Barnpassning i Höllviken

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Certifierade och utbildade barnflickor

Vi på NannyPoppins har ett gäng dedikerade barnvakter i just Höllviken som fått mycket bra omdömen från familjer. Något som gör oss mycket stolta! Våra nannies är certifierade och utbildade i exempelvis hjärt- och lungräddning för barn under och över ett år. NannyPoppins barnpassning i Höllviken körs antingen regelbundet eller när ni behöver det. Se våra två upplägg till höger.

Vi är säkra på att om ni söker en barnvakt i Höllviken så kan vi hjälpa er att hitta en professionell men samtidigt varm person som skapar en långsiktig relation med er.

Vill ni veta mer om våra nannies får ni gärna ringa in till oss på 0774 – 21 88 21.

Läs mer om vår barnpassning

Få ihop vardagspussled med en barnvakt i Höllviken

Det kan vara svårt att alltid få vardagspusslet att fungera smidigt varje vecka och du måste stressa för att hinna med allt, en nanny kan vara lösningen på detta bekymmer. Oavsett om du är i behov av barnpassning enligt ett fast regelbundet schema varje vecka eller om du bara behöver någon som kan hoppa in vid sporadiska tillfällen, så har vi en barnvakt som möter dina behov. Slipp stressa med ditt arbete och låt barnvakten hjälpa ditt vardagspussel att klicka. Barnvakten hämtar enkelt upp ditt/dina barn på dagis, de tillagar någon enkel middag och hjälper barnen med läxorna innan du kommer hem.

Vi erbjuder barnpassning i Höllviken, våra barnvakter är noggrant utvalda, olycksfallsutbildade och certifierade. De är dessutom försäkrade. Genom barnpassning erbjuder vi en schysst lösning på ditt vardagspussel som kanske annars inte går ihop. Våra barnvakter är som sagt flexibla, det går t.o.m. Att ordna med barnpassning under nattetid om så önskas. Innan barnpassningen börjar på riktigt får du alltid en första gratis prova-på träff så du och ditt barn får träffa barnvakten och känna om det är en bra matchning. Skulle det vara så att ni inte är nöjda med barnvakten går det att byta till en annan. Vårt mål är att dina barn ska känna sig trygga och trivas med oss medans du slipper stressa.

Hur går barnpassningen till?

Barnpassning i Höllviken börjar alltid med en gratis prova-på träff innan barnpassningen börjar på riktigt. Sedan kan du använda dig av RUT-avdraget, då betalar du endast hälften av våra ordinarie priser och vi begär själva ut den andra hälften från Skatteverket. Den första gratis träffen finns till för att du som är i behov av en barnvakt ska känna dig trygg med att du får en duktig sådan, dessutom vill vi att dina barn ska trivas och känna sig trygga med sin barnvakt. Använder du dig av RUT-avdraget får du alltså en certifierad barnvakt, som både är olycksfallsutbildad och försäkrad, till samma pris som om du själv skulle betala någon direkt i handen. Då våra barnvakter är väldigt flexibla kan du själv välja när du behöver barnpassningen, välj enligt ett fast schema, vid tillfälliga behov eller på nattetid, vi har alltid en nanny som kan tillgå just era behov. Det är viktigt för oss att dina barn känner sig trygga och trivs med sin barnvakt. Våra barnvakter får också kontinuerligt stöd och coaching från någon av våra barnvaktsspecialister.

 

Läs mer om NannyPoppins i Malmö eller kontakta oss direkt för en riktigt duktig barnvakt i Höllviken.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert