Barnpassning i Borlänge

Få en trygg, utbildad
& erfaren barnvakt

Barnpassning i Borlänge varje dag

Det finns en barnvakt som kan ge er säker, utbildad och engagerad barnpassning i Borlänge precis när ni behöver den.

När man behöver regelbunden hjälp med barnen så är det viktigt att det här fungerar som det ska. Man måste till exempel veta att den nanny i Borlänge som tar uppdraget kan fortsätta jobba under flera månaders tid. Det är inte att rekommendera att byta barnvakt ofta då det kan leda till att barnen känner sig otrygga. Vi har hittat barnvakterna som finns lokalt och som har tid varje dag.

Vi matchar er med nannyn som kan komma tidigt på morgonen eller kanske hämta barnen på förskolan på eftermiddagen då ni inte kommer loss från jobbet. Hon kommer att ta hand om barnen i enlighet med det schema som gäller hemma hos er. Rutinerna fortgår som vanligt och vardagen går ihop!

Hjälp någon kväll då och då

NannyPoppings kan också ordna med barnpassning i Borlänge då och då. Vi har barnflickor som enbart kan jobba eftermiddagar, kvällar och helger. Då de finns i er närhet så blir det enkelt att komma i tid och det ses inte som ett problem att uppdraget bara gäller några timmar. Ni kan få samma barnvakt i Borlänge vid flera tillfällen vilket givetvis är bra med tanke på att barnen gärna ska känna sig bekanta med den som passar.

Läs mer om vår barnpassning

En barnvakt i Borlänge som jobbar säkert

Oavsett om en barnflicka i Borlänge kommer för att passa barnen varje dag eller någon gång per månad så ska hon jobba säkert. Vi utbildar våra barnvakter i säkerhet. De lär sig första hjälpen och vet vad som krävs för olika åldrar. Säkerhetstänket ger den trygghet som föräldrar behöver för att kunna koncentrera sig på jobbet eller ha riktigt roligt på vuxenfesten. När ni lär känna er barnvakt så utvecklas ett förtroende. I början kanske ni ringer hem för att se att allt är som det ska men med tiden så inser ni att barnflickan har full koll på läget. Då går det att släppa tanken på hemmet och barnet en stund och få ordning på jobb eller njuta av en bra date.

Något som bidrar till säkerheten är att ni har god kommunikation med er barnflicka. Det här är något som vi hjälper till med. Det blir lättare att förstå varandra då vi finns här som stöd både för föräldrar och barnvakt. Vi kommer att se till att nannyn förstår vad som ska göras på jobbet och även att föräldrar är insatta i vad som kan förväntas. Om det uppstår frågetecken så reder vi snabbt ut dessa så att barnpassningen kan fortgå på ett bra sätt.

Träffa er blivande barnflicka!

Vi tycker att ni ska träffa er blivande barnvakt i Borlänge så snart som möjligt. Att ni behöver hjälpen råder det inga tvivel om så boka in ett första gratis möte med personen som vi tror kommer att passa er lumilj. Barnen bör också vara med så att de får bekanta sig med den barnvakt som kommer att ge er barnpassning i Borlänge som ni behöver. Tala om för oss vilken typ av barnflicka som ni är ute efter och när ni behöver stödet. Ni kan också berätta lite mer om barnen. Saker som ålder och fritidsaktiviteter är viktigt att beakta då man väljer rätt person för barnpassningen.

Med oss så kommer ni att få en barnvakt i Borlänge som ni verkligen kan lita på. Det gör stor skillnad både på kort och på lång sikt.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert