Barnvakt i Söderköping

Professionell, erfaren
& flexibel barnpassning

Mer lek med barnpassning i Söderköping

Börja med barnvakt som är utbildad för att ge er säker och engagerad barnpassning i Söderköping.

Barn behöver leka men föräldrar har inte alltid tid och ork över för kurragömma då det blir kväll och hemmet är fullt av sådant som måste göras innan det blir läggdags. En barnvakt i Söderköping från NannyPoppins älskar att leka! Hon finns på plats enbart för barnens skull och med stor erfarenhet så vet hon hur saker som städning efter lek också blir kul. Föräldrar kan slappna av och få hjälp med hämtning på förskola och skola då det behövs. Det här eliminerar stress och leder till att man får en så positiv och trygg känsla hemma.

Lek kan ske hemma såväl som utomhus, och en barnflicka i Söderköping är lokalt förankrad. Hon vet var allting finns och kan med lätthet ta barn till eftermiddagsaktiviteter eller en specifik park. Dessutom så får hon ett stort stöd från våra experter så att hon kan ta hand om olika åldrar och fortsatt se till att leken är utvecklande och stimulerande.

Läs mer om vår barnpassning

Säkerheten är otroligt viktig

Barnpassning i Söderköping är inte bara lek. Vi skickar enbart en barnvakt som jobbar på ett säkert sätt. Hon tänker förebyggande och kommer således inte att utsätta barnen för några risker. Vi ser också till att varje nanny i Söderköping som jobbar med oss kan hjärt- och lungräddning. Första hjälpen är faktiskt något som man kan kräva av den som ska passa ens barn. Trots detta så är det rätt så vanligt att föräldrar missar denna viktiga bit. Med oss så kommer barnflickan att ge barnen största möjliga trygghet då hon vet precis hur man ska agera i olika situationer.

Något som bidrar till säkerheten är kommunikationen mellan barnflicka och föräldrar. Vi är noga med att varje nanny får tydliga instruktioner så att hon på förhand vet vad som förväntas. Detta oavsett om hon kommer att jobba någon helg då och då eller om hon ska infinna sig varje morgon för att ta hand om en bebis. När föräldrar har frågor så finns vi också här och ser till att alla frågetecken reds ut snabbt och smidigt.

Så får ni barnvakt i Söderköping

Genom att kontakta oss så kan ni snart få ett gratis möte med en barnvakt i Söderköping som ser fram emot att få träffa er och barnen. Hon har tid då ni behöver hjälpen. Vi försöker också matcha er familj med rätt personlighet. Ju mer ni kan berätta om er och barnens intressen ju bättre. Vi kan lova att nannyn är en person med erfarenhet och positiv inställning. Kanske kommer hon att dela er passion för simning, musik eller gymnastik. Det kommer ni att upptäcka så snart som ni ses så boka in det första mötet så snart som möjligt för en helt ny vardag och helg!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert