• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Falun

 • Hitta en trygg barnvakt i Falun
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Falun
 • Få en utbildad barnvakt i Falun
Barnvakt Falun
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Falun

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Falun

Hos oss får du riktigt bra barnpassning i hela Falun med omnejd. Alla våra nannies är noggrant utvalda, utbildade och försäkrade, samt att vi självklart säkerställer att de kan skapa en trygg och rolig stund med ditt barn.

Vi erbjuder en trygg nanny i Falun

Ett riktigt bra upplägg är viktigt att ha när det kommer till barnpassning. Några av de upplägg som vi erbjuder inkluderar en barnvakt på heltid, deltid, hämtning/lämning och vid behov.

Personlig Barnvakt Falun

Duktiga barnvakter i Falun

Barnvakt Ebba i Falun

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Falun

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Falun

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Falun

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Falun

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Falun

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Falun

Kom igång med barnpassning i Falun

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Falun.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Falun!

Kom igång med barnpassning i Falun

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Falun?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Falun med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Falun, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Falun

Varför väljer så många en barnvakt i Falun från NannyPoppins?

Barnvakt Falun | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Falun är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Falun | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Falun kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Falun | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Falun med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Falun | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Falun som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Falun | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Falun | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Falun

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Falun är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Falun några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Falun

Ni finner en bra barnvakt i Falun

Det finns en perfekt barnvakt i Falun för er familj som behöver hjälp. Det vet vi med säkerhet för den här barnvakten jobbar med oss! På NannyPoppins barnpassning så arbetar vi i enlighet med en metod som går ut på att vi handplockar och utbildar barnvakter så att de kan ta hand om era barn på ett professionellt och pålitligt vis. Med vidareutbildning så blir våra barnvakter ännu säkrare och det gör att Faluns familjer aldrig behöver oroa sig för vem som ska vara barnvakt och vara med barnen när tiden inte räcker tid. NannyPoppins barnpassning i Falun hjälper dig att hitta en barnvakt perfekt för din familj.

Om ni behöver tillfällig hjälp av en barnvakt Falun så kan vårt klippkortssystem vara av intresse då det ger fördelaktiga priser och stor flexibilitet. Vi ger också bra pris för regelbunden hjälp av barnvakt Falun och kan skräddarsy barnpassning i Falun så att ni får det stöd av en barnvakt som ni verkligen har behov av. Kontakta oss för att få hjälp av en barnvakt i Falun!


Med NannyPoppins barnpassning så är det enkelt att få hjälp av barnvakt Falun. Vi har redan flera möjliga kandidater för barnvakter som kan passa just er familj. Givetvis genomförs i alla fall en gedigen bakgrundscheck på för att kunna bli barnvakt Falun.

Vi har även via intervjuer och utbildning sett till att vi verkligen vet vem vi skickar ut på uppdrag som barnvakt. Dessutom så ser vi till att varje barnvakt blir certifierad för säkerhet. Det här tycker vi är en självklarhet då små barn får tryggare omsorg med barnvakter som har grundläggande kunskap inom första hjälpen.

Ta kontakt för ett prova-på-möte med barnvakten

Ni kan kontakta NannyPoppins barnpassning och beskriva vilken typ av barnpassning och barnvakt i Falun som ni har behov av. Därefter så kommer vi att föreslå en barnvakt av våra barnvakter i Falun och så ordnar vi med ett prova-på-möte med en av våra barnvakter Falun.

Detta möte är viktigt på så vis att ni kan lära känna varandra och prata lite mer om hur uppdraget för barnpassning kommer att se ut och vad ni förväntar er av er barnvakt Falun. Det här är också bra för barnen som får känna lite på den nanny som de kommer att vara ensamma med då det blir dags för det första uppdraget för barnpassning.

Barnvakt Falun – Många fördelar med rutavdraget

Rutavdraget ger stora fördelar för våra barnvakter och för er. Det här gör det möjligt för oss att fortsatt ge en bra lön till våra barnvakter vilket är viktigt för att alla barnvakter ska känna sig motiverade.

Samtidigt så är ett halverat pris något som gör att föräldrar får råd med professionell barnpassning av en barnvakt som är så bra för barnen. Att ha en utbildad barnvakt Falun ger en trygghet som gör att man verkligen kan fokusera på det som man måste göra då barnen passas av en barnvakt.

En barnvakt Falun blir tryggt av

Det är viktigt med utbildning av barnvakter både för passning i hemmet och i parker. En barnvakt Falun som kommer från NannyPoppins barnpassning vet hur man hanterar olika åldrar och hur man ser till att farliga situationer undviks. Med våra barnvakter i Falun så förblir vardag och helg trygg och säker, och det är något som vi är mycket stolta över!

Var kan jag få en barnvakt i Falun?

NannyPoppins barnpassning är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet, inklusive Falun. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Falun oavsett om du bor centralt eller i omgivningen av Falun, inklusive platser som Aspeboda, Bjursås, Enviken, Grycksbo, Sundborn, Svärdsjö och Vika. Vi har barnvakter och barnpassning för alla familjer i Falun som behöver. Kontakta oss på NannyPoppins barnpassning, så hittar vi en trygg barnvakt i Falun för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj i Falun?

Våra barnvakter i Falun är noggrant utvalda och varje barnvakt utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt i Falun är även bakgrundskontrollerad och alla barnvakter genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget.

Vi berättar gärna mer om våra barnvakter och hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnvakt & nanny i Falun!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Falun?

Vi hjälper många familjer i Falun med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt Falun är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att våra barnvakter och varje barnvakt har en både trygg och rolig stund med dina barn. Er barnvakt gör så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen.

Exempel på populära saker att göra med din barnvakt Falun:

 • Få hjälp med hämtning på förskolan med din barnvakt Falun
 • Gå till en park och leka med din barnvakt Falun
 • Få hjälp av din barnvakt Falun med barnpassning på kvällar & helger

På så sätt hjälper en barnvakt Falun dig att minska stress och få mer energi över. Er barnvakt gör så att du har tid och energi över som du sedan kan ha för att umgås med din familj. En barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov. Vi har barnvakter även på kvällar och helger.

Det finns barnvakter i Falun som vill arbeta dagtid, och det finns barnvakter som kan arbeta kvällstid. I Falun börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna personen och se hur era barn känner inför just denna barnvakt. Barnvakten väljs ut just för er familj. Kontakta oss om du vill ha en en personligt utvald nanny från oss i Falun!

Fyra enkla steg för att hitta en barnvakt i Falun

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär om du är intresserad av en barnvakt i Falun
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Falun
 4. Träffa er barnvakt Falun för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt Falun som är en utbildad barnvakt, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7