Barnpassning i Luleå

Sveriges bästa
barnpassning är målet

En riktigt bra barnvakt i Luleå

Med barnvakter över hela Sverige som jobbar på ett professionellt sätt så är vi på NannyPoppins ett av de allra främsta alternativen då ni behöver hjälp med barnen. Vi har en barnvakt Luleå kan lita på eftersom vi bara jobbar med erfarna och utbildade barnflickor. När ni får hjälpen från oss så innebär den säkerhet och trygghet för barnen som kommer att se fram emot nästa gång ni inte kan vara hemma.

För att barnpassningen ska bli så smidig som bara möjligt så erbjuder vi en klippkortsmodell för sporadiska uppdrag och en modell som är till för regelbunden passning. Ni väljer den modell som passar er bäst just nu och ni kan lita på att vi skickar en person som är tillgänglig för de uppdrag som är aktuella.

Läs mer om vår barnpassning

Detta ger bra barnpassning i Luleå

Men vad är det som ger barnpassning i Luleå som är riktigt bra? Numera så kan vi säga att det rör sig om en kombination av naturligt intresse för barn och strukturerat arbete. Vi skickar till exempel aldrig en barnflicka som inte är certifierad för att jobba säkert. Man kan vara hur barnkär som helst men om man inte kan första hjälpen och vet hur man hanterar små barn i trafiken så är man inte lämplig för uppdrag.

Vi tänker också framåt. När barnvakten börjar jobba i en familj så ger vi stöd och samtalar både med barnflickan och med föräldrar då behovet finns. Vi har experter som kan ge vidareutbildning och visa barnvakten hur man kan klara av olika situationer som uppstår på ett bra sätt. Det här är något som leder till mer engagerad barnpassning och som gör att våra barnvakter upplever att de utvecklas på jobbet.

Barnen ser fram emot barnpassningen

Något som vi ofta får höra från familjer i Luleå som tar hjälp med barnen av oss är att barnen själva frågar när det blir dags nästa gång. Våra barnvakter engagerar och stimulerar de små och ägnar hela sin uppmärksamhet åt deras värld. Det här gör gott och får barnpassningen att framstå som en unik aktivitet i sig. Det här blir ju en stund helt utan press och stress eftersom barnvaktens uppdrag är att vara där med barnen och göra saker tillsammans med dem. Läxläsning, lek och matstunder känns annorlunda när den som tar hand om dessa inte har tusen andra saker i huvudet.

En barnvakt i Luleå som ni trivs med

För att ni ska trivas med barnvakten som vi skickar till er så är det förstås viktigt att grundläggande saker stämmer. Det är på grund av detta som vi ställer en del frågor då ni först kontaktar oss för att få hjälp med barnvakt i Luleå. Då vi vet lite mer om er och de behov som finns så blir det lättare att skicka rätt barnflicka. Ni får prova på och under det första mötet så kan ni prata om saker som rutiner och vad ni förväntar er av barnpassningen. Barnvakten kan ställa frågor vilket också är viktigt för att allt ska fungera som det ska.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert