• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Barnvakt Staffanstorp

  • Vårt mål: Staffanstorps bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnvakt i Staffanstorp
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Staffanstorp
Barnvakt i parken i Staffanstorp

Barnvakt i Staffanstorp med stor glädje

Upplev glädjen av en barnvakt som ger säker och pålitligt barnpassning i Staffanstorp på helger och regelbundet. Vi har nannies i hela Lund.

Barn är glada helt naturligt men vardagens stress kan få sina effekter och leda till att man upplever att det inte alltid är så glatt därhemma. Med en duktig barnvakt i Staffanstorp så kommer både stora och små att le mer. Det är inte så svårt att förstå att barn tycker om att få full uppmärksamhet och att leka med en person som har tid och är intresserad. Föräldrar får ett stort stöd inte bara på så vis att de inte behöver skynda sig hem från jobbet. När nannyn är på plats så kan man känna sig trygg och lugn. Det går att fokusera på det som man måste göra utan barnens sällskap.

Vi erbjuder barnvakter på flera håll i Sverige och varje år så ansöker omkring 10 000 personer om att få jobba med oss. Det är inte många som får jobbet. Det beror på att vi ställer mycket höga krav på den som ska få jobba som nanny i Staffanstorp för oss. För det första så måste personen har erfarenhet av att ha jobbat med barn självständigt. Att ha jobbat som au pair är en merit men inte ett måste. Vi ser också på brottsregister och ringer referenser för att fastställa att personen är seriös och pålitlig.

När vi väl bestämmer oss för att genomföra en intervju så kan vi se mer på personlighet. Här är kreativitet och positiv inställning meriterande. Vi vet att en barnflicka i Staffanstorp kommer att behöva rätt attityd för att jobbet ska bli kul. Barn kräver mycket tålamod och barnpassningen blir som bäst då nannyn ser detta som en utmaning som är utvecklande och spännande. Vi ger ju även hjälp till varje barnvakt i form av expertråd och stöd. Med interna utbildningar så kan våra barnvakter lära sig mer om olika åldrar och hur man hanterar flera barn tillsammans.

Allt det arbete som vi lägger ner på att samtala med möjliga barnvakter ger oss en bas med kandidater som kommer att göra ett bra jobb. Responsen vi får från våra familjer bevisar att vi har lyckats. Vår unika pedagogiska metod och glada barnflickor leder till barnpassning i Staffanstorp som är så mycket mer än vaktande av barn. Den stimulerar och bidrar till positiv energi som hela familjen känner av.

Säker barnvakt i Staffanstorp

Säkerheten får man med utbildning. NannyPoppins barnvakter kan första hjälpen och har fått utbildning inom hjärt- och lungräddning. De lär sig också hur man jobbar förebyggande. Det gör att ni får en barnvakt i Staffanstorp som tar hand om de små på säkrast möjliga vis. Kontakta oss gärna för att få veta mer om hur vi ordnar med barnvakt och för att boka ett första prova-på-möte med en barnflicka som kan hjälpa er regelbundet eller då och då.

Var kan jag få en barnvakt i Staffanstorp?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Staffanstorp oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Hjärup, Bergströmshusen och Kyrkheddinge. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Staffanstorp för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Staffanstorp!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Staffanstorp?

Vi hjälper många familjer i Staffanstorp med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Staffanstorp är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Staffanstorp dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Staffanstorp börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Staffanstorp

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Staffanstorp
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Staffanstorp som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7