Barnvakt Luleå

Sveriges bästa
barnpassning är målet

En riktigt bra barnvakt i Luleå

Med barnvakter över hela Sverige som jobbar på ett professionellt sätt så är vi på NannyPoppins ett av de allra främsta alternativen då ni behöver hjälp med barnen. Vi har en barnvakt Luleå kan lita på eftersom vi bara jobbar med erfarna och utbildade barnflickor. När ni får hjälpen från oss så innebär den säkerhet och trygghet för barnen som kommer att se fram emot nästa gång ni inte kan vara hemma.

För att barnpassningen ska bli så smidig som bara möjligt så erbjuder vi en klippkortsmodell för sporadiska uppdrag och en modell som är till för regelbunden passning. Ni väljer den modell som passar er bäst just nu och ni kan lita på att vi skickar en person som är tillgänglig för de uppdrag som är aktuella.

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Luleå?

Vi hjälper många familjer i Luleå med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Luleå är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Luleå dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Luleå börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Luleå

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Luleå
  4. Stäffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Luleå som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Luleå

Men vad är det som ger barnpassning i Luleå som är riktigt bra? Numera så kan vi säga att det rör sig om en kombination av naturligt intresse för barn och strukturerat arbete. Vi skickar till exempel aldrig en barnflicka som inte är certifierad för att jobba säkert. Man kan vara hur barnkär som helst men om man inte kan första hjälpen och vet hur man hanterar små barn i trafiken så är man inte lämplig för uppdrag.

Vi tänker också framåt. När barnvakten börjar jobba i en familj så ger vi stöd och samtalar både med barnflickan och med föräldrar då behovet finns. Vi har experter som kan ge vidareutbildning och visa barnvakten hur man kan klara av olika situationer som uppstår på ett bra sätt. Det här är något som leder till mer engagerad barnpassning och som gör att våra barnvakter upplever att de utvecklas på jobbet.

Barnen ser fram emot barnpassningen

Något som vi ofta får höra från familjer i Luleå som tar hjälp med barnen av oss är att barnen själva frågar när det blir dags nästa gång. Våra barnvakter engagerar och stimulerar de små och ägnar hela sin uppmärksamhet åt deras värld. Det här gör gott och får barnpassningen att framstå som en unik aktivitet i sig. Det här blir ju en stund helt utan press och stress eftersom barnvaktens uppdrag är att vara där med barnen och göra saker tillsammans med dem. Läxläsning, lek och matstunder känns annorlunda när den som tar hand om dessa inte har tusen andra saker i huvudet.

En barnvakt i Luleå som ni trivs med

För att ni ska trivas med barnvakten som vi skickar till er så är det förstås viktigt att grundläggande saker stämmer. Det är på grund av detta som vi ställer en del frågor då ni först kontaktar oss för att få hjälp med barnvakt i Luleå. Då vi vet lite mer om er och de behov som finns så blir det lättare att skicka rätt barnflicka. Ni får prova på och under det första mötet så kan ni prata om saker som rutiner och vad ni förväntar er av barnpassningen. Barnvakten kan ställa frågor vilket också är viktigt för att allt ska fungera som det ska.

Var kan jag få en barnvakt i Luleå?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Luleå oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Björkskatan, Bergviken, Bergnäset, Centrum, Gammelstad, Hertsön, Kronan, Lerbäcken, Lulsundet, Lövskatan, Mjökudden och Örnäset. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Luleå för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Luleå!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert