• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Barnvakt Vellinge

  • Vårt mål: Vellinges bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnvakt i Vellinge
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Vellinge
Barnvakt i parken i Vellinge

Barnpassning i Vellinge för små barn

Nu kan ni få barnpassning i Vellinge av en utbildad barnvakt som älskar att jobba med barn i olika åldrar. Vi erbjuder även barnpassning i Malmö med omnejd!

Äldre barn kan få nyckel för att gå hem själv från skolan men små barn behöver en vuxens sällskap från förskola till hem. När man inte hinner i tid från jobbet så kan en bra lösning vara en barnvakt i Vellinge som hämtar och ser till att mellanmål äts i lugn och ro därhemma. Dessutom så kan barnvakten göra andra saker som att läsa läxor, diska och vika tvätt. Bara vetskapen om att en lugn och trygg barnflicka finns på plats i hemmet gör att man kan slappna av och sluta stressa. Det är bra för föräldrar såväl som för barn!

En perfekt barnvakt i Vellinge

Ingen är perfekt men vi vet vad som krävs för att kunna jobba på rätt sätt med små barn. När vi skickar en barnflicka i Vellinge för att passa era barn så rör det sig om en person som är utbildad. Hon kan första hjälpen och har stor kunskap om hur man kan leka med barn i olika åldrar. För oss så är det också självklart att barnpassning i Vellinge måste ges av en person som är genuint intresserad av jobbet. Barn känner direkt när en barnvakt bara vill sitta av tiden.

När det är precis tvärtom så blir barnpassningen något som de små ser fram emot. Tiden med barnflickan gör gott. Hon har tålamod och hon lyssnar gärna. Det blir full uppmärksamhet på ett sätt som man inte kan få på förskolan eller i skolan. Uppmärksamhet som föräldrar kan ha svårt att ge då det blir för stressigt.

Då ni får hjälp av en nanny i Vellinge så blir hon snart som en i familjen. Hon har en massa viktig kunskap om barnen och deras vardag. Det är en hjälp för föräldrar som på så vis kan se till att ta reda på viktiga saker som händer i förskolan.

Vi inser att olika familjer har olika behov. Det betyder också att olika barnflickor passar mer eller mindre bra för olika familjer. När vi vet mer om er och era barn så kan vi matcha med en barnvakt i Vellinge som har tid och som stämmer väl överens med er profil. Kanske är hon särskilt intresserad av musik och kan hjälpa till med övning på pianot eller så är hon precis som era barn galen i att leka utomhus. När ni får barnpassningen av rätt person så kommer den att fungera mycket bra. Vi ser också till att hjälpa till med kommunikation och hjälper hela tiden våra nannys att bli bättre. De kan få tips och råd av experter samt våra interna utbildningar.

Boka in ett möte med er barnvakt idag! Vid detta prova-på-mötet så kan barnflickan börja leka med barnen samtidigt som föräldrar kan ställa frågor och förklara lite mer om hur hushållet fungerar. När ni sedan är redo att börja med barnpassningen så kommer det att kännas tryggt för barnen att känna igen barnvakten som kom­­mer.

Var kan jag få en barnvakt i Vellinge?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Vellinge oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Höllviken, Hököpinge, Östra Grevie, Västra Ingelstad, Arie och Gessie villastad. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Vellinge för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Vellinge!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Vellinge?

Vi hjälper många familjer i Vellinge med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Vellinge är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Vellinge dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Vellinge börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Vellinge

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Vellinge
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Vellinge som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7