Barnpassning i Lomma

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Trygg barnpassning i Lomma

Boka in ett gratis prova-på-möte med en barnvakt som är utbildad och har erfarenhet av att ge säker barnpassning i Lomma. NannyPoppins erbjuder barnpassning i hela Lund med omnejd.

Det känns tryggt att ha en barnvakt i Lomma som vet vad hon gör. Hon kan hantera barn som är spralliga, som bråkar eller som bestämmer sig för att de minsann inte tänker göra det ena eller det andra. Det tar inte många möten innan barnen ser fram emot att få vara med sin nanny i Lomma. Med henne så blir allt kul, även det som man tidigare inte ville göra. Det ger föräldrar en lugn och skön känsla då de inte kommer att hinna hämta i tid eller behöver lite egen tid en lördagskväll.

Det som gör att våra barnvakter jobbar på ett så professionellt sätt är en kombination av två saker. Dels så har de god erfarenhet av att passa barn självständigt. De har jobbat tidigare med barn i olika åldrar. Dessutom så erbjuder vi interna utbildningar som gör att våra barnflickor kan ge den bästa barnpassning Lomma har. De blir helt enkelt bättre på det som de redan har en stor passion för.

Vi tränar bara personer som visar ett äkta intresse för barn och för barnpassning. Vi vet att en bra barnvakt måste tycka att det är roligt att leka med barn men också att ta hand om det som kanske inte är så enkelt. Barn kräver stor uppmärksamhet och ett hav av tålamod. När vi har konstaterat att en barnvakt som vill jobba med oss har bra referenser och rätt erfarenhet så går vi vidare med intervjuer. Om nannyn visar rätt attityd och ett intresse av att lära sig mer så ser vi till att hon får den utbildning som krävs för att jobba säkert.

Läs mer om vår barnpassning

Säkerhet är mer än första hjälpen

För oss så är det självklart att en barnflicka i Lomma ska kunna första hjälpen såväl som grundläggande hjärt- och lungräddning. Om barnvakten inte redan har denna bakgrund så ser vi till att hon får rätt kurs. Men säkerhet handlar om mer än första hjälpen. Faktum är att vi anser att en riktigt duktig nanny i Lomma ska kunna göra skillnaden. Hon bör veta hur man arbetar på ett förebyggande sätt så att barnen alltid är säkra.

Dessutom så vet vi att pedagogisk utbildning också ökar säkerheten. Vår barnvakt i Lomma kommer att leka stimulerande lekar som passar barnens åldrar perfekt. Hon vet också vad som fungerar bra på lekplatsen och vad som är lämpligt hemma. Föräldrar kan känna sig trygga oavsett om barnvakten enbart finns i hemmet någon timme på helgkvällen eller om hon kommer till förskolan varje dag för att gå hem med de små.

Ni kan boka in ett första gratis möte med en barnvakt från oss. Vi kommer att matcha er med en person som vi tror passar er familj riktigt bra. Låt oss få veta mer om er familj och när ni behöver hjälpen så skickar vi den så snart som vi kan!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert