• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Skellefteå

 • Hitta en trygg barnvakt i Skellefteå
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Skellefteå
 • Få en utbildad barnvakt i Skellefteå
Barnvakt Skellefteå
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Skellefteå

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Skellefteå

NannyPoppins erbjuder professionell barnpassning i hela Skellefteå med omnejd. Våra barnvakter är trygga, utbildade och noggrant utvalda av våra barnpassningsspecialister. 

Trygg barnpassning i Skellefteå

Med många år av erfarenhet inom barnpassning bakom oss, har vi hjälpt många familjer i Skellefteå genom åren. På grund av det ser vi även till att våra barnvakter har stor erfarenhet med att passa barn. Oftast har våra barnvakter passat barn i en mängd olika åldrar innan, samt att vi utbildar de i pedagogisk barnpassning.

Personlig Barnvakt Skellefteå

Duktiga barnvakter i Skellefteå

Barnvakt Ebba i Skellefteå

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Skellefteå

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Skellefteå

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Skellefteå

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Skellefteå

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Skellefteå

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Skellefteå

Kom igång med barnpassning i Skellefteå

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Skellefteå.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Skellefteå!

Kom igång med barnpassning i Skellefteå

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Skellefteå?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Skellefteå med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Skellefteå, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka

Vanliga frågor om vår barnpassning i Skellefteå

Varför väljer så många en barnvakt i Skellefteå från NannyPoppins?

Barnvakt Skellefteå | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Skellefteå är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Skellefteå | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Skellefteå kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Skellefteå | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Skellefteå med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Skellefteå | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Skellefteå som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Skellefteå | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Skellefteå | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Skellefteå

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Skellefteå är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Skellefteå några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Skellefteå

Trygga barn med barnvakt i Skellefteå

Det kan finnas olika anledningar till att man behöver hjälp med barnen, och de flesta upplever faktiskt att de gör det under småbarnsåren då man ska få ihop jobb och familj på ett lyckat sätt. Istället för att jaga upp sig och försöka göra det omöjliga så kan man boka in en trygg barnvakt i Skellefteå med NannyPoppins. Vi har utbildade barnvakter som är redo att rycka in då det behövs och som tycker att barn är det bästa som finns här i livet.

När ni behöver hjälpen enstaka kvällar så kan ni använda vårt klippkortssystem som ser till att priset blir mycket skäligt. Vi kan också hjälpa till med barnpassning som är regelbunden och som inte kostar så mycket mer än vad ni hade betalt svart. Med rutavdrag så halveras priset och det här kan vi hjälpa till med så kontakta oss redan idag för att ge barnen en trygg och bra barnpassare.

En anledning till att vi har utvecklat olika system för betalning är att vi inser vikten av att kunna boka in barnpassning i Skellefteå då man behöver den utan att riskera att det här kommer att kosta för mycket. Vi tycker att flexibilitet är viktig och att man som föräldrar ska känna att det är väl värt att välja en professionell barnvakt hellre än någon som inte aktiverar och stimulerar barnen på ett vettigt sätt.

Lek inomhus och utomhus

Även om ni inte kan vara med barnen så är det viktigt att deras liv fortsätter som vanligt. Barnpassningen bör inte innebära att man måste sitta inomhus då man normalt sett hade gått till parken. Vi ser till att våra barnflickor klarar av att ta ut barn i olika åldrar på ett säkert sätt så att barnen kan fortsätta att leka både inomhus och utomhus, precis som vanligt!

Boka in ett första möte med er barnvakt i Skellefteå

När ni kontaktar oss så ser vi genast på vilken typ av barnpassning ni är ute efter och sedan börjar vår matchningsprocess. Vi kan boka in ett första möte där ni och barnen får träffa den barnvakt i Skellefteå som vi föreslår. Det här är en viktig stund då ni kan berätta mer om er familj och även bestämma med barnvakten hur uppdragen ska se ut.

Var kan jag få en barnvakt i Skellefteå?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Skellefteå oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Ursviken, Skelleftehamn, Bureå, Kåge, Byske, Boliden, Burträsk och Ersmark. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Skellefteå för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Skellefteå!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Skellefteå?

Vi hjälper många familjer i Skellefteå med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Skellefteå är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Skellefteå dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Skellefteå börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Skellefteå

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Skellefteå
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Skellefteå som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Utmärkt
4,7