• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Borlänge

 • Hitta en trygg barnvakt i Borlänge
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Borlänge
 • Få en utbildad barnvakt i Borlänge
Barnvakt Borlänge
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Borlänge

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Borlänge

Hos oss är det enkelt att komma igång med riktigt bra barnpassning i Borlänge med omnejd! Alla våra nannies är utbildade, trygga och certifierade i bland annat HLR för barn.

Skräddarsydd barnpassning som underlättar

Vi kan hjälpa till i de flesta vardagssituationer, vare sig du behöver en barnvakt på heltid, deltid, vid behov eller en barnvakt som hämtar/lämnar på förskola eller skola.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra barnvakter i Borlänge.

Personlig Barnvakt Dalarna

Duktiga barnvakter i Borlänge

Barnvakt Ebba i Borlänge

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Borlänge

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Borlänge

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Borlänge

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Borlänge

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Borlänge

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Borlänge

Kom igång med barnpassning i Borlänge

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Borlänge.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Borlänge!

Kom igång med barnpassning i Borlänge

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Borlänge?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Borlänge med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Borlänge, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Borlänge

Varför väljer så många en barnvakt i Borlänge från NannyPoppins? ?

Barnvakt Borlänge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Borlänge är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Borlänge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Borlänge kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Borlänge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Borlänge med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Borlänge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Borlänge som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Borlänge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Borlänge | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Borlänge

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Borlänge är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Borlänge några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Borlänge

Barnpassning i Borlänge varje dag

Det finns en barnvakt som kan ge er säker, utbildad och engagerad barnpassning i Borlänge precis när ni behöver den.

När man behöver regelbunden hjälp med barnen så är det viktigt att det här fungerar som det ska. Man måste till exempel veta att den nanny i Borlänge som tar uppdraget kan fortsätta jobba under flera månaders tid. Det är inte att rekommendera att byta barnvakt ofta då det kan leda till att barnen känner sig otrygga. Vi har hittat barnvakterna som finns lokalt och som har tid varje dag.

Vi matchar er med nannyn som kan komma tidigt på morgonen eller kanske hämta barnen på förskolan på eftermiddagen då ni inte kommer loss från jobbet. Hon kommer att ta hand om barnen i enlighet med det schema som gäller hemma hos er. Rutinerna fortgår som vanligt och vardagen går ihop!

Hjälp någon kväll då och då

NannyPoppings kan också ordna med barnpassning i Borlänge då och då. Vi har barnflickor som enbart kan jobba eftermiddagar, kvällar och helger. Då de finns i er närhet så blir det enkelt att komma i tid och det ses inte som ett problem att uppdraget bara gäller några timmar. Ni kan få samma barnvakt i Borlänge vid flera tillfällen vilket givetvis är bra med tanke på att barnen gärna ska känna sig bekanta med den som passar.

Oavsett om en barnflicka i Borlänge kommer för att passa barnen varje dag eller någon gång per månad så ska hon jobba säkert. Vi utbildar våra barnvakter i säkerhet. De lär sig första hjälpen och vet vad som krävs för olika åldrar. Säkerhetstänket ger den trygghet som föräldrar behöver för att kunna koncentrera sig på jobbet eller ha riktigt roligt på vuxenfesten. När ni lär känna er barnvakt så utvecklas ett förtroende. I början kanske ni ringer hem för att se att allt är som det ska men med tiden så inser ni att barnflickan har full koll på läget. Då går det att släppa tanken på hemmet och barnet en stund och få ordning på jobb eller njuta av en bra date.

Något som bidrar till säkerheten är att ni har god kommunikation med er barnflicka. Det här är något som vi hjälper till med. Det blir lättare att förstå varandra då vi finns här som stöd både för föräldrar och barnvakt. Vi kommer att se till att nannyn förstår vad som ska göras på jobbet och även att föräldrar är insatta i vad som kan förväntas. Om det uppstår frågetecken så reder vi snabbt ut dessa så att barnpassningen kan fortgå på ett bra sätt.

Träffa er blivande barnflicka!

Vi tycker att ni ska träffa er blivande barnvakt i Borlänge så snart som möjligt. Att ni behöver hjälpen råder det inga tvivel om så boka in ett prova-på-möte med personen som vi tror kommer att passa er familj. Barnen bör också vara med så att de får bekanta sig med den barnvakt som kommer att ge er barnpassning i Borlänge som ni behöver. Tala om för oss vilken typ av barnflicka som ni är ute efter och när ni behöver stödet. Ni kan också berätta lite mer om barnen. Saker som ålder och fritidsaktiviteter är viktigt att beakta då man väljer rätt person för barnpassningen.

Med oss så kommer ni att få en barnvakt i Borlänge som ni verkligen kan lita på. Det gör stor skillnad både på kort och på lång sikt.

Var kan jag få en barnvakt i Borlänge?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt i Borlänge oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Barkargärdet, Bergslagsbyn, Domnarvet, Forssa, Hushagen, Jakobsgårdarna, Kvarnsveden, Skräddarbacken och Åselby. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Borlänge för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Borlänge!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Borlänge?

Vi hjälper många familjer i Borlänge med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Borlänge är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Borlänge dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Borlänge börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Borlänge

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Borlänge
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Borlänge som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7