Barnvakt Borlänge

Få en trygg, utbildad
& erfaren barnvakt

Barnpassning i Borlänge varje dag

Det finns en barnvakt som kan ge er säker, utbildad och engagerad barnpassning i Borlänge precis när ni behöver den.

När man behöver regelbunden hjälp med barnen så är det viktigt att det här fungerar som det ska. Man måste till exempel veta att den nanny i Borlänge som tar uppdraget kan fortsätta jobba under flera månaders tid. Det är inte att rekommendera att byta barnvakt ofta då det kan leda till att barnen känner sig otrygga. Vi har hittat barnvakterna som finns lokalt och som har tid varje dag.

Vi matchar er med nannyn som kan komma tidigt på morgonen eller kanske hämta barnen på förskolan på eftermiddagen då ni inte kommer loss från jobbet. Hon kommer att ta hand om barnen i enlighet med det schema som gäller hemma hos er. Rutinerna fortgår som vanligt och vardagen går ihop!

Hjälp någon kväll då och då

NannyPoppings kan också ordna med barnpassning i Borlänge då och då. Vi har barnflickor som enbart kan jobba eftermiddagar, kvällar och helger. Då de finns i er närhet så blir det enkelt att komma i tid och det ses inte som ett problem att uppdraget bara gäller några timmar. Ni kan få samma barnvakt i Borlänge vid flera tillfällen vilket givetvis är bra med tanke på att barnen gärna ska känna sig bekanta med den som passar.

Läs mer om nanny från NannyPoppins

Barnvakt Borlänge

Oavsett om en barnflicka i Borlänge kommer för att passa barnen varje dag eller någon gång per månad så ska hon jobba säkert. Vi utbildar våra barnvakter i säkerhet. De lär sig första hjälpen och vet vad som krävs för olika åldrar. Säkerhetstänket ger den trygghet som föräldrar behöver för att kunna koncentrera sig på jobbet eller ha riktigt roligt på vuxenfesten. När ni lär känna er barnvakt så utvecklas ett förtroende. I början kanske ni ringer hem för att se att allt är som det ska men med tiden så inser ni att barnflickan har full koll på läget. Då går det att släppa tanken på hemmet och barnet en stund och få ordning på jobb eller njuta av en bra date.

Något som bidrar till säkerheten är att ni har god kommunikation med er barnflicka. Det här är något som vi hjälper till med. Det blir lättare att förstå varandra då vi finns här som stöd både för föräldrar och barnvakt. Vi kommer att se till att nannyn förstår vad som ska göras på jobbet och även att föräldrar är insatta i vad som kan förväntas. Om det uppstår frågetecken så reder vi snabbt ut dessa så att barnpassningen kan fortgå på ett bra sätt.

Träffa er blivande barnflicka!

Vi tycker att ni ska träffa er blivande barnvakt i Borlänge så snart som möjligt. Att ni behöver hjälpen råder det inga tvivel om så boka in ett prova-på-möte med personen som vi tror kommer att passa er lumilj. Barnen bör också vara med så att de får bekanta sig med den barnvakt som kommer att ge er barnpassning i Borlänge som ni behöver. Tala om för oss vilken typ av barnflicka som ni är ute efter och när ni behöver stödet. Ni kan också berätta lite mer om barnen. Saker som ålder och fritidsaktiviteter är viktigt att beakta då man väljer rätt person för barnpassningen.

Med oss så kommer ni att få en barnvakt i Borlänge som ni verkligen kan lita på. Det gör stor skillnad både på kort och på lång sikt.

Var kan jag få en barnvakt i Borlänge?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Borlänge oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Barkargärdet, Bergslagsbyn, Domnarvet, Forssa, Hushagen, Jakobsgårdarna, Kvarnsveden, Skräddarbacken och Åselby. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Borlänge för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Borlänge!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Borlänge?

Vi hjälper många familjer i Borlänge med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Borlänge är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Borlänge dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Borlänge börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

 

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Borlänge

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Borlänge
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

 

Kontakta oss nu för en barnvakt i Borlänge som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Se våra upplägg & priser för barnpassning!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett
prova-på-möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert