• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Limhamn

 • Hitta en trygg barnvakt i Limhamn
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Limhamn
 • Få en utbildad barnvakt i Limhamn
Barnvakt Limhamn
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Limhamn

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Limhamn

Vi på NannyPoppins är väldigt måna om att matcha alla våra familjer i Limhamn med en perfekt nanny. Med det menar vi att våra experter personligt handplockar en professionell och trygg barnvakt utifrån våra familjers önskemål.

Utöver detta ser vi till att våra familjer får välja ett upplägg som passar de bäst. I Limhamn är det populärt med att ha en barnvakt för hämtning/lämning, men vi erbjuder även upplägg såsom deltid/heltid och en barnvakt vid behov.

Personlig Barnvakt Limhamn

Duktiga barnvakter i Limhamn

Barnvakt Ebba i Limhamn

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Limhamn

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Limhamn

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Limhamn

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Limhamn

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Limhamn

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Limhamn

Kom igång med barnpassning i Limhamn

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Limhamn.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Limhamn!

Kom igång med barnpassning i Limhamn

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Limhamn?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Limhamn med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Limhamn, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Limhamn

Varför väljer så många en barnvakt på Limhamn från NannyPoppins?

Barnvakt Limhamn | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Limhamn är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Limhamn | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Limhamn kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Limhamn | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Limhamn med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Limhamn | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Limhamn som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Limhamn | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Limhamn | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Limhamn

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Limhamn är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Limhamn några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Limhamn

Ingen stress med barnvakt i Limhamn

Med barnpassning i Limhamn av en duktig och utbildad barnvakt så blir livet så mycket enklare och trevligare för både barn och vuxna.

Hur ska man få tid att hämta tvätten i tvättstugan då barnen inte kan lämnas ensamma hemma mer än två minuter? Bara tanken på arga tvättstugelappar kan få en att känna pulsen öka. Men den som tar hjälp av en barnvakt i Limhamn kommer att få tid både för tvätt och för egen tid. Barnen har det bra med en barnflicka som kan jobbet och som vet hur man engagerar och stimulerar barn i olika åldrar. Som förälder så väljer man själv om man vill finnas hemma då barnvakten är där eller om man kanske passar på att få saker som kräver barnfritt gjorda.

Barnflicka i Limhamn för kvällar och helger

Vi har barnvakter som kan hjälpa er med barnpassning i Limhamn på kvällar och helger. Vi hjälper dig hitta en nanny lokalt i Malmö och kan komma med kort varsel. Dessutom så kan det fungera mycket bra med kortare stunder. En barnvakt som finns lokalt har inget emot att komma för att passa barnen någon timma eller två. Det kan rentav vara något som fungerar mycket bra för personer som studerar under dagar och eftermiddagar men som har kvällar lediga för att jobba med barn.

Vi har ett stort nätverk av utbildade barnvakter i Skåne som kan ta hand om barn då det passar er. De har god erfarenhet och har ett särskilt intresse för att ta hand om barn. Vi ser till att de jobbar på ett säkert sätt med utbildning inom säkerhet och ger också vidareutbildning i vår unika pedagogiska metod.

En nanny i Limhamn som kan komma varje dag är en dröm för många. Med oss blir drömmen verklighet! Vi kan matcha er med nannyn som kan komma dagligen. Hon kan hämta barnen från förskolan och skolan och se till att de kommer hem och får mellanmål. Sedan så kommer hon att leka med barnen, göra läxor och även se till att det städas upp efter lek.

Oavsett om ni får hjälpen då och då eller varje eftermiddag så kan ni lita på att det är ordning och reda på barnvakten från NannyPoppins. Hon vet hur viktigt det är att barnen fortsatt håller sig till de rutiner som finns i ert hem.

Träffa er barnvakt i Limhamn för att prova på

Vi föreslår att ni kontaktar oss för att boka in ett första prova-på-möte med er barnvakt i Limhamn. Då kan vi matcha er med rätt person. Det första mötet är bra för barnen som får lära känna sin barnvakt. Det ger en trygghet som gör det så mycket enklare att komma igång med verklig barnpassning utan föräldrar på plats. Mer information om våra priser och upplägg finns på vår startsida.

Var kan jag få en barnvakt på Limhamn?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Limhamn oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Annetorp, Bellevue, Bunkeflostrand, Gamla Limhamn, Klagshamn, Skumparp och Västra Klagstorp. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny på Limhamn för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny på Limhamn!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning på Limhamn?

Vi hjälper många familjer på Limhamn med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt på Limhamn är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Limhamn dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. På Limhamn börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka på Limhamn

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Limhamn
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt på Limhamn som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7