• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Lidingö

 • Hitta en trygg barnvakt i Lidingö
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Lidingö
 • Få en utbildad barnvakt i Lidingö
Barnvakt Lidingö
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Lidingö

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Lidingö

Vi erbjuder professionell barnpassning i hela Lidingö med omnejd! Alla våra barnvakter i Lidingö är erfarna och har certifieringar som gör att de är bra på att skapa en positiv miljö för barnen, samtidigt som det känns tryggt för dig som förälder.

Hitta rätt upplägg för din familj

Du kan få barnpassning på en mängd olika sätt med våra upplägg. I Lidingö är det extra populärt med hämtning/lämning. Andra upplägg inkluderar en barnvakt som hjälper din familj på heltid, deltid eller vid behov.

Personlig Barnvakt Lidingö

Duktiga barnvakter i Lidingö

Barnvakt Ebba i Lidingö

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Lidingö

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Lidingö

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Lidingö

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Lidingö

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Lidingö

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Lidingö

Kom igång med barnpassning i Lidingö

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Lidingö.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Lidingö!

Kom igång med barnpassning i Lidingö

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Lidingö?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Lidingö med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Lidingö, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Lidingö

Varför väljer så många en barnvakt i Lidingö från NannyPoppins?

Barnvakt Lidingö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Lidingö är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Lidingö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Lidingö kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Lidingö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Lidingö med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Lidingö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Lidingö som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Lidingö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Lidingö | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Lidingö

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Lidingö är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Lidingö några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Lidingö

Mer energi med barnvakt på Lidingö

Frigör energi och tid med hjälp av en barnvakt på Lidingö som kan komma och ta hand om era barn då ni behöver stödet som mest. På NannyPoppins så gör vi det möjligt att till ett fördelaktigt pris få hjälp med barnpassning som är skräddarsydd. Ni kan använda vårt klippkort för enstaka uppdrag eller boka in daglig hjälp. Vi anpassar oss efter era behov och ser till att barnflickan som vi skickar har rätt kvalifikationer. Läs mer om våra barnflickor i Stockholm med omnejd.

Våra barnflickor får bra betalt men priset kan ändå bli lågt med hjälp av rutavdraget som vi kan ordna med. Det här betyder att ni får professionell hjälp och en barnflicka som verkligen kan sitt jobb och som jobbar på ett säkert och pålitligt vis. Kontakta oss idag för att få veta mer om våra fördelaktiga prismodeller och om hur vi kan hjälpa er med skräddarsydd barnpassning på Lidingö.

När man tänker lite mer på det där med barnpassning så inser man ganska snart att barnvakten inte bara är en person som håller ett vakande öga över barnen. När man betalar för hjälp med barnen så ska det innebära mer än att barnvakten slår på paddan och sedan surfar vidare på sin mobiltelefon. Det här är inte vad professionell barnpassning på Lidingö går ut på!

När ni hyr in en barnvakt på Lidingö via NannyPoppins så kommer det en person som är intresserad av att aktivera och umgås med era barn. Det här betyder att barnen får uppmärksamhet, att läxor blir gjorda, och att de rutiner som ni har i ert hem följs precis som vanligt. Med lek och förmågan att leda i rätt riktning så blir det ordning och reda, och även mycket trevligt!

En barnvakt på Lidingö som finns i er närhet

NannyPoppins har barnvakter över hela Sverige. Vi har byggt upp ett stort lag av utbildade barnflickor som även kommer med säkerhetscertifikat. Det finns förstås många i Stockholmsområdet och även på Lidingö. Därmed så är chansen god att ni får hjälpen från en person som finns lokalt och som känner till omgivningen. Ju närmre barnvakten har till er desto lättare blir det att ta hand om sporadiska uppdrag såväl som att komma i tid tidigt på morgonen. Det finns helt klart många fördelar med att få hjälpen från personer som finns i närheten, och i den mån som detta är möjligt så matchar vi familjer med barnflickor som inte bor så långt bort.

Rätt person i rätt familj

Det är också av stor vikt att man får rätt barnflicka till rätt familj. Barnpassning på Lidingö handlar ju en hel del om den personlighet som barnflickan har. Det här är något som ni får känna efter då ni träffas första gången på ett prova-på-möte. När ni hör av er för att få en barnvakt på Lidingö via NannyPoppins så börjar vi med ett första tillfälle då ni får lära känna den person som vi tror är bäst lämpad. Om ni håller med oss så är det bara att boka in barnpassningen!

Var kan jag få en barnvakt på Lidingö?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Lidingö oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Bo gärde, Bo, Elfvik, Hersby, Islinge,Näset, Rudboda, Sticklinge, Storholmen, Stockby, Baggeby, Bodal, Brevik, Högberga, Gångsätra,Käppala, Gåshaga, Larsberg, Långängen, Mosstorp, Skärsätra, Torsvik och Herserud. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny på Lidingö för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny på Lidingö!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning på Lidingö?

Vi hjälper många familjer på Lidingö med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt på Lidingö är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Lidingö dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. På Lidingö börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka på Lidingö

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Lidingö
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt på Lidingö som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Vi rekommenderar även

Är det så att ni utöver en barnvakt också känner ett behov av läxhjälp till era barn, kan vi på NannyPoppins rekommendera Allakandos läxhjälp på Lidingö. De erbjuder personliga privatlärare som är duktiga på att stötta, utveckla och hjälpa barnen att hitta studieglädje! Allakandos läxhjälp finns för alla åldrar och i alla ämnen!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7