• 5000+ nöjda familjer
 • Vårt mål: Bästa barnvakterna
 • Barnpassning i hela Sverige

Trygg barnpassning med en utbildad barnvakt i Herrljunga

 • Hitta en trygg barnvakt i Herrljunga
 • Vårt mål: Bäst barnpassning i Herrljunga
 • Få en utbildad barnvakt i Herrljunga
Barnvakt Herrljunga
10 mars
Oerhört bra
Oerhört bra för att få vardagspusslet att gå ihop. Vi är väldigt nöjda och känner oss trygga med vår barnvakt från Nanny…
Agnes
8 mars
Fantastiskt!!!
Otroligt smidigt och helt perfekt, barnen älskar sin nya barnvakt! 😍 Rekommenderas starkt!!
Christian Lignell
6 mars
Väldigt nöjda
Väldigt nöjda, prisvärt!
Robin
23 feb
Fullkomligt nöjd!
Fantastiskt nöjd!
Josefine Torn
30 nov
Kan varmt rekommendera!
Vi har testat ett par olika sätt att anlita barnvakt men det känns som vi hittat rätt med NannyPoppins. Redan andra kandidaten …
Victoria L
1 apr
Bra och seriöst företag!
Mycket bra företag som har underlättat min vardag nu i flera månader. Alltid trevligt bemötande, oavsett om det är från vår…
Ludvig L

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Herrljunga

Så fungerar NannyPoppins barnpassning i Herrljunga

Att hitta en barnvakt i Herrljunga är enkelt med NannyPoppins! Vi erbjuder barnvakter i hela Herrljunga med omnejd, vare sig du vill ha en barnvakt i centrum eller en bit utanför. Våra professionella barnvakter har erfarenhet att passa barn i en mängd olika åldrar. 

Hitta rätt upplägg för din familj

Vare sig du behöver en barnvakt på heltid, deltid eller bara vid behov, kan vi hitta en barnvakt som kan anpassa sig efter just din familjs schema. Ett populärt upplägg i just Herrljunga är hämtning/lämning.

Personlig Barnvakt Herrljunga

Duktiga barnvakter i Herrljunga

Barnvakt Ebba i Herrljunga

Barnpassning med Ebba

Positiv och lösningsfokuserad

Barnvakt Nayade i Herrljunga

Barnpassning med Nayade

Glad och lugn

Barnvakt Emma i Herrljunga

Barnpassning med Emma

Omsorgsfull och lekfull

Barnvakt Amanda i Herrljunga

Barnpassning med Amanda

Glad, noggrann och påhittig

Barnvakt Anne i Herrljunga

Barnpassning med Anne

Glad, positiv och kreativ

Barnvakt Lova i Herrljunga

Barnpassning med Lova

Rolig och lekfull

Kom igång med barnpassning i Herrljunga

Kom igång med barnpassning i Herrljunga

Vi gör det enkelt för dig att komma igång med en duktigt barnvakt i Herrljunga.

 • Börja med att kontakta oss
 • Vi hittar en barnvakt åt dig
 • Ha ett prova-på-möte

Gör en intresseanmälan på vår hemsida eller slå oss en signal på 0774 – 21 88 21 om du har några frågor eller funderingar om vår barnpassning i Herrljunga!

Kom igång med barnpassning i Herrljunga

Vad säger andra familjer om vår barnpassning i Herrljunga?

Smidig process från början till när vi fick vår barnvakt. Tryggt att veta att NannyPoppins löser det mesta åt mig, så jag skulle definitivt rekommendera till andra.

Aizah Herczog Mamma till Amalia

Jag skulle säga att vår upplevelse med vår barnvakt har varit underbar!! Min son trivs sååååå bra med Gloria (vår barnvakt) och de har en sån fin connection.. Rekommenderar!

Silvia Offerman Mamma till Elton

Är riktigt tacksam för vår barnvakt Mette. Hon har gjort det möjligt för mig att kunna lägga lite extra tid åt att fokusera på jobbet. Fenomenal service från NannyPoppins överlag.

Susheela Fava Mamma till Leona

Både jag och min man är supernöjda med barnvakten vi fick från NannyPoppins. Vi kan alltid lita på henne när det krisar i jobbveckan… Deras support har varit ovärderlig för oss.

Daniel Ibsen Pappa till Marina

Vi har använt NannyPoppins ett bra tag nu och vi tycker att ni har varit extremt kunniga, hjälpsamma och pålitliga. Barnvakten ni gav oss har underlättat vardagen rejält!

Denise Vazquez Mamma till Antonio

Barnpassning i Herrljunga med trygghet som ledord

Vi erbjuder endast duktiga, utbildade och certifierade barnvakter i Herrljunga, vilket vi säkerställer genom en gedigen anställningsprocess. Alla barnvakter är noggrant utvalda så att din familj kan känna sig trygga!

96%
Rekommenderar vår barnpassning
9 av 10
Upplever mindre stress i vardagen
5 000+
Mycket nöjda familjer varje år
2007
Svenskt företag med 15 års erfarenhet

Vanliga frågor om vår barnpassning i Herrljunga

Varför väljer så många en barnvakt i Herrljunga från NannyPoppins?

Barnvakt Herrljunga | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Fördelarna med en professionell barnvakt i Herrljunga är att hela din familj får en enklare vardag. Er barnvakt är både utbildad och försäkrad.

Är vår barnvakt personlig för vår familj?

Barnvakt Herrljunga | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi ser till att alla våra familjer får en barnvakt som är personlig och särskilt utvald av våra experter utifrån era önskemål, preferenser och behov.

Var i Herrljunga kan jag få en barnvakt från NannyPoppins?

Barnvakt Herrljunga | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Vi erbjuder professionella barnvakter i hela Sverige, vilket självklart inkluderar Herrljunga med omnejd.

Arbetar era barnvakter även kvällar och helger?

Barnvakt Herrljunga | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Ni kan få en barnvakt som är tillgänglig vardagar och helger, såsom dagtid och kvällstid. Oavsett vad för upplägg ni väljer, kan vi hitta en barnvakt i Herrljunga som kan fungera bra ihop med just din familj.

Vilka åldrar erbjuder ni barnpassning för?

Barnvakt Herrljunga | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Barnpassning går att få för barn i alla åldrar, vare sig du har ett barn som är nyfött eller ett barn som är i skolålder.

Hur fungerar prova-på-mötet med vår barnvakt?

Barnvakt Herrljunga | Personlig nanny | Barnpassning fr. 149 kr/t

Prova-på-mötet med din barnvakt är det perfekta tillfället för dig och din familj att lära känna er nya nanny i ert hem. På så sätt kan du introducera barnvakten till dina barn, ert hem och din familjs rutiner.

Populära upplägg för barnpassning i Herrljunga

Alla familjers scheman och behov skiljer sig åt. Detta är vi väl medvetna om och därför erbjuder vi en rad olika upplägg, så att du kan hitta rätt upplägg för just din familj.

Det vanligaste upplägget bland våra familjer i Herrljunga är hämtning/lämning, men deltid/heltid och barnpassning vid behov är också väldigt populära upplägg.

Få gratis prisförslag

Hämtning/lämning

Ett praktiskt upplägg där din nanny hämtar och/eller lämnar ditt barn på skolan eller förskolan.

Deltid/heltid

Ett fast schema som ger dig barnpassning i Herrljunga några dagar i veckan eller när du än behöver det.

Sporadiska tillfällen

Barnpassning för de spontana stunderna, exempelvis när du behöver egentid eller ska på ett arrangemang.

Barnvakt i parken i Herrljunga

Barnpassning i Herrljunga i tid och otid

När en utbildad och engagerad barnvakt ger barnpassning i Herrljunga så är barnen i säkra händer och föräldrar känner trygghet.

Det är inte alltid så lätt att säga precis när man kommer att behöva en barnvakt i Herrljunga. För vissa familjer så är det solklart att det rör sig om några eftermiddagar i veckan men för många så kan det vara så att man behöver stödet mer spontant. För att alla som behöver hjälp med barn i olika åldrar ska kunna få det så har vi skapat ett stort nätverk av duktiga barnvakter. Idag så finns våra barnvakter i många svenska städer. Det rör sig om ungdomar som har ett naturligt intresse för barn och som ser en stor mening med att jobba på ett professionellt sätt.

När ni vänder er till oss för att få hjälp med barnpassning i Herrljunga så kommer vi att matcha er familj med en barnflicka som har tid då ni behöver hjälpen. Men inget är satt i sten. Visst går det att ändra om och gå från att få passningen någon gång i veckan till att ha en nanny på plats varje kväll, eller tvärtom. Vi vet att ni kommer att fästa er vid barnvakten som vi skickar, men det finns fler om schemat plötsligt skulle förändras.

Det är otroligt viktigt att veta vem personen som man tar hem är. Att låta en oseriös person utan utbildning och goda referenser befinna sig i hemmet med barnen är att ta en stor risk. Med NannyPoppins så får ni en barnvakt i Herrljunga som har kontrollerats noga. Vi genomför inte bara många intervjuer för att säkra oss om att personen är lämplig som barnflicka. Vi ringer också referenser för att se hur det har gått med tidigare uppdrag. Dessutom så kräver vi en hel del vad gäller vidareutbildning. En nanny i Herrljunga från oss är en person som det går att lita på. Hon kan första hjälpen och brinner för uppdraget. Det gör att hon tycker att det är intressant med den extra kunskap som vi ger.

Vikten av en duktig nanny

Som förälder så kanske man först och främst tänker på att barnen ska vara tillsammans med en trygg person som kan första hjälpen och som ser till att inget farligt händer då man är borta. Men vi ser att en barnvakt i Herrljunga kan vara så mycket mer än ett vakande öga. Barnpassning i Herrljunga kan faktiskt ses som en aktivitet som kan liknas med andra fritidsaktiviteter. Barnflickan kommer ju att ge de små sin fulla uppmärksamhet. Lek varvas med måltider och viktiga samtal. Det är inte ovanligt att nannyn blir den bästa källan till vad som händer på förskola och i skola. Dessutom så kan en barnflicka i Herrljunga vara en otrolig hjälp då det kan vara så att man behöver ge ett barn lite extra läxhjälp eller kanske genomföra dagliga övningar för att stärka koncentrationsförmågan.

Föräldrar får verklig avlastning då en professionell barnvakt i Herrljunga finns på plats. Det gör att man får tid till allt det som måste göras och sedan också till det som man så gärna vill göra. Det är det som kallas för livskvalitet så kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa till med riktigt bra barnpassning.

Var kan jag få en barnvakt i Herrljunga?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Herrljunga oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Annelund och Ljung. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny i Herrljunga för er familj!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny i Herrljunga!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning i Herrljunga?

Vi hjälper många familjer i Herrljunga med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en nanny eller barnvakt i Herrljunga är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Herrljunga dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. I Herrljunga börjar ni alltid med ett prova-på-möte med er personliga barnvakt, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka i Herrljunga

 1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
 2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
 3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Herrljunga
 4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt i Herrljunga som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7