• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Höllviken

 • Hitta en trygg barnvakt i Höllviken
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Höllviken
 • Få en utbildad barnvakt i Höllviken
Barnvakt Höllviken
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Höllviken

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Höllviken

Oavsett var du bor i Höllviken, kan NannyPoppins hjälpa din familj att hitta en professionell barnvakt!

Vi ger er trygg barnpassning i Höllviken

Alla våra barnvakter är noggrant utvalda av oss genom en ordentlig rekryteringsprocess. Vi ser till att alla nannies är utbildade och certifierade i bland annat HLR för barn. 

Välj bland våra praktiska upplägg

Vi på NannyPoppins erbjuder en rad olika upplägg, så att din familj kan hitta rätt. De vanligaste uppläggen i Höllviken är hämtning/lämning, heltid/deltid och en barnvakt vid behov!

Personlig Barnvakt Höllviken

Duktiga barnvakter i Höllviken

Barnvakt Ebba i Höllviken

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Höllviken

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Höllviken

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Höllviken

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Höllviken

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Höllviken

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Höllviken

Kom igång med barnpassning i Höllviken

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Höllviken.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Höllviken!

Kom igång med barnpassning i Höllviken

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Höllviken?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Höllviken med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Höllviken, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Höllviken

Varför väljer så många en barnvakt i Höllviken från NannyPoppins?

Barnvakt Höllviken | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Höllviken är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Höllviken | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Höllviken kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Höllviken | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Höllviken med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Höllviken | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Höllviken som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Höllviken | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Höllviken | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Höllviken

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Höllviken är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Höllviken några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Höllviken

Certifierade och utbildade barnflickor

Vi på NannyPoppins har ett gäng dedikerade barnvakter i just Höllviken som fått mycket bra omdömen från familjer. Något som gör oss mycket stolta! Våra nannies är certifierade och utbildade i exempelvis hjärt- och lungräddning för barn under och över ett år. NannyPoppins barnpassning i Höllviken körs antingen regelbundet eller när ni behöver det. Se våra två upplägg till höger.

Vi är säkra på att om ni söker en barnvakt i Höllviken så kan vi hjälpa er att hitta en professionell men samtidigt varm person som skapar en långsiktig relation med er.

Vill ni veta mer om våra nannies får ni gärna ringa in till oss på 0774 – 21 88 21.

Det kan vara svårt att alltid få vardagspusslet att fungera smidigt varje vecka och du måste stressa för att hinna med allt, en nanny kan vara lösningen på detta bekymmer. Oavsett om du är i behov av barnpassning enligt ett fast regelbundet schema varje vecka eller om du bara behöver någon som kan hoppa in vid sporadiska tillfällen, så har vi en barnvakt som möter dina behov. Slipp stressa med ditt arbete och låt barnvakten hjälpa ditt vardagspussel att klicka. Barnvakten hämtar enkelt upp ditt/dina barn på dagis, de tillagar någon enkel middag och hjälper barnen med läxorna innan du kommer hem.

Vi erbjuder barnpassning i Höllviken, våra barnvakter är noggrant utvalda, olycksfallsutbildade och certifierade. De är dessutom försäkrade. Genom barnpassning erbjuder vi en schysst lösning på ditt vardagspussel som kanske annars inte går ihop. Våra barnvakter är som sagt flexibla, det går t.o.m. Att ordna med barnpassning under nattetid om så önskas. Innan barnpassningen börjar på riktigt rekommenderar vi att man går på ett prova-på-möte så du och ditt barn får träffa barnvakten och känna om det är en bra matchning. Skulle det vara så att ni inte är nöjda med barnvakten går det att byta till en annan. Vårt mål är att dina barn ska känna sig trygga och trivas med oss medans du slipper stressa.

Var kan jag få en barnvakt i Höllviken?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Höllviken oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Kämpinge, Skanör, Falsterbo och hela Vellinge kommun. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Höllviken för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Höllviken!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Höllviken?

Vi hjälper många familjer i Höllviken med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Höllviken är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Höllviken dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Höllviken börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Höllviken

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Höllviken
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Höllviken som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7