Barnvakt i Mariestad

Lös livspusslet med en
noggrant utvald barnvakt

Mer kraft med barnpassning i Mariestad

Mer tid och energi med en engagerad och kreativ barnvakt som ger barnpassning i Mariestad.

Tiden ska räcka till så mycket och när man är mitt uppe i småbarnsåren så är det lätt att bli trött av alla måsten. För att hinna med och kunna sakta ner lite på tempot så kan man anlita en barnvakt i Mariestad via oss på NannyPoppins. Vi har gjort det så lätt och säkert att få hjälp med barnen. Våra barnflickor finns lokalt och de är utbildade för att passa barn i olika åldrar. Dessutom så har vi sett mycket noga på deras referenser och bakgrund. Det är det som gör att vi är så bra på att matcha barnvakt med familj.

När ni får barnpassningen varje vardag eller kanske en helgkväll så känns det. Bara det att barnen har fått leka och att de är redo för nattning i pyjamas kan vara det som gör att lusten återkommer. Köket är i ordning, diskhon är tom och tvätten är vikt. Barnen har hjälpt till med att plocka upp leksaker från golvet och vill stolt berätta om detta. Bara tanken på detta scenario kan få vem som helst att känna hopp.

Läs mer om vår barnpassning

Bara säkra barnvakter

Det är viktigt för oss att den nanny i Mariestad som ni får från oss är kreativ och duktig. Vi anlitar bara personer med en gedigen bakgrund och talar alltid med referenser. Dessutom så tar vi hänsyn till saker som intressen för att se till att familj och barnvakt kommer att trivas bra ihop. Innan en barnvakt i Mariestad kan börja jobba med oss så måste personen utbildas i säkerhet. Det betyder att hon ska kunna första hjälpen och hjärt- och lungräddning. Men det räcker inte. Vi vill också att barnvakten ska tänka på rätt sätt. Hon måste agera på ett förebyggande sätt och alltid vara vaksam. Det gör att barnen inte kommer att vara i fara och då kan föräldrar känna sig trygga.

Med interna utbildningar så lär vi våra nannies hur man jobbar med barn i olika åldrar. Även om de har jobbat som barnvakt tidigare så finns det god anledning till att genomföra vidareutbildning. Det här är något som de som jobbar med oss ser fram emot. De brinner nämligen för jobbet och ser barnpassning i Mariestad som givande.

Så bokar ni en barnflicka i Mariestad

Det är lätt att boka en barnvakt i Mariestad med oss. Börja med att kontakta oss. Det går att ringa eller att skicka ett mejl. När vi vet mer om hur era behov ser ut så kan vi föreslå en barnflicka som ni kan träffas med. Det första mötet är gratis och då kan ni bestämma er för om vi har valt rätt person och om ni vill börja med barnpassningen. Vi har barnvakter som vill jobba fulltid såväl som personer som vill ha enstaka uppdrag per månad.

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert