• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Lidköping

 • Hitta en trygg barnvakt i Lidköping
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Lidköping
 • Få en utbildad barnvakt i Lidköping
Barnvakt Lidköping
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Lidköping

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Lidköping

Vi hjälper er familj i Lidköping till en enklare vardag med en noggrant utvald och utbildad nanny. Alla våra barnvakter är erfarna med att passa barn i en mängd olika åldrar, så att du kan få barnpassning oavsett om du har ett nyfött barn eller ett barn i skolålder.

Prova-på-träff i Lidköping

Innan ni sätter igång med barnpassningen, kan du och din familj träffa er barnvakt i ert hem för en prova-på-träff. Denna träff är utan bindning, så att ni kan lära känna er barnvakt på ett tryggt och säkert sätt.

Personlig Barnvakt Lidköping

Duktiga barnvakter i Lidköping

Barnvakt Ebba i Lidköping

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Lidköping

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Lidköping

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Lidköping

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Lidköping

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Lidköping

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Lidköping

Kom igång med barnpassning i Lidköping

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Lidköping.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Lidköping!

Kom igång med barnpassning i Lidköping

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Lidköping?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Lidköping med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Lidköping, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Lidköping

Varför väljer så många en barnvakt i Lidköping från NannyPoppins?

Barnvakt Lidköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Lidköping är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Lidköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Lidköping kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Lidköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Lidköping med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Lidköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Lidköping som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Lidköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Lidköping | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Lidköping

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Lidköping är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Lidköping några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Lidköping

Vi ordnar snabbt barnpassning i Lidköping

Få den bästa barnpassning Lidköping har av en glad, erfaren och utbildad barnvakt från NannyPoppins!

Det tar inte lång tid för oss att hjälpa er med en barnvakt i Lidköping. Det beror på att vi redan har gjort allt arbete och har barnvakter som står redo att rycka in nu. De är utbildade och har lång erfarenhet av att passa barn. Ni slipper alltså ringa referenser, undersöka om barnflickan kan första hjälpen, eller ta reda på om hon verkligen är lämplig för arbete med små barn. De barnflickor som kommer från NannyPoppins kan både första hjälpen och hjärt- och lungräddning. Dessutom så är de genuint intresserade av att passa barn.

Rätt nanny i Lidköping för er familj

För oss så är det viktigt att ni får hjälpen av en person som ni verkligen kommer att trivas med. Vi anställer bara barnvakter som har positiv inställning och stort tålamod, så det är mycket troligt att ni kommer att tycka om den nanny som vi skickar. Ibland kan vi matcha med tanke på intressen så se till att tala om för oss vad barnen tycker om att göra på fritiden. Men var också redo på att barnvakten kan väcka nya intressen då hon arbetar på ett kreativt sätt. Det kommer att bli mycket lek men också rutiner som är bra för barnens utveckling och säkerhet.

Med en stor bas av duktiga barnvakter så kan vi ordna med den nanny i Lidköping som är intresserad av att jobba mycket eller mindre. Det finns barnvakter som helst passar barn någon kväll då och då i ert hem, och så finns det nannys som vill komma varje dag, hämta från skolan, läsa läxor och ta hand om måltider. Flexibiliteten är mycket bra och något som gör att ni kommer att kunna få det stöd som ni behöver just nu såväl som i framtiden.

Ni kan börja med ett första prova-på-möte. Vi skickar en barnvakt i Lidköping som vi tror kommer att vara rätt för er familj. Under det första mötet så finns föräldrar på plats då barnen får lära känna barnflickan. Det är också ett utmärkt tillfälle att prata lite mer om vad som ska göras under barnpassningen. Visa hur ni vill ha det i köket och vilken typ av mellanmål som era barn tycker om.

Var kan jag få en barnvakt i Lidköping?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Lidköping oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Askelätt, Dalängen, Framnäs, LIdåker, Margretelund, Råda, Silverbyn, Stenhammar, Tofta, Ulriksdal, Änghagen och Ågården. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Lidköping för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Lidköping!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Lidköping?

Vi hjälper många familjer i Lidköping med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Lidköping är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Lidköping dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Lidköping börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Lidköping

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Lidköping
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Lidköping som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7