• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Luleå

 • Hitta en trygg barnvakt i Luleå
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Luleå
 • Få en utbildad barnvakt i Luleå
Barnvakt Luleå
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Luleå

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Luleå

Oavsett var du bor i Luleå, kan vi på NannyPoppins hjälpa din familj att hitta en professionell barnvakt. Vår barnpassning finns att få oavsett om ditt barn är nyfött eller om du har ett barn i skolålder.

Säkerheten i fokus för ditt barn under barnpassningen

Vi är väldigt noggranna med att välja ut våra barnvakter, så att vi kan säkerställa oss om att din familj får en barnvakt som är både trygg och säker. Alla våra barnvakter är utbildade, certifierade och erfarna!

Personlig Barnvakt Luleå

Duktiga barnvakter i Luleå

Barnvakt Ebba i Luleå

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Luleå

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Luleå

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Luleå

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Luleå

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Luleå

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Luleå

Kom igång med barnpassning i Luleå

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Luleå.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Luleå!

Kom igång med barnpassning i Luleå

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Luleå?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Luleå med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Luleå, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Luleå

Varför väljer så många barnvakt i Luleå från NannyPoppins?

Barnvakt Luleå | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Luleå är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Luleå | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Luleå kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Luleå | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Luleå med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Luleå | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Luleå som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Luleå | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Luleå | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Luleå

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Luleå är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Luleå några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Luleå

En riktigt bra barnvakt i Luleå

Med barnvakter över hela Sverige som jobbar på ett professionellt sätt så är vi på NannyPoppins ett av de allra främsta alternativen då ni behöver hjälp med barnen. Vi har en barnvakt Luleå som du kan lita på eftersom vi bara jobbar med erfarna och utbildade barnflickor. När ni får hjälpen från oss så innebär den säkerhet och trygghet för barnen som kommer att se fram emot nästa gång ni inte kan vara hemma.

För att barnpassningen ska bli så smidig som bara möjligt så erbjuder vi en klippkortsmodell för sporadiska uppdrag och en modell som är till för regelbunden passning. Ni väljer den modell som passar er bäst just nu och ni kan lita på att vi skickar en person som är tillgänglig för de uppdrag som är aktuella.

Du kan läsa mer om våra upplägg här!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Luleå?

Vi hjälper många familjer i Luleå med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Luleå är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Luleå dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Luleå börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Luleå

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Luleå
 4. Stäffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Luleå som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Men vad är det som ger barnpassning i Luleå som är riktigt bra? Numera så kan vi säga att det rör sig om en kombination av naturligt intresse för barn och strukturerat arbete. Vi skickar till exempel aldrig en barnflicka som inte är certifierad för att jobba säkert. Man kan vara hur barnkär som helst men om man inte kan första hjälpen och vet hur man hanterar små barn i trafiken så är man inte lämplig för uppdrag.

Vi tänker också framåt. När barnvakten börjar jobba i en familj så ger vi stöd och samtalar både med barnflickan och med föräldrar då behovet finns. Vi har experter som kan ge vidareutbildning och visa barnvakten hur man kan klara av olika situationer som uppstår på ett bra sätt. Det här är något som leder till mer engagerad barnpassning och som gör att våra barnvakter upplever att de utvecklas på jobbet.

Barnen ser fram emot barnpassningen

Något som vi ofta får höra från familjer i Luleå som tar hjälp med barnen av oss är att barnen själva frågar när det blir dags nästa gång. Våra barnvakter engagerar och stimulerar de små och ägnar hela sin uppmärksamhet åt deras värld. Det här gör gott och får barnpassningen att framstå som en unik aktivitet i sig. Det här blir ju en stund helt utan press och stress eftersom barnvaktens uppdrag är att vara där med barnen och göra saker tillsammans med dem. Läxläsning, lek och matstunder känns annorlunda när den som tar hand om dessa inte har tusen andra saker i huvudet.

En barnvakt i Luleå som ni trivs med

För att ni ska trivas med barnvakten som vi skickar till er så är det förstås viktigt att grundläggande saker stämmer. Det är på grund av detta som vi ställer en del frågor då ni först kontaktar oss för att få hjälp med barnvakt i Luleå. Då vi vet lite mer om er och de behov som finns så blir det lättare att skicka rätt barnflicka. Ni får prova på och under det första mötet så kan ni prata om saker som rutiner och vad ni förväntar er av barnpassningen. Barnvakten kan ställa frågor vilket också är viktigt för att allt ska fungera som det ska.

Var kan jag få en barnvakt i Luleå?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Luleå oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Björkskatan, Bergviken, Bergnäset, Centrum, Gammelstad, Hertsön, Kronan, Lerbäcken, Lulsundet, Lövskatan, Mjökudden och Örnäset. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Luleå för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss på 0774 – 21 88 21 för en trygg nanny i Luleå!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7