Barnpassning i Örnsköldsvik

Vårt mål: Sveriges
bästa barnpassning

Glad barnvakt i Örnsköldsvik

Vi har en barnvakt nära er som kan hjälpa till med barnpassning i Örnsköldsvik som är trygg och positiv.

Med en barnvakt i Örnsköldsvik från NannyPoppins så blir barn och föräldrar glada. Det går inte att känna annat än glädje då man får leka roliga lekar. Föräldrar behöver inte jäkta och kan äntligen göra saker tillsammans eller ensamma utan de små. Med barnpassningen så kommer mer energi och det mår alla bra av. Om ni inte hinner till förskolan för att hämta så är en barnflicka i Örnsköldsvik en jättebra lösning. Hon kan ta hand om hämtning och sedan se till att ett eller flera barn kommer hem som de ska.

Barnvakter som är utbildade gör mer. Det här är personer som vet hur man tillreder enklare måltider och får barnen att äta dem! De kan varva lek med allvar och se till att barnen på ett positivt sätt lär sig viktiga rutiner som att städa upp efter leken. Tillsammans med en glad nanny i Örnsköldsvik så blir det mesta roligt. Föräldrar som har tjatat om läxor och att ställa undan leksaker blir förvånade över hur flitiga barnen blir så snart som de får vara med barnvakten.

Läs mer om vår barnpassning

En säker barnvakt i Örnsköldsvik

Att våra barnflickor kan jobba på ett så effektivt och bra sätt beror på att de är utbildade. De har lång erfarenhet av att passa barn självständigt sedan tidigare och vi bygger på med pedagogik. Barnvakten får lära sig hur man ska bete sig med olika åldrar och hur man kan få små att göra saker som de kanske inte riktigt har lust med som till exempel att borsta tänderna efter godis. Våra utbildningar inkluderar givetvis också första hjälpen och ett säkerhetstänk.

En barnvakt ska veta hur man arbetar för att inte hamna i situationer som kan vara farliga. Ibland så är det förstås så att barnvakten stöter på en ny situation och då kommer vi att hjälpa till med experter som ger råd och tips. För en barnvakt i Örnsköldsvik som har ett genuint intresse av barn så blir jobbet otroligt givande. Våra utbildningar är utvecklande och de leder till barnpassning som ger så mycket mer.

Om ni kontaktar oss och berättar lite mer om hur många barn som ska passas, när och var så kan vi matcha er med en lämplig barnvakt. Ni får ett första tillfälle helt gratis. Då kan ni planera inför kommande barnpassning i Örnsköldsvik och se till att barnvakten är redo för det första uppdraget.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert