• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Barnvakt Uddevalla

  • Vårt mål: Uddevallas bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnvakt i Uddevalla
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Uddevalla
Barnvakt i parken i Uddevalla

En lämplig barnvakt i Uddevalla

När ni letar efter en barnvakt i Uddevalla så kan ni lita på att vi har en bra lösning. Vi har ett klippkortssystem som gör det mycket fördelaktigt att hyra in våra barnvakter även för enstaka kvällar och helger. Dessutom så har vi utvecklat en prismodell som är till för familjer som behöver hjälpen mer regelbundet. Med rutavdraget så halveras priset men professionaliteten förblir densamma.

Kontakta oss idag för att få veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa er med barnpassning i Uddevalla som är anpassad till era behov och som innebär att barnen är tillsammans med utbildade barnflickor som dessutom kommer med säkerhetscertifikat.

Även om vi generellt sett kan säga att det finns två typer av barnpassning, mer sporadisk och regelbunden, så är det förstås så att varje familj har unika behov. Det kan röra allt från tider till de uppgifter som ska ingå i uppdraget. Här är vi mycket flexibla och det kan vi vara när vi har ett så stort nätverk av professionella barnpassare. Vi lägger ner stor tid på att undersöka varje person som vill jobba med oss så att vi kan säkra oss om att skicka barnvakter som verkligen passar de familjer som behöver hjälpen.

Om ni vill ha passning över natten, matlagning, läxläsning och annat som kanske verkar som lite överkurs så ska ni veta att vi kan ordna med detta. Ni får en barnflicka som ni kan trivas med och framförallt som ni kan lita på.

Börja med ett första möte

Till att börja med så vill vi att ni kontaktar oss och berättar lite mer om den typ av barnpassning i Uddevalla som ni behöver. Hur många barn ska passas, i hemmet, utomhus, behöver ni hämtning? När vi vet lite mer så kan vi boka in ett prova-på-tillfälle. Då får ni träffa en lämplig barnvakt i Uddevalla som jobbar med oss och som är utbildad för att klara av uppdraget.

Ni kan diskutera hur barnpassningen kommer att se ut och vad ni förväntar er och även se hur barnen reagerar på barnvakten. När det är första gången som de små får vara med en barnflicka så ska man tänka på att ge det hela lite tid. Men av vår erfarenhet så går det snabbt för våra barnflickor brinner för jobbet och deras naturliga kärlek till barn sprider glädje och trygghet.

En motiverad barnvakt i Uddevalla

Vi vet att motivationen är otroligt viktig för att man som barnflicka ska trivas på jobbet. Dels så är det viktigt med en bra lön men också med utveckling. En barnvakt Uddevalla har från oss kommer hela tiden att kunna lära sig mer med hjälp av våra experter som ger stöd och råd när det behövs. Det gynnar både familjen och barnvakten som på detta vis ser fram emot varje uppdrag lite extra.

Var kan jag få en barnvakt i Uddevalla?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Uddevalla oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Boxhult, Dalaberg, Fasseröd, Gustafsberg, Herrestad, Kissleberg, Kurveröd, Skogslyckan och Unneröd. Vi finns även i Göteborg med omnejd. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Uddevalla för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Uddevalla!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7