Barnvakt Skellefteå

Sveriges bästa
barnpassning är målet

Trygga barn med barnvakt i Skellefteå

Det kan finnas olika anledningar till att man behöver hjälp med barnen, och de flesta upplever faktiskt att de gör det under småbarnsåren då man ska få ihop jobb och familj på ett lyckat sätt. Istället för att jaga upp sig och försöka göra det omöjliga så kan man boka in en trygg barnvakt i Skellefteå med NannyPoppins. Vi har utbildade barnvakter som är redo att rycka in då det behövs och som tycker att barn är det bästa som finns här i livet.

När ni behöver hjälpen enstaka kvällar så kan ni använda vårt klippkortssystem som ser till att priset blir mycket skäligt. Vi kan också hjälpa till med barnpassning som är regelbunden och som inte kostar så mycket mer än vad ni hade betalt svart. Med rutavdrag så halveras priset och det här kan vi hjälpa till med så kontakta oss redan idag för att ge barnen en trygg och bra barnpassare.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Skellefteå

En anledning till att vi har utvecklat olika system för betalning är att vi inser vikten av att kunna boka in barnpassning i Skellefteå då man behöver den utan att riskera att det här kommer att kosta för mycket. Vi tycker att flexibilitet är viktig och att man som föräldrar ska känna att det är väl värt att välja en professionell barnvakt hellre än någon som inte aktiverar och stimulerar barnen på ett vettigt sätt.

Ni kan kontakta oss även då det är akut och ni måste få en barnvakt i Skellefteå snarast. I och med att vi redan har intervjuat och utbildat många barnflickor så kommer vi med största sannolikhet att ha en mycket bra lösning för er, och barnvakten bör kunna komma igång omedelbart.

Lek inomhus och utomhus

Även om ni inte kan vara med barnen så är det viktigt att deras liv fortsätter som vanligt. Barnpassningen bör inte innebära att man måste sitta inomhus då man normalt sett hade gått till parken. Vi ser till att våra barnflickor klarar av att ta ut barn i olika åldrar på ett säkert sätt så att barnen kan fortsätta att leka både inomhus och utomhus, precis som vanligt!

Boka in ett första möte med er barnvakt i Skellefteå

När ni kontaktar oss så ser vi genast på vilken typ av barnpassning ni är ute efter och sedan börjar vår matchningsprocess. Vi kan boka in ett första möte där ni och barnen får träffa den barnvakt i Skellefteå som vi föreslår. Det här är en viktig stund då ni kan berätta mer om er familj och även bestämma med barnvakten hur uppdragen ska se ut. Det här är ett prova-på-möte och det kostar ingenting.

Var kan jag få en barnvakt i Skellefteå?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Skellefteå oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Ursviken, Skelleftehamn, Bureå, Kåge, Byske, Boliden, Burträsk och Ersmark. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Skellefteå för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Skellefteå!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Skellefteå?

Vi hjälper många familjer i Skellefteå med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Skellefteå är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Skellefteå dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Skellefteå börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Skellefteå

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Skellefteå
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Skellefteå som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert