Barnpassning i Falun

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Ni finner en bra barnvakt i Falun

Det finns en perfekt barnvakt i Falun för er familj. Det vet vi med säkerhet för den här barnvakten jobbar med oss! På NannyPoppins så arbetar vi i enlighet med en metod som går ut på att vi handplockar och utbildar barnflickor så att de kan ta hand om era barn på ett professionellt och pålitligt vis. Med vidareutbildning så blir barnvakterna ännu säkrare och det gör att Faluns familjer aldrig behöver oroa sig för vem som ska vara med barnen när tiden inte räcker tid.

Om ni behöver tillfällig hjälp så kan vårt klippkortssystem vara av intresse då det ger fördelaktiga priser och stor flexibilitet. Vi ger också bra pris för regelbunden hjälp och kan skräddarsy barnpassning i Falun så att ni får det stöd som ni verkligen har behov av.

Läs mer om vår barnpassning

Så får ni barnpassning i Falun

Med oss så är det enkelt att få hjälp med barnvakt i Falun. Vi har redan flera möjliga kandidater som kan passa just er familj. Bakgrundscheck är genomförd och vi har via intervjuer och utbildning sett till att vi verkligen vet vem vi skickar ut på uppdrag. Dessutom så ser vi till att varje barnflicka blir certifierad för säkerhet. Det här tycker vi är en självklarhet då små barn får tryggare omsorg med människor som har grundläggande kunskap inom första hjälpen.

Ni kan kontakta oss och beskriva vilken typ av barnvaktning som ni har behov av. Därefter så kommer vi att föreslå en barnflicka och så ordnar vi med en första träff. Detta möte är gratis och viktigt på så vis att ni kan lära känna varandra och prata lite mer om hur uppdraget kommer att se ut och vad ni förväntar er av barnvakten. Det här är också bra för barnen som får känna lite på den person som de kommer att vara ensamma med då det blir dags för det första uppdraget.

Fördelar med rutavdraget

Rutavdraget ger stora fördelar. Det här gör det möjligt för oss att fortsatt ge en bra lön till barnvakterna vilket är viktigt för att de ska känna sig motiverade. Samtidigt så är ett halverat pris något som gör att föräldrar får råd med professionell barnpassning som är så bra för barnen. Att ha en utbildad barnvakt i Falun ger en trygghet som gör att man verkligen kan fokusera på det som man måste göra då barnen passas.

En barnvakt Falun blir tryggt av

Det är viktigt med utbildning både för passning i hemmet och i parker. En barnvakt i Falun som kommer från oss vet hur man hanterar olika åldrar och hur man ser till att farliga situationer undviks. Med våra barnflickor så förblir vardag och helg trygg och säker, och det är något som vi är mycket stolta över!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert