Barnpassning i Limhamn

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Ingen stress med barnvakt i Limhamn

Med barnpassning i Limhamn av en duktig och utbildad barnvakt så blir livet så mycket enklare och trevligare för både barn och vuxna.

Hur ska man få tid att hämta tvätten i tvättstugan då barnen inte kan lämnas ensamma hemma mer än två minuter? Bara tanken på arga tvättstugelappar kan få en att känna pulsen öka. Men den som tar hjälp av en barnvakt i Limhamn kommer att få tid både för tvätt och för egen tid. Barnen har det bra med en barnflicka som kan jobbet och som vet hur man engagerar och stimulerar barn i olika åldrar. Som förälder så väljer man själv om man vill finnas hemma då barnvakten är där eller om man kanske passar på att få saker som kräver barnfritt gjorda.

Barnflicka i Limhamn för kvällar och helger

Vi har barnvakter som kan hjälpa er med barnpassning i Limhamn på kvällar och helger. Vi hjälper dig hitta en nanny lokalt i Malmö och kan komma med kort varsel. Dessutom så kan det fungera mycket bra med kortare stunder. En barnvakt som finns lokalt har inget emot att komma för att passa barnen någon timma eller två. Det kan rentav vara något som fungerar mycket bra för personer som studerar under dagar och eftermiddagar men som har kvällar lediga för att jobba med barn.

Vi har ett stort nätverk av utbildade barnvakter i Skåne som kan ta hand om barn då det passar er. De har god erfarenhet och har ett särskilt intresse för att ta hand om barn. Vi ser till att de jobbar på ett säkert sätt med utbildning inom säkerhet och ger också vidareutbildning i vår unika pedagogiska metod.

Läs mer om vår barnpassning

Regelbunden barnpassning

En nanny i Limhamn som kan komma varje dag är en dröm för många. Med oss blir drömmen verklighet! Vi kan matcha er med nannyn som kan komma dagligen. Hon kan hämta barnen från förskolan och skolan och se till att de kommer hem och får mellanmål. Sedan så kommer hon att leka med barnen, göra läxor och även se till att det städas upp efter lek.

Oavsett om ni får hjälpen då och då eller varje eftermiddag så kan ni lita på att det är ordning och reda på barnvakten från NannyPoppins. Hon vet hur viktigt det är att barnen fortsatt håller sig till de rutiner som finns i ert hem.

Träffa er barnvakt i Limhamn för att prova på

Vi föreslår att ni kontaktar oss för att boka in ett första prova-på-möte med er barnvakt i Limhamn. Då kan vi matcha er med rätt person. Det första mötet är bra för barnen som får lära känna sin barnvakt. Det ger en trygghet som gör det så mycket enklare att komma igång med verklig barnpassning utan föräldrar på plats. Mer information om våra priser och upplägg finns på vår startsida.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert