Barnvakt Växjö

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Personlig barnpassning i Växjö med duktiga barnpassare

Det finns en riktigt bra barnvakt i Växjö som är redo att komma hem till er och se till att barnen fortsatt har det bra då de inte kan följa med på möten, middagar eller andra aktiviteter. NannyPoppins har lång erfarenhet av att erbjuda barnpassning som är säker och faktiskt också mycket inspirerande. Våra barnvakter är inte bara människor som tycker väldigt mycket om barn, de är erfarna & passat en del olika barn som därefter blivit certifierade & utbildade.

Du väljer själv om du vill ha hjälp med barnpassningen sporadiskt eller om en regelbunden barnpassning i Växjö passar bäst. Vi har två olika prismodeller, som du ser till höger, vilket ger stor flexibilitet. NannyPoppins kan kontaktas via telefon på 0774-21 88 21 och vi finns här på vardagar mellan 09.00-19.00. Ring gärna för frågor om Växjö och barnvakter eller om du vill boka in ett första möte som är helt kostnadsfritt.

Läs mer om vår barnpassning

Barnvakt Växjö

Vi vet att det är otroligt viktigt att man får barnpassning från en person som är ansvarsfull och rådig. Det är därför som vi enbart skickar ut personer som kan grunderna i hjärt- och lungräddning och som även är medvetna om hur man ska passa barn på ett säkert sätt. Med andra ord så kommer dina barn och ditt hem att vara i säkra händer då du väljer NannyPoppins barnpassningstjänster.

Något som är till stor hjälp för dig då du söker barnvakt i Växjö är att få mer information om tidigare uppdrag och att få höra utlåtanden från andra föräldrar som har anlitat barnvakten förr. Referenser ger dig inblick i hur en viss nanny har uppfattats av andra vilket gör det lättare att fatta beslutet om att träffas.

En person som passar er familj

I och med att Växjös bästa barnvakt kan innebära en sak för dina grannar och en hel annan sak för dig så börjar vi alltid med ett första möte där ni kan välja att fortsätta eller avsluta därefter. Vi försöker att hitta en person som stämmer överens med er livsstil och de krav och behov som ni uttrycker, men det är trots allt ni som måste känna av om det kommer att fungera.

Med ett första möte så kan ni fastlägga om barnpassaren känns rätt och så kan ni själva komma överens om ett första uppdrag. Allt det tekniska omkring betalningar och administrativt tar vi på NannyPoppins hand om. Vi finns förstås också här om det uppstår frågor och då ni känner att ni vill förmedla något till barnvakten som rör rutinerna i ert hem. Vi jobbar på ett professionellt sätt och följer alltid upp för att se till att ni fortsatt är nöjda med tjänsten.

För oss så är det viktigaste att ni får barnpassning som är säker, pålitlig och bra för barnen som faktiskt får en ny vän som kan påverka på ett positivt sätt och vara en stor hjälp både till vardags och till fest. Ring oss gärna om ni söker barnpassning i Växjö!

Var kan jag få en barnvakt i Växjö?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Växjö oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Teleborg, Araby, Högstorp, Sandsbro, Öjaby, Räppe, Hov, Danneborg, Östra Lugnet, Vikaholm och Bergsnäs. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Växjö för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Växjö!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Växjö?

Vi hjälper många familjer i Växjö med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Växjö är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Växjö dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Växjö börjar ni alltid med ett gratis första möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Växjö

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Växjö
  4. Träffa er barnvakt för ett gratis prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Växjö som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert