Barnpassning i Hudiksvall

Få en trygg, utbildad
& erfaren barnvakt

Ni hinner med en barnvakt i Hudiksvall

Våra barnvakter hjälper er med professionell barnpassning i Hudiksvall så att ni hinner med allt ni måste och vill göra.

Vad ska man göra när jobbet kräver fler timmar, tvätten ligger ovikt i soffan, och barnen behöver hjälp med läxor och pianolektioner? Då ska man kontakta oss för att få barnvakt i Hudiksvall så snart som bara möjligt! Vi har barnflickor med god erfarenhet av att passa barn och ta hand om lättare hushållsarbete. De klarar av att hämta barn från skola, leka utomhus, ordna med måltider och se till att läxläsning genomförs som planerat. Framförallt så kan ni lita på att barnen kommer att tycka väldigt mycket om att få vara med en barnflicka i Hudiksvall från oss. Hon är positiv och kommer med en massa roliga lekar.

Säkerheten först

Innan ni anlitar en barnvakt så är det förstås otroligt viktigt att ta reda på om personen kommer att ta hand om barnen på ett säkert sätt. Idag så kan man absolut kräva att en nanny i Hudiksvall kan första hjälpen. Det gör vi! Med interna utbildningar så ser vi till att barnvakten vet hur man ska jobba på ett säkert och tryggt sätt. Det inkluderar vår pedagogiska metod som också ökar säkerheten. Barnvakten kommer att arbeta på ett förebyggande sätt och det att hon hela tiden är aktiv och vaksam bidrar till att föräldrar kan känna sig lugna.

Läs mer om vår barnpassning

Utvecklande lek

Utvecklande lek

Det är bra för barn att leka. Hellre än att sitta lite extra framför en skärm för att mamma och pappa inte hinner med så kan man se till att de leker med en barnvakt i Hudiksvall som älskar barn. Lek kan ske hemma såväl som utomhus. Genom leken så får barnen också mycket god kontakt med sin nanny. Det är viktigt. Barnvakten blir en bra källa till information för föräldrar.

Ordning och reda

Tillsammans med barnflickan så kommer barnen också att vänja sig vid rutiner som att man plockar upp efter lek. Det här gör att det blir så mycket trevligare i hemmet. Barnvakten kan också hjälpa till med lättare saker som att vika den där tvätten som ligger i soffan. Om det står disk i köket så kan hon även ta hand om detta förutsatt att föräldrar vill att hon gör det.

Boka in er barnvakt i Hudiksvall nu!

Ni kan få barnpassning i Hudiksvall varje dag, någon gång i veckan, eller kanske bara en gång i månaden. Vi har barnflickor som är ute efter olika typer av uppdrag och kan därmed matcha er med rätt person. Vi har redan gjort allt arbete med att kontrollera referenser och undersöka att det här är en vettig person som era barn kommer att ha det bra med. För er så är det bara att låta oss få veta när ni behöver hjälpen och hur ofta så kan vi ordna med ett första möte som är gratis.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert