• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Hudiksvall

 • Hitta en trygg barnvakt i Hudiksvall
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Hudiksvall
 • Få en utbildad barnvakt i Hudiksvall
Barnvakt Hudiksvall
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Hudiksvall

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Hudiksvall

NannyPoppins erbjuder barnpassning i hela Hudiksvall med omnejd – från centrum till landsbygden! Våra professionella barnvakter har erfarenhet med att passa barn i alla åldrar, samt att de är ordentligt utbildade och certifierade i bland annat HLR för barn.

Vi ger dig flexibel barnpassning

I Hudiksvall är det just nu extra populärt med att ha en nanny som hämtar och lämnar på förskola eller skola. Några andra vanliga upplägg som vi erbjuder är heltid, deltid och en barnvakt vid behov. 

Personlig Barnvakt Hudiksvall

Duktiga barnvakter i Hudiksvall

Barnvakt Ebba i Hudiksvall

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Hudiksvall

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Hudiksvall

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Hudiksvall

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Hudiksvall

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Hudiksvall

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Hudiksvall

Kom igång med barnpassning i Hudiksvall

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Hudiksvall.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Hudiksvall!

Kom igång med barnpassning i Hudiksvall

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Hudiksvall?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Hudiksvall med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Hudiksvall, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Hudiksvall

Varför väljer så många en barnvakt i Hudiksvall från NannyPoppins?

Barnvakt Hudiksvall | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Hudiksvall är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Hudiksvall | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Hudiksvall kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Hudiksvall | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Hudiksvall med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Hudiksvall | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Hudiksvall som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Hudiksvall | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Hudiksvall | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Hudiksvall

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Hudiksvall är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Hudiksvall några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Hudiksvall

Ni hinner med en barnvakt i Hudiksvall

Våra barnvakter hjälper er med professionell barnpassning i Hudiksvall så att ni hinner med allt ni måste och vill göra.

Vad ska man göra när jobbet kräver fler timmar, tvätten ligger ovikt i soffan, och barnen behöver hjälp med läxor och pianolektioner? Då ska man kontakta oss för att få barnvakt i Hudiksvall så snart som bara möjligt! Vi har barnflickor med god erfarenhet av att passa barn och ta hand om lättare hushållsarbete. De klarar av att hämta barn från skola, leka utomhus, ordna med måltider och se till att läxläsning genomförs som planerat. Framförallt så kan ni lita på att barnen kommer att tycka väldigt mycket om att få vara med en barnflicka i Hudiksvall från oss. Hon är positiv och kommer med en massa roliga lekar.

Säkerheten först

Innan ni anlitar en barnvakt så är det förstås otroligt viktigt att ta reda på om personen kommer att ta hand om barnen på ett säkert sätt. Idag så kan man absolut kräva att en nanny i Hudiksvall kan första hjälpen. Det gör vi! Med interna utbildningar så ser vi till att barnvakten vet hur man ska jobba på ett säkert och tryggt sätt. Det inkluderar vår pedagogiska metod som också ökar säkerheten. Barnvakten kommer att arbeta på ett förebyggande sätt och det att hon hela tiden är aktiv och vaksam bidrar till att föräldrar kan känna sig lugna.

Utvecklande lek

Det är bra för barn att leka. Hellre än att sitta lite extra framför en skärm för att mamma och pappa inte hinner med så kan man se till att de leker med en barnvakt i Hudiksvall som älskar barn. Lek kan ske hemma såväl som utomhus. Genom leken så får barnen också mycket god kontakt med sin nanny. Det är viktigt. Barnvakten blir en bra källa till information för föräldrar.

Ordning och reda

Tillsammans med barnflickan så kommer barnen också att vänja sig vid rutiner som att man plockar upp efter lek. Det här gör att det blir så mycket trevligare i hemmet. Barnvakten kan också hjälpa till med lättare saker som att vika den där tvätten som ligger i soffan. Om det står disk i köket så kan hon även ta hand om detta förutsatt att föräldrar vill att hon gör det.

Boka in er barnvakt i Hudiksvall nu!

Ni kan få barnpassning i Hudiksvall varje dag, någon gång i veckan, eller kanske bara en gång i månaden. Vi har barnflickor som är ute efter olika typer av uppdrag och kan därmed matcha er med rätt person. Vi har redan gjort allt arbete med att kontrollera referenser och undersöka att det här är en vettig person som era barn kommer att ha det bra med. För er så är det bara att låta oss få veta när ni behöver hjälpen och hur ofta så kan vi ordna med ett prova-på-möte.

Var kan jag få en barnvakt i Hudiksvall?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Hudiksvall oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Djuped, Sandvalla, Sanna, Håstahöjden, Håsta och Visvall. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Hudiksvall för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg nanny i Hudiksvall!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Hudiksvall?

Vi hjälper många familjer i Hudiksvall med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Hudiksvall är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Hudiksvall dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Hudiksvall börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Hudiksvall

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Hudiksvall
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Hudiksvall som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7