjö känns rätt och så kan ni själva komma överens om ett första uppdrag för er barnvakt. Allt det tekniska omkring betalningar och administrativt kring er barnvakt Växjö tar vi på NannyPoppins barnpassning hand om. Vi finns förstås också här om det uppstår frågor kring er barnvakt Växjö och då ni känner att ni vill förmedla något till barnvakten som rör rutinerna i ert hem. Vi jobbar på ett professionellt sätt och följer alltid upp för att se till att ni fortsatt är nöjda med tjänsten och er barnvakt Växjö.

Var kan jag få en barnvakt i Växjö?

NannyPoppins barnpassning är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet, inklusive Växjö. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Växjö oavsett om du bor centralt i Växjö eller i omgivningen av Växjö, inklusive platser som Teleborg, Araby, Högstorp, Sandsbro, Öjaby, Räppe, Hov, Danneborg, Östra Lugnet, Vikaholm och Bergsnäs. Vi har barnvakter för alla familjer som vill och behöver en barnvakt i Växjö. Kontakta oss på NannyPoppins barnpassning, så hittar vi en trygg barnvakt Växjö för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj i Växjö?

Våra barnvakter i Växjö är noggrant utvalda och varje barnvakt utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt Växjö är även bakgrundskontrollerad och varje barnvakt genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal sökande får uppdraget. Vi berättar gärna mer om våra barnvakter och om hur du kan hitta en barnvakt Växjö hos oss. Hör av dig till oss för en trygg barnvakt & nanny i Växjö!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Växjö?

Vi hjälper många familjer i Växjö med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt Växjö är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att våra barnvakter har en både trygg och rolig stund med dina barn. Er barnvakt gör så så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Växjö dig att minska stress och få mer energi över.

Er barnvakt Växjö gör så att du har tid och energi över som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. Vi kan hitta barnvakter i Växjö även för kvällar och helger. Vi har barnvakter för de som behöver en barnvakt Växjö på kvällstid, och för de som vill ha en under dagtid. I Växjö börjar ni alltid med ett första prova-på möte med er personliga barnvakt Växjö, där ni får lära känna varandra och se hur era barn känner inför just denna barnvakt. Alla barnvakter i Växjö är handplockade. Alltså väljs er nanny Växjö ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Växjö

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt Växjö
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Växjö
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Växjö som är en utbildad barnvakt, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Utmärkt
4,7