Barnpassning i Alingsås

Få en trygg, utbildad
& erfaren barnvakt

Barnpassning i Alingsås för alla tillfällen

Med en utbildad barnvakt från NannyPoppins så får ni trygg, glädjefull och pålitlig barnpassning i Alingsås när ni behöver den.

Barn kräver en massa jobb, det bästa jobb som finns! Men som förälder så kan man inte enbart ägna sig åt barnen. Med en barnvakt i Alingsås så blir det möjligt att hinna med jobb och egen tid utan att känna dåligt samvete. Nannyn från NannyPoppins är duktig. Hon kommer att leka med barnen och se till att de har det tryggt och lugnt. Vi har en barnflicka i Alingsås för alla tillfällen. Kontakta oss och berätta när ni behöver hjälpen. Vi ordnar med en barnvakt som ni kommer att trivas med.

Akut

Det är värt att kontakta oss även för en akut barnvakt i Alingsås. Vi har barnflickor som kan ställa upp med kort varsel. Om möjligt så rekommenderar vi alltid ett första möte för att ni ska lära känna varandra men det går förstås också bra att sätta igång direkt då det krisar. Ni får hjälpen av en person som har erfarenhet, utbildning i första hjälpen, och som tycker att det är så roligt att jobba med barn.

Regelbundet

Det går minst lika bra att få hjälpen regelbundet. Efter så många år så har vi byggt upp ett stort nätverk av utbildade barnvakter. Det är verkligen inte svårt att få en duktig nanny där vi finns. Ett regelbundet uppdrag kan innebära en eller flera dagar i veckan. Kanske behövs det både lämning och hämtning och lite mer hjälp därhemma. Vår nanny i Alingsås kommer att klara allt från förberedelse för fritidsaktiviteter till nattning. Det är helt upp till er vad som ska ingå i uppdraget.

Helgkvällar

Det finns även barnflickor som gärna lägger en eller flera helgkvällar på att jobba med barn. Hon kommer när ni behöver göra saker som barn inte kan komma med på. Om det är så att ni även behöver hjälp över natten så kan det också gå att ordna. Här ser vi dock helst att ni börjar med ett första gratis möte så att både ni och barnen känner er trygga. Ett tips är också att förbereda barnpassning i Alingsås på kvällstid lite extra. Det blir lite festligare med barnvakt om det finns gott att äta och kanske en kul film att se. Det här kan ni prata mer om med barnvakten så att allting är förberett för en kul helgkväll även då ni inte kan vara med barnen.

Läs mer om vår barnpassning

När kan man börja med barnvakt i Alingsås?

Enligt Stefan De Fine Licht som jobbar som barnhälsovårdspsykolog i Alingsås så är det individuellt när man kan börja med barnpassningen. Han poängterar att man ska gå efter barnets reaktion och helst få hjälpen av en person som barnet känner igen. Det är alltså bra att få barnpassning i Alingsås av samma person vid varje tillfälle. Dessutom så kan man betänka hur länge man lämnar barnet med barnvakten. Lite mindre barn kan klara någon timme men kanske inte så mycket mer. Då är det bra att nannyn finns lokalt och ser en mening med att komma och passa barnet även för en kortare stund.

Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa till med barnvakt i Alingsås för olika åldrar!

Se våra upplägg & priser!

Hämta vår digitala broschyr:

Så hanterar vi dina uppgifter

Babyblå bakgrund med sol och moln Babyblå bakgrund med sol och moln

Få mer information eller ett gratis
första möte – kontakta oss nu:

Så hanterar vi dina
uppgifter säkert