Barnvakt i Vellinge

Vårt mål: Sveriges
bästa barnpassning

Barnpassning i Vellinge för små barn

Nu kan ni få barnpassning i Vellinge av en utbildad barnvakt som älskar att jobba med barn i olika åldrar.

Äldre barn kan få nyckel för att gå hem själv från skolan men små barn behöver en vuxens sällskap från förskola till hem. När man inte hinner i tid från jobbet så kan en bra lösning vara en barnvakt i Vellinge som hämtar och ser till att mellanmål äts i lugn och ro därhemma. Dessutom så kan barnvakten göra andra saker som att läsa läxor, diska och vika tvätt. Bara vetskapen om att en lugn och trygg barnflicka finns på plats i hemmet gör att man kan slappna av och sluta stressa. Det är bra för föräldrar såväl som för barn!

En perfekt barnvakt i Vellinge

Ingen är perfekt men vi vet vad som krävs för att kunna jobba på rätt sätt med små barn. När vi skickar en barnflicka i Vellinge för att passa era barn så rör det sig om en person som är utbildad. Hon kan första hjälpen och har stor kunskap om hur man kan leka med barn i olika åldrar. För oss så är det också självklart att barnpassning i Vellinge måste ges av en person som är genuint intresserad av jobbet. Barn känner direkt när en barnvakt bara vill sitta av tiden.

När det är precis tvärtom så blir barnpassningen något som de små ser fram emot. Tiden med barnflickan gör gott. Hon har tålamod och hon lyssnar gärna. Det blir full uppmärksamhet på ett sätt som man inte kan få på förskolan eller i skolan. Uppmärksamhet som föräldrar kan ha svårt att ge då det blir för stressigt.

Då ni får hjälp av en nanny i Vellinge så blir hon snart som en i familjen. Hon har en massa viktig kunskap om barnen och deras vardag. Det är en hjälp för föräldrar som på så vis kan se till att ta reda på viktiga saker som händer i förskolan.

Läs mer om vår barnpassning

Rätt barnflicka för er

Vi inser att olika familjer har olika behov. Det betyder också att olika barnflickor passar mer eller mindre bra för olika familjer. När vi vet mer om er och era barn så kan vi matcha med en barnvakt i Vellinge som har tid och som stämmer väl överens med er profil. Kanske är hon särskilt intresserad av musik och kan hjälpa till med övning på pianot eller så är hon precis som era barn galen i att leka utomhus. När ni får barnpassningen av rätt person så kommer den att fungera mycket bra. Vi ser också till att hjälpa till med kommunikation och hjälper hela tiden våra nannys att bli bättre. De kan få tips och råd av experter samt våra interna utbildningar.

Boka in ett möte med er barnvakt idag! Ni får ett möte som är gratis och då kan barnflickan börja leka med barnen samtidigt som föräldrar kan ställa frågor och förklara lite mer om hur hushållet fungerar. När ni sedan är redo att börja med barnpassningen så kommer det att kännas tryggt för barnen att känna igen barnvakten som kom­­mer.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert