• 5000+ nöjda familjer
  • Vårt mål: Bästa barnvakterna
  • Barnpassning i hela Sverige

Barnvakt Tyresö

  • Vårt mål: Tyresös bästa barnpassning
  • Få en trygg och utbildad barnvakt i Tyresö
  • 5000+ nöjda familjer varje år
Barnvakt Tyresö
Barnvakt i parken i Tyresö

Livspusslet går ihop med barnvakt på Tyresö

Jobb, ärenden, fotbollsträning, middag, gäster… livet är som ett pussel där man måste få alla bitarna på rätt plats för att se helheten, men vem har tid att luta sig tillbaka och göra det? För att få ordning på vardagen och helgen så kan ni kontakta oss på NannyPoppins. Vi ordnar med barnvakt på Tyresö när ni behöver hjälpen och ser till att den fungerar precis så som ni har tänkt er.

Använd vårt klippkort för enstaka passningstillfällen eller boka in regelbunden hjälp med barnen till mycket bra priser. Med rutavdraget så kan vi ytterligare få ner priset trots att kvaliteten på vår tjänst förblir mycket hög. Vi skickar ju bara utbildade och certifierade barnflickor som ni verkligen kan lita på!

Vi ser alltid närmre på varje familjs unika behov och gör vårt bästa för att skicka en barnvakt på Tyresö som verkligen stämmer överens med familjens livsstil och behov. Det här handlar ju inte bara om att barnvakten ska ha tid att jobba då man behöver hjälpen utan också om personlighet. Barnen måste känna att det fungerar bra för att de ska trivas med barnpassningen och när barnen trivs så är föräldrarna också glada.

När ni har talat om för oss hur ofta ni behöver hjälpen så kan vi börja med ett första möte. Det här är viktigt för att ni ska känna om barnflickan passar er familj. Under mötet så kan både barn och föräldrar bekanta sig med barnvakten som vi föreslår och man får tid till att se lite närmre på hur kommande uppdrag kommer att se ut. Efter mötet så kan vi alltid prata om sådant som ni kanske behöver mer information om och vi fungerar fortsatt som ett viktigt stöd både för barnflickan och för familjen.

Era rutiner är viktiga

Vi vet att era rutiner är mycket viktiga och här är vi noga med att barnvakten förstår vad detta innebär. Om mellanmålet ska ätas vid en viss tidpunkt så kommer detta att ske, och ordning och reda är ett ledord för samtliga barnflickor. Barnen kommer att få barnpassning på Tyresö som är anpassad till familjens livsstil. När föräldrar kommer hem så ser allting ut som vanligt och livet kan fortsätta utan att man först måste städa undan efter barnflickans aktiviteter.

En barnvakt på Tyresö som kan mer

Vi utbildar våra barnvakter så att de kan klara lite mer. De kan hämta barn och röra sig utomhus med de små i trafiken på ett säkert sätt. De klarar också lättare matlagning och de uppgifter som hör ihop med detta i hemmet. Barnen kommer att få hjälp med vardagsbestyr som läxläsning och nattning. Allting i enlighet med de behov som ni har. Mer om våra upplägg.

Var kan jag få en barnvakt på Tyresö?

NannyPoppins är rikstäckande och hjälper till att hitta en trygg barnvakt för familjer i hela landet. Det innebär att vi kan erbjuda en barnvakt Tyresö oavsett om du bor centralt eller i omgivningen, inklusive platser som Trollbäcken, Bollmora, Lindal, Svartbäcken, Brevik och Tyresö Strand. Kontakta oss på NannyPoppins, så hittar vi en trygg nanny på Tyresö för er familj!

Läs mer om vår barnpassning i Stockholm med omnejd!

Hur gör ni för att hitta en trygg barnvakt till min familj?

Våra barnvakter är noggrant utvalda och utbildade i allt från HLR för barn till pedagogisk barnpassning. Er barnvakt är även bakgrundskontrollerad och genomgår en gedigen intervjuprocess, där endast ett fåtal barnvakter får uppdraget. Vi berättar gärna mer om hur du kan hitta en barnvakt hos oss, hör av dig till oss för en trygg barnflicka & nanny på Tyresö!

Hur fungerar NannyPoppins barnpassning på Tyresö?

Vi hjälper många familjer på Tyresö med en trygg barnvakt. Den vanligaste anledningen att höra av sig för en barnvakt på Tyresö är för att få ihop vardagspusslet. Vi fokuserar på att barnvakten har en både trygg och rolig stund med dina barn, så att du som förälder lugnt kan färdigställa dagen. På så sätt hjälper en barnvakt Tyresö dig att minska stress och få mer energi över, som du sedan kan ha för att umgås med din familj. Er barnvakt kan hjälpa till med allt från hämtning på förskola eller skola till barnpassning vid behov, även på kvällar och helger. På Tyresö börjar ni alltid med ett första prova-på-möte med er personliga nanny, där ni får lära känna barnvakten och se hur era barn känner inför just denna barnflicka. Barnvakten väljs ut just för er familj.

Fyra enkla steg för att hitta en barnflicka på Tyresö

  1. Ring oss på 0774 – 21 88 21 eller fyll i ett formulär
  2. Inledande samtal om er familjs behov av barnvakt & särskilda önskemål
  3. Personlig matchning mellan er och en perfekt barnvakt Tyresö
  4. Träffa er barnvakt för ett prova-på-möte utan bindning

Kontakta oss nu för en barnvakt på Tyresö som är en utbildad nanny, fullt försäkrad och som passar just er familj!

Kontakta oss nu för ett kostnadsfritt prisförslag!

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort

barnvakt barnpassning nanny barnflicka
Utmärkt
4,7